Benimde iyot eksikliği çıktı.hap aliyorum nodullerim varmi diye muyane etti.calisiyomusun? Ben raporluyum.10 gün önce kanamam oldu iyim Allah ima Şükürler olsun.bugün kontrole gittik.iğne oldum gene rahim agizi 3.bucuga yakışmış. O yüzden oldum igneyi tekrar geçmiş olsun....
Canim kadikoyde magaza cok ama hamile kiyafeti var mi dersen ben hic gormedim bence bakmakta yarar var
Brn gecenlerde aldm cnm :)) cunku artk sikiyodu pantolonlarm, gtmisken cici tshirtler de aldm onu bebekli fln:)) pek eğlendm onlari denerken begenirken :))
Canım istanbuldaysan nereden aldığını yazar mısın? Ben debakmaya başladm ama bulamadım doğru düzgün bişey
Canim izmirdeym ben, lcw ve defactodan aldm, outletti ikisi de uygundu fiyatlari
TSK canim vajinal ultrasonla bakti bebek II kalp atisi var dedi baktiktan sonra hertarafim batti kanamadan şimdide iğne yaptılar protestan verdiler yatis yaptılar canim yaticaz bu aks
Canım Cook geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelirsiniz dualarımız senin ve bebeğinle.
Slm kizlar ben hastanedeyim kanamam var
Canimm benim Allahimm bebegini sana bagislasin dualarim seninlee insallah ikinizde saglikli bisekulde cikacaksiniz hastaneden hic korkmaa
TSK canim ya tan yatis yatiyoruz tuvalete anca kalkiyoru z inşallah yarin daha II olcaz dualariniza ihtiyacim var
TSK canim ya tan yatis yatiyoruz tuvalete anca kalkiyoru z inşallah yarin daha II olcaz dualariniza ihtiyacim var
Doktor bisey soledi mi hic canim neden olmus olabilir kese etrafinda mi kanama var? Kendini zorlamis flan olabilir misin acba?
canım çok geçmiş olsun bebekle ilgili bir risk yok değil mi..
Çok sagolun kizlar yarin kadar beklicaz kâlkmicaz yerimizden bebegin alt tarafında kanama simdi biraz yok gibi kesilecek inşallah kozlar ya dua edin panik yapmamak içineelinden geleni yapiyorjm buraya falan gidiyorum yoksa kafaui yerim
Çok sagolun kizlar yarin kadar beklicaz kâlkmicaz yerimizden bebegin alt tarafında kanama simdi biraz yok gibi kesilecek inşallah kozlar ya dua edin panik yapmamak içineelinden geleni yapiyorjm buraya falan gidiyorum yoksa kafaui yerim
:72
Panige gerek yok tatlimm alinabilcek tum onlemler alinmiss sen bol bol dinlen Allahim yardim edecek sana ben inaniyorum emin ol hepimizin dualari seninle...
istirahatine bak sen dinlen takma kafana bizim dualarımız seninle
Kizlarrrr ben ölüyorum kusmaktan bebegim 12 haftalik bittim tükendim 2cocugum var onlarla ilgilenemiyorum ölücem ne zaman gecti sizinki(
Kizlarrrr ben ölüyorum kusmaktan bebegim 12 haftalik bittim tükendim 2cocugum var onlarla ilgilenemiyorum ölücem ne zaman gecti sizinki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?