2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize. bugün ben doktora gidicem devlet hastanesinde yarında kendi doktorumda var randevum. bakalım bu doktora iyi dediler bide o baksın istedim ve ikili tarama testimi bugün yaptırırım büyük ihtimal ama gün verirlerse yarın kendi doktorumda yaptırırım. cinsiyetini öğrenenler oldu bakalım biz öğrenebilicekmiyiz. iyi haberlerle dönerim inşallah dua edin bana olurmu...

Guzel haberlerle gel canim dualarimiz seninle:)

Dün akşam internete giremedim. Bu sabah da tiroid için kan vermeye gittim. Anca gelebildim.
Dün bebeğimi gördüm yine kıpır kıpırdı :) Allahıma şükür çok iyi :) Boyu 6 cm olmuş. İnşallah boyu babası gibi uzun olur :)))))
Şuanda ultrasona göre 12+5 olmuşuz. Normalde bugün 12+1 olmalı adetime göre :) 4 gün ilerden gidiyor :)
Dün başka doktora gitmiştim cinsiyetini belki söyler diye. Doçent ve yaşlı da bir doktordu, tecrübeli. Ama 4. ay bitmeden söylenmez dedi :) Tüm ısrarlarıma rağmen söylemedi :) Ne yapalım artık 12 nisandaki randevuda öğrenirim inşallah :)
Bir de ilk defa dün kalp atımını dinletti doktor bana :) Öyle hızlı atıyor ki ilk defa duydum :))) Allahıma şükürler olsun artık 4. aydayız. Risklerden biraz daha uzağız. Allahım herkese nasip etsin :)

Herşeyin yolunda olmasına sevindim Cnm.bende dun çok stres yapmistim ama çok şükür herşey yolunda.doktorum bana nisan 10 da dört boyutlu ultrasonla bakacam dedi.sen baktirmismiydin onunla organlarimi gözüküyor acaba..bu arada herkese hayirli cumalar..şükürler olsun..:nazar:

Herşeyin yolunda olmasına sevindim Cnm.bende dun çok stres yapmistim ama çok şükür herşey yolunda.doktorum bana nisan 10 da dört boyutlu ultrasonla bakacam dedi.sen baktirmismiydin onunla organlarimi gözüküyor acaba..bu arada herkese hayirli cumalar..şükürler olsun..:nazar:

Çok şükür sende de her şey yolundaymış :)
Bana 4 boyutlu ile bakılmadı canım. Sanırım damla öyle baktırmıştı :) Orada cinsiyetini öğrenmişti :)
4 boyutlu için ayrı ücret mi alıyorlar özelde?

Hamilelik takvimimi de ultrason ölçümüne göre düzelttim bu arada :)

Tsh değerim 2.10 çıktı :)))
Yani doktorun dediği gibi 2 buçuğun altında :)
Allahıma şükür ilaç işe yarıyor. Artık bu dozda devam :)

Damla nerde acaba? İkili test yaptıracaktı..

Bana 4 boyutlu ile bakılmadı canım. Sanırım damla öyle baktırmıştı :) Orada cinsiyetini öğrenmişti :)

Cnm özelde bakilmayacak devlette gittiğim doktor kendi dedi bi sonraki gelişinde 4 boyutlu ile bakacam Dİye.cinsiyeti belli olur mi bilmiyorum daha çok küçük miniminnacikti bugün ama çok tatli gozukuodu USG da. İnş ogrenirim cinsiyetini..bu arada bana demir hali başlandı bu hafta..:52::52:

Tsh değerim 2.10 çıktı :)))
Yani doktorun dediği gibi 2 buçuğun altında :)
Allahıma şükür ilaç işe yarıyor. Artık bu dozda devam :)

Damla nerde acaba? İkili test yaptıracaktı..

Kac mg kullaniyosun iyi cikmasina herseyin yolunda gitmesine de cok sevindim gozunaydin :)

merhaba canim bende 2. bebise hamileyim, oglum tam 1.5 yasinda, benimkisi daha cok oyun oynarken yada yerde bogusurken tam karnimda atlicak oluyo ki ben yana donuyorum yinede canimi acitiyo ama karnima denk getirmesine izin vermiyorum sakiniyorum kendimi sadece gecenlerde sirt ustu yatmistim yere o anda zipladi karnimin ustunde... kucagimda da cok tasiyorum yapacak bisey yok bazen inatlasiyor gel diyorum gelmiyor mecbur kaliyorum hele altini degistirirken tam bi filim ceviriyoz evde bakalim bu yaz bezden cikar insallah yoksa 2 cocuga bez yetistiremeyiz :9:

Cnm cevabin icin cok tesekkurler.bizde daha yeni bezi birakmaya calisiyoruz 2.5 yasina kadar bez biraktirma kadar zorlanmadim.bende cok dikkat ediyorum vurmadin diye ama yinede bir kac kez vurdu lekelenmelerimde olunca acaba ondanmidir diye taktim.cevremde 2-3 cocugu olanlara soruyorum hepsi karnima vurdu diyor hepside gayet saglikli.insallah saglikla gelir kuzucuklarimiz.

