2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
TSK canim vajinal ultrasonla bakti bebek II kalp atisi var dedi baktiktan sonra hertarafim batti kanamadan şimdide iğne yaptılar protestan verdiler yatis yaptılar canim yaticaz bu aks

Bebegin iyi olmasina sevindim canim aman bebek iyi olsunda hastanede yatmak birsey degil Allah ikinizede sifa versin

Bebegin iyi olmasina sevindim canim aman bebek iyi olsunda hastanede yatmak birsey degil Allah ikinizede sifa versin
Hala devam ediyor canim öğlen geldik şimdiye kadar anca bir ped kozlar dua edin ya
Sağol canim normal bildiğin kanama canim ya bi ara çok geldi bacaklarim pantolon falan battii şimdi iyiyiz ilaç sliyoruz sadece tuvalete kalkiyoruz
canım geçmiş olsun çok sukurki bebeğin iyiymis Rabbim sifa versin

Amin canim çok sagolun kozlar ya lütfen dua edin ysrina kadar kesilsin

Merhaba ben damla bende 10 haftalık hamileyim ihtimal doğum tarihim kaç yazsam bilemedim doktor 15 ekimden sonra bekle dedi 30.da da doğabilir dedi. Herkesin bebişi hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin İnşallah AMİNNN..

Dua ediyorum canim etmez olur muyum moralini yuksek tut olumlu dusun psikoloji cok onemli

Hos geldin canim

Canım çok gecmiş olsun. İnşallah hemen düzelirsin. Bebeğinin iyi olmasına sevindim.

Kızlar bu gün elbise baktım biraz. Ya dok gıcık gıcık tunikşer var her yerde bi. Üztelik de çok pahalı. İnsanlar mecburen alıyor diye abartmışlar fiyatları. Siz aldınız mı hiç. İüacaba kadıköyde güzel bişiler bulabilir miyim? Ne dersiniz.

Canim hepimizin basina gelecek.Acisi cok gec geciyor ama, metanetli olmak lazim. Allah sabirlar versin tekrar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim kadikoyde magaza cok ama hamile kiyafeti var mi dersen ben hic gormedim bence bakmakta yarar var

slm cnm hayirli olsun bebisin. tsk ederiz sende saglikla kucagina al ins.

dualarim sana cnm.Rabbim acil sifalar ins. ya Şafi adıyla..

sagol canim simdi cok iyiyim hamd olsun kalbim cok carpinti yapiyodu guatr haplari yapiyomus canim onuda 3 gün yattim kontrol altinda isde cok sükür cikdim bugün

Benimde iyot eksikliği çıktı.hap aliyorum nodullerim varmi diye muyane etti.calisiyomusun? Ben raporluyum.10 gün önce kanamam oldu iyim Allah ima Şükürler olsun.bugün kontrole gittik.iğne oldum gene rahim agizi 3.bucuga yakışmış. O yüzden oldum igneyi tekrar geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…