2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ayni bende oyleyim hic yapasim yok ama ben yapmazsam kim yapacak Bende gogus sizlamasi olmadi canim bisey cektiginde yemedigim zaman. Aslinda oyle coook asiri da canim bisey cekmedi. Bazen aklima bisey geliyor olsada yesem esim aliyor sonra yiyorum

InsaAllah canim da ben bugun 12+1 deyim ama olsun benim tek sIkIntim simdilik sadece bu uyku ve halsizlik oldu cok sukur bazi arkadaslar cok kotu oluyorlarmis Allah onlarda yardim etsin insaAllah :)

Biraz hayat enerjisi artiyor ama 2.dk da yorulmalar gecmiyor. Benden soylemesi

Vallahi kizlar ben umutlaniyorum 12. Haftada daha iyi olurum diye cunku ben gecen hafta daha kotu durumdaydim 5 gundur bayagi iyiyim

evet benim karnimda belli oluyo, kasiklarim baya bi sis duruyo, dar giyinmeyi istemiyorum bile, dolapta bol ne varsa onu tercih ediyorum

Aynen ben de bol seyler giyiyorum pantolon giyemiyorum tayt giyiyorum

Ayni bende oyleyim hic yapasim yok ama ben yapmazsam kim yapacak Bende gogus sizlamasi olmadi canim bisey cektiginde yemedigim zaman. Aslinda oyle coook asiri da canim bisey cekmedi. Bazen aklima bisey geliyor olsada yesem esim aliyor sonra yiyorum

eşim evde olsa alırdı ama evde deyil şimdi ne olduğunu söylemiyim canınız çekerr

Vallahi kizlar ben umutlaniyorum 12. Haftada daha iyi olurum diye cunku ben gecen hafta daha kotu durumdaydim 5 gundur bayagi iyiyim

Aynen ben de bol seyler giyiyorum pantolon giyemiyorum tayt giyiyorum

işallah diğer aylarda bu beş gün gibi olur cnmm

eşim evde olsa alırdı ama evde deyil şimdi ne olduğunu söylemiyim canınız çekerr

Bulunmayan seyler cekiyormu caniniz kizlar? Benim cekmedi soyle gecenin bir yarisi aklima bisey duser dedim ama cix olmadi

Bulunmayan seyler cekiyormu caniniz kizlar? Benim cekmedi soyle gecenin bir yarisi aklima bisey duser dedim ama cix olmadi

gecenin bi yarısı hiç çekmedi ama kocam evde olmadığı zamnlarda çekiyorr bu mevsimde bulunmayan şey sadece bi defa çekti bu bebiş yüzünden pis boğaz oldum çıktımm bee

Bel ağrısından ben uyuyamıyorum canım ve daha başı napıcaz bilmem

Elif sare güzelmiş canım ben zaten sare ismini çok seviyorum
Benim karnim belli oldu :)))

Bence benimde belli oldu ben hamileliğimden beri 3 kilo vermişim kusmaktan ama göbeğim var ve çok sert ve hep kaşınıyo 😃😃😃

aynen canım ilerde daha çok ağrıyacakk gibi allah yar ve yardımcımız olsun eşim daha gelmedi aradım acmadı mesaj attım cvp yok acaba daha geç gelir mi sabahın 4 te gitti hala gemedi çok merak ediyorum yaa:26:

Merak ettim simdi ) benimde canimin surekli istedigi birsey var

işallah diğer aylarda bu beş gün gibi olur cnmm

Amin insallah hatta daha iyi olsa :)

Benim de gobegim sert

Merhaba deniz yildizi bende bunu kullandim uzun sure (hamile kalmadan once) hem bulanti yapiyordu hem de af edersin buyuk abdestim siyah geliyordu.. Ictikten sonra hemen yemek yesen olmaz mi acaba yada tok karna alsan?

eczaci ac alcan dedi.ben tokta acta denedm ikisindede sonuc ayni oldu.valla olmadi birakcam ya.pekmez yerim daha iyi.

eczaci ac alcan dedi.ben tokta acta denedm ikisindede sonuc ayni oldu.valla olmadi birakcam ya.pekmez yerim daha iyi.

Evet banada esim kusburnu pekmezi almis ben oyle yiyemiyorum ama suda kariatirip iciyorum :)

Eriik erik erik erik erik yesemde yeniden canim istiyor ama burada erik yok ( var da cookk az

hımm benimde azim sulandiiii benimde bu gün sarma çekti erindiğimden yapmadımm he heee geçen haftada çağla çekmiştii olsada yesekk şimdi gözümün önünde sarmalar erikler çağlalarr uçuşuyorr aayy iyice pis boğaz oldum

Benim de senden farkim yok zaten :))) ben de borek icin usendim hazir aldik :))

masallah hep böyle devam eder inşallah sabahları bana eziyet gibi geliyor kalktıgımda dırek cıkartıyorum herseyden midem bulanıyor gün boyu devam ediyor pek bişe de yiyemiyorum

Allah yardımcınız olsun canım zor bi durum ben de sürekli uyuyorum ama sizin bulantınızın yanında bunun lafını bile etmiyorum şükrediyorum

Evet banada esim kusburnu pekmezi almis ben oyle yiyemiyorum ama suda kariatirip iciyorum :)

cnm bnde oyle yapaym ya.pekmez yiyim ama acaba kusbirnumu yoksa farketmezmi?bide ben keciboynuzu pekmezinide duydum cok yararlymis aklinda bulunsun

Eriik erik erik erik erik yesemde yeniden canim istiyor ama burada erik yok ( var da cookk az

cnm bnde erigi hamilelegmin basindan beri cok aseriom ya.offfff ya yesil eksi tuza bandit bandir ye.agzm sulandi bie kibrista yasamislar bilir.kibrista kaktus ustunde yetisen bi meyva vardir ole guzeldirki tadi balbal.cnm onuda istio ama o Turkiyede bulunmuor.Kibrisin yaz meyvesidir

Benim de senden farkim yok zaten :))) ben de borek icin usendim hazir aldik :))

hazirlar güzel oluyor ama içine ne koyuyorlar temiz yapıyorlar mı bilmediğim için miğdem almıyorr o yüzden perşembe günü kalktım poğaca yaptım sırf dışardan almıyım diye belim koptu sanki.
kocam dediki bundan sonra canın ne çekerse söyle alayım yapma evde kendine eziyet etme diyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…