bende ekim annesi olucam hayırlısı ile Rabbim nasip ederseben ekim annelerini arıyodum başka bi sayfa daha var burayıda yeni buldum :) eğer beni de grubunuza kabul ederseniz çok çok sevinirim. benimde ilk gebeliğim. cinsiyetimiz daha belli olmadı nasipse yarın görücez 12 haftalık olduk biz İstanbuldayım 23 yaşındayım . Ben bu süreci ; benim gibi aynı zamanlarda aynı süreci paylaşan kişilerle heyecanlı ve bilgili bi şekilde geçirmek istiyorum
Heyacanımız ortak . Rabbim sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Önemli olan güzel haberlerle gelmendi, bebişin sağlıklı maşallah . Aynı bende çikolata yedim ve hiç durmuyordune çok seviyorlar böyle :)
ee kızmı istiyorsun erkek mi :) yada ne hissediyorsun
Hayırlı olsun cnm . Hoş geldin aramıza , cinsiyetini bakalım sen öğrenebilecekmisin benim doktorum inat etti , 2 hafta sonra söyleyecekmiş hayırlısı olsun :)
Hoşgeldinizkızlar biz geldik :))
evet merak edenler için söylüyorum cinsiyetimiz ne yazik ki kesinleşmedi. doktor 2 hafta sonra gel kesin olarak söyleyeceğim dedi. bende hala %65 mi dedim evet dedi. ama sanki pipişini gördüm gibi geldi sanırım doktorda görse soylerdi. Eşimde o kordondur kordun diyor bilemedim :)
onun dışında nereden yedim okadar çikolatayı :) 1 dakika bile yerinde durmuyordu gülmekten öldüm tam bakacak doktor pat arkasını döndü :) boyumuz 8,5 cm, kilomuz 48 gram olmuş. Bu arada 3 gün daha öne geçmişiz 14+2 olmuşuz. böyle giderse sanırım eylül başında gelecek :) her gittiğimiz de doktora 2 gün 2 gün öne geçiyor sabırsızım :)
Hoşgeldin aramıza sağlıklı bi hamilelik geçiririz hep beraber inşallahbende ekim annesi olucam hayırlısı ile Rabbim nasip ederseben ekim annelerini arıyodum başka bi sayfa daha var burayıda yeni buldum :) eğer beni de grubunuza kabul ederseniz çok çok sevinirim. benimde ilk gebeliğim. cinsiyetimiz daha belli olmadı nasipse yarın görücez 12 haftalık olduk biz İstanbuldayım 23 yaşındayım . Ben bu süreci ; benim gibi aynı zamanlarda aynı süreci paylaşan kişilerle heyecanlı ve bilgili bi şekilde geçirmek istiyorum
Heyacanımız ortak . Rabbim sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Aslında annenin hissettiği çıkıyo sanki, yanılanlarda olabiliyordur muhakkak. Mesela damla kız hissediyordu öyle oldu, ben erkek hissediyordum öyle oldu. Oranlı söyledi doktorlar ama değişebilir belkiErkek hissediyorum, aslında ben bu his olayını pek itimat etmiyorum ama arada bir kendime kız da olabilir, nerden belli diye telkinde bulunurken yakalıyorum:)
Hadi bakalım inşallah belli olurRabbim sağlık sıhhat versin yavrularımıza. Ne hissediyosun?
Aaaaa gerçekten ben damlanın bebeğini görmüş olabilirimZaten damlaya benziyodu
Bu arada benim yakın akrabam erkek bebeğim olduğunu görmüş rüyasında doğru çıktıyanılma payı olabilir mi sizce doktorumun?
hoşbulduk canım:) bilemiyorum umarım söyler de bu güzl haberi yarın sizlerle paylaşabilirim :) belki net görememiştir bazen göstermiyolar ya da doktor emin olmak istiyo . biliyorum 2 hafta zor gecer ahh ahh bizdeki bu heyecan ne olacak hiç bilmiyorum:18::18::18::18:
ben en başından beri erkek hissediyorum. öyle ki kız bebek kıyafetleri bile dikkatimi çekmiyo :26: ama bilmiyorum ilk bebeğim hiç önemli değil sadece merak ona birşeyler almak için çıldırıyorum o yüzden öğrenmek için heyecanlıyım :)
aaa buda iyi fikir yaa..videoya cekmek...benimde bu fikir cok hosuma gitti :) iyi bir hatira olur :)
belki sana öyle geliyordur canim cildinin öyle olmasi...
