2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Doktordan çıktım. Bebeğim çok şükür iyi. Ama oturduğu için cinsiyetini göremiyorum dedi. Oturmasaydı söylerdim dedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tühhh bugünde oturacağı tuttu bebişinin olsun ya napalım artık 12 nisanda görürsün yanlıs hatırlamıyorsam 12 nisandaydı birsey kalmadı kuzum o zamana. ee bebeğin nasıldı hersey yolundamıydı? öne geçmiş mi yine kuzun cok merak ettim seni öğrenmemiştim de kaçta geleceğini

öyle deme belki de bebeğindir o. tamm doktorlar böyle birseyin olabileceğini kabul etmeselerde nadir de olsa bebek hareketlerini duyan anneler olabiliyormuş erken zamnlarda. bide erkek anneleri daha erken duyuyormuş sanırım hareketlerini nette oyle okudum canım ikinci hamileliklerini yaşayan anneler daha iyi anlıyormuş. başlasa gelse artık o günlerr =)

ama bi daha olmadı kii benimde ilk bebeğim olucak nasıl bişiyle karşılaşıcaz bilmioruz. Cinsiyetini de bilmioruz neyse kuzum ben çıkıorum paydos ettik yarın görüşürüz iyi akşamlar öptük siziii :)

Doktordan çıktım. Bebeğim çok şükür iyi. Ama oturduğu için cinsiyetini göremiyorum dedi. Oturmasaydı söylerdim dedi.

Hadi ya...senin ki keyfine düşkün olccak galiba pasa gibi oturmuş desene..yani yine mi öğrenemedin..olsun herşey yolundaymis ya önemli olan o..benimde kontrole daha iki hafta var ama dayanamayacagim çarşamba özele gitcem..umarim herşey iyidir.kontrollerden 2 gün önce bende stres silinti basliyor istemeden..Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..

Ohh çok şükür ki iyi :)) bugün benimkide oturduğu için cinsiyetini ogrenemedik :)) bizim kuzular meraklandirmayi seviyorlar anlasilan :))

Benimde pihtilasma sorunum var clexane kullaniyorum. Normalde alerjimde var. Bu bahar doneminde artacak. Gece yastigi yuksek kullaniyorum. Burnum tikanik, igne yuzunden artarsa korktum simdi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum

Canim ben kendi yasadığımı anlatayim sana :)) ben 4 haftalık hamilaymisim haberim yoktu testlerde hep negatif cikti banada aynilarini söylediler adetin bir gün gecikti kan testi yaptirdim onda belli oldu hamiş olduğum :)) çok merak ediyorsan bekleme kan testi yaptir kesin cevap onunla alirsin :) hayirlisi olsun

herkese merhaba..bende ekim annesi olacagım inş..ben 11+0 haftada bebeğimin erkek olabilme ihtimali oldugunu öğrenmiştim..pazar günüde ugs de 12+1 günlük görünüyordu..bu sefer pipisi göründü..sizin bebişlerinde cinsiyeti coktan belli olmuştu yani..umarım herkesin sağlıklı ,huzurlu ve musmutlu bebişleri olur..

Ben de iyi olduğuna şükrediyorum.. Cinsiyetini deli gibi merak ediyorum. Neyse 12 Nisan'da öğrenirim inşallah. Boyu 7.13 olmuş:) 13+2yiz.. Bu arada ikili testi yaptramadım. 1 ay önce randevu almalıymışım. Iki hafta sonra 3lü yaptırabilirsin dedi. Ama yaptırmıcaz biz. Allahım isteseydi bugün ikiliyi yaptırabilirdik. Zorlamıcam..

