slm kızlar bayadır girmiyordum eşim 23 nisan çlışmaları yaptırıyor öğrencilerine o yüzden bilgisayarı okula götürüyor o yüzden bende buraya giremiyorum girsem bile akşamları giriyorumm sizleri özledimm ha kızlar biz 14 haftamıza girdik dün çikolata yedimm uzandım çok hafif kelebek uçuşması gibi bişiler hissettim bağırsak hareketleri deyildi görümceme sordum böyle oldu dedimm hissedersin dedi ben 2bucuk aylıkken hissetmiştim oğlumda dedi benim oğluşumda hareketlen di çok sık deyil akşam uyumdan önce hissediyorumm mümkünmü sizce kızlarr :26:
Biraz büyüsün göbeğim, bi sürü resim çekilcem :)))) Hatıra :))
Benim kayınvalidem iyidir de kayınpeder çok cimri. Düğünümde her şeyi benim ailem, eşim ve kaynım yaptılar. Salak herif bana sadece halı aldı, onun da parasını istedi düğünden sonra. Eşim konuşmadı suratına bakmadı da geri verdi utandı. O günlere gıcık oluyorum ya. Şimdi dört gözle torun bekliyor. He bi de onların evine yakın taşınacağımızı zannediyormuş. Babama söylemiş. Ben de eşime söyledim. Senin işine yakın ev öyle bir şey olmaz diyor. Eşim biraz hanım evladı olsa başımıza neler gelirdi neler :)
Ağrılar başladı galiba. Allahtan bizi huzursuz edecek kadar değil.. Umarım olmaz çünkü bel ağrısı çok zor..
Yok kız 6. aya girince çok güzel görünüyor karın. En güzel zamanı o zaman. Küçücük bi çıkıntı oyyy :)))))))
ağrılara razıym cnm bnm tek o sağlıklı olsun da.
annem de diyor normal bunlar. daha nerelerin ağrıcak :)
İkinci çocuk erken hissedilirmiş. Sanmıyorum canım onlar bebek hareketi değildir.. Ben doktora sordum gazdır o dedi. Eşim söyleyip gülüyor şimdi bana
selam kızlar...ense kalınlığı 1.2 dedi doktor.iyi dedi..2 nin üzerinde olursa riskli olabiliyomuş.kan tahlili sonuçlarımız 15 gün sonra çıkacakmış...normal kan tahlilinden ne farkı var ki 15 gün sonra çıkıyo bu sonuç?? uff çok merak ediyorum dua edin hayırlı sonuçlar alalım hepimiz
Günaydın şekerler :) nasılsınız bugün nasıl hissediyorsunuz kendinizi. Ben anlamıyorum kendimi bi iyi oluyorum bi kötü hissediyorum kendimi. Dün ikili taramada kan almışlardı kan sonucumu almaya gittim çok şükür hiç bir risk yok dedi doktorum. 5 nisanda çağırdı beni o zaman belki cinsiyetini görürüz dedi. Merakla 5 nisanı bekliyoruz zaman çabuk geçmelisin meleğimi görmeliyim :))))
şimdi hastaneden geldim ikili tarama testi yaptırdım. hiçbişey anlamadım çok sinirliyim.. 1 dk sürmedi ultrasonla bakması ne soru sorabildim nede bebeğimi görebildim.. tek avuntum sağlıklı olması
canım benim Allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
ayyy uzum maşallah yavruna bu dört boyutlu ultrason mu süper ya bizim ultrason cihazı pek iyi değil galiba
canım kontrol mü var heyecanla sonuçlarını bekliyorum kuzum
Benim kayınvalidem iyidir de kayınpeder çok cimri. Düğünümde her şeyi benim ailem, eşim ve kaynım yaptılar. Salak herif bana sadece halı aldı, onun da parasını istedi düğünden sonra. Eşim konuşmadı suratına bakmadı da geri verdi utandı. O günlere gıcık oluyorum ya. Şimdi dört gözle torun bekliyor. He bi de onların evine yakın taşınacağımızı zannediyormuş. Babama söylemiş. Ben de eşime söyledim. Senin işine yakın ev öyle bir şey olmaz diyor. Eşim biraz hanım evladı olsa başımıza neler gelirdi neler :)
Ağrılar başladı galiba. Allahtan bizi huzursuz edecek kadar değil.. Umarım olmaz çünkü bel ağrısı çok zor..
