2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar bu zamana kadar kaç kilo aldınız? Ben biraz çok aldım galiba

Ben 1,5 kilo aldım canım ve göbeğim çok belli oluyor.Ama aynı tereddüt bende de var acaba çok mu kilo aldım, yani bu haftalarda göbeğin belli olması normal mi? Yani acaba o göbeğin sebebi bebek mi yoksa yediklerim mi:)

Son düzenleme:
Kizlar smdi 3.ayda demir hapı ve vitamine basladik ya, sizde de değişiklikler oluyor mu?? Nasil soylesem bilemiyorum da, tuvalete ciktiktan sonra falan hani? Benim iki gundur farkli bir renk tuvaletm anlamadim neden? ?? Sizlerde yoksa bi doktora sorym diyorum

Akraba akrepten beter derler oyleydi o soz sanirim bosver sen kizini da oglunu da cok seveceksin ve cinsiyetinin hic bir onemi olmayacak onlarin ayibi kalsin hic takma kafana :)

Akraba akrepten beter derler oyleydi o soz sanirim bosver sen kizini da oglunu da cok seveceksin ve cinsiyetinin hic bir onemi olmayacak onlarin ayibi kalsin hic takma kafana :)

evet canım demir hapı yapıyor.koyu renk oluyor tuvaletin çok normal bişey bana doktorum verdiğinde sölemişti.

Yok gecti zaten :)

Yapiliyor canim.

Tesekkurler canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1.5 aldim ben

Ben vitamin kullaniyorum benimde renk degisikligi var ilactan o

damlacım yeni ismin hayırlı olsun
konuyu almışsın benide eklersen sevinirim
doğum 08/10/2014 ilk gebelik sat 02/01/2014

Benim istifrarim sadece 2 kez oldu oda dis fircalarken ama migdem surekli bulandigi icin doyasiya hic ymek yiyemedim ama cok sukur kilo vermedim 300 gr falan aldim ama benim kilo almam lazim cunku bn cok zayifim boy 157cm kilom sabah tuvalete cktiktan sonra pijamayla 47.6 yani zayifim insallah bundan sonra almaya baslarim.

Canim ne guzel dogumdan sonra cok kilon olmaz normal kilona ulasirsin

Kizlar yarin doktor kontrolumuz var enson 2.5 hafta once gitmistim insallah hersey yolundadir.

Kizlar yarin doktor kontrolumuz var enson 2.5 hafta once gitmistim insallah hersey yolundadir.

yaa seninde mi yarın kontrolün bende yarın gidicem saat 1 de randevumuz bende en son 3 hafta önce gitmiştim çok merak ediyorum nasıl diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…