Son düzenleme:

teşekkürler canım çok sağol

olabilir canım ben 1 hafta önce öğrendim silik çizgiyle 3 gün kala netleşti son gün kan testi yaptıgım da 545 çıkmıştı. ama olabilir geç döllenme olmuş olabilir bozma moralini ama bende 2 ay hamile gibi hissettim kendimi ama değilmişim oluyor hissediyorsun oyle seyler ben son ayda sadece batmalarım vardı ve eşimle tartıstık 10 gün kala şiddetli batmalarım olmuştu test yapmıştım negatif cıkmıstı sonra bi baktım hamileymişim. 3 gün sonra kan testi yaptır bence

Şuanda adet tarihime göre birebir gidiyor canım. Önceki gidişimde 4 gün ilerdeydi. Şuanda adetime göre gidiyor. Kalp atımını gösterdi:) oturuyordu. Otururken başı artık keseye değiyor. Benim karnım da şişkinleşti :) doktor "çok iyi görünüyor annesi her şey normal" dedi. Cinsiyetini özelde söylemiyorlar hocam dedim. O ne biçim özelmiş dedi. Şuanda cinsiyeti elbette ki belli dedi. Oturmasa söylicem sana dedi...

Şuanda adet tarihime göre birebir gidiyor canım. Önceki gidişimde 4 gün ilerdeydi. Şuanda adetime göre gidiyor. Kalp atımını gösterdi:) oturuyordu. Otururken başı artık keseye değiyor. Benim karnım da şişkinleşti :) doktor "çok iyi görünüyor annesi her şey normal" dedi. Cinsiyetini özelde söylemiyorlar hocam dedim. O ne biçim özelmiş dedi. Şuanda cinsiyeti elbette ki belli dedi. Oturmasa söylicem sana dedi... 12 Nisan'da özelde randevum var.

Benim de iki hafta sonra normal randevum. Ben şuanda devlete gittim ikili yaptırmak için ama nasip olmadı. Bari cinsiyetini öğreneyim dedim o da olmadı:) hayırlısı olsun artık iki hafta sonra gidicem ben. Biz niye böyle sabırsızız bilmiyorum ki:)

cevap verdiğin için sağol canım biraz daha bekleyip kan testi yaptırayım ama insan sabredemiyor çok sağol tekrar

ozaman sen yine bu doktora git bence bak ne güzel cevaplar vermiş doktorun :) neyse ya sağlıklı ya cok sükür buna da şükredelim maşallah diyelim bide nazarlardan korusun Rabbim kuzunu

Ohh çok şükür ki iyi :)) bugün benimkide oturduğu için cinsiyetini ogrenemedik :)) bizim kuzular meraklandirmayi seviyorlar anlasilan :))

Desene ikimizin kaderi de aynı oldu:) benimki hiç oturmazdı hareketliydi ama bu sefer doktor cinsiyetini söyleyecek diye oturdu kuzum ya:))) babası "benim gibi gıcık bebeğimiz" diyor:)))))

ozaman sen yine bu doktora git bence bak ne güzel cevaplar vermiş doktorun :) neyse ya sağlıklı ya cok sükür buna da şükredelim maşallah diyelim bide nazarlardan korusun Rabbim kuzunu

Burası devlet canım ya ikili için gitmiştim ben buraya ama o da nasip olmadı. Iki hafta sonra gel 3lü yapalım dedi ama yaptırmıcam ben. Benim 2 hafta sonraya özelde randevum var. Bu kez doktora dicem. Buradan cinsiyetini öğrenmeden gitmem dicem:)))

Kizlar selamlar geçen çarşamba günü kanamam oldu çok hastaneye koşarak gittim çok üzüldüm o aglamam o caresizligimi anlatamam.çok kötü oldum yatişim yapildi igne yaptilar ve 2 serum şimdi kahverengi akiyor az ALLAH IMA ŞÜKÜRLER OLSUN.... zor bir gündü.yatiyorum hep 10 gün rapor aldim.cumartesi kontrol randevum var.birde sağ tarafda biraz ağrım var yeni bugün oldu o nedir anlamadim gobegimin sağ alt tarafi inşallah öyle bir şey dir.birde arada sağ gogusume agri saplaniyor ici aciyor sonra yavaş yavaş geçiyor biranda oluyor bunlati yaşayaniniz varMi? Dualar öyle güzel ilaç ki tarifi yok...Allah im bir an önce kalkmayi nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…