Kizlar bebisimin ilk kiyafetleri geldi
geldi mi ? hayırlı olsun cnm iyi günlerde kullanın :) hadi şimdi resimleri koy bir zahmet

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bebisimin ilk kiyafetleri geldi
geldi mi ? hayırlı olsun cnm iyi günlerde kullanın :) hadi şimdi resimleri koy bir zahmet
![]()
50 dk canım ama ileri derecede yükseklik korkum var
Bende hüngür hüngür ağladım :)
Yaa valla canım zor günlerdi oldumu olmadımı stress stress çok şükür bugünleri gördük
Canım ben açığım trakyalıyım eşimin annesi kapalı görümcem felan açık ama yengeleri teyzeleri falan hep kapalı karadenizliler eşimin ailesi bende açığım ama mesela kısa kol giymem dar göğüsleri füze gibi çıkaran kıyafet giymem :) yarım kol hafif bol tşörtler beni kurtarıyo
evet sen aralıkta evlenmişsin sanırım 2012 de baya olmuş ne güzel ama hala ilk günkü gibi seviyorsunuz birbirinizi eski zamanları zaten hatırlatma uuu cok kotuydu hersey. ben 28 mart 2013 de türkiyeye geldim aileler mayısta tanıstı haziranda istediler temmuzda nişan oldu ağustosta nişan bohcalarıyla ugrastık eylülde evlendik cok kotuydu berbattı o stresler cok şükür bitti gitti. bizde iki tarafta acık ama ben istemedim oyle straptez falan ne biliyim hosuma gitmiyır çekiştirmek gece boyu
Tesekkur ederim canim resim koyucamda telefondan giriyorum o yuzden koyamiyorum bilgisayardan koyucam biraz zaman alacak beklerseniz ugrasirim ben :))
Yok artık :))))))))))
Seninki de fenaymış :)))
Ben de düğünde gıcık oldum. Gelin odasında benimki sigara içecekti sinirlendim. Ne günlerdi yaa :)))
bekleriz tabiki :) ama seni uğraştıracak sa yorma kendini
Hadi ya, o gece olaydı iyiydi :) tel toka olayını hiç sorma beni o toklarla biraz ikna etmişti . Çok stresli ama bi o kadar da güzel di be :)
hehe evet ilk gece olaydı iyidi ama napalım kaderde yokmuş :) sabaha ertelemiş olduk artık. rahat 50 tane tel toka vardı saçımda ağladım resmen çıkmıyor bunlar diye bide sadece yarım topuz yaptırmıştım tam topuz yaptıranlar nasıl baş ettiler o tokalarla ben anlamadım :)
sende fena gelinsin galiba :) adamın kardeşleri gelsin senin kardeşin geliyo amaarabadaki abinin eşi kendine baksın sanki onlar hiç kavga etmediler
ben fenayım kız , adam konuşmaya çalışıyor ben gıcıklık yapıp durdum :)))
Kızlar merhabalarrr... Benim 10 gündür bulantılar bitti derken sabah kalkar kalkmaz çıkarmaya başladım şimdide bulantı olmuyo aniden çok fena oluyo midemo kadar bulantıdan ölürken yoktu çıkarmalarım
Merhaba Ekim anneleri nasılsınız?
Benim biraz canım sıkkın![]()
Avcılar Medicana Dr Faruk Onur Başeğmez'e gidiyorum. İkili testim yapıldı, ultrason ense kalınlığı CRL 55,4 mm NT: 1,6 mm iyi çıktı. Ama kan değerlerim riskli çıkmış,beni Kolan Hastanesinde bir uzmana yönlendirdi. :44: "O bir muayene etsin,bakalım ne diyecek. Belki gerek görmez,belkide amniyosentez ister" dedi.
Çooook kayınvalidem dünya tatlısı kanki gibiyiz görümcem hariç eşimm 4 yıl sevdim bekledim herşeyim o benim allah ondan razı olsun çok seviyoruz birbirimizi canımbizde karadenizliyiz :)) memnunmusun esinin ailesinden hihi :)) bende acikken cok acik giyinmezdim dedigin gibi o yuzden kapanmak zor gelmedi.. ama ben kendi istegimle kapandim esimin yada ailesinin bir etkisi olmadi bu benim icin onemliydi..
benim de dar alan korkim var ufak yerlerde hic duramam panik olurum o yuzden anliyorum seni![]()
Canım hiç moral bozma o testlerde doğruluk payı %100 değil çevremde en az 3 arkadaşım bu yüzden zor günler geçirdiler ama hiç bi sorun çıkmadı maşallah nur topu gibi doğdular seninde inşallahh bi sorun çıkmıcakMerhaba Ekim anneleri nasılsınız?
Avcılar Medicana Dr Faruk Onur Başeğmez'e gidiyorum. İkili testim yapıldı, ultrason ense kalınlığı CRL 55,4 mm NT: 1,6 mm iyi çıktı. Ama kan değerlerim riskli çıkmış,beni Kolan Hastanesinde bir uzmana yönlendirdi. :44: "O bir muayene etsin,bakalım ne diyecek. Belki gerek görmez,belkide amniyosentez ister" dedi.
Canim gunaydin bende seninle ayni basladim gune benim bulantilarim hic kesilmedi zaten de cikartmam sadece iki kez olmustu oda dis fircalarken cok oguruyodum ama cikartmiyodum bu sabah az miktarda kahvaltimi yaptim ama cikartmaya engel olamadim ama olsun 1-2 hafta sonra Allah nasip ederse 3.ayimiz bitiyo buyuk ihtimalle bunlar kesilecektir bitaraftanda hosuma gidiyo bulanti kusma yasayanlarin genelde gebeligi saglikla devam ediyo ben ilk gebeligimde hic bulanti yasamamistim bunda olmasi beni biraz mutlu ediyo bebislerimiz iyi olsun yeter ki biz herseye katlaniriz![]()
Merhaba Ekim anneleri nasılsınız?
aaa tamam canim simdi anladim :)
bende dogma buyume avusturyadaydim ordan gelin geldim 2012 de ve en iyi arkadasim polonyaliydi avusturyada :))
bende denklik aldim burda kabul edilmedi aof den okuma hayalim suya dustu![]()
biraz fena gelinim galiba
yaw bnm kardeşim bekar. onun kardeşleri evli çocuklu.
otursunlar evde bi işe yaramazlar bi de yemeğe gelicekler. oldduuuu![]()
Düğün günümüzde de gıcıklık yapmışız he :)
Olsun onlar da komik birer anı olarak kaldılar :)
Ben bi de takıların kayınvalidemlerde kalmasına gıcık olmuştum :))
İçinden 1000 lira almış kayınpeder. Ben biliyordum başıma geleceği. Haram olsun hıh![]()
Kizlar maalesef bilgisayarda sorun cikti aksama koyucam resimleri insallah belki aksama kalmaz(