- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Günaydın şekerler :) nasılsınız bugün nasıl hissediyorsunuz kendinizi. Ben anlamıyorum kendimi bi iyi oluyorum bi kötü hissediyorum kendimi. Dün ikili taramada kan almışlardı kan sonucumu almaya gittim çok şükür hiç bir risk yok dedi doktorum. 5 nisanda çağırdı beni o zaman belki cinsiyetini görürüz dedi. Merakla 5 nisanı bekliyoruz zaman çabuk geçmelisin meleğimi görmeliyim :))))
Canım inşallah biran önce geçer, ne biçim bişeymiş bu alerji. Bu kadar olduğunu bilmiyordum.Beni korkutan alerji.. cok cektim alerjilerden ben, yok yattim hastanelerde... alerjinin nedeni cok zor bulunuyo. vucudumda 1 sivilce gorsem paniklesiyorum artik.. korktugum sey de basima geldi((((
anladım canım. Takdir-i İlahi yapacak bişey yok. inşallah bu sefer sağ salim kucağımıza alırız canım, Rabbim bize bağışlasın meleklerimiziyok canim herkezin öyle olacak diye birseyi yok...
ama bu aralar burda cok olay oldu...bir ablanin ücüncü düsügü oldu....falan filan iste...o yüzden korkuyoruz bizde, birinci gebeligimde (bos gebelik) cok sevinmistik, kursagimizda kaldi wallahi.
Git canım için rahat etsinkanda verdim cumartesi cıkacakmış.. olmadı gidicem ya zaten
şimdi hastaneden geldim ikili tarama testi yaptırdım. hiçbişey anlamadım çok sinirliyim.. 1 dk sürmedi ultrasonla bakması ne soru sorabildim nede bebeğimi görebildim.. tek avuntum sağlıklı olması
Canım inşallah biran önce geçer, ne biçim bişeymiş bu alerji. Bu kadar olduğunu bilmiyordum.
Yillar once alerji oldugumda nedenini bulmalari icin tam 9 ay lazimdi. O 9 ay icinde 10 kez hastanede yattim.
Internette arastirdim, hormonlardan dolayi hamilelikte oluyomus bazen yaziyor. Dua edin de gecsin hemen, cok kasiyo
Canım inşallah biran önce geçer, ne biçim bişeymiş bu alerji. Bu kadar olduğunu bilmiyordum.
anladım canım. Takdir-i İlahi yapacak bişey yok. inşallah bu sefer sağ salim kucağımıza alırız canım, Rabbim bize bağışlasın meleklerimizi
Git canım için rahat etsin
ee hayırlı uğurlu olsun güzel sonuclarla gelmişsin :) ne güzel ne kalmış ki 5 nisana ahh ahh aranızda en bahtsız olan benim sanırım bi kesinleşmedi şu cinsiyetimiz bizim :) ama biz artık prensesimiz diye sevmeye basladık ne güzel risk yokmus bu durum herseye bedel sanırım cok sevimdim senin adına
canım dediğin gibi sağlıklı olması avuntun inşallah bir dahakine görürsün. dr lar öyle kendileri görüyor ya yeter.. zaten biz ne kadar da baksak bebişin iyi olduğunu anlamayacağız. demek ki bir şey görse söylerdi.
benim dr da öyle önce bir bakar ben nefesini tutmuş beklerim iyi demesini bekliyorum.. benim endişeli girişimden ve bakışımdan anlayıp canlı merak etme iyi dedi.. ama o diyene kadar ben nasıl bekliyorum bir bilsen.. zamanla söylerler canım. şimdilik olması gereken duruma bakıyorlar durum normalse birşey demiyorlar..
sevinmelisin demek ki kötü birşey yok.
bana kistin mi var demişti.. ben de evet gebelik öncesi demiştiniz dedim zararsız demişti. demek ki kahverengi lekelenmeler ondandı dedi.
sonra ön eşli dedi.. ön eşli mi ne demek o dedim? dr a sordum ne demek diye.. o da kahverengi akıntıyı ondan dedi ben yine birşey anlamadım. nette baktım biraz ama bulamadım. bilen var mı?
