Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aile hekimi 5 gün rapor verebiliyor mu ya? benimkisi 2 günü zor veriyor.
Dün kanamam oldu. Çok şükür bebiş iyiydi. Cuma günü tekrar gidicez umarım sorun yoktur. Dünden beri evde yatıyorum. Canım sıkıldı ama bebeğim için katlanacağım
Canım şu ana kadar duyduğum herkes 0,4 kullanıyor doz olarak ama tabi doktorun sana uygun bir doz vermesi gerekir. İnşallah iyi ve güvenilir bir dr bulursun.İğnelere başlamadın mı sen henüz ?
ilk haftalar her hafta sonra 2 haftada bir. ama son gittiğimde 3 hafta sonraya randevu verdi. devlet hastanesinden mi randevu almaya çalışıyorsun?
Bz de sasrdik 5gun vernce:)) transfer yapildi deynce sagolsun kendiliginden 5gun verdi
Karnımı kız hissediyorum inş hislerim beni yanıltmaz
Karnımı kız hissediyorum inş hislerim beni yanıltmaz
İgnelere basladim cnm.buradaki doktor bana 0.2 verdi bi sure 0.2 yaptim.sonra burada yazilanlari okudum dediğin gibi herkes genelde 0.4 kullanıyor.sonra başka doktora gittim oda 3500 verdi biraz artirdi dozu.simdi 3500 kullanıyorum ama oda içime sinmedi.çünkü ben kiloluym.bu iğneler de kiloya gore ayarlaniyor diye duymuştum.o yüzden bakalim anakaradaki doktor ne diyecek.
İgnelere basladim cnm.buradaki doktor bana 0.2 verdi bi sure 0.2 yaptim.sonra burada yazilanlari okudum dediğin gibi herkes genelde 0.4 kullanıyor.sonra başka doktora gittim oda 3500 verdi biraz artirdi dozu.simdi 3500 kullanıyorum ama oda içime sinmedi.çünkü ben kiloluym.bu iğneler de kiloya gore ayarlaniyor diye duymuştum.o yüzden bakalim anakaradaki doktor ne diyecek.
Hosbulduk..ben igbe dozunu çok kafama takiyorum burada 3 doktira gittim hepsi farkli soyluyor oyuzden bu hafta anakarada iyi bi doktor varmis doz ayari için ona gitcem.umarim yolculuk silinti yaratmaz yaklaşık 6.5 saat yolculuk olcak.bu bebeği bu defa çok istiyorum.Rabbim hepimzn yardimcisi olsun..
Günaydın güzel annişler ve bebişleri :) güzel huzurlu bir gğn geçirmemiz dileğiyle
günaydın kızlar.
dün işten dönerken servisten indim başım bi fena döndü. neyseki eve gidene kadar bişey olmadı.
eve gelince bir başladıki dönmeye. dünyam şaştı resmen.
bütün akşam da döndü durdu. zor uyudum.
siz de oldu mu hiç böyle bişey?
kızlar ikili test konusunda kararsızım yaptırmayı düşünmüyorum yaptırmayan var mı? Yaptırmak istememe sebebim ise yeğenim'e yapılınca doktor bizi çok korkuttu doğuma kadar kalan süre bize abime yengeme zehir oldu Elhamdülillah yeğenim dünyaya geldi ve hiç bir sıkıntısı yok maşallahı var ve 3 yaşını dolduracak yanılma payları çok yüksek yaptırıp doğuma kadar kendimi boş yere sıkıntıya sokmak üzülmek stres altında olmak istemiyorum yanlış mı düşünüyorum? Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum
Günaydın arkadaşım benim ilk haftalarda geceleri oluyordu 7. haftadan sonra geçti Progestan kullanıyor musun? Doktorum progestanın aşırı baş dönmesi yaptığını söylemişti
Merhabaalaaarrr nasılsınız hamiş kardeşlerim :) bu ikili tarama testi ile ilgili bi bilgi öğrendim doğrumu yanlışmı emin değilim ama sizinle paylaşmak istedim. Kuzenim ikili tarama testini git devlet hastanesinde yaptır boşuna para yatırma hastaneye dedi. özel hastanede devlet hastaneside kanlarımızı alıp ankaraya labarotuara yolluyomuş ondan 3 4 gün sürüyormuş ssonucunun çıkması. Ben devlet hastanesinde yaptırıcam testimi paramı savuramam şu dönemde gider bebişimin eksiğini almak için o parayı kumbarasına atıcam devlet hastanesi mantıklı geldi. Paylaşmak benden seçim sizden :)
bu arada ayva mide bulantısına iyi gelir diye gittim ayva aldım biraz kesti bulantımı ve birinden duymuştum hamileliğinde ayva yiyenin bebeği gamzeli olurmuş :))) böyle bişiy bilen varmıı acabaa.....
Doktordan geliyorum. Elhamdülilah kalp atışını duyduk, çok mutluyum.![]()
Hala duyamamış arkadaşlarım varsa onlarda duyarlar inş..
7 hafta 4 günlüğüm bugün 1,42 cm çıktı boyu haftasıyla uyumlu kesede gayet düzgün dedi. 3 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı.
Doktordan geliyorum. Elhamdülilah kalp atışını duyduk, çok mutluyum.![]()
Hala duyamamış arkadaşlarım varsa onlarda duyarlar inş..
7 hafta 4 günlüğüm bugün 1,42 cm çıktı boyu haftasıyla uyumlu kesede gayet düzgün dedi. 3 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı.