2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ya bizde omlet yapıyoruz her sabah katı yumurtanın kokusu bana çok kötü geliyor ki zaten eskiden de sevmezdim. şimdi omletin bana hiç bir yararı olmaz mı sence?

Kizlarr ya size bisey danismak istiyorumm....

Gogus ucum catlamis boyle et beni gbi bisey olmus yani ben diil de iste o catlayan yer parcalara ayrilmis boyle kaldirdigin zaman onu alti hafif kaniyo acaba bepanthen kullansam bi sorun olur mu o hemen gecirir diye dusunuyorum cunku aciyo

ya bizde omlet yapıyoruz her sabah katı yumurtanın kokusu bana çok kötü geliyor ki zaten eskiden de sevmezdim. şimdi omletin bana hiç bir yararı olmaz mı sence?

omlet aynı haşlanmıs kadar yararlı canım.o da pişmiş o da pişmiş. sadece iyi pişirmen gerekiyor.çünkü hamile kadınlar için az pişmiş yumurta ve et zararlı içinde bakteri olabileceği için.

ay aynı bizim aileyi anlattın sanki cnm.
bizim kayınvalideler de bi hoş. ama kayınpeder hayatta yemeğe götüreyim demez :)
bayramda seyranda gideriz kırk yılda bir evlerine. oğlunun ne yemek sevdiğini bilmez kayınvaldem mesela.annem bilir.
koyun eti yemem bazen etsiz yapabileceği yemeği de etle yapar.
gıcıklığına mı yapıyorr bilmem. günahını almayım. tabi ben yemem. çorba morba takılırım.
bi de fix menü vardır. tarhana çorba nohut et pilav. gittiğimizde bundan değişik pek yemek yemedim.
kahvaltı desen sıfır. eşim hiç doymuyor orda. ne yemek var başka der. yokki bişey garibime.
bizde de misafire yemek sofrası kurulup çay ikramlar verilmeden gönderilmez.ayıptır.
bazen anneme kızıyorum. bizi böyle yetiştirdin bak millet ne rahat.
görümcemlerin hiç umrunda değil. onlarda ancak analarının gözüne bakarlar.
bi çay koymaya kırk saat sen koycan ben koycam diye tartıştıklarını bilirim.

Rica ederimm canimm hepimizinn dr larindan degisik bilgiler ogreniyoruz ne guzel iste:) ama isin kotu olan tek yani hepimizin dr larinin ortak noktasi süt

sorma sizin doktorlarınız yine günde 1 bardak önermiş benim doktorum da sabah bir bardak akşam da 5 çayına süt dedi hiç amanı yok mübarek :)

bnm arkadaşım ne yapmış göğüs uçları için anlatayım hemen.
sağ zeytinyağını bi pamuğa azcık dökmüş.
sabahtan akşama kadar sütyenin içinde kalmış.
düzelmiş böylece çatlaması. onun da kanıyormuş hem de emzirceği zaman.

Hadii yaa cok saol canim hemen deniyorum

ayy aynı biz :) eşimde annemin yemeklerine bayılır. bende normalde vejeteryan bir insanım şimdi zorla da olsa yiyorum birseyler gerçi. kayınvalidem de de fix gerçi 3 kere gordum sanırım 4 sene içinde yemek koydugunu. koydugunda da tavuk pilav salata. oda marul salatası yani o kadar tembeliz. o yemeği de zaten eşimin yiğeni hazırlamış olur. bir kadın hiç mi birsey bilmez. 50 yasındasın sen yani nasıl besleniyorsunuz ben bilmiyorum. benim eşim patates salatasını bile bilmezdi kısırı bile bilmezdi hepsini annemde öğrendi. bende kızıyorum aynı şekilde anneme neden boyle yetiştik diyorum. ben evlenmeden once cayı bardağımı götürür bulasıkları yıkardım herkesinkini. ben evlendim evime gelddi bardağını bile goturmedi yerine sen misin dedim bunu yapan bende artık kılımı kıpırdatmıyorum. bende zaten artık gitmeden once güzel bir kahvaltı yapıyorum orada yemiyorum oradan cıkınca ohh bi güzel yemekler yiyoruz napıyım onun yapmasını beklersek ac kalırız. hem yapmasında zaten ya hiç lezzetli değil. acaba diyorum bazen ben vejeteryanım falan diyemi boyle secici davrandıgımı sanıyorlar