iyi haberlerle gelin inşallah heyecan yapma hiç doktor ölçüm yaparken bebeğini izle keyifle canım.
sağolasın canım. Ama sana %65 kız dememişlermiydi canım ya bence siz prensesim diye sevmeye devam edin :) evet canım risk olmaması bizi çok mutlu etti cinsiyetinin önemi yok bebeğim annesinin karnında iyi ya o herşeye bedel.... Inşallah herkes tez zamanda cinsiyetini öğrenir ve burda paylaşır. Sonra tekmeleri hisseden varmı diye sorarız :) zaman geçiyo çok şükür gün gelicek son randevumuzu yazıcaz allahın izniyle...
biz anneyiz.. merak ediyoruz korkuyoruz üzeine titriyoruz bişey olacak mı diye .. güzel iki çift laf söylemek ne yazık ki zor geliyo bazı doktorlara üzülüyorum gercekten .. can taşıyoruz ya merak etmek öğrenmek hakkımız diye düşünüyorum..
Bende de var ara ara agriyor sirtim daha cok agriyor simdiden baslamasi normal mi bilmiyorum
allaha sükür iyi bir doktora denk geldi, bize zaman ayiriyor, ve herseyi anlatiyor.
gecen defasinda elini ayaklarini hata tirnaklarini bile gösterti, (masallah)...
evet bazi doktorlar hadi hadi diyorlar, hic sevincimizi anlamiyorlar, onlara hersey normal geliyor, ama kendini bizim yerimize koysalar daha iyi olacak, ama sanirim, erkek doktorlar daha cabuk cabuk yapiorlar, ama kadin doktorlar daha yumsak davraniyor..yoksa banami öyle geldi...
ben hep kadin doktoruna gittim (doktorum kadindi yani).
Karnım çıkmadan bel ağrım başladı. Ne iş anlamadım :)))
Karnım çıkmadan bel ağrım başladı. Ne iş anlamadım :)))
üff canim neler aldi anlatamam sanirsin bin kisiyi giydirecek...coguda kaldi yazik ama böyle.
annesi gil aldi, kendi aldi, teyzesi aldi, halasi aldi, amcasi aldi, kayinvalidesi aldi, iki valiz mi ne giyisi oldu sanirim.
allaha sükür iyi bir doktora denk geldi, bize zaman ayiriyor, ve herseyi anlatiyor.
gecen defasinda elini ayaklarini hata tirnaklarini bile gösterti, (masallah)...
evet bazi doktorlar hadi hadi diyorlar, hic sevincimizi anlamiyorlar, onlara hersey normal geliyor, ama kendini bizim yerimize koysalar daha iyi olacak, ama sanirim, erkek doktorlar daha cabuk cabuk yapiorlar, ama kadin doktorlar daha yumsak davraniyor..yoksa banami öyle geldi...
ben hep kadin doktoruna gittim (doktorum kadindi yani).
Benin iki doktorum da erkek ikiside cok iyi detaylari anlatiyorlar :)))
walla ayni seyleri yasiyoruz herhalde, benide patron sinir ediyor, hamile oldugumu söyledim, ne tebrik etti ne baska birsey gözleri firtladi wallahi...
moreli bozuldu adamin resmen. hep cocuksuzmu kalacam ben ona bakarsam zaten tedaviyle hamis kaldim....
sen nerdensin canim....acaba patronlarimiz ayni kisilermi?
evet bende ayni düsünüyorum beni sinir ederlerse rapor alacam evde senin dedigin gibi keyif yapacam..umrumda degil wallahi, bebis daha önemli
hahaha benim kocis unutmuyor, bir ara unutur gibi olyuor hemen altan aliyor...hosumada gidiyor bu durum :)
Biliyorum onları annemde günlük hayatında kullanıyor bazen ama destekli olmadığı için hiç kullanmadım ben. Ama şimdi okadar büyüdük ki almayı düşünüyorum :)) unutmuştum o südyenleri teşekkür ederim hatırlatma için
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
karnim biraz olsun cikmadimi senin?
benim böyle göbegim biraz olusmaya basladi yani hamis modusuna gectim bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?