ay bugun noldu sabah belediyeye gittik annemle. eşimin tsörtleri bol geldiği için onu giyim rahat etsin bebişim dedim. Neyse belediyeye gittik orada bir kadın hayırlı olsun öğrenebildin mi cinsiyetini demez mi? bende sanıyorum ki hani birtek cevrem ben zayıf oldugum için anlıyorlar sanıyordum meğersem oyle değilmiş artık belli oluyor :))
ay bugun noldu sabah belediyeye gittik annemle. eşimin tsörtleri bol geldiği için onu giyim rahat etsin bebişim dedim. Neyse belediyeye gittik orada bir kadın hayırlı olsun öğrenebildin mi cinsiyetini demez mi? bende sanıyorum ki hani birtek cevrem ben zayıf oldugum için anlıyorlar sanıyordum meğersem oyle değilmiş artık belli oluyor :))
hiç birşey hissedemiyorum aslında . Ben hala alışmaya çalışıyorum doktora gidip ultrasyondan baktınca herşeyi unutuyorum . Cinsiyeti bile sormayı unutmuşum doktor her yerine bakınca kendisi dedi 2 hafta sonra söylerim dedi . Ama sanki erkek gibi , tahminlerim o yönde sadece çünkü çok fazla mide bulantılarım olmadı ,
bakalım bakalım :) heyecanla bekliyorum ben kesinleştiremedim sizinki kesinleşir umarım :)
hiç birşey hissedemiyorum aslında . Ben hala alışmaya çalışıyorum doktora gidip ultrasyondan baktınca herşeyi unutuyorum . Cinsiyeti bile sormayı unutmuşum doktor her yerine bakınca kendisi dedi 2 hafta sonra söylerim dedi . Ama sanki erkek gibi , tahminlerim o yönde sadece çünkü çok fazla mide bulantılarım olmadı ,
canım benim bildiğim kız cocukları zor gösterirmiş cinsiyetleirni :))seninkisi kız kız:)))
bakalım bakalım :) heyecanla bekliyorum ben kesinleştiremedim sizinki kesinleşir umarım :)
Bizimki bir hafta önden gidiyordu en son şu an ne durumda bilmiyorum ama tombik doğmasını çok isterim, yanaklı yanaklı olur ne güzel:)
kızlar biz geldik :))
evet merak edenler için söylüyorum cinsiyetimiz ne yazik ki kesinleşmedi. doktor 2 hafta sonra gel kesin olarak söyleyeceğim dedi. bende hala %65 mi dedim evet dedi. ama sanki pipişini gördüm gibi geldi sanırım doktorda görse soylerdi. Eşimde o kordondur kordun diyor bilemedim :)
onun dışında nereden yedim okadar çikolatayı :) 1 dakika bile yerinde durmuyordu gülmekten öldüm tam bakacak doktor pat arkasını döndü :) boyumuz 8,5 cm, kilomuz 48 gram olmuş. Bu arada 3 gün daha öne geçmişiz 14+2 olmuşuz. böyle giderse sanırım eylül başında gelecek :) her gittiğimiz de doktora 2 gün 2 gün öne geçiyor sabırsızım :)
Bizimki bir hafta önden gidiyordu en son şu an ne durumda bilmiyorum ama tombik doğmasını çok isterim, yanaklı yanaklı olur ne güzel:)
Oyyy maşallahh :)))
Pipisini görse doktor erkek derdi. Ama kız olarak kalmış. Bakalım ne olacak. Ya biz acele ediyoruz herhalde. 4. ay bitmeden olmayacak bu iş :)
Benimki de geçen hafta gittiğimde 4 gün ilerdeydi ultrasona göre. Şimdi ne oldu bilmiyorum :)
Ama erken doğmuyorlarmış canım sadece tombik doğuyorlarmış .))))))))
Kızlar bu arada sizinle de paylaşayım, hepimiz yavrularımızın hayırlı ve salih evlatlar olmalrını diliyoruz, inşallah da öyle olur, bunun için gebelikte Kuran okumak özellikle de Yusuf suresini okumak çok faydalı oluyormuş.Ben başladım inşallah bir hatim tamamlaycam ama gebeliğinde 41 hatim tamamlayanı birini duydum geçen, allame olmuştur o minik inşallah:)
Onun dışında şu an bilgisayardan notları girerken, bir yandan Esma-ül Hüsna Ve Kuran dinletiyorum, bu imamlar benden çok daha güzel okuyor, feyz olsun yavrucak:) Okumayı bilmeyen anneler de böyle dinleti yapabilirler, faydalı olacaktır inşallah.
