2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

cook gecmis olsun canim Rabbim seni melegine bagislasin ben calisiyorum ama uzun zamandir raporluyum dinleniyorum böyle giderse ztn uzun bi süre calisamicam ama cok sükür bebegim saglikli

selam kızlar nasılsınız bugun çarşıya çıktık dolaştık ama bebişe daha bişey almadık cinsiyeti bekliyoruzean

ama zor yürüdüm hamileliğim ilk başından beri şükürler olsun çok iyi gitti kusmaların dışında kanamam falan şükür ki hiç olmadı,
ama bu günlerde vajina ve kasık ağrısı çekliyorum buda beni huzursuz ediyor

sizler nasılsınız

Brn gecenlerde aldm cnm :)) cunku artk sikiyodu pantolonlarm, gtmisken cici tshirtler de aldm onu bebekli fln:)) pek eğlendm onlari denerken begenirken :))

Canım istanbuldaysan nereden aldığını yazar mısın? Ben debakmaya başladm ama bulamadım doğru düzgün bişey

TSK canim vajinal ultrasonla bakti bebek II kalp atisi var dedi baktiktan sonra hertarafim batti kanamadan şimdide iğne yaptılar protestan verdiler yatis yaptılar canim yaticaz bu aks

Canım Cook geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelirsiniz dualarımız senin ve bebeğinle.

Canimm benim Allahimm bebegini sana bagislasin dualarim seninlee insallah ikinizde saglikli bisekulde cikacaksiniz hastaneden hic korkmaa

TSK canim ya tan yatis yatiyoruz tuvalete anca kalkiyoru z inşallah yarin daha II olcaz dualariniza ihtiyacim var

Doktor bisey soledi mi hic canim neden olmus olabilir kese etrafinda mi kanama var? Kendini zorlamis flan olabilir misin acba?

canım çok geçmiş olsun bebekle ilgili bir risk yok değil mi..

Çok sagolun kizlar yarin kadar beklicaz kâlkmicaz yerimizden bebegin alt tarafında kanama simdi biraz yok gibi kesilecek inşallah kozlar ya dua edin panik yapmamak içineelinden geleni yapiyorjm buraya falan gidiyorum yoksa kafaui yerim

:72
Çok sagolun kizlar yarin kadar beklicaz kâlkmicaz yerimizden bebegin alt tarafında kanama simdi biraz yok gibi kesilecek inşallah kozlar ya dua edin panik yapmamak içineelinden geleni yapiyorjm buraya falan gidiyorum yoksa kafaui yerim

Panige gerek yok tatlimm alinabilcek tum onlemler alinmiss sen bol bol dinlen Allahim yardim edecek sana ben inaniyorum emin ol hepimizin dualari seninle...

istirahatine bak sen dinlen takma kafana bizim dualarımız seninle

Kizlarrrr ben ölüyorum kusmaktan bebegim 12 haftalik bittim tükendim 2cocugum var onlarla ilgilenemiyorum ölücem ne zaman gecti sizinki (

Canim benim çok cok geçmiş olsun. Rabbim ikinizide korusun . dualarimiz seninle. Uzulmemeye calis inşallah Allahin izni ile atlatacaksin

Kizlarrrr ben ölüyorum kusmaktan bebegim 12 haftalik bittim tükendim 2cocugum var onlarla ilgilenemiyorum ölücem ne zaman gecti sizinki (

Allah sabir versin canim insallah gecer en kisa zamanda 14. Haftada toparlaniyor buyuk cogunluk insallah seninde biter bir an once benimde var problemlerim insallah benimki de gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…