2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

benide eklermisin canım yaş :26 ikinci bebeğim sat:15 aralık balıkesir bebeğim kız olucak herkese sağlıklı doğumlar diliyorum şimdiden. tahmini doğumum 15 eylül

Son düzenleme:
Bende korkarak yiyorum canim. Ama canim istiyor.Cherry domates aliyorum. Salatikda miniklerden :)

Kiz annelerine o yuzden soruyorum ne yiyorlar diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben devamlı ekşi yiyorum canım tatlıdan tiksindim

Slm damlacım benide listeye ekler misin?
İlk bebek
Muğla
Sat : 8 ocak
Tahmini doğum tarihi : 17 ekim
Şimdiden teşekkürler :) herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum :)

Tabiki eklerim canım ama tabletten zor oluyor yarın yada Pazartesi ekleyebilirim olur mu? Teşekkür ederim canım sanada sağlıklı günler diliyorum

önceki gebeliğimde doktorda bana eşin önde bu çokda önemli değil demişti sadece erken doğum riskin biraz daha fazla olurmuş. Eşin önde olması bebek rahime yerleşirken üst bölgeye değil de rahim ağzına daha yakın yerleşirmiş daha dikkatli olman lazım demişti ama sonraki haftalarda bebek daha yukarı çıkmıştı ve sorun ortadan kalkmıştı

Evet canım kan uyuşmazlığı için yapildi ve pozitif çıktı ( ne olacak bilmiyorum pazartesi doktorum ne dicek bakalım

Kanaman oldu mu ki ? neden pozitif çıktı ki ben yaptırdım şimdilik negatif endişe etme canım önemli bişey olduğunu sanmıyorum vücudun antikor üretmeye başlamıştır 2. gebeliğinde zorlanabilirsin ama mutlaka onunda çaresi vardır

3 kez lekelenme oldu. Doktorum 8. Haftada kan uyusmazligi için iğne yaptı. Normalde 28. Haftada vuruluyor pazartesi bakalim ne dicek ne yapicaz inş hayirli haberler alirim

listeyi hazırlarken kız yazacaktım bugun seni sinir etmek için sonra dedim amaan bosver sonra olur falan :) ama bence kızın olacak canım benim sende sivilcelenmişmiydin benim gibi :)

Evet canım bende de sivilcelenme oldu:) hala oluyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 kez lekelenme oldu. Doktorum 8. Haftada kan uyusmazligi için iğne yaptı. Normalde 28. Haftada vuruluyor pazartesi bakalim ne dicek ne yapicaz inş hayirli haberler alirim

uyuşmazlık iğneside olmuşsun. benimde 6. haftamda çokkkkk az akıntıyla birlikte ince çizgi gibi kan gelmişti test yaptılar negatifti bende 28. haftalarda falandı iğne oldum ama hiç pozitif görmedim hatta kızım pozitif endişe etme tehlikeli bir şey yok iyi haberlerini bekliyoruz

Insan bu yüzden şaşırıyor zaten. Mantık almıyor bunu. Nasıl göremezler. Acaba erkek organı sonradan oluşabilir diye mi bekliyorlar. O zaman ilk başta herkes kız bebek sahibi . Sonra pipi görününce erkek mi oluyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah canim benim içimi bir nebzede olsun ferahlattin saol :*

İnşallah canim benim içimi bir nebzede olsun ferahlattin saol :*

canım benim üst kat komşum 65 yaşında 3 oğlu var üçü de pozitifmiş hiç haberi olmadan 3 gebelik geçirmiş o zamanlar kan uyuşmazlığı bilinmiyor muydu ne 1-2 bebekte çok sıkıntım olmadı ama 3. bebekte çok zorlandım idrarım çay rengi olmuştu serumlarla hayata döndüm dedi 3 çocukta da ne iğne ne bişey maşallah bebeklerde :) yani koca adamlarda maşallah gürbüz komşum da turp gibi gönlünü ferah tut

Kızlar ben de sabah gittim doktora. Kontrolüm çok güzel geçti. Ense kalınlığı vs çok normal ve güzel dedi. Kanımızı da verdik. Bir de %80 kızınız olacak dedi :)

Doğru diyorsun önceden kan uyusmazligi mi vardi :)) bilinmiyordu valla annemde bugün aynilarini söyledi:) simdi iğnesi var osu busu var daha bilinçli anneleriz bu yüzden korkuyoruz tedirgin oluyoruz :S inşallah bisey olmicak Rabbime emanet benim miniğimm :* Rabbim hepimizin bebeklerini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…