2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
evet cnm maalesef kullanıyorum progestan.
inşallah perşembe günü 10 günü tamamlıcam.
bi de 6.haftada kullanmıştım ama dozu azdı o zaman.
şimdi sabah öğle akşam 200 mg şer içiom.
feleğim şaştı valla.

oooo çok kullanıyormuşsun canım inşallah daha içmene gerek kalmaz doktor bana günde 1 doz verdi ve kesinlikle uyumadan önce iç yoksa aşırı baş dönmesi yapar dedi 1 kutuyu dün gece bitirdim devam etmez demez umarım

doktor bana öyle bişey söylemedi.
zeka testi dedi sadece. bebekte ölçümler yapıcaklar ya bence gerek yoktur aç karnına gitmeye.
ama giden varsa onlar daha iyi bilir tabi.

evet zeka testi gibi bir şey ama kan alınarak yapılıyormuş ya o yüzden soruorum..önce ultrasona giriyomuşsuz, ardından kan testi yapılımıomuş..sonra çıkan veriler bilgisayara girilip çocuğun ense kalınlığına falan bakılıomuş :( hayırlısı inş hepimizin sonuçlar ii çıkar

kızlar ikili test konusunda kararsızım yaptırmayı düşünmüyorum yaptırmayan var mı? Yaptırmak istememe sebebim ise yeğenim'e yapılınca doktor bizi çok korkuttu doğuma kadar kalan süre bize abime yengeme zehir oldu Elhamdülillah yeğenim dünyaya geldi ve hiç bir sıkıntısı yok maşallahı var ve 3 yaşını dolduracak yanılma payları çok yüksek yaptırıp doğuma kadar kendimi boş yere sıkıntıya sokmak üzülmek stres altında olmak istemiyorum yanlış mı düşünüyorum? Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum

oooo çok kullanıyormuşsun canım inşallah daha içmene gerek kalmaz doktor bana günde 1 doz verdi ve kesinlikle uyumadan önce iç yoksa aşırı baş dönmesi yapar dedi 1 kutuyu dün gece bitirdim devam etmez demez umarım

evet cnm ara ara pembe lekeler oldu.
o yüzden kullandığım dozu arttırdı.
aslında vajinadan da kullanabilirsin dedi ama ben pek cesaret edemedim.
neyse artık az kaldı. sıkıom dişimi.

kızlar ikili test konusunda kararsızım yaptırmayı düşünmüyorum yaptırmayan var mı? Yaptırmak istememe sebebim ise yeğenim'e yapılınca doktor bizi çok korkuttu doğuma kadar kalan süre bize abime yengeme zehir oldu Elhamdülillah yeğenim dünyaya geldi ve hiç bir sıkıntısı yok maşallahı var ve 3 yaşını dolduracak yanılma payları çok yüksek yaptırıp doğuma kadar kendimi boş yere sıkıntıya sokmak üzülmek stres altında olmak istemiyorum yanlış mı düşünüyorum? Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum

ben yaptırcam cnm. ben dr lar konusunda biraz teslimiyetçiyim.
dr una güveniyorsan bence dedikleri önemli. sonuçta onlar doktor yani.
senden benden daha iyi biliyorlar.

ben yaptırcam cnm. ben dr lar konusunda biraz teslimiyetçiyim.
dr una güveniyorsan bence dedikleri önemli. sonuçta onlar doktor yani.
senden benden daha iyi biliyorlar.

Doktoruma güveniyorum ama bir kere gözümüz korktu bu ayın 26'sında kontrole gideceğim 12. haftamı doldurmuş olurum inşallah konuşacağım doktorumla illa yaptırman gerekir derse yaptırırım o zaman

günaydın kızlar.
dün işten dönerken servisten indim başım bi fena döndü. neyseki eve gidene kadar bişey olmadı.
eve gelince bir başladıki dönmeye. dünyam şaştı resmen.
bütün akşam da döndü durdu. zor uyudum.
siz de oldu mu hiç böyle bişey?

merhaba canım:31: bende perşembeden beri progestan kullanıyorum sabah ve akşam 200 mg her defasında.toplamda 400 mg.. Öğlen içmiyorum çünkü iğnemde var doktorun belirlediği tarihlerde iğne yaptıryorum. İğne verdiğim için öğlen içmene gerek yok dedi..

Bende ilacı içtikten yaklaşık bi saat sonra müthiş bi baş dönmesi sonra da ani bi uyku hali geliyor. Resmen bayılıyorum:26: iki gündür biraz daha arttı baş dönmeleri. Sadece ilaçtan sonra değil ara arada dönüyor:26:

merhaba canım:31: bende perşembeden beri progestan kullanıyorum sabah ve akşam 200 mg her defasında.toplamda 400 mg.. Öğlen içmiyorum çünkü iğnemde var doktorun belirlediği tarihlerde iğne yaptıryorum. İğne verdiğim için öğlen içmene gerek yok dedi..

