Merhaba Herkese,
uzun zamandır yazamıyordum ama az çok takip etmeye çalışıyorum çoğu şeyi kaçırsam da arada bakmak iyi geliyor:)
Bizde ikili testimizi yaptırdım ense kalınlığı iyi çıktı kan testi sonuçlarını da salı alıcak inşallah onda da prıblem çıkmazsa süper olur.Bu arada doktor % 70-80 erkek dedi bakalım sağlıklı olsun da önemli değil artık.Birde ben ilaç içemiyorum ve şu an hiç vitamin içemiyorum doktor sadece demir hapı vermişti ama ağzıma atmamla hatta ilacın paketini görmemle miğdem kalkıyor.ne yapıcam bilmiyorum.önerisi olan var mı acaba?
Son olarakta özel olacak ama eşim benimle hamileyim diye birlikte olmak istemiyorum.Yavrum varken nasıl beraber oluruz psikolojim izin vermiyor diyor.benim için değil de sonuçta erkek o gözü dışarı kaysın istemem o tarz bir insan değil ama ne bileyim işte..Sizlerde durum nasıl?
ama sadece 2 kere hissettim belki de değildir bilmiyorum ama tarif edilenlere cok benziyordu keske bir kere daha hissedebilsem
Merhaba Herkese,
uzun zamandır yazamıyordum ama az çok takip etmeye çalışıyorum çoğu şeyi kaçırsam da arada bakmak iyi geliyor:)
Bizde ikili testimizi yaptırdım ense kalınlığı iyi çıktı kan testi sonuçlarını da salı alıcak inşallah onda da prıblem çıkmazsa süper olur.Bu arada doktor % 70-80 erkek dedi bakalım sağlıklı olsun da önemli değil artık.Birde ben ilaç içemiyorum ve şu an hiç vitamin içemiyorum doktor sadece demir hapı vermişti ama ağzıma atmamla hatta ilacın paketini görmemle miğdem kalkıyor.ne yapıcam bilmiyorum.önerisi olan var mı acaba?
Son olarakta özel olacak ama eşim benimle hamileyim diye birlikte olmak istemiyorum.Yavrum varken nasıl beraber oluruz psikolojim izin vermiyor diyor.benim için değil de sonuçta erkek o gözü dışarı kaysın istemem o tarz bir insan değil ama ne bileyim işte..Sizlerde durum nasıl?
bence bu kadar kafaya takmasan kesin söylerdi dr
sen inat ettikçe onlar söylemiyor.
Ama burada herkes öğrenmek için can atıyor ve 12. haftada öğrendiler.
Bana denk gelen doktorlarda bi garanticilik var.
Hatta bana cinsel organ 4. ay bitmeden oluşmaz dediler ikisi de..
Tatlim walla ben de daha ogrenemedim artik biraz daha sabredicez bakarsin sen ikili test gunu ogrenirsin
Allah söyletti:))
Aslına bakarsanız, %100 olmadan herhangi bir tahmin söylemesini istemiyorum ben doktorumun.
Beklerim yani yapacak bişey yok!
Testim iyi çıksın da Allah'ın izniyle!
İçim pır pır...
evet canım benim kızım geliyor 12. Haftada belli oldu. Zaten kız erkek doktorların 12. Haftada hatta 11. Haftada görebildiklerini fakat tercihen söyleme ya da söylememe hakkını kullandıklarını düşünüyorum.
Hatta bebeğin duruş pozisyonundan kemik yapısından vs. Bile tahmin yapabiliyorlarmış.
12 nisana bişi kalmamış kesin olarak belli olur inşallah seninkide :)
kızlar ilişkiden konuşulduğunu okudum da çok utanarakben de bir şey sormak istiyorum
eşimle biz de yaklaşık 1,5 aydır birlikte olmuyoruz doktor yasaklamıştı kanama var diye.
evlendikten sonra 1 sene boyunca ben vajinusmus problemi yaşadımfakat çok şükür eylül 2013 de yendim ve 5 ay sonra hamile kaldım fakat hiç ilişkiye bu kadar ara vediğimiz olmadı, şimdi korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım diye? bilgisi olan var mı?
çok utandım bunları yazarken ama insan birileriyle paylaşmak istiyor...
ama burada herkes öğrenmek için can atıyor ve 12. Haftada öğrendiler.
Hatta bana cinsel organ 4. Ay bitmeden oluşmaz dediler ikisi de..
efulicim karnım az cıktı die psikolojim bozulmadı :) bebeğim bişey olucak die korkularım devam ediyo.evet en iyisi hiç kötü bişey düşünmeyip hep güzel şeyleri düşünelim güzel olur inşallah hepimiz için..
ınşallah o hissettiğim şey bebeğimdir ozaman :))
Ama burada herkes öğrenmek için can atıyor ve 12. haftada öğrendiler.
Hatta bana cinsel organ 4. ay bitmeden oluşmaz dediler ikisi de..
kızlar ilişkiden konuşulduğunu okudum da çok utanarakben de bir şey sormak istiyorum
eşimle biz de yaklaşık 1,5 aydır birlikte olmuyoruz doktor yasaklamıştı kanama var diye.
evlendikten sonra 1 sene boyunca ben vajinusmus problemi yaşadımfakat çok şükür eylül 2013 de yendim ve 5 ay sonra hamile kaldım fakat hiç ilişkiye bu kadar ara vediğimiz olmadı, şimdi korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım diye? bilgisi olan var mı?
çok utandım bunları yazarken ama insan birileriyle paylaşmak istiyor...
yoo bende öğrenmedim mesela söylemedi dr haftasonu gittim.
şu anda belli ama tahminde bulunmak istemiyorum.
16.haftada söylerim dedi. bende tmm dedim. hiç de önemli değil ne zaman söyleyeceği açıkcası.
sende rahat ol illa cinsiyet için gitme dr a. o zaman kesin söyleyecektir.
bence seninki bu kadar nazlandığına göre en son kız
Yuhh bu kadarda yalan olmaz 10. Haftada olusuyor cinsel organ
Canim bizde uzun sure iliski yasamadik esimle hamilekikten dolayi ara vermistik eger esin seni iyi hazirlamazsa zorlanabilirsin iyi hazirlamali istegin olmadan girme iliskiye
yoo bende öğrenmedim mesela söylemedi dr haftasonu gittim.
şu anda belli ama tahminde bulunmak istemiyorum.
16.haftada söylerim dedi. bende tmm dedim. hiç de önemli değil ne zaman söyleyeceği açıkcası.
sende rahat ol illa cinsiyet için gitme dr a. o zaman kesin söyleyecektir.
bence seninki bu kadar nazlandığına göre en son kız
Çikolata yemediğime pişman oldum zaten bence de ye sen canım. Ben de gittiğimde yicem :)))aynı kaderi yaşıoruz canım benimde belli değil kadın inat mı yapıo ne anlamadım valla bu ctesi inş bişiy söyler. Kendisi dedi bi gel bakalım görebilecekmiyiz die . Bende çikolatamı yiyip gidicem şimdi sendeki gibi oturup kalırmış oturup ağlarım :)
Yuhh bu kadarda yalan olmaz 10. Haftada olusuyor cinsel organ
Bundan sonra daha cok hiss edersin canim eminim büyüyorlar ne de olsa
aynen öyle canim..
zaten dogumdan sonra kirkimiz cikacak ondan sonra özellikle ilk cocugu olanlar cok acemilik cekecek..
belki daha da uzun sürecek kardes gibi yatmalar :)
ayy cok heyecan yaptımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?