Bebeğini görmüşsün canım, iyi haberlerle gelmene sevindim:)) Maşallah kocaman olmuş bebeğin, annesine de el sallamış keyifler yerindedeir. Ben 1 haftadır görmüyorum. Daha da 3 hafta var görmeye şimdiden özledim...
Bende peşinden ayrılmam çocuğumun, nasıl rahat olabiliyorlar bu almanlar bilmiyorum:))
Eee ne ekersen onu biçersin, Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimizetsk ederim canim...evet masallah kocaman olmus bile, elde saladi, uyandi :)
cabuk gecer insallah günler canimda sende bebisi görürsün insallah :)
ayy evet ya sasirdim kaldim bende...birakiyorlar büyük alanda kendi basinalar. ya kayip olursa o kadar kisinin icinde? rahat insanlar sevgi göstertmiyorlar cocuklarina fazla, bizler daha cok ilgileniyoruz (yani Türkler). ama bak bunuda söyliyim yaslandiginda cocuklari annesine bakmiyor, onlarda onunla ilgilenmiyor...buda var yani
Almanyadan gelen çocuklar gözümün önünde canım..
Hiçbir şeyden haberleri yok. Nerede nasıl konuşmaları gerektiğini bilmiyorlar ve çok rahatlar.. O kadar da rahat bırakılmaz çocuk.
Biz orta yolu buluruz da annelerimiz babalarımız şımartırlar.. Seninkiler uzakta gerçi..
Eee ne ekersen onu biçersin, Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimizeÇocuk sevilmez mi ya, canından bi parça
yok yaptırmadım strese gerek yok :) boyle rahatım mutluyum hersey yolunda doktorum sadece ensesine karnına kafasına bide uyluguna baktı sanırım hersey normal dedi okadar. ben ona da gerek gormedim ki ne gelirse rabbimden ki ben dua ediyorum hergün sapasağlam bir cimcimem olacak benim :)
Selaminaleykum kizlar doktor kontrolunden geldik simdi 12+3 olmusuz ama cinsiyet soylemedi baya israr etmeme ragmen ayaklarini tam araladi aslinda bidik ama pipi su anda gozukmuyo ama henuz olusmamis da olabilir dedi benim merak ettigim tam bu haftada olup pipişi gozuken var mi :))
Bide.tsh yine yuksek.cikti burda da guatr hastasi arklar vardi onlar kan tahlilini verirken ac mi oluyolar ve o gun ilac.almamis mi.oluyolar
anladım canım, biraz kültürle de alakalı bize ters geliyo ama onlar için çok sıradan davranışlar.evet cocuklarini seviyorlar ama cok rahat birakiyorlar...yani nasil desem bir yerlere giderler cocukla ilgilenmezler evde birakirlar, yada firina giderler cocuk birsey ister almazlar...cocuk yemek yemese ac kalir zorlamazlar...bunlara cok sahit oldum, dügüne falan götürmezler...iste ilgi yok anlican. 18 yasinda eve cikarlar kendi basina sestenmezler
Benim de 2 de randevum cikolata yiyen bir pisman yemeyen bir pisman yiyenler cok kipirdadi devamli dondu olcum yapilamadi yuzunu dogru duzgun goremedik diyorlar yemeyen de arkasini dondu kaldi oyle diyor ben yemicem eger arkasi donukse yiyicem yarim saat sonra yeniden ultrasona giricem
İkili tarama testinin sonucu da iyi çıkmış çok şükür arkadaşlar. Kötü çıksa da kabulümüzdü ama biraz stres olacaktı haliyle
Teşekkür ederim canımm, Amiiiiiin hepimizinkini inşallahohh bir güzel haber daha. hayırlı ve uğurlu olsun canım sizin için masallah diyorum rabbim nazarlardan saklasın ve korusun bebişi
benimde kardeşimin düğünü var ama mayıstaondan sonra ben bekleyemem gibime geliyo Allah hayırlısını versin
Kizlar geldik biz hersey yolunda cok sukur bebis hareket ediyormus banada gosterdi ama kalbinin attigini gorunce gozumu ordan alamadim ve hareketini goremedim bebisimin:)
kalbini dinledim ♡♡♡♥♥♥♡♡♡ sanki ilk defa dinliyormusum gibi oldum yine heyecan vericiydi
Biz MUTLUYUZ ☆★☆
İkili tarama testinin sonucu da iyi çıkmış çok şükür arkadaşlar. Kötü çıksa da kabulümüzdü ama biraz stres olacaktı haliyle
ay canım ya gözünaydın maşallah bebişene güzel bi duygu allahım inşallah hepimiz böle güzel haberlerle geliriz :))yarın olsunda bende göreyim bebeğimi çok özledimmm..
cnm ben yedim ve kipir kipirdi bebosim.dr olcumu zor yapti cok ugrasti ama hic pisman olmadm.kendini ordan oraya atti.ellerini ayaklarni kipirdatti.annemle bayildik bayildk.hareketlerini gordugumde nasl mutlu oldm anlatamam.
ne güzel herşey yolundaymış.
allah mutluluğunu daim etsin şekerim.
çok sevindim. darısı yarın benim başıma inşallah.
çok heyecanlıyım.
elifcim bak ya geliyorsun buralara kadar da insan birsey yazar nasılsın iyimisin hersey yolunda mı?
İnşallah canım, sağolGözün aydın cnm çok sevindim , darısı başımıza hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alalım inş.
Teşekkürler teyzesiTesekkur ederim canin 1 gun kalmis sabret
:))))
Gozun aydin canim darisi bizlere
Sanirim bir dahakine bende yiyecegim :) biraz daha buyusunde :)
Tesekkur ederim tatlim insallah
ben fazla konuşkan değilim sizi merak ettiğimden bakıyorum tek tek hepinizi takip ediyorum ama yazamıyorum içime kapandım bu aralar hiçkimseyle konuşmuyorum hamile olduğumu sadece annem biliyor başka kimse bilmiyor sanki bu konuda fazla konuşunca kaybedecek gibi hissediyorum pisikolojim biraz tuhaf anlayacağın ama dediğim gibi yazmasamda özellikle takip ediyorum sizi altta hep ismimi görürsünüz zaten
Teşekkürler teyzesiİnşallah herkes güzel haberler alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?