Bayan değil ama Hüseyin Ceyberi'den çok çok memnundu Bornova'daki arkadaşlarım. Medical'i bilemiyorum canım. Bir arkadaşım daha var Bornova'da, ona da danıştım. Ege'de doğum yapmıştı. Kendi doktorunu asla önermedi, travmatik bir doğum yaşamış. Psikolojik olarak çok kötü davranmışlar Ege'de. Ama 6 yıl önce doğum yapmıştı o. Şimdi nasıldır bilemiyorum.
Listeye ismini ekletmek isteyen var mı?Yada bebişinin cinsiyetini ekletmek isteyen?
Mimozacicegimm eline saglik
Kızlar biz geldik maşallah bebiş çok iyi ense kalınlığı 1.08 çıktı boyu 6.3cm çikolata yemeden gittim rahat ölçüm olsun die yine de elleri kolları durmad. Kan sonucları 10 gün sonra cıkıcakmıs
Kızlar karışıklık olmasın ben berkandamlayım. yani Damla :) google da ismim cıktıgı için değiştirmek zorunda kaldım ismimi. Beni unutmayın lütfen. bu arada aramıza son katılan arkadaslarımızı da listeye ekledim.
Yerimm senii yaaa :)) unuttuk biz senii artikk mimozacicegimizz varr kusura bkmaa:)
Listede adini göremedim ben
ne biliyim şimdi berkandamla yazmıyor ya unutacaksınız beni gibi hissettim :s hamileliğin verdiği alınganlık heralde :) :) ben çok alıştım çünkü sizinle konuşmaya siz olmadan hep bir yanım eksik gibi
kuzum bana bilgilerini yeniden verir misin? bilgisayarı kapatmadan ekliyim ben seni. tabletten zor oluyor çünkü. pazartesiye kadar yeni kişi ekleyemem haberiniz olsun canlarım
Tabiki veririm canim :) 23 yasindayim ilk gebeliğin. İstanbuldayim. Cinsiyetimiz daha belli değil :)
Degisikligi pazartesi yapsaydin daha iyiydi malum haftasonu sayfaya kmse ugramiyo canim sen en iisi pazatrtesi sabahi erkenden bi hatirlatma yaz o zaman herkes gorur:)
Unutmayizz seni merakk etmee moral depomuzz bizim:)
ben aslında admine dün yazdım ama sabah değiştirmiş heralde ismimi. ama ben pazartesi yine yazarım zaten kızlar berkandamla ben unutmayın beni derim :) sizde öylesiniz ki valla cok farklısınız benim için girmiyim buraya hemen acaba ne oldu diye merak ediyorum giriyorum hemen sabah kalkıyorum direk bakınıyorum eşim diyor artık beni kadınlar kulubuyle aldattığını düşünüyorum diyor :))
ben aslında admine dün yazdım ama sabah değiştirmiş heralde ismimi. ama ben pazartesi yine yazarım zaten kızlar berkandamla ben unutmayın beni derim :) sizde öylesiniz ki valla cok farklısınız benim için girmiyim buraya hemen acaba ne oldu diye merak ediyorum giriyorum hemen sabah kalkıyorum direk bakınıyorum eşim diyor artık beni kadınlar kulubuyle aldattığını düşünüyorum diyor :))
Kızlar ikili tarama testi sonuçlarımı aldım çok şükür herşey normal hiç bir sıkıntımız yok :) bu arada b-hcg değerin 89 çıkmış . 50 üzeri erkek oluyor diye duydum heyecanlandım :)) pazartesi kontrolümüz var bakalim görünecek mi :))
Birde esimle kan uyuşmazlığı problemimiz var. İndirect coombs testi yaptirdim pozitif çıktı. Ona biraz canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?