Canım benim kızımda sürekli karnıma oturuyor ve zıplamaya çalışıyor bazen uzanıyorum gelip yanıma yatıyor ve tekmeliyor ben hemen karnımı koruyorum izin vermiyorum. Ama çok şükür kanamam falan olmadı hatta ilk haftalarda acayip korkuyordum şimdi ne yapacağını daha iyi bildiğim için hemen gardımı alıyorum :) lekelenmeleri ondan değildir eğer kahverengi akıntı gibiyse önemli değil bazı hamileler kanamalı geçiriyor: sen yinede karnını korumaya çalış izin verme gerekirse cezalandır
Cok tesekkurler cnm cik dikkat ediyorum,iste birkac kere oldu taktim simdiden sonra cok daha dikkatli olacagim.2 cocuklu olmanin zorlugu simdiden kendini gostermeye basladi:))) lekelenmelerinde mantardan oldugundan supheleniyorum doktoruma soracagim.gunluk ped kullaniyorum ve banyoda vajinayi kopukluyordum bunlar sebep olabiliyormus.

Slm anne adayları bnde ekim 24 annesi olucakmisim:)

slm hayırlı olsun cnm inş... :nazar:

kızlar herkes iyidir inş. benim bir saatim bir saatimi tutmuyor. sabah kusmalar bütün gün mide bulantıları baş dönmeleri ve düşük tansiyon. yemek yiyemiyorum yiynce hemen şişiyorum az da yesem. hep uyku hali. tam hamilelik yaşıyorum heralde :25: herşey kokuyor.. bunun dışında bebeğim iyi çok şükür. haftaya cuma 2 li testim yapılacak ve ilave galaktozemi de yapılcak bana dua edin olurmu? Allaha emanet olun canlar...:nazar:

Kızlar Çarşamba gecesi cok kotu bir rüya görmem sonucunda gidemedik biz ikili teste. Korktum neden bilmiyorum sonuçta o bizim bebeğimiz acısıyla tatlısıyla. Cok araştırma yaptık ne kadar kotu sonuclar olsa da iyi sağlıklı doğan bebekler varmış sizde biliyorsunuzdur. Bilmiyorum haftaya Perşembe kontrolümüz var ozaman gerçi 15. Haftaya giriyoruz ama bakarsınız kafamız eser gideriz ozamanda kadar ama suan için bana cok büyük stresli geliyor o test. Ki çıkan sonuclarda tedavisi bile yok olsa da işe yaramama ihtimali oldukça fazla. O göbekten alınan sıvıda bebeği kaybetme olsılığı yine fazla. En iyisi hiç bulaşmamak bu işe.

Onun dışında 2 gündür eşimin iş yerinde olduğum için giremedim. Yardım etmeye gittim eşime, hep bi koşturmaca var yazmamadım size. Şimdi evdeyim. Siz nasılsınız? Geçmişi okuyamadım inşallah kimsenin sıkıntısı yoktur.

Cnm özelde bakilmayacak devlette gittiğim doktor kendi dedi bi sonraki gelişinde 4 boyutlu ile bakacam Dİye.cinsiyeti belli olur mi bilmiyorum daha çok küçük miniminnacikti bugün ama çok tatli gozukuodu USG da. İnş ogrenirim cinsiyetini..bu arada bana demir hali başlandı bu hafta..:52::52:

Ben 13. haftadayım daha cinsiyeti öğrenemedim :) Sen belki 4 boyutluyla 9. haftada öğrenirsin:1:

Evet benimki 4 boyutlu ile bakıldı ama hiç bir ücret alınmadı bilmiyorum gerçi sigortam başladı ama bizden ek ücret istenmedi. Doktor normal ultrasondan bir düğmeye basıyor sanırım direk 4D ye geçiyor. Bu arada bu gittiğin doktor cok iyi gozukuyor bence hiç bırakma peşini. Bu doktor neredeydi? Muane ücreti ne kadar?

