2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ahahahha valla benimkide bana benzicek inatçı benim gibi :))

Ben ikili tarama testi yaptirdim ama simdi farklı düşünüyorum. Bundan sonra 3 lü testi yada bir başkasini yaptırmak istemiyorum. Bu benim bebeğim saglikli yada değil Rabbimin lutfu .. Sende boyle mi dusunuyosun. Yaptirmasak doktor birşey dermii

Bebeğinin babasına güldüm he he gözün aydın canım senin bebişte büyümüş maşallah subanallahh

Daha iyi ol canım inşallah geçmiş olsun rabbim tez zamanda ayaklanmayı nasip etsin bebişede sağlık sıhhat versin canım

Rabbim bebeğinin de senin de yardimcin olsun. Saglikla sihhatle güzel bir hamilelik geçir ve bebeğini kucagina al inşallah .. Tahmin ediyorum yasadiklarini umarim cabuk atlatirsin.. Canim benim yaa ((

Bu senin tercihin canım ben hiç birisini yaptırmaycagım

canım çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun umarım biran önce iyileşirsin..

Cok gecmis olsun cok uzuldum ama iyi oldugunu okuyunca sevindim insallah bir an once ayaklanirsin bol bol dua et canim

Geçmiş olsun tatlım sen moralini yüksek tutmaya çalış mümkün olduğunca dinlen ve dua et,Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almani nasip etsin🙏

Ben de böyle düşünüyorum. Zaten Allah korusun bir şey çıksa bile ben bebeğimi aldıramam. Allah'tan korkarım... Doktor sadece söyler. Yaptırıp yaptırmamak sana kalmış..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım cok üzüldüm ama bak geçmiş hersey geride kalmış kötü gğnleri düşünüp daha da kötü olma Rabb'imin izni ile hersey geride kaldı dualarım seninle

slm çok geçmiş olsun. inş. bir an önce iyi olursun cnm. bulantı var bende hala devan ama kusmalr bitti şükür

Çok geçmiş olsun. O ağrılar Arada bir bana da oluyor. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz merak etme strese girme ki daha kötü olmasın. Çok kişi var böyle olup da bebeğini kucağına alan. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz bebeklerimizi.

Benim de regl zamanım yaklaştı 2 gün var o yüzden mi kasıklarım ağrıyo acaba

Kızlar ya benim sevgili kocacigim moralimi bozdu.bugün ona hiç bebegimizle konusmuyorsun diye sitem edeyim dedim.boşver hayatım o kadar kaptirma kendini bişey olursa üzülursun ben o yüzden konuşmuyorum demesin mi? Hem sinirlendim hem üzüldüm ya niye durduk yere böyle dedi ki bişey mi hissetti acaba çok korktum

Patavatsız davranmış biraz. Bir şey hissettiğinden değil. Onlar daha baba olmadı ama biz anneyiz. Bir şey olsa biz hissederiz. Sen içini ferah tut.

yok canım ya öyle düşünme Allahın izniyle bebişiniz dogacak düşünüp üzülme

yok canım ya öyle düşünme Allahın izniyle bebişiniz dogacak düşünüp üzülme

Sağolun kizlar bende hemen dua falan okudum kendimi rahatlatmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…