kuzum neden boyle yaptın kendine? nasıl annenden baska kimse bilmiyor neden psikolojini bozdun bukadar hiç birsey olmayacak bebeğine ama boyle seyler düşünüp canını sıkma bebeğini de üzme. burası sana iyi gelebilir hem konusmak bizimle dertlesmek derdini bize acman falan valla ben acıkcası burada cok rahatlıyorum sende lütfen kendine gel boyle değildin ki sen
yok yaptırmadım strese gerek yok :) boyle rahatım mutluyum hersey yolunda doktorum sadece ensesine karnına kafasına bide uyluguna baktı sanırım hersey normal dedi okadar. ben ona da gerek gormedim ki ne gelirse rabbimden ki ben dua ediyorum hergün sapasağlam bir cimcimem olacak benim :)
İkili tarama testinin sonucu da iyi çıkmış çok şükür arkadaşlar. Kötü çıksa da kabulümüzdü ama biraz stres olacaktı haliyle
evet cocuklarini seviyorlar ama cok rahat birakiyorlar...yani nasil desem bir yerlere giderler cocukla ilgilenmezler evde birakirlar, yada firina giderler cocuk birsey ister almazlar...cocuk yemek yemese ac kalir zorlamazlar...bunlara cok sahit oldum, dügüne falan götürmezler...iste ilgi yok anlican. 18 yasinda eve cikarlar kendi basina sestenmezler
merhaba,
sonunda bende ilk kez bebisimi gordumayrintili ultrasyon vardi sabah cok sukur hersey yolunda, bi sikinti olmadigini soyledi , ellerini ayaklarini gosterdi migdesini..., ve kafa olcumlerini yapti, ense kalinligimiz 1.6 m yaziyo, ve tam 2 bacaklari gosterirken cinsiyetini ogrenmek istermisiniz demezmiii sasirdim.... ve kiza benzettigini soyledi ikinci ayrintilida kesin net olur dedi yani 2 ay sonra ultrasyon randevum var baya bi sabir etmem lazim o zamana kadar, kizim olacak diye havalara giriyorum insallah degismez bu durum tabiii hayirlisi olsun insallah
Merhaba kızlar 2 gündür yatıyorum kusmam çoğaldı yine elim ayağım kalkmıyor ciciler alınmış paylaşılmış ikili testler güzel çıkmış çok şükür şuan okuyorum ama katılamıyorum kızlar inşallah en kısa zamanda geçer hepinizi öpüyorum
Merhaba kızlar 2 gündür yatıyorum kusmam çoğaldı yine elim ayağım kalkmıyor ciciler alınmış paylaşılmış ikili testler güzel çıkmış çok şükür şuan okuyorum ama katılamıyorum kızlar inşallah en kısa zamanda geçer hepinizi öpüyorum
Gözünaydın canım :))maşallah hep güzel haberler alıyoruz çok mutlu oluyorum.inşallh istediğin gibi kız bebişin olur
canım sen gönüllüysenarkadaşım ben bu işi üstlenmiştim..hatta yeni liste oluşturmaya bile başlamıştım. site yöneticilerine mesaj attım..konu sahibi olarak ilk sayfada güncellediğim liste görünsün dedim. konuyu açan arkadaş siteye girmiyo artık güncelleme yapılmıyo dedimm ama bana geri dönmediler..yarım kaldı malesef(
troid için aç tok farketmez ama o gün ilacını içmeden tahlil yaptıracaksın. Ben bi keresinde ilacımı içip gitmiştim 2 saat sonrada tahlil yapmışlardı çok düşük çıkmıştı en az 8-10 saat geçmesi gerek diye biliyorum.
Herkese iyi geceler:)) biraz gcmisi okudum da hediye msjlarina koptum) bnm de kayinpeder bilezik alcakms hediye olarak ama parasi tam cikismamis esimden borc istemis ahahah :)) neyse dusunmus olmasi yeter ne diyelim hehe..bz de pek anlasamiyoruz o yüzden pek yorum yapmiyorm ben de.. buarada ultrasinda kipir kipir olan bebislere cok ozendm bizim bebikomuz saklanmisti arkasini donmustu elini kolunu bile zor gorduk hep sirti gorunuyordu, insallah bi sonrakinde görürüz her yerini güzelce :))
Aaa demek.belliydi pipişi o zaman kiz olabilir yaa gerci su anda cok.kotu bi ruyayla uyandim dusuk yapiyodum Allah im korusun hercekten saglikli olsunlar da...
Hap olarak da guatr hapini kastediyorum canim sen daha kullanmaya baslamadin.anladim ki ins diger degerlerin iyi cikar da.gerek kalmaz bile belki ama ihmal etme derim ben cok.pisman oldum.yukeelince daha yuksek.doz.kullanmadigima
Tek tesellim o canım gerçekten ciddi zorlanıyorum bugun ağlamaktan gözlerim şişti artıkZor hamilelik dedikleri bu oluyor herhalde. Çekilen çileler kucağına aldığın anda unutuluyormuş canım:) iyi istirahatlar...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin biran önce amaan seninde geçmedi bu bulantın bende bıktım artık ya kim bilir sen nasıl dayanıyorsundur
Tek tesellim o canım gerçekten ciddi zorlanıyorum bugun ağlamaktan gözlerim şişti artık
Canım inan çok zor hiç bişey yiyemiyorum 2 kilo vermişim moralim sıfır tek dileğim bi an evvel geçmesi ve hamileliğimin tadını çıkarmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?