2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

bilmiyorum öyle tarif edilecek bişey değil daha önceki tecrubelerimden dolayı korkuyorum yinede hayırlısı bir hisstseydim o zaman korkularım kalmazdı neyse siz bana bakmayın ben bu aralar böyleyim

merhaba,
sonunda bende ilk kez bebisimi gordum ayrintili ultrasyon vardi sabah cok sukur hersey yolunda, bi sikinti olmadigini soyledi , ellerini ayaklarini gosterdi migdesini..., ve kafa olcumlerini yapti, ense kalinligimiz 1.6 m yaziyo, ve tam 2 bacaklari gosterirken cinsiyetini ogrenmek istermisiniz demezmiii sasirdim.... ve kiza benzettigini soyledi ikinci ayrintilida kesin net olur dedi yani 2 ay sonra ultrasyon randevum var baya bi sabir etmem lazim o zamana kadar, kizim olacak diye havalara giriyorum insallah degismez bu durum tabiii hayirlisi olsun insallah

Sapasağlam olacaklar Allahımın izniyle:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İkili tarama testinin sonucu da iyi çıkmış çok şükür arkadaşlar. Kötü çıksa da kabulümüzdü ama biraz stres olacaktı haliyle

Çok şükür:) darısı başımıza:) Allahıma şükür bu konuda hiç kötü bir sonuç çıkmadı. İnşallah çıkmayacak da..

evet canim sana katiliyorum ama bu dediklerin 18 den sonra oluyo, bizim burda fransizlar cok titizdir cocuk egitiminde, cok guzel iletisim kurarllar, cok displinli olurlar (herkes boyle degildir ama etrafimdaki okul arkadaslarimdan pay bicerek diyorum) ama cocuk resit olunca anne baba serbest birakir isterse baska eve cikar isterse gezer tozar hesap bile vermezler evlilik cok nadir bunlarda, bizler erken yasta evlenip coluk cocuga karistigimizda neden erken sorumluluk aliyosunuz hayatinizi yasayin derler...yani cok farkli kulturler arasinda yasiyoruz burda...anne baba yaslaninca cogu zaman ya yalniz basina kalir yada huzur evinde...

Gözünaydın canım :))maşallah hep güzel haberler alıyoruz çok mutlu oluyorum.inşallh istediğin gibi kız bebişin olur

Merhaba kızlar 2 gündür yatıyorum kusmam çoğaldı yine elim ayağım kalkmıyor ciciler alınmış paylaşılmış ikili testler güzel çıkmış çok şükür şuan okuyorum ama katılamıyorum kızlar inşallah en kısa zamanda geçer hepinizi öpüyorum

Zor hamilelik dedikleri bu oluyor herhalde. Çekilen çileler kucağına aldığın anda unutuluyormuş canım:) iyi istirahatlar...

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin biran önce amaan seninde geçmedi bu bulantın bende bıktım artık ya kim bilir sen nasıl dayanıyorsundur

Kizlar merhaba,guzel guzel haberleri okuyorum.Bende haftaya cumaya randevu aldim:) ikili test yapilicak. Bu aksam bende fena oldum.ignemi yaptim,yemegimi zor yedim basim dondu. Simdi uzaniyorum. Birde karnimda tuhaf bit gerginlik var. 7 yildan sonra baya bir unutmusum vucuttaki degisimleri.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sen gönüllüysen http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=5 Kazen e ulaş mesaj at ilk fırsatta ilgilenir gözden kaçmıştır mutlaka ama bu kişi ilk fırsatta devreder

Bu sabah ac ve ilaci icmeden verdim bakalim sonuclar ne kadar oynaacak ben buraya yazarim

Kızlar bugün dr. Kontrolüm vardı 12 + 2 haftadayım ultrasona göre,gelişimi filan herşey yolunda 2'li test için kan verdim sonuç haftaya çıkacak ve biz sormadık bile % 80 erkek dedi ALLAHım bir an önce dileyen herkese yaşatsın ,herkesin gönlünce olsun inşallah

Herkese iyi geceler:)) biraz gcmisi okudum da hediye msjlarina koptum) bnm de kayinpeder bilezik alcakms hediye olarak ama parasi tam cikismamis esimden borc istemis ahahah :)) neyse dusunmus olmasi yeter ne diyelim hehe..bz de pek anlasamiyoruz o yüzden pek yorum yapmiyorm ben de.. buarada ultrasinda kipir kipir olan bebislere cok ozendm bizim bebikomuz saklanmisti arkasini donmustu elini kolunu bile zor gorduk hep sirti gorunuyordu, insallah bi sonrakinde görürüz her yerini güzelce :))

Çikolata yiyince çok hareketleniyormuş. Ben yemiyorum ama hareketli. Burada arkadaşlar çikolata yiyip gidiyor:) umarım işine yarar:)

Allah korusun canım tabiki Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde hiç önemli değil gerisi :) evt ben daha kullanmıyorum ilaç ondan anlayamadım vitamin sandım:) doktor bi test daha yapalım gene yüksek çıkarsa o zmn konusuruz dedi tsh için hayırlısı bakalım

Zor hamilelik dedikleri bu oluyor herhalde. Çekilen çileler kucağına aldığın anda unutuluyormuş canım:) iyi istirahatlar...

Tek tesellim o canım gerçekten ciddi zorlanıyorum bugun ağlamaktan gözlerim şişti artık
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin biran önce amaan seninde geçmedi bu bulantın bende bıktım artık ya kim bilir sen nasıl dayanıyorsundur

Canım inan çok zor hiç bişey yiyemiyorum 2 kilo vermişim moralim sıfır tek dileğim bi an evvel geçmesi ve hamileliğimin tadını çıkarmak

Selam kizlar
bu saatte umarm biri bana yardimci olabilir.Mide bulantisindan dolayi
zor bir hamilelik geciriyorum.Surekl istifra halindeydim.
Serumlar yedim,musaade altinda kaldim.Cogu zaman agladim.
Doktorumun verdigi Zofran 4mg lik ilaci kullanmaktan cekindim.
Ama bugun mide bulantilarim canima tak etti.Zofrani kullandim ve gercektende ise yaradi.
Ancak dunden beri istifra ederken (artik o kadar cok ediyordum ki)
Karnimda hafif agri olusuyor.
Su anda ayaga kalktigimda hafif hafif agriyor.
sizce bu normal mi?Bebegime bisey olmus olabilir mi?
ya da rahmim mi buyuyor??Lutfen cvp verin

Canim benim ya uzme kendini bende seninle ayni durumdayim inan. Gecen hafta 2 kiloydu simdi ne kadar daha verdim bilmiyorum bile korkuyorum artik bakmaya. Bir de ben ingilteredeyim burdaki drlar oyle bir rahatki gebersen normal diyorlar. Kilonun %5 ini kaybetmeden hastaneydi serumdu hayal. Bende biktim artik gitmiyorum dra falan.yatalak oldum resmen. Yanindada kimse yok deli gibi duvardan duvara bakiyorum ancak. Esim isten arta kalan zamanda bakiyor ama cok az bir zaman bu. amann neyse cnm moralini yuksek tut.iyi olacaz ve tadini cikaracaz hamileligimizin bizde yakinda canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…