önceki gebeliğimde doktorda bana eşin önde bu çokda önemli değil demişti sadece erken doğum riskin biraz daha fazla olurmuş. Eşin önde olması bebek rahime yerleşirken üst bölgeye değil de rahim ağzına daha yakın yerleşirmiş daha dikkatli olman lazım demişti ama sonraki haftalarda bebek daha yukarı çıkmıştı ve sorun ortadan kalkmıştı
Slm canım bizlerde iyiyiz film izle canın sıkılmasın ben de hafta ici çok sıkılıyorum
tatlım ben evlendiğimden beri hafta içi gündüzleri hep yanlızım da alışkınım yani ama hafta sonu kocam bütün gün hep benimle olurdu pazar günü olduğunu evde olması gerektiğini bildiğim için sıkılıyor galibatemizlik yapcam tv izlerim müzik dinlerim uyurumm öyle geçer bu günde ama yarın çıkarım dışarıyaa koçişle gezeriz yarın tatill ee senn ev hanımı mısın yoksa çalışıyor musun cnm
Normalde çalışıyorum ama hamilelik boyunca çalışmayacagim Ücretsiz izin gibi anlaştık ne güzel sen temizlik yapabiliyorsun ben yapamıyorum hemen yoruluyorum Zaten herseye karsi bir isteksizligim var( disariya cikip gezmek bile yorucu sen kacinci haftadasin
tatlım yapıyorum ama ölüyorum resmen eyilemiyorum bel ağrısından nesef nefese kalıyorum bi eringençlik gelmiş üzerime hiç bir şey yapasım yok ama evim kirlen miş yapmam lazım ama yapıncada pişman oluyorumm ya bebeğime bişey olursa diye ne zaman geçecek bu korkular bilmiyorumm ben 13+4 yani 14 haftanın içindeyimm 3 ayımız bitti şükürler olsun sen kaçinci haftadasınn
Benimde uykularim huzursuz bu yuzden dinlenemiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şimdiden hayırlı olsun RAbbim sağlıkla kucağınıza almayı nasipKızlar herkese merhaba,
Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Ablamızın ismi Nefise Naz
Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
şimdiden hayırlı olsun RAbbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip
elif ismini çok severim elif sarede güzelmiş :)
Bende cok rahatsiz yatyrm yuz ustu donmiyim diye uykum boluk porcuk gobek deligim agriyo sabahlarida karnim cok agriyo daha dogrusu agri gibi deilde geriliyo sanki bu arada karni belli olan varmi acaba bu haftalarda benim baya bi belli acaba ikiz oldugundanmi
herkese iyi pazarlaaaar
Benim karnim belli oldu :)))
Kızlar herkese merhaba,
Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Ablamızın ismi Nefise Naz
Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
Benim de belli oldu gbi ama göbek gbi duruyor :))
tembelliğim üzerimde sizde de öyle mi hiç bi şey yapasım yok eşim seçim görevinde yalnızım keyif yapıyorum kitabımı bitirdim kahvaltımı yaptım şimdi de mutfağı toparlamam lazım pöfff:) 2 gündür göbeğim çıktı kilo almadım ama kilo mu bebeğin göbeği mi anlayamadım 11. haftadayım. forumu takip ediyorum ama bi çoığunuzun bebişi benimkinden büyük cinsiyet öğrenmeye başlayanlar bile var ben de sabırsızlıkla cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum bişeyler almak için. ama daha çok varyarın randevum var 2. randevumuz bu sefer eşimde gelebilecek sabırsızlanıyoruz. ilk gittiğimde alttan muayene ettiği için hiç bişey anlayamadım zaten bu sefer daha dikkatli bakabileceğim inşallah. sizce hareket etmeye başlamışmıdır görebilir miyiz hareketlerini
Benim de belli oldu gbi ama göbek gbi duruyor :))
Kizlar benimki de bebek gibi durmuyor bebek kucuk oldugu icin diye dusunuyorum
Fatma bende 11. Haftadayim ben mutfaga giremiyorum sen girebiliyormussun ne mutlu sana benim tembellik hatsafhada . Bebegin hareketlerini gorebilirsin bende gordum
Elif sare güzelmiş ama ablaya sanırım sare Nur daha uyumlu olabilir gibime geldi sonucu lütfen haber ver ben cok merak ederim :) Rabbim biran önce sağlıkla kavuşmanı nasip etsin kızına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?