Kızlar bu arada sizinle de paylaşayım, hepimiz yavrularımızın hayırlı ve salih evlatlar olmalrını diliyoruz, inşallah da öyle olur, bunun için gebelikte Kuran okumak özellikle de Yusuf suresini okumak çok faydalı oluyormuş.Ben başladım inşallah bir hatim tamamlaycam ama gebeliğinde 41 hatim tamamlayanı birini duydum geçen, allame olmuştur o minik inşallah:)
Onun dışında şu an bilgisayardan notları girerken, bir yandan Esma-ül Hüsna Ve Kuran dinletiyorum, bu imamlar benden çok daha güzel okuyor, feyz olsun yavrucak:) Okumayı bilmeyen anneler de böyle dinleti yapabilirler, faydalı olacaktır inşallah.
evet kesin olmamakla beraber kıza benziyo dedi benim sat 5 ocak 2 cocugum olcak allah nasip ederse ilkide prenses
kızlar biz geldik :))
evet merak edenler için söylüyorum cinsiyetimiz ne yazik ki kesinleşmedi. doktor 2 hafta sonra gel kesin olarak söyleyeceğim dedi. bende hala %65 mi dedim evet dedi. ama sanki pipişini gördüm gibi geldi sanırım doktorda görse soylerdi. Eşimde o kordondur kordun diyor bilemedim :)
onun dışında nereden yedim okadar çikolatayı :) 1 dakika bile yerinde durmuyordu gülmekten öldüm tam bakacak doktor pat arkasını döndü :) boyumuz 8,5 cm, kilomuz 48 gram olmuş. Bu arada 3 gün daha öne geçmişiz 14+2 olmuşuz. böyle giderse sanırım eylül başında gelecek :) her gittiğimiz de doktora 2 gün 2 gün öne geçiyor sabırsızım :)
Cinsiyetini öğrenebileceğin kadar büyük görünüyor yani etrafına
Ben de nedense bi an önce çıksın istiyorum belli etsin kendini ben burdayım desin annesini korusun
İlk defa göbişimiz olsun istiyoruz dimi
Bak bu sefer senin doktorun da söylemedi. Bu doktorlar kesinnnliklee emin olmadıkları için söylemiyorlar. Kesin görmeden söylemiyorlar. Yoksa görüyorlar elbette bi tahminleri var. Ben anladım bunu.
Bi de hareketleri nasıl ama duygulandın mıııı. Ben ilk gördüğümde ağlıcak gibi olmuştum. O kadar şaşırdım ki bebeğimin kollarını bacaklarını oynattığını görünce :)))))))
tombişmi olacak şimdi bizimki :) ee ozaman bu takvimi değiştirmeyelim erken doğmuyor mu şimdi yani bak kafam karıstı. tesekkür ederim bu arada teyzesi. cumartesi günü ikili testin var umarım ve umarımmm öğrenip gelirsin. ama bence bizimkiler kız yani :) bak erkek olanlar hemen dökülüyor hemde %80, %90 oranlarda :)) bak görceksin süslü mü süslü kızın olacak senin :)
Canım maşallahh subanallah bizim kuzucuk önden gidiyo iyi bakıyosun valla sağlıklı olsun da biraz daha sabır göster canım ense ölçümü yaptımı canım benim pazartesi günü
Bende oğluşum diye seviyorum değişirse bi afallarız herhaldebak kuzum bunların hepsi çikolatan oluyor :) çikolata yiyip hep şımartıyoruz bu bebişleri ben bir dahakine çikolata yemicem bu sfefer akıllı uslu oturacak inşallah yerinde :) ahh ahh sanırım bu noktadan sonra erkek çıkarsa ben baya bi üzülürüm alıştım artık galiba ben bu kız olayına sürekli prensesim diye seviyorıum eşimde öyle. daha da 2 hafta var. 17. hafta cinsiyet için geç değil mi?
Yaz canım bekliyorum dört gözlePazartesi ikili testte görürse doktor hemen size yazıcam. Zaten eşim yanımda olacak. Onun cebinden yazarım hemen :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?