Kızlar bugün dr. Kontrolüm vardı 12 + 2 haftadayım ultrasona göre,gelişimi filan herşey yolunda 2'li test için kan verdim sonuç haftaya çıkacak ve biz sormadık bile % 80 erkek dedi ALLAHım bir an önce dileyen herkese yaşatsın ,herkesin gönlünce olsun inşallah
Herkese iyi geceler:)) biraz gcmisi okudum da hediye msjlarina koptum) bnm de kayinpeder bilezik alcakms hediye olarak ama parasi tam cikismamis esimden borc istemis ahahah :)) neyse dusunmus olmasi yeter ne diyelim hehe..bz de pek anlasamiyoruz o yüzden pek yorum yapmiyorm ben de.. buarada ultrasinda kipir kipir olan bebislere cok ozendm bizim bebikomuz saklanmisti arkasini donmustu elini kolunu bile zor gorduk hep sirti gorunuyordu, insallah bi sonrakinde görürüz her yerini güzelce :))
Kızlar biraz yardıma ihtiyacım var
*İstanbuldayız ve haftaya 11. haftamızın içinde olucaz (Allah izin verirse) bi erzurum seyahatimiz olacak gitmesem de olabilir ama gidersem bana iyi gelecek ve uçakla gidilecek iki doktora gidiyorum ve benim bebekler İKİZ doktorumun birine sordum "eğer gebeliğinizde düşük tehlikesi oluşmadıysa uçak yolculuğu yapabilirsiniz , sorun olmaz" dedi
bana kimse "düşük tehlikesi" var demedi çok şükür bunun bir belirtisi var mı elhamdülillah ben çok belirgin bi sorun yaşamıyorum.
iki kadında yoğun bunun için hafta içi bida görüşücem ama sizinde fikrinizi almak istedim....:26:
*ayrıca benim mide bulantım yok ama çok ciddi bir koku ve pişirdiğini yiyememe sorunum varbuna bağlı olarak yumurta nerdeyse hayatımdan çıktı süt ürünleri deseniz ağzıma sürmüyorum ayran dışında ilaç ve eczaneden doktora danışarak aldığım gıda takviyeleri var (kalsiyum ve balık yağı) dışarı çıkarsak protein olsun diye et yemeye çalışıyorum onun dışında biraz endişeliyim sizin öneriniz varmı başka ne yapailirim gerçi hiç yiyemeyen arkadaşlar var Allah hepiimizin yardımcısı olsun. ama iki bebek olunca biraz endişem arttı yetmezse diye
*ikili teste sonraki hafta gidicez kısmetse insallah herşey yolunda geçer
Selam kizlar
bu saatte umarm biri bana yardimci olabilir.Mide bulantisindan dolayi
zor bir hamilelik geciriyorum.Surekl istifra halindeydim.
Serumlar yedim,musaade altinda kaldim.Cogu zaman agladim.
Doktorumun verdigi Zofran 4mg lik ilaci kullanmaktan cekindim.
Ama bugun mide bulantilarim canima tak etti.Zofrani kullandim ve gercektende ise yaradi.
Ancak dunden beri istifra ederken (artik o kadar cok ediyordum ki)
Karnimda hafif agri olusuyor.
Su anda ayaga kalktigimda hafif hafif agriyor.
sizce bu normal mi?Bebegime bisey olmus olabilir mi?
ya da rahmim mi buyuyor??Lutfen cvp verin
Selam kizlar
bu saatte umarm biri bana yardimci olabilir.Mide bulantisindan dolayi
zor bir hamilelik geciriyorum.Surekl istifra halindeydim.
Serumlar yedim,musaade altinda kaldim.Cogu zaman agladim.
Doktorumun verdigi Zofran 4mg lik ilaci kullanmaktan cekindim.
Ama bugun mide bulantilarim canima tak etti.Zofrani kullandim ve gercektende ise yaradi.
Ancak dunden beri istifra ederken (artik o kadar cok ediyordum ki)
Karnimda hafif agri olusuyor.
Su anda ayaga kalktigimda hafif hafif agriyor.
sizce bu normal mi?Bebegime bisey olmus olabilir mi?
ya da rahmim mi buyuyor??Lutfen cvp verin
Kizlar merhaba,guzel guzel haberleri okuyorum.Bende haftaya cumaya randevu aldim:) ikili test yapilicak. Bu aksam bende fena oldum.ignemi yaptim,yemegimi zor yedim basim dondu. Simdi uzaniyorum. Birde karnimda tuhaf bit gerginlik var. 7 yildan sonra baya bir unutmusum vucuttaki degisimleri.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Birsey olmaz canım doktorlarda öyle söylemiş zaten bence bozma moralini hem orası sama iyi gelecekse gitmelisin zaten. Bende aynı senin gibiyim zaten cok et yiyen birisi değilim dışarı çıktıkca yiyorum. Haftada bir kez. Onun dısında mutlaka haftada bir balık yiyorum. Kalsiyum olan hiç birşeyi hala tüketemiyorum yediğim sadece lor var ismini bile yazamıyorum o derece fena ediyor beni. Ama benim bebiş herseye rağmen iyi çünkü 6 gün önden gidiyor önden gitmesinin sebebi gayet iyi ve sağlıklı olmasındanmış sanırım biraz da şişko olacak sanırım :)) bu arada bebeğin zaten suan senin yediklerinden beslenmiyor tamamen senin depondan besleniyor oyüzden üzülmemehe çalış. Benimde bulantılarım 9. Haftada bitmişti cok şükür garip ki bu aralar yine basladı hafiften
anladım canım, biraz kültürle de alakalı bize ters geliyo ama onlar için çok sıradan davranışlar.
evet canim sana katiliyorum ama bu dediklerin 18 den sonra oluyo, bizim burda fransizlar cok titizdir cocuk egitiminde, cok guzel iletisim kurarllar, cok displinli olurlar (herkes boyle degildir ama etrafimdaki okul arkadaslarimdan pay bicerek diyorum) ama cocuk resit olunca anne baba serbest birakir isterse baska eve cikar isterse gezer tozar hesap bile vermezler evlilik cok nadir bunlarda, bizler erken yasta evlenip coluk cocuga karistigimizda neden erken sorumluluk aliyosunuz hayatinizi yasayin derler...yani cok farkli kulturler arasinda yasiyoruz burda...anne baba yaslaninca cogu zaman ya yalniz basina kalir yada huzur evinde...
Merhaba sandya,bu senin ikinci gebeliğin ya birşey sormak istiyorum sana, ilkinde de bu iğnelerden kullandın mı? Birde şu an çok erken ama ilerde seni bulamazsam diye şimdiden sormak istiyorum, doğumdan ne kadar önce iğneyi bıraktırdılar sana , kimisi iki hafta kiöisi dört hafta diyor , akşam iğne olup öğlen doğuma girip sağlıklı olan da var. Bu konuda biraz bilgi verebilir misin?
günaydınnnn canlar..dün kontole gittim herşey yolunda şükür..çok az çikolota yedim maşşalah yawrum kıpır kıpırdı hatta çikolotanın şerefine bize pipisini bile gösterdiioğlum olacak allahın izniyle dr umun 10. haftamda söylediği tuttu
günaydin taze anneler,
bugün kimler alisverise cikacak?
hamilelik aldinizmi?
günaydınnnn canlar..dün kontole gittim herşey yolunda şükür..çok az çikolota yedim maşşalah yawrum kıpır kıpırdı hatta çikolotanın şerefine bize pipisini bile gösterdiioğlum olacak allahın izniyle dr umun 10. haftamda söylediği tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?