• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben de tam bilmiyorum :27: ama olsun girer çırpınırız işte :) hamilelere çok faydalı bir spor , sende belediyenin havuzlarını düşünebilirsin bak ,

aa super yalniz olmadigimi bilmek guzel :D onu hic duymadim canim bi arastirayim burda da vardir insaAllah :)

yuzmek genel olarakta zaten cok guzel bir spor ama keske becerebilsem :D

ben kahvalti yapmadim daha kizlar kendimi de bebegimide doyurup geleyim :)) :16:

aynen :) çok özledim denize girmeyi :52: aslında belediyenin havuzları var ben hafta sonları gidebilirim belki ılık ve temiz , kayıt için herşeye bakıyorlar kan tahlili bile istiyorlar

hangi belediyenin havuzu var canım bizim belediye de havuz da yok

Canim bas agrisi ile tansiyonun iliskisi olabilir gebelikte tansiyon cok dikkat edilmesi gereken bisey ama seninki o an heyecandan biraz oyle cikmistir gerci yuksekte denemez normalde tansiyonun kac benim mesela normalde en fazla 10/6 dir seninde böyleyse biraz yuksek oldugu soylenebilir sen arada bi olctur yakininda eczane varsa eger yine yuksek cikarsa eve bi alet al hergun olc anormal ilerlerse hemen doktora muracat et

Sanki banada heyecandan yükse çıktı gibi geldi canım. Aynen benimde tansiyonum normalde düşük çıkar allerji ilacı alıyorum hergün o sebeble tansiyon hep yerlerdedir 10/4 genelde tansiyonum nadiren 11 e çıkardı en rahat anımda. Evde var tansiyon aletim arada ölçüyorum 11 den yukarı çıkmıyoda dün bende şaşırdım. Dikkat edicem bakalım bi kaç gün nasıl çıkacak

Kızlar merhabalarrr... Benim 10 gündür bulantılar bitti derken sabah kalkar kalkmaz çıkarmaya başladım şimdide bulantı olmuyo aniden çok fena oluyo midem :14: o kadar bulantıdan ölürken yoktu çıkarmalarım

Bebekle de vakit bulanlar var her anini fotograf cekip paylasanlar :D

Canim bizim batlarimiz ayniydi sanirim ben suan 12+4 deyim senle ayni mi ilerliyoruz acaba?

KiZLaR günaydin.. Araba yada otobusle uzun yolculuga cikiyormusunuz?

Canım benim döngüm 31 gün bu sebepten şuan bebeğim başından beri 2 gün geri oluyo dr normal dedi

Annemler antalyada uçaktan çok korkuyorum son bindiğimde ağlamıştım annem gel diyo gidemiyorum otobüslede 8 saat napıcam bilmem

aynen bende öğrenemiyorum , annem bile öğrendi bana ne ablalarım hepsi biliyor ben beceremedim bir türlü :51: ama ginede giriyorum fakat buralarda temiz bir deniz yok hadi girelim desek nereye gidicez . yani mecbur yakın da bir tatil şart bize

Yok ya burada denize girilmez. Doktordan onay alırsak gideriz yakın bir yere :)

Damla facede profiline baktım da gelinliklerimizi benzer seçmişiz :)))

eveeet :) seninki uzun kollusu benimkisi yarım kollusu cok benziyor dantelleri küpürleri falan :) ben gelinlikle biraz kapalılıktan yanayım oyuzden oyle sectim

sizin ordakini bilmiyorum şekerim. bizim burda maden suyu içenlere diyorum :9:

orayi bilemem ben :)

Bu konuda yalniz diilsin canim ayni kasintilar bende de varr:(

Cok guzel haberlerle gel insallah dualarim seninle:)

Canim arabayla fethiye baya uzak bence ucagi bi danis doktoruna...bide eger arabayla gitmeye karar verirseniz 2 saatte 1 durup 10-15 dk yurumen gerekirmis bilgin olsun

Sana da gunaydinn tatlimm

Senden de cok cok guzel haberler bekliyoruzz canim dua edicem sizin icin:)

Aaa cok ilgincc bak heyecan yaptimm simdi:) cinsiyet belli olunca hemen solicem sana:)

evet bakalim ilerlegen günlerde neler olacak :)