Ben 13. haftadayım daha cinsiyeti öğrenemedim :) Sen belki 4 boyutluyla 9. haftada öğrenirsin:1:

Yok daha neler :) 10. Haftadan itibar en gelişiyor zaten cinsiyet. Bana 13. Haftamda bile %65 dedi. 9. Haftada olup öğrenen yoktur Herakde :)

Kızlar Çarşamba gecesi cok kotu bir rüya görmem sonucunda gidemedik biz ikili teste. Korktum neden bilmiyorum sonuçta o bizim bebeğimiz acısıyla tatlısıyla. Cok araştırma yaptık ne kadar kotu sonuclar olsa da iyi sağlıklı doğan bebekler varmış sizde biliyorsunuzdur. Bilmiyorum haftaya Perşembe kontrolümüz var ozaman gerçi 15. Haftaya giriyoruz ama bakarsınız kafamız eser gideriz ozamanda kadar ama suan için bana cok büyük stresli geliyor o test. Ki çıkan sonuclarda tedavisi bile yok olsa da işe yaramama ihtimali oldukça fazla. O göbekten alınan sıvıda bebeği kaybetme olsılığı yine fazla. En iyisi hiç bulaşmamak bu işe.

Onun dışında 2 gündür eşimin iş yerinde olduğum için giremedim. Yardım etmeye gittim eşime, hep bi koşturmaca var yazmamadım size. Şimdi evdeyim. Siz nasılsınız? Geçmişi okuyamadım inşallah kimsenin sıkıntısı yoktur.

canım hayır olsun rüyan. sakın sıkıntı yapma rabbim büyük bende korkuyorum :26: ama inş. iyi sonuçlar alıcaz içimden öyle demek geliyor. yanılmam da inş. hep olumlu olalım olurmu moral verelim dua edelim birbirimize. :54:

canım hayır olsun rüyan. sakın sıkıntı yapma rabbim büyük bende korkuyorum :26: ama inş. iyi sonuçlar alıcaz içimden öyle demek geliyor. yanılmam da inş. hep olumlu olalım olurmu moral verelim dua edelim birbirimize. :54:

Sonuc olarak korktum işte eşimde oyle yani gitsek yalnış çıkma ihtimali cok yüksek bilemiyorum belki gideriz 14. Hafta bitene kadar ama bilmiyorum şuan için hiiiiç gitmek istemiyorum

bende senin profiline girdim ne yapıyor bu kız diye merak erttim seni kk girmeyince bi baktım bir dakika önce mesaj yazmışsın sevindim şükür bişey yok kendine iyi bak canım rüyaların tersi çıkar senin melek demekki çok sağlıklı fazla düşünmeki olumsuzlukları üzerine çekme canım ben dün yaptırdım ikili test bir hafta sonra çıkacak sonuç hayırlısı olur inşallah

Sonuc olarak korktum işte eşimde oyle yani gitsek yalnış çıkma ihtimali cok yüksek bilemiyorum belki gideriz 14. Hafta bitene kadar ama bilmiyorum şuan için hiiiiç gitmek istemiyorum

İcinden boylesi geldiyse bosver canim en iyisini yapmissin hic skma canini Allah bebislerimize saglik sihhat versin insallah

Yok canım bi kereliğine gidiyorum. Normalde doktorum bayan. Şimdi erkek doktora randevu aldım. Doçentmiş hem de yaşlı :))) Belki cinsiyetini de görür :) Benim doktorum söylemiyor.. Benimle aynı giden annemin komşusu öğreneli 1 haftayı geçiyor... Erkek olacakmış onun.. İnşallah ben de güzel haberler getiririm sana canım..

Senin durumun nasıl? Bulantın var mı?

Bulantım var canım su bile içerken bulanıyo.dr a dedim bugün bana folik asit ve bulantı için ikisinin biarada pldug bi hap verdi sgk karşılamıyor premes diye bi hap.sanırım gnde 1 tane onu içcem.bu dr u begendm kalp atışını duyduk bebişi gördük maşaallhh ama kalp atışı kaç onu soylemedi.unttu galiba.saglıklı dedi.tek bebek.ult göre 6 h 4 gunlk .sat a göre 7+4 tam 1 hafta griden geliyo geç döllenme galiba.sorun degıl dedi
20 gun snra gel dedi
Hareketleri için.bide kan verdim toxoplazma için .saglıkocagnda ona bakmıolarmış.oyle dedi dr.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende senin profiline girdim ne yapıyor bu kız diye merak erttim seni kk girmeyince bi baktım bir dakika önce mesaj yazmışsın sevindim şükür bişey yok kendine iyi bak canım rüyaların tersi çıkar senin melek demekki çok sağlıklı fazla düşünmeki olumsuzlukları üzerine çekme canım ben dün yaptırdım ikili test bir hafta sonra çıkacak sonuç hayırlısı olur inşallah

İnşallah cok cok güzel sonuçlarla gelirsin canım biraz korkak bir annesi var sanırım bebeğimin. Pişman olurmuyum hiç bilmiyorum ama suan için cok fazla uzak geliyor o test bana. Rüyamın etkisinde kaldım sanırım

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
X