2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
nerden çıkarttın kız olacagını? bizim olasılığımız %65 ve hala acaba değişirmi diye düşünüyoruz okadar cevremi,n etksi altına girmişim ki erkek olacak diye :)

mimozacicegim sen berkandamlamisin acaba? :)

Ben cift cizgiyi gordugum an kizimiz olacak dedim icimden :)

Amaaan cevreyi bosverin kizlar inanin altin dogursak yine bir kulp takarlar en azindan benim cevrem boyle.

Ama Allah razi olsun gecen gun kayinpederimle kendi annem konusuyorlar kayinpederim diyor eskidendi o erkek olsun erkek olsun. Saglikli olsunda hatta biz kiz olursa daha cok sevinicez kizimiz yok ddiye dedi

Kaynanamda ruyasinda ikiz kizim oldugunu gormus :)

önde gitmesini boya göre mi kara veriyorlar acaba? bana doktorum küçük bir kitap verdi oradan takibimi yapıyorum ve bu haftalarda olması gereken boy 6cm yazıyordu . Maşallah diyelim ...

boya kilosuna gelişme durumuna göre artıyor bizim bebişin kilosu ve ve boyu fazla olduğu için 3 gün öne gectik masallah diyelim tabii oncelikle Rabbim nazarlardan saklasın kuzusunu belli ki upuzun olacak ne güzel

şimdi Allah var kayınpederim hiç oyle erkek olsun falan diye istemedi hep yorumsuzdu soyleyince damla bende en cok kız istiyordum dedi cünkü kızları olmadı. erek isteyen kayınvalidem ve kayınvalidemin akrabalarıydı makas tuz hepsini yaoptı kayınvalidem sonuc olarak kızım olacak değğişmez heralde artık dimi,?

dr da için diyor ya napıcaz, ben içtim bir kaç defa baktım hemen geri çıkarıyorum olacak gibi değil içemem yok pekmez yiye biliyorsan onu ye bari ben onuda yiyemiyorum da

Bende pekme yiyim diyorum ama midemi yakiyor

boya kilosuna gelişme durumuna göre artıyor bizim bebişin kilosu ve ve boyu fazla olduğu için 3 gün öne gectik masallah diyelim tabii oncelikle Rabbim nazarlardan saklasın kuzusunu belli ki upuzun olacak ne güzel

Kizlar bu ultrason resminin altinda Crl = boyu digeri de kilosu mu

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.Bende kismetse 26 ekimde ilk defa anne olacağım 😊 şu an ultrasona göre 10+2 günlük hamileyim.Bende pko olduğu için geç döllenme olmuş sat a göre bakarsak 17 haftalık olmamız lazımdı.2 hafta sonra ikili taramamiz var şimdi 4 gözle onu bekliyoruz insaallah bir problem çıkmaz

Bende pekme yiyim diyorum ama midemi yakiyor

Kizlar bu ultrason resminin altinda Crl = boyu digeri de kilosu mu

CRL boyu, EFW kilosu canımm bak bizde konustuk ettik ama sen sakın yalnıs anlama cok güzel birsey bu olay keske bizimkide upuzun boylu olsa senin bebiş gibi

hayırlı olsun cnm.. inş hiçbir sorun çıkmadan kucağınada alırsın

Hos geldin canim ben de haftaya yaptiricam insallah iyi cikar sonuclarimiz

CRL boyu, EFW kilosu canımm bak bizde konustuk ettik ama sen sakın yalnıs anlama cok güzel birsey bu olay keske bizimkide upuzun boylu olsa senin bebiş gibi

Canim bebegi uzun boylu olan ben degilim karistirdin sanirim aksine benimki cok kisa boylu gorunuyor 10+0 da baktirdim 2.81 gorunuyor cok az degil mi ??

Hos geldin canim ben de haftaya yaptiricam insallah iyi cikar sonuclarimiz

Canim bebegi uzun boylu olan ben degilim karistirdin sanirim aksine benimki cok kisa boylu gorunuyor 10+0 da baktirdim 2.81 gorunuyor cok az degil mi ??

evet evet karıstırdım :s ben bakıyım canım 9 haftalık ultrason fotografımız var elimde. buldum canımm10,5 haftalık ultrasonda 3 cm cıkmısız bence az değil canım cok normal

evet evet karıstırdım :s ben bakıyım canım 9 haftalık ultrason fotografımız var elimde. buldum canımm10,5 haftalık ultrasonda 3 cm cıkmısız bence az değil canım cok normal

Internette farkli yaziyor o zaman sonuclar bur an moralim bozuldu ya ( bir de EFW agirlik yazmiyor 9w4d yaziyor sadece bu agirlik olabilir mi

Son düzenleme:
merhaba annişler:) bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı aramızda? 5 nisan'da muayeneye gidicem öğrenebilir miyim acaba? çok merak ediyorum.

Internette farkli yaziyor o zaman sonuclar bur an moralim bozuldu ya ( bir de EFW agirlik yazmiyor 9w4d yaziyor sadece bu agirlik olabilir mi

O zamanlar bizimde kilomuz gözükmüyordu canım bence normal bir boy oranı o hem sorun olsa doktorun soylerdi bunları düşünüp kafanı yorma bebeğini de üzme şimdi lütfen zaten hemen büyüyorlar bak sen düşün biz 1 ayda 3 cm den 9 cm olmuşuz ki bu hafta olmamız gereken uzunluk 12 cm düşün artık :)

Kızlar bu zamana kadar kaç kilo aldınız? Ben biraz çok aldım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…