Hapşırırken dikkat etmem gerektiğini bilmiyordum.. Sandalyedeyim hep belimi yaslamışım. Sağol canım söylediğin için.
Ben bazen yataktan kalkarken alt tarafım kasılıyor. Ondan çok korkuyorum. Allahtan bir şey olmuyor. Sizde de bi anda kalkınca kasılma oluyor mu alt tarafta?
Akşam mutlaka bir şey içicem canım sağolasın. Baştan kesebilirsem ne mutlu bana :)
Hapşırırken dikkat etmem gerektiğini bilmiyordum.. Sandalyedeyim hep belimi yaslamışım. Sağol canım söylediğin için.
Ben bazen yataktan kalkarken alt tarafım kasılıyor. Ondan çok korkuyorum. Allahtan bir şey olmuyor. Sizde de bi anda kalkınca kasılma oluyor mu alt tarafta?
Günaydın arkadaşlar, dün dayanamadım kontrole gittim:)) Bebeğim büyümüş 8 cm olmuşfarklı bi doktora gittim bu sefer. Çünkü kendi doktorum 1 ay sonra gel demişti. Dünkü doktorun ultrason cihazı eskiydi net göremedim ama iyi olduğunu öğrenmek içimi rahatlattı. Bu doktorda %70 erkek dedi:)) haliyle ultrason cihazı eski olunca oranda düştü:) 1-1.5 ay sonra hissedersin dedi, dediğine göre 4 ve 4.5 ay arasında hissetmemiz gerekiyor. Seyirme şeklinde bişey hissediyorum dedim, hayır daha hissedemezsin çok erken dedi.
Sizde durumlar nasıl, dün yoktum, kontrole giden cinsiyet öğrenen oldu mu?
Öğle arasında taze meyve suyu sıkan yer varsa gidip ondan iç canım iyi gelir birazcık
Yok canım öyle merkezi bi yer olmadığı için yakınlarda yok. Ama ben sabah meyve suyu içtim. Tabi kendi sıktığım gibi olmaz. Eve sıkacağım var benim. Geçen kış her sabah eşime de sıkardım bana da. Hiç hasta olmadık. Bu kış sıkmadım hep hasta olduk. Yataktan kalkamıyorum ki uykuya çok düşkün oldum ben.Öğle arasında taze meyve suyu sıkan yer varsa gidip ondan iç canım iyi gelir birazcık
Bi de ben doktora şunu sorucam. Ben ilaç içerken kendimi çok kasıyorum. Bi anda yutamıyorum. Özellikle o kocaman vitamin ilacını.. Bebeğe bi zararı var mıdır diye sorucam bu kasılmamın :/canım gebelerde değil sadece hapşırırken herkes belini yaslamalıymış fıtıga sebebe oluyormuş tabi biz daha dikkatli olalım
evet canım bazen oturduğum yerden unutup hızla kalkıncada oluyor unutuyorum birden yatakten kalkarkende sancı oluyor normal dedi arkadaşlar dikkat etmeye çalış ama geliyorsun birden ondan dediler
Evet dönerken de oluyor bende ama hamilelikten önce hiç olmazdı :) Belli ki bebekten dolayı olan bir şey :)Yatakta donerken felan oluyor bende de
kizlar ben kahvaltiya kaciyorum
Çok doğru diyorsun bu yönden bakabilirsem daha çokmutlu olabilirim sanirim :)) cok çok çok tesekkur ederim canim benim şuan kalkiyorum ve kahvalti hazirliyorum bebisimle kendime :))
canım devlet hastanesine gidiyorsan sistem üzerinden düşüyor ama özele gidersen bilgileri olmuyor ben kaydımı yaptıdım aşı zamanı seşer yükleme zamanı falan arayacaklarını söylediler
Rica ederim canım ne demek.Hepimizin modu zaman zaman düşebiliyor sanırım bu hormonların etkisi :)
Afiyet olsun, yediklerin bebişine yarasın inşallah :)
Ben kahvaltıyı böyle geç yapınca midem bulanıyor. Sırf bu yüzden haftasonu erken kalkıyorum yiyorum hemen bir şeyler. Allahtan sende öyle bir şey yok :)
Afiyet olsun :)
bende seninle aynıyım kimseye söylemedim birtek annem biliyor başka kimse bilmiyor daha önce aynı cümleyi bende kurmuştum benim 6. hissim çok kuvvetlidir hissettiklerim hep çıkar damla arkadaşımıza korkuyorum içimde bir his var demiştim 1 gün sonra ikili sonucum kötü çıktı farklı bir açıdan bakıncada acaba benmi çağırıyorum diyorum kendi kendime belki rahat olsam korktuğum başıma gelmezdi o yüzden sende rahat ol artık hiçbirşey olmayacak bebeklerimize allahın izniyle sağlıcakla doğuracağız
Kardeşin sana darılır ama ilerde. Bence söyle..
