Doktordan çıktım. Bebeğim çok şükür iyi. Ama oturduğu için cinsiyetini göremiyorum dedi. Oturmasaydı söylerdim dedi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar selamlar geçen çarşamba günü kanamam oldu çok hastaneye koşarak gittim çok üzüldüm o aglamam o caresizligimi anlatamam.çok kötü oldum yatişim yapildi igne yaptilar ve 2 serum şimdi kahverengi akiyor az ALLAH IMA ŞÜKÜRLER OLSUN.... zor bir gündü.yatiyorum hep 10 gün rapor aldim.cumartesi kontrol randevum var.birde sağ tarafda biraz ağrım var yeni bugün oldu o nedir anlamadim gobegimin sağ alt tarafi inşallah öyle bir şey dir.birde arada sağ gogusume agri saplaniyor ici aciyor sonra yavaş yavaş geçiyor biranda oluyor bunlati yaşayaniniz varMi? Dualar öyle güzel ilaç ki tarifi yok...Allah im bir an önce kalkmayi nasip etsin....
Yok bisey hissedilecek olsa sen annesin once sen hissedersin ayrıca onlar bebekle konuşmayı pek sevmiyorlar sanırsam :)Kızlar ya benim sevgili kocacigim moralimi bozdu.bugün ona hiç bebegimizle konusmuyorsun diye sitem edeyim dedim.boşver hayatım o kadar kaptirma kendini bişey olursa üzülursun ben o yüzden konuşmuyorum demesin mi? Hem sinirlendim hem üzüldüm ya niye durduk yere böyle dedi ki bişey mi hissetti acaba çok korktum
Benim de regl zamanım yaklaştı 2 gün var o yüzden mi kasıklarım ağrıyo acaba
Benim de iki hafta sonra normal randevum. Ben şuanda devlete gittim ikili yaptırmak için ama nasip olmadı. Bari cinsiyetini öğreneyim dedim o da olmadı:) hayırlısı olsun artık iki hafta sonra gidicem ben. Biz niye böyle sabırsızız bilmiyorum ki:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok doktor karısmaz bence benim doktorum gerek bile görmedi ense kalınlıgina bakarak düsünürüz dedi 5. Ayda ayrıntili ultrasonla bakarız aldırmayı düsunurseniz ona gore yapariz testleri dediBen ikili tarama testi yaptirdim ama simdi farklı düşünüyorum. Bundan sonra 3 lü testi yada bir başkasini yaptırmak istemiyorum. Bu benim bebeğim saglikli yada değil Rabbimin lutfu .. Sende boyle mi dusunuyosun. Yaptirmasak doktor birşey dermii
Canim artik senle ben en gec ogrenirizz cinsiyetleri:) aman bosver saglikli olsunlarda gerisi bos...
.
Yok doktor karısmaz bence benim doktorum gerek bile görmedi ense kalınlıgina bakarak düsünürüz dedi 5. Ayda ayrıntili ultrasonla bakarız aldırmayı düsunurseniz ona gore yapariz testleri dedi
En geç ben öğreneceğim taa nisan sonunda randevum oda daha gösterirse bebişim :)
Yok bisey hissedilecek olsa sen annesin once sen hissedersin ayrıca onlar bebekle konuşmayı pek sevmiyorlar sanırsam :)
iyi akşamlar kızlaar =) bu yukardaki anketi hislerimize göre mi yapcaz cinsiyet kesnleşnce mi yapcaz?? =)) Benim içime erkek doğuo ama doktor kıza benzio demişti 12.haftada bakalm nolcak
Canım bende günde 3 tane hergün aynı saatte progestan alıyorum saatler alınınca bende ikilemde kaldım ama ilaç saatimi bir saat ileri aldım çünkü aynı zamanda önemli saat değil öyle yapınca yine aynı vakitte almış oluyoruzArkadaslar pihtililar diye yazdim ama aslinda hepinize sorum var...
Simdi biz pihtililar hergun ayni saatte igne oluyoruz ya sizce saatlerin ileri alinmasindan dolayi igne saatimi degistirmeli miyim?
Kafam cok karisti ya
Kimsecikler yok
iyi akşamlar kızlaar =) bu yukardaki anketi hislerimize göre mi yapcaz cinsiyet kesnleşnce mi yapcaz?? =)) Benim içime erkek doğuo ama doktor kıza benzio demişti 12.haftada bakalm nolcak
En azından benziyor demis bende oda yokbenim de 25 Nisan, daha çooook var
Nie biz varız aşkolsun
Kızlar ben oğlumda loğusa depresyonu geçirdim o kdr korkuyorum ki bunda da olmz inş
Netleşmedimi cnm daha senin 14 16 arası belli ediolar çoğu bebek ama göstermezse çoğu zaman kız oluyor 😊 ne istiosun var mı gönlünde kız yada oğlan ben meselâ ooğlumda kız istiodm canavarım doğdu ama inan kız olsa bu kdr severdim tabi hakkında hayırlısı sen git gösterir minnoş
Arkadaslar pihtililar diye yazdim ama aslinda hepinize sorum var...
Simdi biz pihtililar hergun ayni saatte igne oluyoruz ya sizce saatlerin ileri alinmasindan dolayi igne saatimi degistirmeli miyim?
Kafam cok karisti ya
Kizlar selamlar geçen çarşamba günü kanamam oldu çok hastaneye koşarak gittim çok üzüldüm o aglamam o caresizligimi anlatamam.çok kötü oldum yatişim yapildi igne yaptilar ve 2 serum şimdi kahverengi akiyor az ALLAH IMA ŞÜKÜRLER OLSUN.... zor bir gündü.yatiyorum hep 10 gün rapor aldim.cumartesi kontrol randevum var.birde sağ tarafda biraz ağrım var yeni bugün oldu o nedir anlamadim gobegimin sağ alt tarafi inşallah öyle bir şey dir.birde arada sağ gogusume agri saplaniyor ici aciyor sonra yavaş yavaş geçiyor biranda oluyor bunlati yaşayaniniz varMi? Dualar öyle güzel ilaç ki tarifi yok...Allah im bir an önce kalkmayi nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?