ne anlatacam..gecen annem demis hamile oldugumu bir arkadasina oda demis ki hee ondan kilo aldi ...ne alaka degilmi ya...ben zaten hep kilo alip verirdim, gecenlerde kilo vermistim o zamanda bana hastami demislerdi....bu millet cok komik ya
normal adet tarihime göre 2 gün birde geriden geliyorduk biz ultrasonda normalde 30 eylüldü beklenen doğum ama bugun 22 eylüle kadar inmişiz :) değiştirdim kızlar hamilelik takvimini haberiniz olsun. ama şimdi cok fazla büyük oldum sizlerden bir garip hissettim kendimi :s
Artık oğluşum diye seviyorum bebeğimi%90 erkek diyor canım. Yanılma payı çok az. Hem erkek dediklerinde çıkıyor :))
Hoşgeldinizmaşallah bebeğine kocaman olmuş tam arada bi oran nasıl bi oransa:) bi dahakine kesinleşir inşallah. Bizim bebekte inatlaşmıştı doktorla resmen dönde bakıyım diyo doktor, dönmüyo bizimki. Şimdiden yaramazlığa başladılar
Hoşgeldin aramıza sağlıklı bi hamilelik geçiririz hep beraber inşallah
Aslında annenin hissettiği çıkıyo sanki, yanılanlarda olabiliyordur muhakkak. Mesela damla kız hissediyordu öyle oldu, ben erkek hissediyordum öyle oldu. Oranlı söyledi doktorlar ama değişebilir belki
ellerim bom boş geldimbizim doktor tutturdu %65 diyor baska birsey demiyor. iki hafta sonra gel kesinleşecek ozaman dedi ama tee 2 hafta var ben nasıl dayanırım? sağlık durumu cok iyi maşallah dedi hatta 3 gün öne geçmiş kücük sıpam. 14+2 olmuşuz. 8,5 cm, 48 gram olmuş :) ama ben sanki pipişini gördüm gibi geldi ultrasonda. ya doktor da görse soylerdi dimiii
hiç sorma 2 hafta dile kolay :) fakat söylemiyor , ikili test için baya baktı ölçü yinede söylemedi bence yanılmak istemiyor .
bizim doktor birazcık ketum :s bende 13. haftada zor bela %65 sonucunu aldım bugun 15. haftadaymışım meğersem yine soylemedi 2 hafta sonra gel dedi anlamadım ben ya al tarafı %65 i arttıracaksın yada değişmiş erkek diyeceksin yooook :)
Artık oğluşum diye seviyorum bebeğimibende değişmez diye düşünüyorum bakalım 3 hafta sonra kesinleşir seninkini çooook merak ediyorum. Biran önce öğren
Yok ya bi şeye bağlıyorlar illa ki. Benim hamile olduğumu kimse dış görüntüden anlamıyor. Hamileyim dediğim an aaa belli derler :)))
Bazı insanlar beni sinirlendiriyorlar.. Hiç konuşmasalar daha iyi :)
Mesela bazıları erkenden bir şey almayın diyorlar. Bir şey olurmuş kaybedermişiz Allah korusun. Böyle yorumlara ne gerek var ki.. İnsanlar hamile insanın hassasiyetinden bi haber...
Oyyy maşallahh :)))
Pipisini görse doktor erkek derdi. Ama kız olarak kalmış. Bakalım ne olacak. Ya biz acele ediyoruz herhalde. 4. ay bitmeden olmayacak bu iş :)
Benimki de geçen hafta gittiğimde 4 gün ilerdeydi ultrasona göre. Şimdi ne oldu bilmiyorum :)
Ama erken doğmuyorlarmış canım sadece tombik doğuyorlarmış .))))))))
MaşAllah senin cimcime hepimizin ablası olacak heralde :) benimde cuma kontrolüm var heyecanlıyım o yüzden bakalım ne diyecek doktorumuz :)
bencede öyledir canım hayırlısı inşallah sen ne hissediyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?