Canim bnim iceride bebek tam anlamiyla beslenemiyodu o yuzden kiloda alamiyodu gebelik haftasi ilerledikce dahada sikintiya giriyodu plasenta bebegin ihtiyacina yetemedigi icin sadece gida degil oksijende az gittiginden hep sikintidaydi son 15 gunum hastanede yatarak gecti surekli nst ve ultrasona girip kalp atislarini kontrol ediyolardi son gun nst de kalp atimlarinin dusmeye basladigini gorduk dogum haneye indirildim o gece surekli takip yapildi gece yarisina gelince kalp atislari tekrar dusmeye baslayin ca acilen sezeryanla aldilar yani iceride kalsa kaybedecektik bekli dunyaya gelirse kuvezde yasatilabilirdi ama bebegimiz 505 gr dunyaya geldi cok kucuk tu ilk dort gunu guzel gecirdi sonra enfeksiyon kapti ve cigerleri henuz tam glismedigi icin bu enfeksiyonlara dayanamadi.

hmm allahim beterinden saklasin canim....gecmis olsun...
cok üzüldüm ben seni iyi anlaya biliyorum, kardesimdede yasadik baya birsey...cok üzücü bir durum, allah simdiki bebisini saglik sihat verin insallah :)

aa super yalniz olmadigimi bilmek guzel :D onu hic duymadim canim bi arastirayim burda da vardir insaAllah :)

yuzmek genel olarakta zaten cok guzel bir spor ama keske becerebilsem :D

ben kahvalti yapmadim daha kizlar kendimi de bebegimide doyurup geleyim :)) :16:

araştır cnm ılık oluyor çok güzel :) afiyet olsun size

eveeet :) seninki uzun kollusu benimkisi yarım kollusu cok benziyor dantelleri küpürleri falan :) ben gelinlikle biraz kapalılıktan yanayım oyuzden oyle sectim

Benim tarafım kapalı, eşimin tarafı açık, ikisinin orta yolunu buldum :) İki tarafın da gönlü olsun.. Sonuçta babamlar da tanıdığını çağırdı o kadar kişinin içinde çok açık giyinemedim :)
O günler geride kaldı çok şükür. Çok stresliydi. Nişanlılık zamanlarımı hiç düşünmek istemiyorum. Hepimiz geçtik o yollardan..

Canım benim döngüm 31 gün bu sebepten şuan bebeğim başından beri 2 gün geri oluyo dr normal dedi

Annemler antalyada uçaktan çok korkuyorum son bindiğimde ağlamıştım annem gel diyo gidemiyorum otobüslede 8 saat napıcam bilmem

Anladim canim. Ucakla kac saat suruyor antalyaya? Ben hep gidip geldigim icin alistim artik.cocuklugumdan beri ucaga biniyorum 2 saat suruyor hemen hemen avusturyaya. Olmazsa belki annen gelir senin yanina?

kartal da var cnm . Gel birlikte gidelim :32:

şimdi aradım bir kaç yeri ayda 500 tl istiyorlar delimi nedir bunlar okadar para vereceğime gider spora yazılırım hem yüzer hem pilastes yaparım ikide yürürüm salonda :) sizin orda ne kadar?

işin zor , uçak korkusu da var bende :35: son bindiğimde haraket etmeden inmek bile istemiştim

Benim tarafım kapalı, eşimin tarafı açık, ikisinin orta yolunu buldum :) İki tarafın da gönlü olsun.. Sonuçta babamlar da tanıdığını çağırdı o kadar kişinin içinde çok açık giyinemedim :)
O günler geride kaldı çok şükür. Çok stresliydi. Nişanlılık zamanlarımı hiç düşünmek istemiyorum. Hepimiz geçtik o yollardan..

Ben hiç hatırlamak istemiyorum o stresli günleri . Düğünde eşimle küstüm dans ederken hiç bakmıyordum :1:

Efulim canım şuan ben 12+4 oldum ultrasano göre ama sata göre 12+6 oluyo canım

Anladim canim masAllah buyumus yavrularimiz dimi nasil bat gununu bekliyorduk hey giyi hey :) 2 gunden bir sey olmaz canim :)

Back
X