kizlar sonunda bende takvim yaptim
ama 13üncü hafta diyor telefonumda 14üncü hafta diyor 13+0 bugün yani 14üncü haftanin basi olmasi lazim degil mi :44:
Hii tamam o zaman telefonumla kiyasladim da kalan gün sayisi ayni cünkü
Islatıp at öyle kolay oluyor. Ben de eşime attırıyordum.
Kan kesilir derken? Kanaman mı var?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ya ben eleviti cope attimdomuz jelatini varmis icinde. Ama vitamin hapi oldugu icin illa ki bir alternatifi vardir diye dusunuyorum. Ispanak salatasimi nasil yapiyorsun canim hic yemedim? Bende haftaya kontrole gidicem canim iyi haberlerle gelelim insaAllah
14 ünde annemlere gidiyorum annecim bana iyi bakar
Merhaba kızlar iyiki burası var. Dün ananeme yemek yedirdik su içirdik ama benimle ve annemle hiç konuşmuyordu noldu neden konuşmuyorsun dedim boş boş suratıma baktı bak yapma kızını üzme ben hamileyim B'ni ve torununu düşünmüyormusun dedim anlamıyormuş gibi baktı su istermisin ddim ağzını açtı su içirdim sonra annemin yanına gittim anne annanem cok kötü gözüküyor hastaneye götürsek mi dedim dudakları falanda morarmış dedim annem annaneme geldi hastaneye gidelim mi dedi ananem istemedi sonra annem namaz kılmaya gitti ben odaya geçtim kk yazmaya başladım ananem üç kere ah ah etti ben her zaman ki acıları sandım gidip bakmadım sonra köpeğimizin ağlama sesi ve evden çıkan bi küt sesine annem git bi ananene bak diyince gittim baktım oturuyordu once hiç birsey yok sandım anane diye bağırdım gozLeri kapalıydı gittim yanına kalbine baktım atmıyordu ama konduramadım nefesine baktım yoktu ama yine konduramadım suratı buz gibi olmuştu anne ananeme birsey olmuş galiba gel dedim ağlaya ağlaya sonra annem eksi feryat figan koptu. Sunu öğrendim acil durumlar için Köse'de mutlaka acil zamanda aranması gereken numaraların olması gerekiyormuş. Şimdi annanemi yıkadık okadar beyaz okadar temizdi ki. Benim dayım 23 yaşında Kıbrıs'ta şehit olmuştu simdi onun yanında. Suratı yıkanırken sanki gülüyordu sanırım cok mutlu gittiği yerde
selam kızlarr..
bizimkinin hala cinsiyeti belli olmadı, gerçi daha erken ama sabırsızlanıyorum. bi miniğim var 2 yaşında kız, bir de erkek olursa değmeyin keyfime artık. gerçi cinsiyet fark etmez, iki kız anası olmakta güzel olur. sağlıklı olsunlarda :))
öncelikle ananesini kaybeden arkadasimiza bassagligi dilerim Rabbim sabir versin canim Kizlar bisi sorcakdim benim kadin doktorumun hesaplarina göre bebegim suanda 12+6 ama 3 gündür hastanede yatiyorum bugünde hastane doktorum bi bakalim dedi bebege onun hesabida 13+4 cikdi simdi hangisi dogru bilemedimde kadin doktorumda randevumada cok var merakdan yazim bi dedim
Merhaba kızlar iyiki burası var. Dün ananeme yemek yedirdik su içirdik ama benimle ve annemle hiç konuşmuyordu noldu neden konuşmuyorsun dedim boş boş suratıma baktı bak yapma kızını üzme ben hamileyim B'ni ve torununu düşünmüyormusun dedim anlamıyormuş gibi baktı su istermisin ddim ağzını açtı su içirdim sonra annemin yanına gittim anne annanem cok kötü gözüküyor hastaneye götürsek mi dedim dudakları falanda morarmış dedim annem annaneme geldi hastaneye gidelim mi dedi ananem istemedi sonra annem namaz kılmaya gitti ben odaya geçtim kk