2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

kuzum beni de ekler misin listeye istanbul yaş 26 ilk çocuk son adet 19 ocak beklenen doğum tarihi 26 ekim

İnşallah iyidir canım, meraklanma sen görüş günü demen çok güldürdü beni yaa gerçekten öyle gibi tek tek gün sayıyoruz:))

maşallah annesi, okuyunca hem duygulandım hem sevindim. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun. Benim yediğim çikolatalarda işe yaramamıştı:)

maşallah canım ya çok sevindim. naz yapıo hee annesine :) 2 hafta sonra gösterir inşallah canım.

Ben yaptirmadan duramam ya ..???

İnşallah canim benim sadece cinsiyetini gorseydik iyiydi daha hic birşey alamadim

Canim sari yesil kahverengi kirmizi mor turuncu renklerinde alabilirsin aslinda ben mavi de aldim pembe sikintili da mavi sorun degil hatta yola cikmis bir kismi yarin obur gun elimde olur ben de merak ediyorum aldiklarimi kalin mi ince mi vs.. ama cok keyifli birseymis ya insan ayri bir heyecan yasiyor

Amin canim benim :) hepimiz guzel haberler alalim hep :) bizimkilere çikolata etki etmiyo demekki )

En başı o tabiki saglikli olsunlar yeter :)) sadece birşeyler almak istiyorum o yüzden belli olsa güzel olurdu :)))

sadece birseyler almak için mi merak ediyorsun :) içinde prens mi prenses mi var bunu merak etmiyormusun? tamm sağlık onemli ama ben hamile kaldığımın ilk gününden beri merak içindeydim kızım yada oğlum diye sevmek varken ben bebeğim diiye seviyordum mevbur olarak bu yüzden çok merak ediyordum. bide su cevrenin yaptıgı baska yüzünden iyice merakım artmıstı sadece kıyafet değil yani hatta kıyafeti ben hiç düşünmedim bile sadece inat ettim galiba özellikle aa senin kesin erkek cocugun olacak diyenlerle. hatta hastanede tanımadığım birisi karnıma dokundu annanemin basınada beklerken senin kesin oğlun olacak dedi bende hayır kızım olacak dedim oda görürsün hem karnından hem gözlerinden anlarım ben dedi. Ohh şimdi kız beklentisiyle yanıp tutuşuyorum :))

Evet doğru diyorsun öyle yapayim bende artik dayanamicam birşeyler alicam :))

Ben de hamileligimi ogrendigimden beri catliyorum erkek istiyorum ama sanirim kiz :)) evde de hep erkek icin kiyafetker var ya cevremiz hep erkek :))

Ama önemli olan ense kalınlığıymış zaten. evet oyle ama öğrenirsem rabbim korusun kötü birşey çıksa o stresle 9 ay geçmezdi. en güzeli rahat rahat geçirmek bu 9 ayı :)

tekrar okudum da , senin bebişin boyu baya güzel dr da söyledi mi 13 haftan bitti mi? ben gittiğimde 12 haftalıktı dr 12+6 dedi 6,35 cm idi

evet cok uzun bende inanamadım biz gecen hafta gittik 9 cm di. hatta biz bile bu sebepten 3 gün önde gidiyorduk 12 cm baya baya uzun bir boy dimi? maşallah maşallah kuzusuna ama

Ben de hamileligimi ogrendigimden beri catliyorum erkek istiyorum ama sanirim kiz :)) evde de hep erkek icin kiyafetker var ya cevremiz hep erkek :))

nerden çıkarttın kız olacagını? bizim olasılığımız %65 ve hala acaba değişirmi diye düşünüyoruz okadar cevremi,n etksi altına girmişim ki erkek olacak diye :)

evet cok uzun bende inanamadım biz gecen hafta gittik 9 cm di. hatta biz bile bu sebepten 3 gün önde gidiyorduk 12 cm baya baya uzun bir boy dimi? maşallah maşallah kuzusuna ama

önde gitmesini boya göre mi kara veriyorlar acaba? bana doktorum küçük bir kitap verdi oradan takibimi yapıyorum ve bu haftalarda olması gereken boy 6cm yazıyordu . Maşallah diyelim ...

cnm banada demir hapı verdi ne berbat bişeyse midem kaldırmıyor içtiğim gibi geri çıkarıyorum , dr söyledim tok karna iç dedi ama ben hiç içmiyorum .

bende icmiorum.midede tutamadktan sonra neye yarar.besinlerden almaya calisalm bizdde.yok kuzum o illet icilcek gibi degil.

Merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım ? inşaAllah hepiniz çooook iyisinizdir herşey yolundadır cinsiyetini öğrenenleri görünce çok özeniyorum :26: inşaAllah bizde biran önce öğreniriz sağlıkla prensimiz mi geliyor pransesimiz miii

bende icmiorum.midede tutamadktan sonra neye yarar.besinlerden almaya calisalm bizdde.yok kuzum o illet icilcek gibi degil.

dr da için diyor ya napıcaz, ben içtim bir kaç defa baktım hemen geri çıkarıyorum olacak gibi değil içemem yok pekmez yiye biliyorsan onu ye bari ben onuda yiyemiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…