cnm doktordan güzel haberlerle gelen biride sensin maşallah , ortak renklerde bir şeyler beğenirsen alabilirsin alında .
teşekkür ederim canaım aslında inanılmaz üşendim liste olayına ama baktım bizim liste kaldı yerinde bende dedim bari ben atıyım bi el :) evet ben artık mimoza çiçeği oldum boyle daha fazla gizliliğimi koruyorum. geçer canım benim geçer haaftaya olsun bak bide cinsiyetini öğrenip geleceksin beklediğine değecek korkma bebeğin şimdi içinde uyuyordur :)
İnşallah iyidir canım, meraklanma senHerkeze günaydınlarçok kolay bir hafta olsun hepimize, özellikle çalışan anneler bir bakalım ki hafta sonu gelsin inş. sağlıkla . Doktoro giden arkadaşlar olmuş maşallah güzel haberlerle geldiklerini okudum çok şükür , listeyi berkandamla almış ,ay pardon mimoza çiçeği :) çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık ben hep o listeyi hazırlamayı sana uygun görmüştüm :) benim görüş günüme 1 hafta var hayırlısıyla, neden bilmiyorum ama biraz tedirginim geçen hafta biraz üzülmüştüm çünkü , inş bebişim iyidir , hepimizin bebişleri iyi olsun inş. :)
Merhaba mutlu annişler :)) biz kontrolden geldik . 13 haftalık olmuşuz 4 gün fark attık :)) kilomuz 65 gr boyumuzda 12cm olmuş teyzeleri ve de çok sağlıklıyız :)) tek sorun benim sıpam çikolata yememe rağmen hareket etmedi resmen oturur pozisyondaydı ve cinsiyetini göstermedi eşşek :)) anneyi illa ki meraktan öldürecek. Kan uyuşmazlığı test sonucunda çok düşük çikmis doktorumuz 2 hafta sonra tekrarini istedi . o zaman cinsiyeti görebiliriz dedi . 2 hafta daha nasıl geçecek bilmiyorumahh meleğim benim seni çok seviyorum o ellerine ayaklarına kalp atışlarına ölürüm :'( Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :) sizleri kocaman oluyoruz teyzeleri :*
Merhaba mutlu annişler :)) biz kontrolden geldik . 13 haftalık olmuşuz 4 gün fark attık :)) kilomuz 65 gr boyumuzda 12cm olmuş teyzeleri ve de çok sağlıklıyız :)) tek sorun benim sıpam çikolata yememe rağmen hareket etmedi resmen oturur pozisyondaydı ve cinsiyetini göstermedi eşşek :)) anneyi illa ki meraktan öldürecek. Kan uyuşmazlığı test sonucunda çok düşük çikmis doktorumuz 2 hafta sonra tekrarini istedi . o zaman cinsiyeti görebiliriz dedi . 2 hafta daha nasıl geçecek bilmiyorumahh meleğim benim seni çok seviyorum o ellerine ayaklarına kalp atışlarına ölürüm :'( Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :) sizleri kocaman oluyoruz teyzeleri :*
ben yaptırmayacağım canım zaten geçti artık bizimkisi yarın 16. haftaya giriyoruz biz. sadece ense kalınlığına baktı doktorum tamm dedi onu da ben istemedim zaten kendisi baktı ultrasonla bakarken kan aldırmaya da gerek görmedik canım
İnşallah canim benim sadece cinsiyetini gorseydik iyiydi daha hic birşey alamadim
İnşallah iyidir canım, meraklanma sengörüş günü demen çok güldürdü beni yaa gerçekten öyle gibi tek tek gün sayıyoruz:))
maşallah annesi, okuyunca hem duygulandım hem sevindim. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun. Benim yediğim çikolatalarda işe yaramamıştı:)
En başı o tabiki saglikli olsunlar yeter :)) sadece birşeyler almak istiyorum o yüzden belli olsa güzel olurdu :)))
Ben yaptirmadan duramam ya ..???
Canim sari yesil kahverengi kirmizi mor turuncu renklerinde alabilirsin aslinda ben mavi de aldim pembe sikintili da mavi sorun degil hatta yola cikmis bir kismi yarin obur gun elimde olur ben de merak ediyorum aldiklarimi kalin mi ince mi vs.. ama cok keyifli birseymis ya insan ayri bir heyecan yasiyor
ağlama ya kıyamam :s
sadece birseyler almak için mi merak ediyorsun :) içinde prens mi prenses mi var bunu merak etmiyormusun? tamm sağlık onemli ama ben hamile kaldığımın ilk gününden beri merak içindeydim kızım yada oğlum diye sevmek varken ben bebeğim diiye seviyordum mevbur olarak bu yüzden çok merak ediyordum. bide su cevrenin yaptıgı baska yüzünden iyice merakım artmıstı sadece kıyafet değil yani hatta kıyafeti ben hiç düşünmedim bile sadece inat ettim galiba özellikle aa senin kesin erkek cocugun olacak diyenlerle. hatta hastanede tanımadığım birisi karnıma dokundu annanemin basınada beklerken senin kesin oğlun olacak dedi bende hayır kızım olacak dedim oda görürsün hem karnından hem gözlerinden anlarım ben dedi. Ohh şimdi kız beklentisiyle yanıp tutuşuyorum :))
Evet canim güzel haberler aldim çok şükür :)) öyle yapicam artik napayim :))
Ben yaptirmadan duramam ya ..???
Canim sari yesil kahverengi kirmizi mor turuncu renklerinde alabilirsin aslinda ben mavi de aldim pembe sikintili da mavi sorun degil hatta yola cikmis bir kismi yarin obur gun elimde olur ben de merak ediyorum aldiklarimi kalin mi ince mi vs.. ama cok keyifli birseymis ya insan ayri bir heyecan yasiyor
Evet doğru diyorsun öyle yapayim bende artik dayanamicam birşeyler alicam :))
tekrar okudum da , senin bebişin boyu baya güzeldr da söyledi mi 13 haftan bitti mi? ben gittiğimde 12 haftalıktı dr 12+6 dedi 6,35 cm idi
Ben de hamileligimi ogrendigimden beri catliyorum erkek istiyorum ama sanirim kiz :)) evde de hep erkek icin kiyafetker var ya cevremiz hep erkek :))
nerden çıkarttın kız olacagını? bizim olasılığımız %65 ve hala acaba değişirmi diye düşünüyoruz okadar cevremi,n etksi altına girmişim ki erkek olacak diye :)
evet cok uzun bende inanamadım biz gecen hafta gittik 9 cm di. hatta biz bile bu sebepten 3 gün önde gidiyorduk 12 cm baya baya uzun bir boy dimi? maşallah maşallah kuzusuna ama
cnm banada demir hapı verdi ne berbat bişeyse midem kaldırmıyor içtiğim gibi geri çıkarıyorum , dr söyledim tok karna iç dedi ama ben hiç içmiyorum .
bende icmiorum.midede tutamadktan sonra neye yarar.besinlerden almaya calisalm bizdde.yok kuzum o illet icilcek gibi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?