yazmaya başladım ananem üç kere ah ah etti ben her zaman ki acıları sandım gidip bakmadım sonra köpeğimizin ağlama sesi ve evden çıkan bi küt sesine annem git bi ananene bak diyince gittim baktım oturuyordu once hiç birsey yok sandım anane diye bağırdım gozLeri kapalıydı gittim yanına kalbine baktım atmıyordu ama konduramadım nefesine baktım yoktu ama yine konduramadım suratı buz gibi olmuştu anne ananeme birsey olmuş galiba gel dedim ağlaya ağlaya sonra annem eksi feryat figan koptu. Sunu öğrendim acil durumlar için Köse'de mutlaka acil zamanda aranması gereken numaraların olması gerekiyormuş. Şimdi annanemi yıkadık okadar beyaz okadar temizdi ki. Benim dayım 23 yaşında Kıbrıs'ta şehit olmuştu simdi onun yanında. Suratı yıkanırken sanki gülüyordu sanırım cok mutlu gittiği yerde
Bende cok merak ediyorum erkek istiyorum hayirlisi bakalim ben ogrenebilecekmiyim
Ben varim canimher dis fircalamam da disetlerim kaniyo maalesef
Cok guzel haberler bekliyorum senden canim dualarim seninle...
Canimm hosgeldinn senden en kisa zamanda cift cizgi haberini bekliyorumm lutfen bize haber vermeyi ujutmaa
Guzel sonuclarin olsun insallah canim...
Ara canim ara kotu bisey cikmayacak Allahin izniyle ...
Gozunaydin canim cok az kalmis bebeinle randevuna... Pitircik da annesini ozlemistir guzel haberlerle gel insallah yarinn...
Canim sende guzel haberler getir bize insallah Allah yardimciniz oldun hepinizin...bnde lekelenme olmadi ama suratimi boynumu sivilceler basti
tam kanama denemez canım. akıntının içinde ince iplik şeklinde kan geliyor açık pembe. ama sürekli gelen bir şey değil akıntı geldiğinde oluyordu. dün eşime attırdım fitili bugün bir şey yok, kalıntıları geliyor fitilin sadece.
2014 EKİM ANNELERİ
KIZLAR HAMİLE LİSTEMİZİ YENİLEMEK İSTEDİM..BİRAZ ZAHMETLİ BİR İŞ...YENİLEMEMİ İSTEYEN OLURSA DEVAM ETCEM..GEREK YOK DERSENİZ ETMİCEM??
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]SIRA[/td]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]ŞEHİR[/td]
[td]KAÇINCI ÇOCUK[/td]
[td]SON ADET TARİHİ[/td]
[td]TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ[/td]
[td]CİNSİYET[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]Berkandamla[/td]
[td]24[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]İlk[/td]
[td]20 Aralık[/td]
[td]26 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]Sessizfirtina91[/td]
[td]22[/td]
[td]Yurtdışı[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]22 Aralık[/td]
[td]28 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]Ihuzurum[/td]
[td]22[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]İlk[/td]
[td]22 Aralık[/td]
[td]28 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]Havva63[/td]
[td]19[/td]
[td]Şanlıurfa[/td]
[td]İlk[/td]
[td]25 Aralık[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]Chocolade29[/td]
[td]29[/td]
[td]Yurtdışı[/td]
[td]İlk[/td]
[td]25 Aralık[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
kızlar hamile tablomuzu yeniliyorum..bu ilk deneme olmuşmu diye bakiyim,hepinizi eklicem
Merhaba hamisler ve bebisler
bugun ikili testimizin sonucunu aldik.
cok sukur dr sorun yok dedi ve bende coooook rahatladim.
Darisi sonuc bekleyenlerin basina insallah.
