benim karnim cikti :))
Benimde duyduğum doğumdan önce ve doğumdan sonra 72 saat içinde yapilmasi. Bana 8 haftaliktim yaptı. Erken olması tedirgin etti
En sonunda karnımın resmini koydurtacaksınız bana :)))))))))))
Benim yandan bakınca belli tamam da önden bakınca belli değil öyle. Yoksa böyle mi olması gerekiyor.
Eşimin kuzeni doğum yapacak pazartesi günü. Yarım dünya olmuş ya görünce korktum!!
Bosuna korkma canim hepimizin karni buyuyecek zaten elimdenn gelse karnimi kucultmem gebeligi 3 aya indiririm :).
O normalde de kiloluydu zaten iyice dev olmuş
Geçen ben de söyledim eşime. 9 ay çok uzun diye :)
dedi ama işte acaba değişti mi korkusu beni yiyip bitiriyor :) ama değişse doktor soylerdi heralde coktan yani 15. Haftadayız sonuc olarak kız diyip kaldı dün gittik randevuya erkek olsa hala aynı ihtimal demezdi heralde güle güle bence benimle dalga geciyor biraz daha bekliyim diye
:) erkek olma ihtimali olsa dün derdi canım belli oluyodur yani 15. Haftadaymışınız maşallah size yaaa. Ortalama 5 hafta sonra hissediceksin bebeğini :) bize daha çok var 12+0 olduk bugün....
Gercekten uzun geliyor insana dimi ben ogrendigimde 6. Haftadaydi simdi 11. Haftaya giricez . Geriye baktigimda ne cabuk gecmis diyorum :))
Bizim giyecek almamıza gerek kalmaz belki de :)
Beşiğini alırız. Gerisini kayınvalidemler annemler alırlar :) Dört gözle bekliyorlar. Amcasıyla dayıları da bekliyor dört gözle :)
kendi doktorum çok çok iyi . asıl gittiğim hastanede test fiyatı cok yüksekti bizde biraz daha uyguna yaptıralım dedik burayı sectik ordada nalet bi doktora denk geldik..bilseydim kendi doktorumun olduğu hastanede yaptırırdım ne bileyim böyle olacağını.. kesinlikle katılıyorum kadınlar daha anlayışlı bu konuda beni doktorumda bayan ve inanılmaz sevimli ilgili :)
Ben Ankara'dayım tatlım..patronlar keşke aynı osaydı. sen sağdan çakardın, ben soldan, aptala dönerdi adam :))))
Çocuğu olan anlamıyor maalesef, benimki de tüp tedavisiyle oldu. çeken bilir ne yaşadığımı. ben hamiş olabilmek için bu kadar uğraşmışım pabuç bırakmam kimseye valla. hayırlısı ile bir kucağımıza alalım, o zaman sen gör :) panter anne, hahahhhhah..
Azcık alt tarafımda çıkıntı var ama o belli olmuyor ki :)
Zaten ben çok aşağıda taşıyormuşum. Doktor öyle söyledi. Gebeliğin ilk dönemlerinde de böyle olurmuş ama benimki hala aşağıda. Daha yukarı çıkamadı. Ultrasonla bakması için bayağı aşağı tutuyor doktor :)))))
Benim yandan bakınca belli tamam da önden bakınca belli değil öyle. Yoksa böyle mi olması gerekiyor.
Eşimin kuzeni doğum yapacak pazartesi günü. Yarım dünya olmuş ya görünce korktum!!
kızlar dün bizim ultrasonda bebişin şakağına, baş çevresine, karın çevresine, ve femur kemiğinin uzunluğuna bakmış. Sizce de bunlara bakmışsa cinsiyeti görmüştür dimi
Karnım çıkmadan bel ağrım başladı. Ne iş anlamadım :)))
Senin doktor da benimkilerden gıcık çıktı. Önce kız diyor sonrakinde hiçbir şey demiyor. Ay bu cinsiyet işi yordu bizi :))))))))
ya beennn( ben napayim daha 11. Haftaya giricez ((
zaman çabuk geçio canım sende anlamıcaksın gör bak daha dün gibi değilmi kalp atışlarını yazıoduk bak şimdi cinsiyetlerini öğrenmeyi bekliyoruz. Allahım sağlık versin bizlere bebişlerimize gerisi kolay :)
dogru diosun canim ya hayırlısı bakalim ben de yarin gidicem doktora
Biraz büyüsün göbeğim, bi sürü resim çekilcem :)))) Hatıra :))oo genis bir aile, onlar alir wallahi, ben kayinvalidemden birsey istemem, istesemde almazlar, pinti bir aile, dügünümde yapmadilar simdimi yapacaklar :)
hmm zaten herkez asagida tasiyor suan canim bir kac günde yukari yerlesirmis öyle demsiti doktorum...
evet evet resim resim resim istiyoruz :)
Ağrılar başladı galiba. Allahtan bizi huzursuz edecek kadar değil.. Umarım olmaz çünkü bel ağrısı çok zor..kız aynen bu sabah servise giderken benimde ağrım oldu.
hatta hiç yapmam ama iett durağında oturup bekledim.
Yok kız 6. aya girince çok güzel görünüyor karın. En güzel zamanı o zaman. Küçücük bi çıkıntı oyyy :)))))))benimde yandan belli, zaten canım önden belli değil yani. o aşama heralde 6,7. aylarda olur bende.sanmıyorum ki oyle cok belli olsun
kızlar dün bizim ultrasonda bebişin şakağına, baş çevresine, karın çevresine, ve femur kemiğinin uzunluğuna bakmış. Sizce de bunlara bakmışsa cinsiyeti görmüştür dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?