2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kizlar sonunda bende takvim yaptim

ama 13üncü hafta diyor telefonumda 14üncü hafta diyor 13+0 bugün yani 14üncü haftanin basi olmasi lazim degil mi :44:

Hii tamam o zaman telefonumla kiyasladim da kalan gün sayisi ayni cünkü

Biz bir an once ilerleyelim istiyoruz bu takvimde inadina geriden geliyor

Islatıp at öyle kolay oluyor. Ben de eşime attırıyordum.
Kan kesilir derken? Kanaman mı var?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tam kanama denemez canım. akıntının içinde ince iplik şeklinde kan geliyor açık pembe. ama sürekli gelen bir şey değil akıntı geldiğinde oluyordu. dün eşime attırdım fitili bugün bir şey yok, kalıntıları geliyor fitilin sadece.

ay bdnde bugun geldm annemden.20gun ordaydm.gelesim yoktu ama kocis evde yalniz kac yasinda olursan ol,en iyi siginacagin liman anne kucagi tabi.

Gerçekten zor bir gün olmuş canım, başınız sağolsun. İnşallah mutludur gittiğ yerde canım, bizim bebişlerimizi dört gözle beklediğimiz gibi, melekler de yakınlarımıza ve bize kavuşmak için bekliyordur inşallah.

selam kızlarr..
bizimkinin hala cinsiyeti belli olmadı, gerçi daha erken ama sabırsızlanıyorum. bi miniğim var 2 yaşında kız, bir de erkek olursa değmeyin keyfime artık. gerçi cinsiyet fark etmez, iki kız anası olmakta güzel olur. sağlıklı olsunlarda :))

Bende cok merak ediyorum erkek istiyorum hayirlisi bakalim ben ogrenebilecekmiyim

Damlacım başınsağolsun allah mekanını cennet eylesin anneannenin ama ölmek istiyorum demişsin cok üzüldüm sakın böle karamsar düşüncelere kapılma.doğum ne kadar normalse ölmekte öle Allah'ın takdiri.allahım sabrını veriyor.bebeğini düşün ve kendine dikkat et.

Geçmiş olsun ne için yattin hastede? Umarim çok önemli bir durum değildir.Allah şifa versin

slm hamişler herkes iyi inş. ikili testler de bitmiş hemen hemen. benim de p.tesi bi kan tahlil sonucu kaldı dr göre o da iyi çıkar çünkü ultrasonda herşey iyiydi çok şükür. sırada başka neler var arkadaşlar ne testleri falan? birde folik asit kullanmaya ne kadar devam edicez? ben bugün 13. haftaya girdim şükürler olsun.. ikili iyi çıkıp diğer 3 lü 4 lü yü yaptırmaya gerek varmı ki? ne düşünüyosunuz veya dr lrınız ne diyorlar

canım başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin sizlere inş.. yattığı yer cennet olsun....

Bende cok merak ediyorum erkek istiyorum hayirlisi bakalim ben ogrenebilecekmiyim

Allah gönlümüze göre versin, ama önce sağlıklı sıhhatli mutlu bebekler versin bize :))
normalde 14. haftadan önce belli olmuyor zaten ama benim kızda 12 haftada doktor kız demişti. bu erkek herhalde göremedik henüz. 2 hafta sonra falan anlaşılır seninki de tahminimce. ilk bebeğin mi?

Merhaba hamisler ve bebisler
bugun ikili testimizin sonucunu aldik.
cok sukur dr sorun yok dedi ve bende coooook rahatladim.
Darisi sonuc bekleyenlerin basina insallah.

Damlacim basin sagolsun.
Allah sabir versin. Mekani cennet olsun ananenin insallah.

Umarim önemli birşey değildir.benimde kirmizi olarak başladi.uzat ayaklarını dinlen fitilide doktor mu dedi? Dinlenmek iyi gelecek

süpersin kolay gelsin cnm. istanbul ilk çocuk 31 yaş. 11 ekim tahmini doğum tarh. 4 ocak SAT. sevgiler

Bu benim ikinci hamileliğin olduğu için ayırt edebiliyorum azda cokda belki senin dediginde olabilir:)

ikinci gebelikte daha erken hissediliyormuş diye duydum ama 1 ay önceden hissedebilirmiyiz bilmiyorum bende o yüzden karnımda bişey hsiisetsem acaba bebekmi diye düşünüyorum ama sonra bikaç yerde hissedince gazdır o deyip geçiyorum :)

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun okurken gözyaşlarıma hakim olamadım bende önceki hamileliğimde babamı kaybettim çok acı çokkk. Sen yinede kendini şanslı hisset ben ne anne anne ne dedelerimi doğru dürüst hatırlıyorum ben çok küçükken vefaat ettiler dede nine sevgisini duygusunu hiç tatmadım. Güçlü olmaya çalış rabbim başka acı yaşatmasın

Benimde 21 aylık bir kızım var cinsiyetini hiç önemsemiyorum ama etrafta bir erkek sevdası var. Tek istediğim sağlıklı akıllı hayırlı bir evlat tabi erkek olursa hayır demem :) Perşembe günü kontrole gittim 12+0 haftalık 2 li test yapıldı ense kalınlığı 1,7 çıktı kandada papp-a 4,50 bhcg 53 sanırım bunlara göre sıkıntı yok ama yinede insan endişe ediyor yaş faktöründen dolayı rapor sonucu risklı olabilir rapor çarşamba çıkacakmış heycanla onu bekliyorum

inş.. cnm

ananas geçen canım istedi ve yedim zararını veya yararını bilmeden sormadım canım çekti çünkü

tşk ederim bilgi için cnm artık vakit geldi benimde göbiş çıktı

Eki Görüntüle 1038946
Bu ufaklık ta benim bebeğim burda 6+4 masallah

maşallah maşallah
iPad 'den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…