Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb arkadaşlar bende allah nasip ederse ekim annesi olcam.şuan 6 haftaligim.bende bide pihtilasma bozukluğu var maalesef.(.o yüzden sürekli bebeğimi kaybetme korkusu yasiyorum.inşhepimiz sağ salim bebislerimizi kucagimiza aliriz..
Nedense benim bulantılarım akşamları artıyor, midemde acayip bir gaz ve şişkinlik ve de tükürük salgısında artma, midem dönüyor bir garip..
Karnım zaten davul gibi şiş, benim gibi akşamları midesi bulanan var mı aranızda?
Yarın saat 11 de randevum var inş bu kez duyarız kalp atışını, bana dua edin..
Umarım tüm anneler iyidir.
Ben hiç iyi değilim, sistit oldumne olacak şimdi, doktoruma ulaşmaya çalışıyorum ama kıvranıyorum resmen..Tedavisi antibiyotik olmamalı diye düşünüyorum, yardım lütfen..
Anneler gunaydinn.birazdan ilk muayeneme gitcem.ama bilmiyorum ac mi tok mu gitmem gerekir?.midem suan feci durumda
Mrb arkadaşlar bende allah nasip ederse ekim annesi olcam.şuan 6 haftaligim.bende bide pihtilasma bozukluğu var maalesef.(.o yüzden sürekli bebeğimi kaybetme korkusu yasiyorum.inşhepimiz sağ salim bebislerimizi kucagimiza aliriz..
Merhaba kızlar 2013 ekim annesiyim. gecen yil bu zamanlar sizler gibi heyecanlı bir şekilde bir o kadar bulantili! bekliyordum zamanin gecmesini.coook güzel bir duygu.onun bir gülüşüne bütün cektiklerimiz.değer. hayirlisiyla saglikla kucağıniza alin insallah bebeklerinizi
Bol su içerek gitmeni tavsiye ederim camım oyle daha iyi gözüküyor çünkü aç tok ilk muane de farketmez güzel haberlerle gel olurmu
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Benim adet duzensizligim wardi.bazen gec adet olabiliyordum.baya uzayinca test yaptim pozitif cikti.randevu istedik baya doluymus.bi erkek doktorun bos gunu warmis onuda ben istemedim boylelikle uzadi.istedigin vakitte gidemiyosun malesef cok gicik bi durum.sen ne siklikla doktora gidiyosun canim ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.