yok canim bebek icin hic bi tehlikesi yok cok sükür ama benim aldigim hapi azalt dedi doktor artik her cumartesi pazar almicam dengelesin diye aende doktoruna bi sor isdersen dojazi ama icini rahat tut bebek etkilenmiyo öyle seylerden :)
Yok canim ben degilim ayaklanamadim bir turlu ya halsizlik var bir de devamli acikiyorum
Anladim canim :)
Benim hamileligimden basindan beri var halsizlik ki önceden de vardi aslinda kansizlik demir eksikliginden dolayi.
Anliyorum seni bu yüzden :)
Benimki neden acaba gecmesi gerekirdi artik 3 ay oldu kan degerlerim cok iyi masallah
Bilmem ki canim yorgun düsmüssündür belkide?
:44:
Sadece yemek yiyorum onu da zaten esim getiriyor ben sadece elimi yikamak icon kalkiyorum onun disinda hep yatiyorum
Calisiyormuydun sen yoksa evdemisin?
Bu her zaman mi böyleydi sende ilk defa okudum ben galiba :S
Bu ara hep kötü haberler veriyoruz. İnşallah bunlar son olur. Benim de gözümün içinde beyaz bir şey çıktı. Enfeksiyon kaptım galiba. Bi kere daha olmuştu. O zaman hamile değildim. Yarın acile gidicem. Yine damla ve krem verir herhalde. Onlar geçirmişti hemen. Bir an önce sabah olsun istiyorum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evdeyim canim hamileligimin 6. Haftasindan itibaren boyleyim buraya pek yazmiyorum ilk zamanlara gore gayet iyiyim ama yine de uzanma ihtiyacim bitmiyor
geçmiş olsun canım. önemli bir şey değildir içini ferah tut. benimde göğsümde et parçası gibi bir şey çıktı büyüdü, morardı ama bugün kendiliğinden kurudu düşücek inş. sen de içini ferah tut canım.
ya kızlar şimdi lavabodan geldim gene kan gene kan bu sefer rengi kırmızıya dönmüş ve çoğalmış gene akıntıyla karışık. halbuki 2 gecedir enfeksiyon dedi diye doktor donaxly fitil atıyorum.
önceki doktorum progestana devam demişti 12. haftaya kadar ama bu doktor kes dedi kanama olunca da donaxly verdi. progestan kullanırken kesilmişti kanama ya da rengini sarartmıştı bilmiyorum
yanlış mı yaptım kafam karmakarışık
hep de yatıyorum raporluyum bir haftadır yormadım kendimi
napmam lazım şimdi eşim de yarın şehir dışına gidiyor
Canim once gecmis olsun progestan veren dr a git bence donaxyl fayda etmedi demek ki
o doktora hiç gitmek istemiyorum azarlıyor insanı bir de özel hastane. şimdi progestanı kestim başka doktor başka ilaç iyice azarlar.
Ne yapacaksin peki ?
geçmiş olsun canım. önemli bir şey değildir içini ferah tut. benimde göğsümde et parçası gibi bir şey çıktı büyüdü, morardı ama bugün kendiliğinden kurudu düşücek inş. sen de içini ferah tut canım.
ya kızlar şimdi lavabodan geldim gene kan gene kan bu sefer rengi kırmızıya dönmüş ve çoğalmış gene akıntıyla karışık. halbuki 2 gecedir enfeksiyon dedi diye doktor donaxly fitil atıyorum.
önceki doktorum progestana devam demişti 12. haftaya kadar ama bu doktor kes dedi kanama olunca da donaxly verdi. progestan kullanırken kesilmişti kanama ya da rengini sarartmıştı bilmiyorum
yanlış mı yaptım kafam karmakarışık
hep de yatıyorum raporluyum bir haftadır yormadım kendimi
napmam lazım şimdi eşim de yarın şehir dışına gidiyor
Progestan veren doktora git ya da devlet hastanesinin aciline git. Senin progestanı neden kesiyor ki. Doktora git hemen canım iğne falan yapıyorlar bu durumlarda.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?