Bende ilacı içtikten yaklaşık bi saat sonra müthiş bi baş dönmesi sonra da ani bi uyku hali geliyor. Resmen bayılıyorum:26: iki gündür biraz daha arttı baş dönmeleri. Sadece ilaçtan sonra değil ara arada dönüyor:26:

aynısı cnm benim de hemen bi baş dönmesi ve uyku hali
ama çalışmaya başladığımdan beri öğlen 200 içmem gerekirken 100 mg içiom.
napayım iş yerinde uyuyamamki. bi de sabit pozisyonda çok durmamak lazımmış.
çok ayakta durmak yada oturmak gibi. dün çok oturdum aynı şekilde sanırım ondan oldu.
inşallah ilacı bırakınca geçicek bu durumlar. çünkü bnm ilk başlarda hiç bi şikayetim yoktu.
ne bulantı ne baş dönmesi.

Doktoruma güveniyorum ama bir kere gözümüz korktu bu ayın 26'sında kontrole gideceğim 12. haftamı doldurmuş olurum inşallah konuşacağım doktorumla illa yaptırman gerekir derse yaptırırım o zaman

bencede konuş. belki de iyi bi sonuç çıkıcak.
kendini şartlandırma bence.
benim görümceme de aynısını demiş dr. onunda sağlıklı bi oğlu oldu çok şükür.
hem sonuçta başka dr lara gitme olanağın da var. birinden çıkan sonucu alıp bir diğerine sorabilirsin.
içini ferah tutmaya çalış.

aynısı cnm benim de hemen bi baş dönmesi ve uyku hali
ama çalışmaya başladığımdan beri öğlen 200 içmem gerekirken 100 mg içiom.
napayım iş yerinde uyuyamamki. bi de sabit pozisyonda çok durmamak lazımmış.
çok ayakta durmak yada oturmak gibi. dün çok oturdum aynı şekilde sanırım ondan oldu.
inşallah ilacı bırakınca geçicek bu durumlar. çünkü bnm ilk başlarda hiç bi şikayetim yoktu.
ne bulantı ne baş dönmesi.

sahi mi:26:ben genellikle yatıyorum çok ayakta durmuyorum.. çok ağır bi ilaç bence :44: neyse bebişlerin bizimle olması için dayanacağız.. perşembe doktora gideceğim, keser belki ilacı:26:

İnşallah seninde geçecek bu günlerin canım:31:

bencede konuş. belki de iyi bi sonuç çıkıcak.
kendini şartlandırma bence.
benim görümceme de aynısını demiş dr. onunda sağlıklı bi oğlu oldu çok şükür.
hem sonuçta başka dr lara gitme olanağın da var. birinden çıkan sonucu alıp bir diğerine sorabilirsin.
içini ferah tutmaya çalış.

Haklısın canım yıllardır çok değişik doktorlara gidip olumsuz şeyler duyunca olumsuz bir şey duymaktan korkar oldum

sahi mi:26:ben genellikle yatıyorum çok ayakta durmuyorum.. çok ağır bi ilaç bence :44: neyse bebişlerin bizimle olması için dayanacağız.. perşembe doktora gideceğim, keser belki ilacı:26:

İnşallah seninde geçecek bu günlerin canım:31:

inşallah keser ilacı cnm senden de benden de :)
bende cmrtsi kontrole gidicem.

inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirirsin canım.Allah çektiğin acıların kefareti olarak sana çooook tatlı bir bebiş versin:)

Saol canım, iğne konusundan çook tatlı bebiş konusuna geçince,yüzümü güldürdün :) Hepimiz inşallah mutlu sona ulaşırız ve bebişlerimizin yanaklarını,popolarını ısırırız :)))

Bende dün itibariyle başladım progestan kullanmaya. Cuma günü tekrar kontrole gidicem. İnşallah hayırlı haberleri alırız.

Aramıza hoşgeldin canım, hep topic olarak aramıza hem de pıhtılı olarak aramıza :)) Tahmin edeceğin üzere ben de pıhtılıyım ve 5-6 arkadaşım daha var burada aynı sorunu yaşayan.

Biz de hep bir korkuyla yaşıyoruz bu hamileliği ama korka korka 9. haftaya geldik :) inşallah sonuna kadar hep birlikte gideceğiz. Aklına takılan herşeyi sor canım, bir pıhtılı mesajını görüp cevaplar mutlaka :)

Hosbulduk..ben igbe dozunu çok kafama takiyorum burada 3 doktira gittim hepsi farkli soyluyor oyuzden bu hafta anakarada iyi bi doktor varmis doz ayari için ona gitcem.umarim yolculuk silinti yaratmaz yaklaşık 6.5 saat yolculuk olcak.bu bebeği bu defa çok istiyorum.Rabbim hepimzn yardimcisi olsun..

Hosbulduk..ben igbe dozunu çok kafama takiyorum burada 3 doktira gittim hepsi farkli soyluyor oyuzden bu hafta anakarada iyi bi doktor varmis doz ayari için ona gitcem.umarim yolculuk silinti yaratmaz yaklaşık 6.5 saat yolculuk olcak.bu bebeği bu defa çok istiyorum.Rabbim hepimzn yardimcisi olsun..

Canım şu ana kadar duyduğum herkes 0,4 kullanıyor doz olarak ama tabi doktorun sana uygun bir doz vermesi gerekir. İnşallah iyi ve güvenilir bir dr bulursun.İğnelere başlamadın mı sen henüz ?

Son düzenleme:
Dün kanamam oldu. Çok şükür bebiş iyiydi. Cuma günü tekrar gidicez umarım sorun yoktur. Dünden beri evde yatıyorum. Canım sıkıldı ama bebeğim için katlanacağım

Back
X