Bu benim ikinci hamileliğin olduğu için ayırt edebiliyorum azda cokdabelki senin dediginde olabilir:)
selam kızlarr..
bizimkinin hala cinsiyeti belli olmadı, gerçi daha erken ama sabırsızlanıyorum. bi miniğim var 2 yaşında kız, bir de erkek olursa değmeyin keyfime artık. gerçi cinsiyet fark etmez, iki kız anası olmakta güzel olur. sağlıklı olsunlarda :))
inş.. cnmbende ekim annesi olucam hayırlısı ile Rabbim nasip ederseben ekim annelerini arıyodum başka bi sayfa daha var burayıda yeni buldum :) eğer beni de grubunuza kabul ederseniz çok çok sevinirim. benimde ilk gebeliğim. cinsiyetimiz daha belli olmadı nasipse yarın görücez 12 haftalık olduk biz İstanbuldayım 23 yaşındayım . Ben bu süreci ; benim gibi aynı zamanlarda aynı süreci paylaşan kişilerle heyecanlı ve bilgili bi şekilde geçirmek istiyorum
hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebişin inş.
Heyacanımız ortak . Rabbim sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
ananas geçen canım istedi ve yedim zararını veya yararını bilmeden sormadım canım çekti çünküAnanas tropikal bir meyve olmasına rağmen artık ülkemizde de bolca satılıyor. Marketlerde dilimlenmiş olarak satılan meyve o şekilde yenilebileceği gibi suyunu sıkıp kokteyl hazırlayabilirsiniz. Faydaları saymakla tükenmeyen ananas düzenli olarak gebelikte tüketildiğinde anne adayları ve bebeğin sağlığına da olumlu etki yapıyor.
Hamilelerin en çok şikayet ettikleri kabızlık yaşanan kilo artışı ve salgılanan hormonlara bağlı olarak görülür. Dikkat edilmezse oldukça rahatsızlık verir. Ananasın faydaları arasında bağırsakları çalıştırıcı özelliği de bulunmaktadır. Bu nedenle gebelikte ananas tüketilmesi önerilir. Hamilelerin ananas yemesi kabızlığa karşı en etkili doğal bir çözümdür. Ananasın içinde bulunan faydalı vitamin ve mineraller ise bağışıklık sistemini güçlendirerek anne adayını hastalıklara karşı koruyacaktır. Gebelikte ananasın yararları hakkında bir çok araştırma sonucu oldukça yararlı olduğuna dair veriler elde edilmiştir.
Hamilelikte düzenli olarak 100 gr. ananas tüketen anne adaylarının kabızlık sorunu yaşamadığı tespit edilerek makalelerde yer almıştır.
Ananasın ödem çözücü etkisi de hamilelikte anne adaylarının el ve ayaklarında oluşan şişliğin inmesinde etkilidir. Ananasın ödem atıcı etkisi anne adayların şişliklerinin oluşumunu engeller. Ananas vücutta biriken fazla ödemin atılmasına yardımcı olacaktır.
Ananasın içerdiği zengin B vitamini cildi etkili bir şekilde nemlendirir ve saçlarında sağlıklı ve parlak olmasını sağlar. Bunun yanı sıra ananas stresin giderilmesinde etkilidir. Hamilelerin doğum stresinin azalmasına yardımcı olur. Ayrıca bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine de yardımcı olur.
#Gebelikte ananasın zararları ile ilgili olarak yapılan bilimsel bir araştırma ve şikayet yoktur. Hamilelikte ananas tüketiminin birçok yararı olsa da her şeyde olduğu gibi abartmamak gereklidir. Hamilelikte ve normal zamanlarda da ananas suyu içmek yerine ananasın kendisini yemek kabızlığı önlemesi açısından ayrıca önerilmektedir.
tşk ederim bilgi için cnm artık vakit geldi benimde göbiş çıktıHamişler nasılsınız bakalım minnoşlr iyidir inş bende bgn çıktım brz hamiş cicileri aldım
Bu arada Bi tavsiyem olcak sizlere bgn Metrocity boynere girdm sutyenler var orda kom marka bolumunde ortadan klipsli emzirirkn bnm 2 tane vardı farklı markalarda çok işime yaramştı oğlum hem oynuodu memişle hem emiodu ten teması çok önemli tavsiye ederim 2 tane daha aldım bgn çok rahat edersinz emin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?