- 16 Mart 2013
- 1.196
- 115
- 363
Gecmis olsun canim insallah korkulacak birsey yoktur
TSK canim vajinal ultrasonla bakti bebek II kalp atisi var dedi baktiktan sonra hertarafim batti kanamadan şimdide iğne yaptılar protestan verdiler yatis yaptılar canim yaticaz bu aks
Slm kizlar ben hastanedeyim kanamam var
Slm kizlar ben hastanedeyim kanamam var
herkese iyi hafta sonları Allahım kazasiz belasiz sağlıcakla gecirmeyi nasip etsin
Hala devam ediyor canim öğlen geldik şimdiye kadar anca bir ped kozlar dua edin yaBebegin iyi olmasina sevindim canim aman bebek iyi olsunda hastanede yatmak birsey degil Allah ikinizede sifa versin
Sağol canim normal bildiğin kanama canim ya bi ara çok geldi bacaklarim pantolon falan battii şimdi iyiyiz ilaç sliyoruz sadece tuvalete kalkiyoruzçok geçmiş olsun canım. bebeğin iyiymiş çok şükür. Allah şifa versin.
canım vaktin olursa bana anlatır mısın? nasıl bir kanama?
benim de akıntıyla gelen ince pembe bir kan geliyor iplik gibi, fitil kullanıyorum ama.
canım geçmiş olsun çok sukurki bebeğin iyiymis Rabbim sifa versin
Hala devam ediyor canim öğlen geldik şimdiye kadar anca bir ped kozlar dua edin ya
Sağol canim normal bildiğin kanama canim ya bi ara çok geldi bacaklarim pantolon falan battii şimdi iyiyiz ilaç sliyoruz sadece tuvalete kalkiyoruz
Amin canim çok sagolun kozlar ya lütfen dua edin ysrina kadar kesilsin
Merhaba ben damla bende 10 haftalık hamileyim ihtimal doğum tarihim kaç yazsam bilemedim doktor 15 ekimden sonra bekle dedi 30.da da doğabilir dedi.Herkesin bebişi hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin İnşallah AMİNNN..
Dua ediyorum canim etmez olur muyum moralini yuksek tut olumlu dusun psikoloji cok onemli
Hala devam ediyor canim öğlen geldik şimdiye kadar anca bir ped kozlar dua edin ya
Sağol canim normal bildiğin kanama canim ya bi ara çok geldi bacaklarim pantolon falan battii şimdi iyiyiz ilaç sliyoruz sadece tuvalete kalkiyoruz
Merhaba kızlar iyiki burası var. Dün ananeme yemek yedirdik su içirdik ama benimle ve annemle hiç konuşmuyordu noldu neden konuşmuyorsun dedim boş boş suratıma baktı bak yapma kızını üzme ben hamileyim B'ni ve torununu düşünmüyormusun dedim anlamıyormuş gibi baktı su istermisin ddim ağzını açtı su içirdim sonra annemin yanına gittim anne annanem cok kötü gözüküyor hastaneye götürsek mi dedim dudakları falanda morarmış dedim annem annaneme geldi hastaneye gidelim mi dedi ananem istemedi sonra annem namaz kılmaya gitti ben odaya geçtim kk yazmaya başladım ananem üç kere ah ah etti ben her zaman ki acıları sandım gidip bakmadım sonra köpeğimizin ağlama sesi ve evden çıkan bi küt sesine annem git bi ananene bak diyince gittim baktım oturuyordu once hiç birsey yok sandım anane diye bağırdım gozLeri kapalıydı gittim yanına kalbine baktım atmıyordu ama konduramadım nefesine baktım yoktu ama yine konduramadım suratı buz gibi olmuştu anne ananeme birsey olmuş galiba gel dedim ağlaya ağlaya sonra annem eksi feryat figan koptu. Sunu öğrendim acil durumlar için Köse'de mutlaka acil zamanda aranması gereken numaraların olması gerekiyormuş. Şimdi annanemi yıkadık okadar beyaz okadar temizdi ki. Benim dayım 23 yaşında Kıbrıs'ta şehit olmuştu simdi onun yanında. Suratı yıkanırken sanki gülüyordu sanırım cok mutlu gittiği yerde
Hayirli olsun canim kizin ins bende kiz cok.istiyorum kacinci haftanda belli oldu onu merak ettim
Canım çok gecmiş olsun. İnşallah hemen düzelirsin. Bebeğinin iyi olmasına sevindim.
Kızlar bu gün elbise baktım biraz. Ya dok gıcık gıcık tunikşer var her yerde bi. Üztelik de çok pahalı. İnsanlar mecburen alıyor diye abartmışlar fiyatları. Siz aldınız mı hiç. İüacaba kadıköyde güzel bişiler bulabilir miyim? Ne dersiniz.
cnm ins iyi haberlerle dön. gecmis olsunnnnSlm kizlar ben hastanedeyim kanamam var
Merhaba ben damla bende 10 haftalık hamileyim ihtimal doğum tarihim kaç yazsam bilemedim doktor 15 ekimden sonra bekle dedi 30.da da doğabilir dedi.Herkesin bebişi hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin İnşallah AMİNNN..
slm lr 11 haftalık 2 li test deki ultrason resmin teyzeler
sagol canim simdi cok iyiyim hamd olsun kalbim cok carpinti yapiyodu guatr haplari yapiyomus canim onuda 3 gün yattim kontrol altinda isde cok sükür cikdim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?