2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Yatakta donerken felan oluyor bende de

canım gebelerde değil sadece hapşırırken herkes belini yaslamalıymış fıtıga sebebe oluyormuş tabi biz daha dikkatli olalım
evet canım bazen oturduğum yerden unutup hızla kalkıncada oluyor unutuyorum birden yatakten kalkarkende sancı oluyor normal dedi arkadaşlar dikkat etmeye çalış ama geliyorsun birden ondan dediler

Biz niye böyle dayanamıyoruz bilmiyorum ki :)
Maşallah 8 cm de olmuş :) Benimki pazartesi günü 7 cm'di :)
Artık erkek olduğu garanti diyebiliriz o zaman çünkü iki doktor da aynısını söyledi :)
Bir ay hissetmek için çok uzun geliyor ama inşallah o günleri hemencik görürüz canım :)

kizlar ben kahvaltiya kaciyorum

Öğle arasında taze meyve suyu sıkan yer varsa gidip ondan iç canım iyi gelir birazcık
Yok canım öyle merkezi bi yer olmadığı için yakınlarda yok. Ama ben sabah meyve suyu içtim. Tabi kendi sıktığım gibi olmaz. Eve sıkacağım var benim. Geçen kış her sabah eşime de sıkardım bana da. Hiç hasta olmadık. Bu kış sıkmadım hep hasta olduk. Yataktan kalkamıyorum ki uykuya çok düşkün oldum ben.

Bi de ben doktora şunu sorucam. Ben ilaç içerken kendimi çok kasıyorum. Bi anda yutamıyorum. Özellikle o kocaman vitamin ilacını.. Bebeğe bi zararı var mıdır diye sorucam bu kasılmamın :/

Yatakta donerken felan oluyor bende de
Evet dönerken de oluyor bende ama hamilelikten önce hiç olmazdı :) Belli ki bebekten dolayı olan bir şey :)
Olağan bir şeymiş, korkmayalım :)

Çok doğru diyorsun bu yönden bakabilirsem daha çokmutlu olabilirim sanirim :)) cok çok çok tesekkur ederim canim benim şuan kalkiyorum ve kahvalti hazirliyorum bebisimle kendime :))

Rica ederim canım ne demek.Hepimizin modu zaman zaman düşebiliyor sanırım bu hormonların etkisi :)

Afiyet olsun, yediklerin bebişine yarasın inşallah :)

canım devlet hastanesine gidiyorsan sistem üzerinden düşüyor ama özele gidersen bilgileri olmuyor ben kaydımı yaptıdım aşı zamanı seşer yükleme zamanı falan arayacaklarını söylediler

Anladım canım ben hep ozel e gitmiştim o yüzden kendimi hatırlatmam da fayda var 😊

Bebeğin ağırlığına ne zamandan itibaren bakılıyor acaba? Hep boyuna bakıyorlar :)

Ben kahvaltıyı böyle geç yapınca midem bulanıyor. Sırf bu yüzden haftasonu erken kalkıyorum yiyorum hemen bir şeyler. Allahtan sende öyle bir şey yok :)
Afiyet olsun :)

canım senin bulantıların kaçıncı haftadan beri var?

bu arada bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?

Kardeşin sana darılır ama ilerde. Bence söyle..

allahın izniyle kucaklarımıza alıcaz inşallah :)) bide su korkularımı atlatırsam cok rahatlıcam.ailelere ayın sonuna doğru sölücez artık napalım.benim ayın 8 inde sonuclarım cıkıcak.elifcim sende sıkıntı yapma sakın iyi olucak öle düşünelim öle olsun,çağırmayalım kötülükleri..

canım senin bulantıların kaçıncı haftadan beri var?

bu arada bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?

Benim bulantım sadece kahvaltımı geç yapınca oluyor canım. Kahvaltı yapınca geçiyor. O yüzde bulantım olmadan tiroid ilacımı erkenden alıp kahvaltımı yapıyorum. Yoksa ne bi bulantım var ne de bi hassasiyet. Çok şükür..

İki ayrı doktora gittim canım cinsiyet için ağızlarını açmadılar. Israr ettim söylemediler. İkisi de tecrübeli doktorlar, belki yanılmak istemiyorlar bilmiyorum. Gıcık oldum en sonunda devlet hastanesine gittim. 3.doktor da söylerdim ama göstermiyor dediiii :/
Her zaman her şeyi ortada dururdu bebeğimin söylemezlerdi. Şimdiki doktor söyleyecek diye bebeğim oturduğu yerden kıpırdamadı..
Artık 16. haftaya girerken 12 nisanda randevum var. Bu kez öğrenmeden gelmicem..

Seninki kız sanırım :)

Ahhh canim sende de ne sans varmis boyle yaa

canım nasıl durdun yahu söylemeden biz hemen zınk diye söyledik annelerimize :)

Ben 6 haftalıkken facede yazmıştım :) Çok şükür bir şey olmadı. Olacağını düşünmeyelim. Kötüyü çağırmayalım :)

efulicim karnım az cıktı die psikolojim bozulmadı :) bebeğim bişey olucak die korkularım devam ediyo.evet en iyisi hiç kötü bişey düşünmeyip hep güzel şeyleri düşünelim güzel olur inşallah hepimiz için..

evet canım benim kızım geliyor 12. haftada belli oldu. zaten kız erkek doktorların 12. haftada hatta 11. haftada görebildiklerini fakat tercihen söyleme ya da söylememe hakkını kullandıklarını düşünüyorum.
hatta bebeğin duruş pozisyonundan kemik yapısından vs. bile tahmin yapabiliyorlarmış.

12 nisana bişi kalmamış kesin olarak belli olur inşallah seninkide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…