canım senin bulantıların kaçıncı haftadan beri var?
bu arada bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?
Benim bulantım sadece kahvaltımı geç yapınca oluyor canım. Kahvaltı yapınca geçiyor. O yüzde bulantım olmadan tiroid ilacımı erkenden alıp kahvaltımı yapıyorum. Yoksa ne bi bulantım var ne de bi hassasiyet. Çok şükür..
İki ayrı doktora gittim canım cinsiyet için ağızlarını açmadılar. Israr ettim söylemediler. İkisi de tecrübeli doktorlar, belki yanılmak istemiyorlar bilmiyorum. Gıcık oldum en sonunda devlet hastanesine gittim. 3.doktor da söylerdim ama göstermiyor dediiii :/
Her zaman her şeyi ortada dururdu bebeğimin söylemezlerdi. Şimdiki doktor söyleyecek diye bebeğim oturduğu yerden kıpırdamadı..
Artık 16. haftaya girerken 12 nisanda randevum var. Bu kez öğrenmeden gelmicem..
Seninki kız sanırım :)
Ben de aynı durumdayım canım, birtek eşimin annesi biliyor, kardeşi vs. de bilmiyor.Yine aynı kabusu yaşarım diye söyleyemiyorum kimseye . İş yerinde artık kıyafetlerim acaip sıkıyor ama hamile pantolonu vs. giyince belli olacak diye, hamile kıyafetlerini almama rağmen giyemiyorum.
Ne zamana kadar bu şekilde saklayabileceğiz acaba. Ama sanırım benim göbeğim daha fazla gizli tutmama izin vermeyecek.1,5 kilo almama rağmen, göbeğim çok sivri.
Sen ne zaman söylemeyi düşünüyorsun canım :)
canım nasıl durdun yahu söylemeden biz hemen zınk diye söyledik annelerimize :)
Ben 6 haftalıkken facede yazmıştım :) Çok şükür bir şey olmadı. Olacağını düşünmeyelim. Kötüyü çağırmayalım :)
Gobegin az cikti diye mi psikolijin bozuldu canimBenim.de suan hic belli degil kendi karnim var biraz cunku. Herkeste ayni olmaz ki canim kiminde daha gec cikar.
Biz iki aylikken soyledik herkese aslinda 12 inci haftaya bekleyecektik ama erkenden soyledik.
Ahhh canim sende de ne sans varmis boyle yaa
Benim bulantım sadece kahvaltımı geç yapınca oluyor canım. Kahvaltı yapınca geçiyor. O yüzde bulantım olmadan tiroid ilacımı erkenden alıp kahvaltımı yapıyorum. Yoksa ne bi bulantım var ne de bi hassasiyet. Çok şükür..
İki ayrı doktora gittim canım cinsiyet için ağızlarını açmadılar. Israr ettim söylemediler. İkisi de tecrübeli doktorlar, belki yanılmak istemiyorlar bilmiyorum. Gıcık oldum en sonunda devlet hastanesine gittim. 3.doktor da söylerdim ama göstermiyor dediiii :/
Her zaman her şeyi ortada dururdu bebeğimin söylemezlerdi. Şimdiki doktor söyleyecek diye bebeğim oturduğu yerden kıpırdamadı..
Artık 16. haftaya girerken 12 nisanda randevum var. Bu kez öğrenmeden gelmicem..
Seninki kız sanırım :)
Ayy sorma ya tarcin'a yazarken ağlayasım geldi. Gözlerim yaşardı çocuk gibi ya
Bana bi kere daha söyleyemem diyen olursa oturup ağlarım orda artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?