Günaydın canım sakaryalımısınız siz neresinde yaşıyor ailen? Sende iyiki varsın canım bazen bende oyle cok yalnız hissediyorum kendimi burası cok iyi geliyor
evet sakaryalıyız merkezinde yaşıyorlar :) evet bana da burası iyi geliyo aynı zaman da aynı şeyleri yaşayıp hissettiğimiz bi dönemde güzeel dostluklar oldu bence :))
Başka bi doktora git sende canım olmaz mıYok canım,benim doktorum hayatta söylemez, bir kere sordum 16. haftadan önce belli olmaz dedi ve konuyu kapattı. Sanki sözleşme yapacağız keşke o da bir oran verse, doğru yada yanlış :)
evet canım napıyım çok özledim merak ettim:)) şu aşamadan sonra büyük ihtimal değişmez canım cinsiyeti bana da öyle geliyoGünaydın cnm . 1 ay bekleyemedin bebişi görmeye mi gittin annesi :) maşallah güzel haberlerle geldin , bebişin büyümüşcinsiyetide bence kesin artık 2. dr da onayladığına göre :) hayırlısı ile hissetseydik te kuşkulardan kurtulsaydık bari,
sağol canımgünaydın canım
oyyyy maşallah size canımben dün gittim doktora 12+6 günlüktü 6,42cm herşey yolunda şükür %55 erkek dedi ve bi ay sonra çağırdı tekrar ama ben 15 günsonra başka bi doktora gitmeyi palnlıyorum 1 aya kadar dayanamam
Bizde Sakarya akyazılıyız göçüp gelmişiz oralara :)
kızlarr günaydınnngüne enerjik başlamayı çok isterdim. kendimi çok yalnız hissediyorum :26::26: ailem sakaryada ben istanbuldayım tekim.. herkesi çok özleyerek uyanıyorum her sabaha .. bazen dayanamıyorum . burası iyi geldi bana sizlerle dertleşmek konuşmak . bir nebze de olsa yanımda birileri var diyorum .iyi ki varsınız kızlar
kızlarr günaydınnngüne enerjik başlamayı çok isterdim. kendimi çok yalnız hissediyorum :26::26: ailem sakaryada ben istanbuldayım tekim.. herkesi çok özleyerek uyanıyorum her sabaha .. bazen dayanamıyorum . burası iyi geldi bana sizlerle dertleşmek konuşmak . bir nebze de olsa yanımda birileri var diyorum .iyi ki varsınız kızlar
Kizlaar size bi sorum var.bizim sağlık ocağına gidip hamileyiz diye kayıt yaptırmamız gerekiyor mu? Normalde hastaneler bildiriyomus ama bir ay oldu beni arayıp soran yok
Günaydın canım, farklı şehirlerde olmak çok zordur eminimki ama Allah daha kötü ayrılıklar vermesin.Sağlıkla başka bir şehirde yaşadıkları için mutlu olabilirsin.Hem eminim ki doğum yaptığında yanına gelecekler ve o zaman daha bir şenlik havası olacaktır inşallah :)
Sen de iyiki buradasın, burada bir yandan hamilelik konusunda paylaşımda bulunurken, diğer taraftanda gerçek hayatta kimseyle paylaşamadığımız günlük sıkıntılarımızı da paylaşmaya çalışıyoruz. Bir nevi terapi gibi :)
Şimdi karnındaki bebişi düşün ve tüm enerjini topla, haydi kalk bebiş senden sağlıklı beslenme istiyor,moralli bir anne istiyor :)
Beni de kimse aramadı canım, gerçi ben hiç hastaneye gitmedim, muayenehanelerde bildiriyormu bilmiyorum.Acaba bildirmenin bir faydası var mı ki?
Kizlaar size bi sorum var.bizim sağlık ocağına gidip hamileyiz diye kayıt yaptırmamız gerekiyor mu? Normalde hastaneler bildiriyomus ama bir ay oldu beni arayıp soran yok
Beni de kimse aramadı canım, gerçi ben hiç hastaneye gitmedim, muayenehanelerde bildiriyormu bilmiyorum.Acaba bildirmenin bir faydası var mı ki?
Canim seni cok iyi anliyorum ben kocaelideyim ailem avusturyada
özledim valla napıyım gittim gördüm rahatladım:)) Çok çabuk büyüyorlar gerçekten. Hergün biraz daha değişiyo görüntüsüGünaydın sabırsız annecik :)) dayanamadın özledin gittin dimi :)) erkek işte canım benim artık iki doktor tarafından da kesinleşti hayırlı uğurlu olsun maşallah canım kuzuna nede çabuk büyüyorlar değil mi? Bu arada ben dün garip birsey hissettim karnımda belki de o bebeğin hareketleriydi bilemedim ama direk sağ tarafında bebeğin olduğu yerde bir kıpırdama gibi farklı tuhaf birseydi belki değildir bilmiyorum sanırım iyice hisseder kadar bunu bilemeyeceğiz
Senin daha da zormuş canim gidip gelmek çok zor oluyordur(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?