Benım 10. Haftada kontrolum var bebegın hareketlerine bakıcakmış dr.ikili testten bahsetmedi hiç döylemesi gerekmez miydi?
cnm 2li test 11-14 hafta arasi yapiliyor. gittiginde soyler yada sende hatirlat istersen yinede ne zamn yapilcagini
iPad 'den[/QUOT
Bu ara hep kötü haberler veriyoruz. İnşallah bunlar son olur. Benim de gözümün içinde beyaz bir şey çıktı. Enfeksiyon kaptım galiba. Bi kere daha olmuştu. O zaman hamile değildim. Yarın acile gidicem. Yine damla ve krem verir herhalde. Onlar geçirmişti hemen. Bir an önce sabah olsun istiyorum..
ins. son olur Rabbin beterindn korusun.cok gecmis olsun cnm. acil sifalar dilerim. benimde ömrumde ilk defa kulagimin icinde sislik var ne oldugu belli degil bayagi ciban gibi arada iltihap akiyor ama inanilmaz aciyor. dr a gitmedim gecer diye ama yok 2hafta oldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı
Kizlarrrr ben ölüyorum kusmaktan bebegim 12 haftalik bittim tükendim 2cocugum var onlarla ilgilenemiyorum ölücem ne zaman gecti sizinki(
Canim cok gecmis olsun...bu arada dr un verecegi damla yada pomad antibiyotikli olacaktir hamile oldugunu solemeyi sakin unutma tatlim sakincali olabilir
Sen de git yarın acile. 2 hafta uzun bi zaman. Bi damla bi krem verirler belki. Ilerde ağrı olursa hiç duramazsın. Kulak ağrısı da zordur. Allah şifa versin..Bu ara hep kötü haberler veriyoruz. İnşallah bunlar son olur. Benim de gözümün içinde beyaz bir şey çıktı. Enfeksiyon kaptım galiba. Bi kere daha olmuştu. O zaman hamile değildim. Yarın acile gidicem. Yine damla ve krem verir herhalde. Onlar geçirmişti hemen. Bir an önce sabah olsun istiyorum..
ins. son olur Rabbin beterindn korusun.cok gecmis olsun cnm. acil sifalar dilerim. benimde ömrumde ilk defa kulagimin icinde sislik var ne oldugu belli degil bayagi ciban gibi arada iltihap akiyor ama inanilmaz aciyor. dr a gitmedim gecer diye ama yok 2hafta oldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı
Bu ara hep kötü haberler veriyoruz. İnşallah bunlar son olur. Benim de gözümün içinde beyaz bir şey çıktı. Enfeksiyon kaptım galiba. Bi kere daha olmuştu. O zaman hamile değildim. Yarın acile gidicem. Yine damla ve krem verir herhalde. Onlar geçirmişti hemen. Bir an önce sabah olsun istiyorum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
güzel olurdu valla =)))
Ah cnm ah ben 5 aylıktan snra uyuyamıyordum eşime sarılır uyurdum onuda tekmelerdi şmdide aynı gerçi hala tekmelerle uyandırıo bizi adama sarılıp uyumayı unuttum 😁
Geçmiş olsun. Ben de guatr için ilaç kullanıyorum. Bende de çarpıntı oluyor. Hastanede sırf bu yüzden mi yattın acaba merak ettim. Doktorlar ne dediler? Bu çarpıntı bebek için risk mi oluşturuyor?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya canim utrasonda bebeğim aşağı dogruydu.öyle duruyordu.doktor dönerler onlar dedi ama bilemedim
Gozunaydinnn canimm cok sevindimm sonuclarin temiz cikmasina:))
iyi pazarlar kizlar nasilsiniz?
hastanede yatan arkadasimiza Rabbimden acil sifaalar diliyorum insaAllah suan daha iyidir?
benim de esim bugün cift vardiya calisacak
telefonumunda sarji bitti ve sarj aleti bozuldu
Gunaydin canim bugun burada kimse yokbilgisayardan sarj edebilirsin microusb ile
slam canim normaldir pazar ya :)
benim esim evde olsaydi keske bende burda olmasaydim
iste usb ucu sarj almiyor parmagimla tutmam gerekiyor esim yenisini alacak bugün bakalim..
Benim esim evde de ben yattigim icin degisen birsey olmuyorne zaman ayaklanicam cok merak ediyorum ya cok sıkıldım bu durumdan
neden yatiyorsun canim kacirdim ben demek ki hastanede yatan arkadasimiz sen degildin sanirim :26:
merhaba canim o kucuk beyaz seyden benimde cikmisti hamile kalmadan once...hemde kac defa oldu ilac falan hic kullanmadim ama bi kremle geciyomus dedigin gibi, ben oglumu emzirdigim ve uykusuz gecirdigim donemlerde cikmisti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?