2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hayırlı olsun cnm . Hoş geldin aramıza , cinsiyetini bakalım sen öğrenebilecekmisin benim doktorum inat etti , 2 hafta sonra söyleyecekmiş hayırlısı olsun :)

Önemli olan güzel haberlerle gelmendi, bebişin sağlıklı maşallah . Aynı bende çikolata yedim ve hiç durmuyordu ne çok seviyorlar böyle :)

oyle valla bidaha yemicem bebeğimi seyredemedim hiç oynamasından :)

ee kızmı istiyorsun erkek mi :) yada ne hissediyorsun

ben en başından beri erkek hissediyorum. öyle ki kız bebek kıyafetleri bile dikkatimi çekmiyo :26: ama bilmiyorum ilk bebeğim hiç önemli değil sadece merak ona birşeyler almak için çıldırıyorum o yüzden öğrenmek için heyecanlıyım :)

Hayırlı olsun cnm . Hoş geldin aramıza , cinsiyetini bakalım sen öğrenebilecekmisin benim doktorum inat etti , 2 hafta sonra söyleyecekmiş hayırlısı olsun :)

hoşbulduk canım:) bilemiyorum umarım söyler de bu güzl haberi yarın sizlerle paylaşabilirim :) belki net görememiştir bazen göstermiyolar ya da doktor emin olmak istiyo . biliyorum 2 hafta zor gecer ahh ahh bizdeki bu heyecan ne olacak hiç bilmiyorum :18::18::18::18:

Hoşgeldiniz maşallah bebeğine kocaman olmuş tam arada bi oran nasıl bi oransa:) bi dahakine kesinleşir inşallah. Bizim bebekte inatlaşmıştı doktorla resmen dönde bakıyım diyo doktor, dönmüyo bizimki. Şimdiden yaramazlığa başladılar

Hoşgeldin aramıza sağlıklı bi hamilelik geçiririz hep beraber inşallah

Erkek hissediyorum, aslında ben bu his olayını pek itimat etmiyorum ama arada bir kendime kız da olabilir, nerden belli diye telkinde bulunurken yakalıyorum:)
Aslında annenin hissettiği çıkıyo sanki, yanılanlarda olabiliyordur muhakkak. Mesela damla kız hissediyordu öyle oldu, ben erkek hissediyordum öyle oldu. Oranlı söyledi doktorlar ama değişebilir belki

%90 erkek diyor canım. Yanılma payı çok az. Hem erkek dediklerinde çıkıyor :))

hiç sorma 2 hafta dile kolay :) fakat söylemiyor , ikili test için baya baktı ölçü yinede söylemedi bence yanılmak istemiyor .

bizim doktor birazcık ketum :s bende 13. haftada zor bela %65 sonucunu aldım bugun 15. haftadaymışım meğersem yine soylemedi 2 hafta sonra gel dedi anlamadım ben ya al tarafı %65 i arttıracaksın yada değişmiş erkek diyeceksin yooook :)

Yok ya bi şeye bağlıyorlar illa ki. Benim hamile olduğumu kimse dış görüntüden anlamıyor. Hamileyim dediğim an aaa belli derler :)))
Bazı insanlar beni sinirlendiriyorlar.. Hiç konuşmasalar daha iyi :)
Mesela bazıları erkenden bir şey almayın diyorlar. Bir şey olurmuş kaybedermişiz Allah korusun. Böyle yorumlara ne gerek var ki.. İnsanlar hamile insanın hassasiyetinden bi haber...

MaşAllah senin cimcime hepimizin ablası olacak heralde :) benimde cuma kontrolüm var heyecanlıyım o yüzden bakalım ne diyecek doktorumuz :)

%90 erkek diyor canım. Yanılma payı çok az. Hem erkek dediklerinde çıkıyor :))
Artık oğluşum diye seviyorum bebeğimi bende değişmez diye düşünüyorum bakalım 3 hafta sonra kesinleşir seninkini çooook merak ediyorum. Biran önce öğren

bak kuzum bunların hepsi çikolatan oluyor :) çikolata yiyip hep şımartıyoruz bu bebişleri ben bir dahakine çikolata yemicem bu sfefer akıllı uslu oturacak inşallah yerinde :) ahh ahh sanırım bu noktadan sonra erkek çıkarsa ben baya bi üzülürüm alıştım artık galiba ben bu kız olayına sürekli prensesim diye seviyorıum eşimde öyle. daha da 2 hafta var. 17. hafta cinsiyet için geç değil mi?

Oyyy maşallahh :)))
Pipisini görse doktor erkek derdi. Ama kız olarak kalmış. Bakalım ne olacak. Ya biz acele ediyoruz herhalde. 4. ay bitmeden olmayacak bu iş :)
Benimki de geçen hafta gittiğimde 4 gün ilerdeydi ultrasona göre. Şimdi ne oldu bilmiyorum :)
Ama erken doğmuyorlarmış canım sadece tombik doğuyorlarmış .))))))))

bu doktorlar bizi anlamıyorlar sanırım alt tarafı heyecanlıyız merak ediyoruz ne var söyleseler yani

Artık oğluşum diye seviyorum bebeğimi bende değişmez diye düşünüyorum bakalım 3 hafta sonra kesinleşir seninkini çooook merak ediyorum. Biran önce öğren

Pazartesi ikili testte görürse doktor hemen size yazıcam. Zaten eşim yanımda olacak. Onun cebinden yazarım hemen :)))))))

ay bugun noldu sabah belediyeye gittik annemle. eşimin tsörtleri bol geldiği için onu giyim rahat etsin bebişim dedim. Neyse belediyeye gittik orada bir kadın hayırlı olsun öğrenebildin mi cinsiyetini demez mi? bende sanıyorum ki hani birtek cevrem ben zayıf oldugum için anlıyorlar sanıyordum meğersem oyle değilmiş artık belli oluyor :))

Bizimki bir hafta önden gidiyordu en son şu an ne durumda bilmiyorum ama tombik doğmasını çok isterim, yanaklı yanaklı olur ne güzel:)

MaşAllah senin cimcime hepimizin ablası olacak heralde :) benimde cuma kontrolüm var heyecanlıyım o yüzden bakalım ne diyecek doktorumuz :)

bakalım bakalım :) heyecanla bekliyorum ben kesinleştiremedim sizinki kesinleşir umarım :)

bencede öyledir canım hayırlısı inşallah sen ne hissediyosun :)

hiç birşey hissedemiyorum aslında . Ben hala alışmaya çalışıyorum doktora gidip ultrasyondan baktınca herşeyi unutuyorum . Cinsiyeti bile sormayı unutmuşum doktor her yerine bakınca kendisi dedi 2 hafta sonra söylerim dedi . Ama sanki erkek gibi , tahminlerim o yönde sadece çünkü çok fazla mide bulantılarım olmadı ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…