2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

tsk ederim canim...evet masallah kocaman olmus bile, elde saladi, uyandi :)
cabuk gecer insallah günler canimda sende bebisi görürsün insallah :)

ayy evet ya sasirdim kaldim bende...birakiyorlar büyük alanda kendi basinalar. ya kayip olursa o kadar kisinin icinde? rahat insanlar sevgi göstertmiyorlar cocuklarina fazla, bizler daha cok ilgileniyoruz (yani Türkler). ama bak bunuda söyliyim yaslandiginda cocuklari annesine bakmiyor, onlarda onunla ilgilenmiyor...buda var yani

Eee ne ekersen onu biçersin, Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize Çocuk sevilmez mi ya, canından bi parça

almanyadan gelen cocuklar iyi gene, almanlarin cocuklari diyorum....
bugün sasira sasira bir kaldik esimle...
laleyede anlatim daha demin, ilgilenmiyorlar cocuklarinla onlar, cocuklarda ilerde yaslandimi onlarla ilgilenmiyor...buda var yani.

Eee ne ekersen onu biçersin, Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize Çocuk sevilmez mi ya, canından bi parça

evet cocuklarini seviyorlar ama cok rahat birakiyorlar...yani nasil desem bir yerlere giderler cocukla ilgilenmezler evde birakirlar, yada firina giderler cocuk birsey ister almazlar...cocuk yemek yemese ac kalir zorlamazlar...bunlara cok sahit oldum, dügüne falan götürmezler...iste ilgi yok anlican. 18 yasinda eve cikarlar kendi basina sestenmezler

bende yaptirmadim canim, bende böyle daha mutluyum, o hesaplarla hamileligimin kötü gecmesini istemiyorum. hersey yolunda dedi yeter bana, allah bilir gerisini

troid için aç tok farketmez ama o gün ilacını içmeden tahlil yaptıracaksın. Ben bi keresinde ilacımı içip gitmiştim 2 saat sonrada tahlil yapmışlardı çok düşük çıkmıştı en az 8-10 saat geçmesi gerek diye biliyorum.

anladım canım, biraz kültürle de alakalı bize ters geliyo ama onlar için çok sıradan davranışlar.

İkili tarama testinin sonucu da iyi çıkmış çok şükür arkadaşlar. Kötü çıksa da kabulümüzdü ama biraz stres olacaktı haliyle

cnm ben yedim ve kipir kipirdi bebosim.dr olcumu zor yapti cok ugrasti ama hic pisman olmadm.kendini ordan oraya atti.ellerini ayaklarni kipirdatti.annemle bayildik bayildk.hareketlerini gordugumde nasl mutlu oldm anlatamam.

İkili tarama testinin sonucu da iyi çıkmış çok şükür arkadaşlar. Kötü çıksa da kabulümüzdü ama biraz stres olacaktı haliyle

ohh bir güzel haber daha. hayırlı ve uğurlu olsun canım sizin için masallah diyorum rabbim nazarlardan saklasın ve korusun bebişi

ne güzel herşey yolundaymış.
allah mutluluğunu daim etsin şekerim.
çok sevindim. darısı yarın benim başıma inşallah.
çok heyecanlıyım.

elifcim bak ya geliyorsun buralara kadar da insan birsey yazar nasılsın iyimisin hersey yolunda mı?

ay canım ya gözünaydın maşallah bebişe ne güzel bi duygu allahım inşallah hepimiz böle güzel haberlerle geliriz :))yarın olsunda bende göreyim bebeğimi çok özledimmm..

Tesekkur ederim canin 1 gun kalmis sabret
:))))

Gozun aydin canim darisi bizlere

cnm ben yedim ve kipir kipirdi bebosim.dr olcumu zor yapti cok ugrasti ama hic pisman olmadm.kendini ordan oraya atti.ellerini ayaklarni kipirdatti.annemle bayildik bayildk.hareketlerini gordugumde nasl mutlu oldm anlatamam.

Sanirim bir dahakine bende yiyecegim :) biraz daha buyusunde :)

ne güzel herşey yolundaymış.
allah mutluluğunu daim etsin şekerim.
çok sevindim. darısı yarın benim başıma inşallah.
çok heyecanlıyım.

Tesekkur ederim tatlim insallah

elifcim bak ya geliyorsun buralara kadar da insan birsey yazar nasılsın iyimisin hersey yolunda mı?

ben fazla konuşkan değilim sizi merak ettiğimden bakıyorum tek tek hepinizi takip ediyorum ama yazamıyorum içime kapandım bu aralar hiçkimseyle konuşmuyorum hamile olduğumu sadece annem biliyor başka kimse bilmiyor sanki bu konuda fazla konuşunca kaybedecek gibi hissediyorum pisikolojim biraz tuhaf anlayacağın ama dediğim gibi yazmasamda özellikle takip ediyorum sizi altta hep ismimi görürsünüz zaten

Gözün aydın cnm çok sevindim , darısı başımıza hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alalım inş.
İnşallah canım, sağol

Tesekkur ederim canin 1 gun kalmis sabret
:))))

Gozun aydin canim darisi bizlere

Sanirim bir dahakine bende yiyecegim :) biraz daha buyusunde :)

Tesekkur ederim tatlim insallah
Teşekkürler teyzesi İnşallah herkes güzel haberler alır

kuzum neden boyle yaptın kendine? nasıl annenden baska kimse bilmiyor neden psikolojini bozdun bukadar hiç birsey olmayacak bebeğine ama boyle seyler düşünüp canını sıkma bebeğini de üzme. burası sana iyi gelebilir hem konusmak bizimle dertlesmek derdini bize acman falan valla ben acıkcası burada cok rahatlıyorum sende lütfen kendine gel boyle değildin ki sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…