kızlar selamm nasılsınız ben sabahtan beri deli gibi kivi yiyorum 1 kilo yedim şimdi bitti almaya gidicem
Afiyet olsun ye canım rahatsız etmesin seni dikkat et
kızlar selamm nasılsınız ben sabahtan beri deli gibi kivi yiyorum 1 kilo yedim şimdi bitti almaya gidicem
offf ekşi olsun banatatlıdan tiksindim normalde çok severim,ama şu aralar ekşi armut diyet elma ve kivide gözüm
canım bence senin yanlışın var onda 50nin üstü kız çıkıyor benim oğlumda 22di,şimdi kızıma hamileyim ondada 57 çıktı
Kızı olacaklar genelde neler yiyor ? Merak ettim
Ben salatalık ve domates ,ayva ve elma yiyorum. .Midemi bunlar rahatlatıyor.
Canimm cokk cok sevindimmm gozunaydinn gep boyle guzell habetlerle gel insallah:))
Heheh aynı ben :) kivi yiyorum günlerdir benimde bitti eşimi bekliyorum gelsinde yollayayım hemen :)
Canım bizim %65 olasılığımız var. Ama ben hiç ekşi falan aşermedim. Bilhassa gidip hep tatlı yedim, ekşi olan hersey midemi bulandırıyor. Salatalığı zaten çok severim hep yerim ki salatalık bebeğin cildimi güzelleiştirirmiş. Onun dışında tatlı ve meyve aşeriyorsun ananas karpuz kiraz kavun gibi daha yazarım can çekmesin şimdi
Kızlar napıyorsunuz bugun iyiyim demeye korkuyorum pazartesi eşim iş seyahatine çıkıyo 1 gün ama üzüldüm kayınvalidemde kalıcam bu sıkıntı değil çok iyi anlaşıyorum dolayıso ile pazartesi randevum salıya alındı
Bu kivi benim ağzımı sulandırdı 😃😃
çok sağol canım. Ege yi düşünmüyorum çok kalabalık hem de doğuma öğrenciler falan da giriyor ya çok rahat edemem ben. Hüseyin Beyi ben de duydum, önceliğim bayan doktor ama kritik bir durum olursa Allah korusun aklımda bulunsun. teşekkür ederim tekrar.
canım bir de benim 5. haftadayken lekelenme şeklinde kanamam oldu, progeston verdi doktor hemen geçti ama hala kullanıyorum 3 aya kadar kullan dedi hatta günde 3 kez 200mg. Ama ben tereddütlüyüm ilaç kullanmak istemiyorum o yüzden günde 2 ye indirdim dozu çok şükür bir problem yok şimdi. bu ilacın bir yan etkisi var mı hiç duydun mu? mesela içinde titanyum dioksit var yazıyor. benim doktorum bana ağrı kesici bile yazdı ve soğuk bir kadın bir şey sormaya çekiniyor insan, bu sebeplerden değiştirmek istiyorum doktorumu.
Iyi kalıyorsun yine. Ben baskasının evinde mümkün değil kalamam teyzemde olsa. Anlaşman güzel canım aman aman muhabbetiniz bozulmasın inşallah. Olsun ya hem 1 günde olsa biraz daha büyümüş olur bebişin daha güzel görürsün :)
Kızı olacaklar genelde neler yiyor ? Merak ettim
Ben salatalık ve domates ,ayva ve elma yiyorum. .Midemi bunlar rahatlatıyor.
Listeye ismini ekletmek isteyen var mı?Yada bebişinin cinsiyetini ekletmek isteyen?
Kızlar ikili tarama testi sonuçlarımı aldım çok şükür herşey normal hiç bir sıkıntımız yok :) bu arada b-hcg değerin 89 çıkmış . 50 üzeri erkek oluyor diye duydum heyecanlandım :)) pazartesi kontrolümüz var bakalim görünecek mi :))
Birde esimle kan uyuşmazlığı problemimiz var. İndirect coombs testi yaptirdim pozitif çıktı. Ona biraz canım sıkıldı
Evet canım kan uyuşmazlığı için yapildi ve pozitif çıktıGözünüzaydın canım. Kan uyuşmazlığı için mi o testi yaptırdın? Bizde de var kan uyuşmazlığı.
Evet canım kan uyuşmazlığı için yapildi ve pozitif çıktı( ne olacak bilmiyorum pazartesi doktorum ne dicek bakalım
Pozitif çıkması kötü mü? Kan uyuşmazlığında doğumdan hemen sonra anneye bir iğne yapılıyor diye biliyorum. Daha mı ayrıntılı bir durum bu kan uyuşmazlığı? Üzme kendini, herşeyin çaresi var bu zamanda.
Benim de canım çok salatalık domates istiyor ama mevsimi olmadığından yemiyorum. Kız mı olacak acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?