- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Doktordan çıktım. Bebeğim çok şükür iyi. Ama oturduğu için cinsiyetini göremiyorum dedi. Oturmasaydı söylerdim dedi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:) anlarız inşallah canım ya sağlam sağlam vursunlarda duyursunlar annelerine tekmelerini :)
ctesi akşamı bende bağırsak hareketi oldu o ara elim bebişimin ordaydı birden hop dedi bişiy aklımı kaybediodum resmen eşim noldu dedi valla olmasına imkan yok ama kıpırdadı sanırım dedim. O ara heycandanmıdır nedendir bilmiorum yüzümde acayip bişiyler çıktı. Gerçeğini duyunca tahmin edemiorum kendimi.tabi sonradan okudum bağırsak hareketleridir die. Aama tarif edemem o anki mutluluğumu :))
öyle deme belki de bebeğindir o. Tamm doktorlar böyle birseyin olabileceğini kabul etmeselerde nadir de olsa bebek hareketlerini duyan anneler olabiliyormuş erken zamnlarda. Bide erkek anneleri daha erken duyuyormuş sanırım hareketlerini nette oyle okudum canım ikinci hamileliklerini yaşayan anneler daha iyi anlıyormuş. Başlasa gelse artık o günlerr =)
Hadi ya...senin ki keyfine düşkün olccak galiba pasa gibi oturmuş deseneDoktordan çıktım. Bebeğim çok şükür iyi. Ama oturduğu için cinsiyetini göremiyorum dedi. Oturmasaydı söylerdim dedi.
Doktordan çıktım. Bebeğim çok şükür iyi. Ama oturduğu için cinsiyetini göremiyorum dedi. Oturmasaydı söylerdim dedi.
evet canım bugün gittim. bebeğimi de gördüm. iyiymiş..yavrum kımıl kımıldı. canım önce ultrasona bakılıyor ense kalınlığı vs. sonra hemotoloji(klasik testler wbc vs) ve tarama diye iki tüp kan aldılar.ayrıca dr bir de idrar tahlili istedi. internetten baktım tarama dışındakiler çıkmış.tarama yarın ya da çarşamba çıkarmış.
pıhtılı arkadaşlar
bana direk clexane değiştirelim emox gbii bir ilaç yazdı. bir hastasında mukozaları tıkıyormuş gibi birşey dedi. sonra ben muayeneden sonra geniz akıntısı ve burun tıkanıklığından bahsettim. tamam dedi işte o yüzden ağırlaşmış olabilir dedi. değiştirdi.
elevit verdi. folibolu bıraktırdı dozu yüksek gelir folic plus iç dedi. coraspirin ve progestana devam..
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum
Tühhh bugünde oturacağı tuttu bebişininolsun ya napalım artık 12 nisanda görürsün yanlıs hatırlamıyorsam 12 nisandaydı birsey kalmadı kuzum o zamana. ee bebeğin nasıldı hersey yolundamıydı? öne geçmiş mi yine kuzun cok merak ettim seni öğrenmemiştim de kaçta geleceğini
çok sevindim canım allahıma şükürler olsun hep iyi haberler alıyoruz. Olsun canım bak bebeğin iyiimiş inş en kısa zamanda öğrenirsin canım. Bizde öğrenemedik daha beklemek zor ama bebeklerimiz iyi olsunlar bizler beklemeye razıyız dimi arkadaşım.
Canim ben kendi yasadığımı anlatayim sana :)) ben 4 haftalık hamilaymisim haberim yoktutestlerde hep negatif cikti banada aynilarini söylediler adetin bir gün gecikti kan testi yaptirdim onda belli oldu hamiş olduğum :)) çok merak ediyorsan bekleme kan testi yaptir kesin cevap onunla alirsin :) hayirlisi olsun
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum
Tühhh bugünde oturacağı tuttu bebişininolsun ya napalım artık 12 nisanda görürsün yanlıs hatırlamıyorsam 12 nisandaydı birsey kalmadı kuzum o zamana. ee bebeğin nasıldı hersey yolundamıydı? öne geçmiş mi yine kuzun cok merak ettim seni öğrenmemiştim de kaçta geleceğini
Hadi ya...senin ki keyfine düşkün olccak galiba pasa gibi oturmuş desene..yani yine mi öğrenemedin..olsun herşey yolundaymis ya önemli olan o..benimde kontrole daha iki hafta var ama dayanamayacagim çarşamba özele gitcem..umarim herşey iyidir.kontrollerden 2 gün önce bende stres silinti basliyor istemeden..Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..
olabilir canım ben 1 hafta önce öğrendim silik çizgiyle 3 gün kala netleşti son gün kan testi yaptıgım da 545 çıkmıştı. ama olabilir geç döllenme olmuş olabilir bozma moralini ama bende 2 ay hamile gibi hissettim kendimi ama değilmişim oluyor hissediyorsun oyle seyler ben son ayda sadece batmalarım vardı ve eşimle tartıstık 10 gün kala şiddetli batmalarım olmuştu test yapmıştım negatif cıkmıstı sonra bi baktım hamileymişim. 3 gün sonra kan testi yaptır bence
Şuanda adet tarihime göre birebir gidiyor canım. Önceki gidişimde 4 gün ilerdeydi. Şuanda adetime göre gidiyor. Kalp atımını gösterdi:) oturuyordu. Otururken başı artık keseye değiyor. Benim karnım da şişkinleşti :) doktor "çok iyi görünüyor annesi her şey normal" dedi. Cinsiyetini özelde söylemiyorlar hocam dedim. O ne biçim özelmiş dedi. Şuanda cinsiyeti elbette ki belli dedi. Oturmasa söylicem sana dedi...
Ohh çok şükür ki iyi :)) bugün benimkide oturduğu için cinsiyetini ogrenemedik :)) bizim kuzular meraklandirmayi seviyorlar anlasilan :))
ozaman sen yine bu doktora git bence bak ne güzel cevaplar vermiş doktorun :) neyse ya sağlıklı ya cok sükür buna da şükredelim maşallah diyelim bide nazarlardan korusun Rabbim kuzunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?