Kızlar bu zamana kadar kaç kilo aldınız? Ben biraz çok aldım galiba
şimdi Allah var kayınpederim hiç oyle erkek olsun falan diye istemedi hep yorumsuzdu soyleyince damla bende en cok kız istiyordum dedi cünkü kızları olmadı. erek isteyen kayınvalidem ve kayınvalidemin akrabalarıydı makas tuz hepsini yaoptı kayınvalidem sonuc olarak kızım olacak değğişmez heralde artık dimi,?
şimdi Allah var kayınpederim hiç oyle erkek olsun falan diye istemedi hep yorumsuzdu soyleyince damla bende en cok kız istiyordum dedi cünkü kızları olmadı. erek isteyen kayınvalidem ve kayınvalidemin akrabalarıydı makas tuz hepsini yaoptı kayınvalidem sonuc olarak kızım olacak değğişmez heralde artık dimi,?
daha kil0 alamadm...Kızlar bu zamana kadar kaç kilo aldınız? Ben biraz çok aldım galiba
Kizlar smdi 3.ayda demir hapı ve vitamine basladik ya, sizde de değişiklikler oluyor mu?? Nasil soylesem bilemiyorum da, tuvalete ciktiktan sonra falan hani? Benim iki gundur farkli bir renk tuvaletm anlamadim neden? ?? Sizlerde yoksa bi doktora sorym diyorum
O zamanlar bizimde kilomuz gözükmüyordu canım bence normal bir boy oranı o hem sorun olsa doktorun soylerdi bunları düşünüp kafanı yorma bebeğini de üzme şimdi lütfen zaten hemen büyüyorlar bak sen düşün biz 1 ayda 3 cm den 9 cm olmuşuz ki bu hafta olmamız gereken uzunluk 12 cm düşün artık :)
Yapiliyor canim.
Tesekkurler canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar smdi 3.ayda demir hapı ve vitamine basladik ya, sizde de değişiklikler oluyor mu?? Nasil soylesem bilemiyorum da, tuvalete ciktiktan sonra falan hani? Benim iki gundur farkli bir renk tuvaletm anlamadim neden? ?? Sizlerde yoksa bi doktora sorym diyorum
damlacım yeni ismin hayırlı olsunteşekkür ederim canaım aslında inanılmaz üşendim liste olayına ama baktım bizim liste kaldı yerinde bende dedim bari ben atıyım bi el :) evet ben artık mimoza çiçeği oldum boyle daha fazla gizliliğimi koruyorum. Geçer canım benim geçer haaftaya olsun bak bide cinsiyetini öğrenip geleceksin beklediğine değecek korkma bebeğin şimdi içinde uyuyordur :)
Benim istifrarim sadece 2 kez oldu oda dis fircalarken ama migdem surekli bulandigi icin doyasiya hic ymek yiyemedim ama cok sukur kilo vermedim 300 gr falan aldim ama benim kilo almam lazim cunku bn cok zayifim boy 157cm kilom sabah tuvalete cktiktan sonra pijamayla 47.6 yani zayifim insallah bundan sonra almaya baslarim.
Kizlar yarin doktor kontrolumuz var enson 2.5 hafta once gitmistim insallah hersey yolundadir.
evet canım demir hapı yapıyor.koyu renk oluyor tuvaletin çok normal bişey bana doktorum verdiğinde sölemişti.
Guzel haberler Alirsin insallah canim
Kizlar yarin doktor kontrolumuz var enson 2.5 hafta once gitmistim insallah hersey yolundadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?