Yok kız 6. aya girince çok güzel görünüyor karın. En güzel zamanı o zaman. Küçücük bi çıkıntı oyyy :)))))))
tatlım araştırdım böyle yazıyor bilemedim yaa her annede farklı oluyor sanırımm Anne Karnında Bebek Hareketleri Ne Zaman Başlar?
Aslında anne karnında bebek hareketleri 7. haftada başlar. 7. haftada ultrasonda kalp atışlarını dinleyebilirsiniz. Gebelik yedinci haftada kan dolaşımı başlamıştır. Ama bebeğin 7. haftadan başlayan hareketlerini anne adayı hissedememektedir. Daha sonraki haftalarda anne adayı bebeğin hareketlerini hissedecektir.
Anne Karnında Bebek Hareketleri Ne Zaman Hissedilir?
Genelde anne karnında bebek hareketleri 14. hafta ile 26. hafta arasında hisedilir. Daha önce anne lmuşlar, ilk anne adaylarına göre daha önce hissedebilirler, çünkü ne hissetmeleri gerektiğini artık öğrenmişlerdir. Zayıf bir anne adayının da şişman bir anne adayından daha önce hareketleri hissedebilmesi mümkündür.
Gebelikte 6. aydan sonra ise bebek hareketlerini gözle bile görebilirsiniz.
Anne Karnında Bebek Hareketleri Nasıl Hissedilir?
Her anne adayı, bebeğinin hareketlerini size farklı şekilde yorumlayabilir. Genelde kanat çırpması, seğirme, dirsek atma, karna vurulma gibi değişik biçimlerde tarifleri vardır. Ama halk arasında tekmelerin hissedilmesi olarak genellenmiştir.
Anne adayları, bebek hareketlerini en çok gece yarısı, sabahları ve yemeklerden sonra hissedebilirler. Açken, hareket halinde iken bebek hareketlerini hissedemeyebilirsiniz.
ben 2. aydan beri her ay karnımın fotoğrafını çekiyorum :) 1. ayı kaçırdım maalesef. sende oyle yap güzel bir hatıra olur ilerde. ee benim eşimin ailesi de bize hiç bir şey almadı. evi annem ve eşim doldurdu. ama eşimin ailesinin sözde adetiymiş erkek evlenirken kendisi döşermiş evini falan. bak tek bardak bile almadılar. ev ziyaretine de çikolatayla geldiler sen düşün artık. ama benim eşimde hiç kin tutmaz garibim ben olsam sinir olurdum. ama unuttum herseyi :)
14 ile 26 arası bi uçurum gibi :)
İlk bebekte 5. ay bitmeden hissedilmez dedi bana hamile bi abla. Ama belki kişiden kişiye değişiyordur :)
Sen nasıl bir şey hissediyorsun canım? Alt tarafta bi oynama gibi mi
Selam arkadaşım nasılsın?
bizimde geçen cuma ölçtüler. yarın sonuçları alcaz.
doktor bakarken kıza benziyor dedi. bir sonraki cumartesiye randvu aldım ozamana dahada netleşir heralde.
seninde erkek olsa bişi derdi kızlarda bişi göremiyolar :)
bendede var canım tıkanıklık ve arada kanama az..Anneler burun tıkanıklığı ve burun kanaması yaşayan var mı aramızda, benim akşam ve sabah oluyor.... Çok az kanama şeklinde oluyor.