aynen bende yaa ete tahammül edemiyorum, zor yiyorum. Sebze hergün olsa yerim Yine de listeye uymaya çalışıyorum harfiyen olmasa da

aman yok yahu senle ne alakası var.ama en iyisini yapıyorsun hiç bişey yapmamak en iyisi bence.
bende aynısını yapıyorum. bi kere geldiler evime mesela nasıl kendimi kırdım. kahvaltıda neler neler.
yemek de neler yaptım. bi de çalışınca zor oluyor gerçekten. gece 12lere kadar evle uğraş. sabah 6 da kalk işe git.dinlenme yok.
baktımki ben gidince hep fix menü yiyorum.artık hiçbişey yapmıyorum.zaten geldiklerinde işe gittiğim için akşam da geç geldiğimden yemek felan yapamıyorum. genelde 4-5 gün kalırlar bizde. çıkarıyorum sabah giderken malzemeleri. yapın diyorum ne istiosanız. çok bozuluyolar ama işe gittiğim için bişey de diyemiyorlar.
hiç bi ev işi de yapmazlar geldiklerinde. ancak yarım ağızla sorarlar. ne dicem. bnm annem gelir hiç sormaz herşeyimi yapar.
kızlarıyla oğullarını ayırıyorlar bi de. daha neler var anlatılcak da işte yutuyorsun. herşeyin sırası gelince sende yapıyorsun.

Kızlar hayretler içerisinde okuyorum gerçekten. Bizimkisi ne canınız istiyo onu yapıyım diye telefon eder sorar gideceğimizi bildiği günler, bize geldiği günlerde de çok yardımcı olur sağolsun. Kızı gibi görür ayrı tutmaz. Duyardım kaynanaların fenalık yaptığını ama bi anne sonuçta çocuğuna yedirmek ister, biz ailemizden öyle gördüğümüz için tuhaf geliyo belki de

yapma kuzum yapma. bak benim annemde bizde kalıyor her sabah erkenden kalkıyor kahvaltı dersen hazır yemek dersen hazır ben hazırlayamadıgım için annem hazırlıyor. ben eşime de soyledim ben bu evde senden ve cocugumdan baska artık kimseye birsey hazırlamam yemek olarak dedim. ee goruyor eşimde annem geliyor ve onu kaldırmıyor bille yerinden. valla onun annesi de gelse bende kalkmam yeriimden. ki aynı muamele yani. eger sen bekliyorsan benden once kendin yapacaksın annesin çünkü. sende yapma valla kuzum hele oyle yoğun calısıyorsan hiç yapma ben bazen valla tatlıyı bile eşime dışardan aldırtıyorum profiterol aldırıyorum onu koyuyorum al ama o bunu bile beceremiyor.

Benim doktorun migreni bulandiriyorsa içme dedi . onun yerine yoğurt ve ayran bol bol tüket dedi . doktorumu seviyorum :)))))))

ben onların hiç birisini yiyemiyorum yada içemiyorum sadece lor yiyorum okadar diğer hepsini görmeye kokularını bile duymaya tahammülüm yok

ay tabi cnm bnm bizde öyle gördüğümüzden ilk başlarda nasıl garip geliyordu anlatamam.
annemin tarafı hiç kimseyi ayrı tutmaz. kız erkek damat gelin farketmez. herkese aynı ilgi alaka.
fenalık mı bilmem ama huyları bu.
onları da böyle kabul edip ona göre davranıyorsun.

4. aydan itibaren belli oldu iyice. eski resmlere baktım bugün 5. ayda baya varmış. Kişiye göre değişiyor tabi uzun beli olanlar avantajlı fazla büyümüyor. benim bel yapım kısa o yüzden belli oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…