Benim bayaaaa bebek gibi duruyo
çok şükür hiç midem bulanmadı sanırım bulanmayacak diye ümit ediyorum ama balık tavuk gibi şeylerden tiksiniyorum mecburen yiyorum
:)) tam neresi sisti??
Kızlar herkese merhaba,
Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Ablamızın ismi Nefise Naz
Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
allah gönlüne göre versin canim....sag saglim gelsin bebislerimiz insallah
evet taytlar cok rahat olyuor bende alacam allah izin verirse...
masallah canim, tebtik ederim.cok güzel cikmis ultrasonda :)
babasida yanindamiydi?
nasil veriyorlarmi orda video? her zamanmi? yoksa tek seferlikmi?
sağol cnm benimm :) yanımızdaydı babasıda ama benimki kalıyor öyle şaşkaloztek seferlik canım sanıırm.
canım sen nereye gidiyorsun kontrollere? bayıldım ultrason fotografına bayıldım bende bu hafta doktorumu değiştirebilirim belki senin doktora gelirim :)
Ben de 11. Haftadayim bizim ev kirlensede esim temizliyor ben de yormuyorum kendimi ara sira sadece salonu supuruyorum o kadar
Eringeclik bende de var bu durum beni cok rahatsiz ediyorinsallah 12. Haftaya girince ben de rahatlarim
tatlım eşim normalde bana çok yardımcı olur sağolsun ama şimdi ben yapmak zorundayım neden dersen eşim geçen çarşamba sağ kolunu kırdı ne kadarda kendi işini görmeye çalışasada yapamıyor eşimide yardım cı oluyorum doğal olarak daha çok yoruluyorum işallah bebeğime bişey olmaz rabbime emanetttt
Gecmis olsun canim ben esime : ne olur kendine dikkat et sen hasta olursan biz perisan oluruz diyorum . :))
Bizim kimsemiz yok burada yardimci olabilecek hic kimse yok bende ayaklanamadim bir turlu disariya cikiyoruz 2 dakikada yoruluyorum evde de ayniyim hemen yoruluyorum ama gecen haftalara gore daha enerjim yerinde cok sukur
sağol cnm aynen bizimde burda kimsemiz yok akrabalar hepsi memlekette antep de ayy canım haftada bir sefer hafta sonu merkeze gidiyoruz biraz yürüyorum nefes nefse kalıyorum uyku bastırı yor sanki dünyanın bütün yükü benim üzerimedey miş gibi oluyor önceden böyle deyildimm saatlerce yürürdüm yorulmazdım şimdi hemen yoruluyorum bu beşbiş ler enejilerimiz tüketiyorlar pıtırcıklarr senin memleket neresii
sağol cnm aynen bizimde burda kimsemiz yok akrabalar hepsi memlekette antep de ayy canım haftada bir sefer hafta sonu merkeze gidiyoruz biraz yürüyorum nefes nefse kalıyorum uyku bastırı yor sanki dünyanın bütün yükü benim üzerimedey miş gibi oluyor önceden böyle deyildimm saatlerce yürürdüm yorulmazdım şimdi hemen yoruluyorum bu beşbiş ler enejilerimiz tüketiyorlar pıtırcıklarr senin memleket neresii
Merhaba havva aynisi bende de var ya :) bi tur attik gecenlerde en fazla yarim saat yurufum ama nefes nefese kaldimolsun yine de alistirmam lazim kendimi zaten baska hareket yapmiyorum arada bir yuruyus yapmam lazim ama ev islerinde de eskisi gibi degilim :)
çok şükür hiç midem bulanmadı sanırım bulanmayacak diye ümit ediyorum ama balık tavuk gibi şeylerden tiksiniyorum mecburen yiyorum
Hepimiz ayni durumdayiz yani
12. Haftadan sonra enerjim yerine gelir diye umuyorum
Merhaba havva aynisi bende de var ya :) bi tur attik gecenlerde en fazla yarim saat yurufum ama nefes nefese kaldimolsun yine de alistirmam lazim kendimi zaten baska hareket yapmiyorum arada bir yuruyus yapmam lazim ama ev islerinde de eskisi gibi degilim :)
Kızlar herkese merhaba,
Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Ablamızın ismi Nefise Naz
Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
Benim karnim belli oldu :)))
kizlar doktorum bana ferro sanol duodenal demir hapi verdi.doguma kadar icceksin dedi.midemi cok bulandirior.sabah oldgu gibi cikardm.kullanmasam nolur ki ya.siz ne kullaniosunuz.bulanti yapiomu sizede ?:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?