2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Cinsiyeti de öğrenmişsin :)
İlaç içerken ben de zorlanıyorum ama ben her ilaçta böyleyim. Kendimi kasıyorum içerken. Onu doktora sorucam..

Hamileyken birlikte olmanın hiçbir sakıncası olmadığını eşine anlatırsan problem ortadan kalkacaktır. Benim eşim de başta tırsıyordu hatta doktora sor diyordu ama sonradan sakıncası olmadığını öğrenince rahatladı. İnternetten bakarsan hamilelikte ayıptır söylemesi uygun ve uygun olmayan pozisyonlar var. Ona göre davranırsanız hiç bir şey olmaz hatta daha iyi. Hem sevginin de bi tarafı bu

benim kanamam olduğundan dr kesinlikle yasakladı.
ama şimdi ilaç da kullanmıyorum. allaha şükür kanama da yok.
eşim arada coşuo ama dr daha izin vermedi diyince duruyor garibim.
biraz ayıp olacak ama başka yolları da var yani

bence bu kadar kafaya takmasan kesin söylerdi dr
sen inat ettikçe onlar söylemiyor.

Ama burada herkes öğrenmek için can atıyor ve 12. haftada öğrendiler.
Bana denk gelen doktorlarda bi garanticilik var.
Hatta bana cinsel organ 4. ay bitmeden oluşmaz dediler ikisi de..

yoo bende öğrenmedim mesela söylemedi dr haftasonu gittim.
şu anda belli ama tahminde bulunmak istemiyorum.
16.haftada söylerim dedi. bende tmm dedim. hiç de önemli değil ne zaman söyleyeceği açıkcası.
sende rahat ol illa cinsiyet için gitme dr a. o zaman kesin söyleyecektir.
bence seninki bu kadar nazlandığına göre en son kız

kızlar ilişkiden konuşulduğunu okudum da çok utanarak ben de bir şey sormak istiyorum
eşimle biz de yaklaşık 1,5 aydır birlikte olmuyoruz doktor yasaklamıştı kanama var diye.
evlendikten sonra 1 sene boyunca ben vajinusmus problemi yaşadım fakat çok şükür eylül 2013 de yendim ve 5 ay sonra hamile kaldım fakat hiç ilişkiye bu kadar ara vediğimiz olmadı, şimdi korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım diye? bilgisi olan var mı?
çok utandım bunları yazarken ama insan birileriyle paylaşmak istiyor...

merhaba hayırlı olsun prensesin canım çok sevindim ne güzel öğrenmişsin. çok erken demişler yahuu biz hala bekliyoruz söylicekler die doktorum ctesi çağırdı bakalım bişiy söylicek inşallah söylemezse ısrar edicem yada başka doktora gidicem bebeğimin ağzı burnu belli bi cinsiyetimi belli değil şaşıorum valla doktora :)

canim utanma bunlar utanilacak seyler degil malesef kültürümüz geregi cinselligi hep ayip olarak adlandirdik ve belkide cogu kadinin yasadigi sorunlar buna dayali.
sen böyle düsünme simdiden insaAllah öyle olmayacak insaAllah eskisinden daha da iyi olacak cinsel hayatiniz..

hatta benim duyduklarim 4-5-6 aylarda kadinlar daha da istekli oluyormus (eger ki doktor yasagi yok ise)
cok sükür bizde öyle bir problem olmadi doktor yasagi filan..
olanlarada Allah yardim etsin insaAllah sonucta insaniz ve oda bir ihtiyac..

dedigim gibi sen kötü düsünme icini ferah tut :)

ama burada herkes öğrenmek için can atıyor ve 12. Haftada öğrendiler.
Hatta bana cinsel organ 4. Ay bitmeden oluşmaz dediler ikisi de..

aynı kaderi yaşıoruz canım benimde belli değil kadın inat mı yapıo ne anlamadım valla bu ctesi inş bişiy söyler. Kendisi dedi bi gel bakalım görebilecekmiyiz die . Bende çikolatamı yiyip gidicem şimdi sendeki gibi oturup kalırmış oturup ağlarım :)

ay kusura bakma canim ben yanlis anlamisim :)
Allahin izniyle bebegine sag salim kavusacksin canim:)

ınşallah o hissettiğim şey bebeğimdir ozaman :))

inşallah canım önce senden bekliyorum hissetme haberini en kısa zamanda. Geçen hafta bendede oldu ama bağırsak hareketidir çünkü çok erken ve bir dahada olmadı hiç :) AMA O BİLE MUTLU ETTİ BENİ

Son düzenleme:

Yuhh bu kadarda yalan olmaz 10. Haftada olusuyor cinsel organ

Canim bizde uzun sure iliski yasamadik esimle hamilekikten dolayi ara vermistik eger esin seni iyi hazirlamazsa zorlanabilirsin iyi hazirlamali istegin olmadan girme iliskiye

canim mesela avusturyada 16inci haftadan önce kesinlikle söylemiyorlar..

bende gitmeden önce burada bir tahmin duyabilrisek esimle güzel olacak beraber ögrenicez..

yoksa bekliycem avsturyada ögrenicem tek basina..

sanirim cinde mi ne tek cocuk yasasi varmis ya kiz olunca aldiriyormuslar o yüzden ordada erkenden söylemiyorlmuslar..

Canim bizde uzun sure iliski yasamadik esimle hamilekikten dolayi ara vermistik eger esin seni iyi hazirlamazsa zorlanabilirsin iyi hazirlamali istegin olmadan girme iliskiye

aynen öyle canim..
zaten dogumdan sonra kirkimiz cikacak ondan sonra özellikle ilk cocugu olanlar cok acemilik cekecek..
belki daha da uzun sürecek kardes gibi yatmalar :)

Kimisi için önemlidir kimisi için değil.
Elbette en önemlisi sağlıklı olması..
Bana göre kız erkek fark etmiyor ama erkek olmasını istememin sebebini bir kere yazmıştım. Bi daha söylememe gerek yok.
Kızsa da benim canımdır süsler püsler gezdiririm ama bu belirsizlik canımı sıkıyor.

Çikolata yemediğime pişman oldum zaten bence de ye sen canım. Ben de gittiğimde yicem :)))
Çikolatayı ne çok seviyor bu bebişler ya :)

Bari yalan söylemeseler.
Söylemek istemiyorum demiyorlar da yalan söylüyorlar bi de :))

aynen öyle canim..
zaten dogumdan sonra kirkimiz cikacak ondan sonra özellikle ilk cocugu olanlar cok acemilik cekecek..
belki daha da uzun sürecek kardes gibi yatmalar :)

Ben esimle hep kardes gibiyim iliskiye gircegimiz zaman dislerini fircala midem bulanmasin tiksinmiyim diyorum normalde de sevemiyorum tiksiniyorum maalesef hatta ruyamda devamli esimi goruyorum beni sevdigini felan goruyorum moralim cok bozuluyor benimle ilgileniyor ama ben itiyorum onu mecburen bu durum beni cok rahatsiz ediyor ama elimden gelen birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…