Günaydın Hanımlar,
Bu hafta ne çabuk geçti değil mi..Hamileliğim boyunca geçirdiğim en stresli haftaydı, ben mi asabi oldum onu da bilmiyorum. Ama parçalanacak kişiler listesi gün geçtikçe kabarıyor :)
bende acayip sinirliyim sabırsızımhormonlar galiba
Herkese sağlıklı bir gün dilerim. ben bebişimi çok özledim. daha 1 haftamız var buluşmamıza, inşallah bu sefer cinsiyeti öğrenebiliriz.
Sevgilerimle..
Gunaydin herkeseeee bugun daha enerjik olmamiz dilegiyle gune basliyorum ♥
Kizlar sabah yuruyus yaptim ama hemen yoruldum nefes nefese kaliyorum yavas yurumeme ragmen var mi sizde de boyle bir durum ????
günaydın sevgili annişler ve melekleri:) nasılsınız? duygusal çalkantılarla boğuşuyor musunuz benim gibi?:) bir de halaaaa çooook uyuyorum:)
tatlım göbeğimin 4 parmak altında böyle çok hafif segirme oluyor ama çok hafif bide çok sık deyil salı günü ve perşembe akşamı uyumadan önce hissettim önce inanamadım ama sonra bağısak hareketleridir demdim ama bağirsak hareketlerini ayırt edebiliyorum cnm çok farklı bişeydi
Doktorlara sorunca da yok olamaz diyorlar. Her şeye olamaz diyorlar gıcık ediyorlar beni. Kıpırdar hissetmezsin. Cinsiyetini göremeyiz. Bu ne yav
cnm benm ya dr hastalarını gıcık etmeyi çok seviyorlar galiba tatlım kesin bişiler söylemek istiyorlar galiba neyse ben çıkıyorum cnm sonra yine görüşürüz byyy
Unutur gibi yapıyoruz işte. Ben bazen hala uyuz oluyorum. Allahtan evimiz uzak da gelmiyor. Kayınvalidemi seviyorum ama kayınpederi sevmiyorum. Suratsız ya korkutucu bi şey. Benim canım babamla 23 yıl geçirdikten sonra böyle bi adamı görünce haliyle şaşırdım :) İnsan biraz güleryüzlü olur. Ne olacak öyle suratsız durunca.. Neyse boşverelim kendi evimize bakalım. Artık bebek doğunca da dibinden ayrılmazlar :/
Ben de karnımın fotoğrafını çekeyim o zaman her ay :)))))))))
Ama ben 4. aydayım. 3 ayı kaçırdım :) Artık 4ten başlıyım :)
evet evet neler neler istiyorlar degilmi....benim kayinvalide gil bilezik aldi, kücük altinlari topladilar, dügünümü babam gil yapti, gelinligimi babam gil aldi, mobilyalari kredi ile aldik, simdide gelin Tr ye...torun olyuor diye sevinyiorlar, gelin yanimiza diyorlar, ama ben onlari sevmiyorum...cünkü beni cok ezdiler ...hic birsey almadilar cok zoruma gidiyor hala
bizimkilerde Allahtan cok uzaktalar. ben evet en cok o torun olayına sinir oluyorum napcaz yaaa?? yok beni cok seviyorlar aslında ama ben cok konusmaarından ve herseyin ortasında olmalarından şikayetçiyim eskiden beterdi ama ş,mdi değiller sizden aşağı inmiyorum ben sınır var arada her zaman. oyuzden beni sevmiyor falan diyor bazen kayınpederim ama aslında oyle değil ben babasız büyüdüğüm için baba kavramına pek alısık değilim. kayınvalidemde boyle bir temmel bir depresyonda sürekli oda beni geriyor. 2 haftada bir gidiyoruz zatn allahtan cok sık değil. ya bide bebeğim doğar doğmaz onu mıncıklarlarsa operse falan herkes napcam ben bilmiyorum
ooo maşallah sen kan sonuçlarınıda almışsın , cinsiyetide öğrenirsen tamamdır inş. Benden 2 gün önce öğreneceksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?