2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Doktordan çıktım. Bebeğim çok şükür iyi. Ama oturduğu için cinsiyetini göremiyorum dedi. Oturmasaydı söylerdim dedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim artik senle ben en gec ogrenirizz cinsiyetleri:) aman bosver saglikli olsunlarda gerisi bos...

Canim cok cok uzuldum eminim cok zor bi gun gecirmissindir ama sukur ki bebegin iyi , sen guzelce dinlenn hic kalkma dualarim seninle...

Yok bisey hissedilecek olsa sen annesin once sen hissedersin ayrıca onlar bebekle konuşmayı pek sevmiyorlar sanırsam :)

Arkadaslar pihtililar diye yazdim ama aslinda hepinize sorum var...

Simdi biz pihtililar hergun ayni saatte igne oluyoruz ya sizce saatlerin ileri alinmasindan dolayi igne saatimi degistirmeli miyim?
Kafam cok karisti ya

Benim de regl zamanım yaklaştı 2 gün var o yüzden mi kasıklarım ağrıyo acaba

Ay al benden de o kdr bikaç gün var adetime kasıklarım çok ağrıo tatlı istio cnm sanki hamiş,değilmişim gibi ama bu 3-4 ay sürüyor bebek 5 ayına geldiğinde olmadı bende ilk gebelikte

Yok doktor karısmaz bence benim doktorum gerek bile görmedi ense kalınlıgina bakarak düsünürüz dedi 5. Ayda ayrıntili ultrasonla bakarız aldırmayı düsunurseniz ona gore yapariz testleri dedi
Canim artik senle ben en gec ogrenirizz cinsiyetleri:) aman bosver saglikli olsunlarda gerisi bos...
.

En geç ben öğreneceğim taa nisan sonunda randevum oda daha gösterirse bebişim :)

iyi akşamlar kızlaar =) bu yukardaki anketi hislerimize göre mi yapcaz cinsiyet kesnleşnce mi yapcaz?? =)) Benim içime erkek doğuo ama doktor kıza benzio demişti 12.haftada bakalm nolcak

Bu arada kızlar yaz meyveleri bayağı çıkmış çok şükür oğlumda kışın bütün yaz meyvelerini cnm çekiodu bunda şanslıyım neyse ki 😊 yaz da geldi şu ayak ödemleri için deniz suyu çok iyi gelick bu sene çok şişmem inş oturup ağlıoeum ayaklarım kan topluodu sanki tuzda kesmedim hiç onunda etkisi vardı

benim de 25 Nisan, daha çooook var

iyi akşamlar kızlaar =) bu yukardaki anketi hislerimize göre mi yapcaz cinsiyet kesnleşnce mi yapcaz?? =)) Benim içime erkek doğuo ama doktor kıza benzio demişti 12.haftada bakalm nolcak

Netleşmedimi cnm daha senin 14 16 arası belli ediolar çoğu bebek ama göstermezse çoğu zaman kız oluyor 😊 ne istiosun var mı gönlünde kız yada oğlan ben meselâ ooğlumda kız istiodm canavarım doğdu ama inan kız olsa bu kdr severdim tabi hakkında hayırlısı sen git gösterir minnoş

Simdi biz pihtililar hergun ayni saatte igne oluyoruz ya sizce saatlerin ileri alinmasindan dolayi igne saatimi degistirmeli miyim?
Kafam cok karisti ya
Canım bende günde 3 tane hergün aynı saatte progestan alıyorum saatler alınınca bende ikilemde kaldım ama ilaç saatimi bir saat ileri aldım çünkü aynı zamanda önemli saat değil öyle yapınca yine aynı vakitte almış oluyoruz

benim de 25 Nisan, daha çooook var
En azından benziyor demis bende oda yok benimde 28 nisanda daha cooookk var yani

Kızlar ben oğlumda loğusa depresyonu geçirdim o kdr korkuyorum ki bunda da olmz inş

12.haftadaydı kontrolüm, o zaman kıza benzio dedi doktor, bir sonraki kontrol de 25 Nisan'da, o zaman kesin bell, olacak.. aslnda bnm için farketmez cinsiyeti, ama niyeyse erkekmş gibi gelioo??doktr kıza benzio deyince şaşırdm garipsedm yani =))hayırlısı tabii bakalm kız mı erkek mi?

Kafam cok karisti ya

Canım ben de dün biraz düşündüm ama ben ileri aldım bir saat, çünkü bizim iğneler 24 saatlik ve dün saati geldiğinde henüz 23 saat olmuştu, bir saatten birşey olmaz belki ama oynamayım dedim rutinimle. 9da yapıyordum, 10da yapıyorum artık.

Çoook geçmiş olsun kardeşim, Allah bir daha göstermesin inşallah, yatış yapmaları iyi olmuş, 10 gün istirahat şifa olacak size inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…