2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
yok canim bebek icin hic bi tehlikesi yok cok sükür ama benim aldigim hapi azalt dedi doktor artik her cumartesi pazar almicam dengelesin diye aende doktoruna bi sor isdersen dojazi ama icini rahat tut bebek etkilenmiyo öyle seylerden :)

Sen öyle hastanede yattım deyince korktum canım:) benim doz ayarlandı. Her ay da takip ediliyorum. Kan verip baktırıyorum. Bebeğe çarpıntının etkisi olmamasına sevindim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canim ben degilim ayaklanamadim bir turlu ya halsizlik var bir de devamli acikiyorum

Anladim canim :)
Benim hamileligimden basindan beri var halsizlik ki önceden de vardi aslinda kansizlik demir eksikliginden dolayi.
Anliyorum seni bu yüzden :)

Sadece yemek yiyorum onu da zaten esim getiriyor ben sadece elimi yikamak icon kalkiyorum onun disinda hep yatiyorum

Calisiyormuydun sen yoksa evdemisin?
Bu her zaman mi böyleydi sende ilk defa okudum ben galiba :S

geçmiş olsun canım. önemli bir şey değildir içini ferah tut. benimde göğsümde et parçası gibi bir şey çıktı büyüdü, morardı ama bugün kendiliğinden kurudu düşücek inş. sen de içini ferah tut canım.

Sana da gecmis olsun canim

ya kızlar şimdi lavabodan geldim gene kan gene kan bu sefer rengi kırmızıya dönmüş ve çoğalmış gene akıntıyla karışık. halbuki 2 gecedir enfeksiyon dedi diye doktor donaxly fitil atıyorum.
önceki doktorum progestana devam demişti 12. haftaya kadar ama bu doktor kes dedi kanama olunca da donaxly verdi. progestan kullanırken kesilmişti kanama ya da rengini sarartmıştı bilmiyorum
yanlış mı yaptım kafam karmakarışık
hep de yatıyorum raporluyum bir haftadır yormadım kendimi
napmam lazım şimdi eşim de yarın şehir dışına gidiyor

Canim once gecmis olsun progestan veren dr a git bence donaxyl fayda etmedi demek ki

Ne yapacaksin peki ?

yarın önce aile hekiminden rapor almam lazım işe gitmemen gerekiyor di mi?
doktorumu aramayı düşünüyorum sonra olmadı atlayıp gitcem hastaneye. eşim de yok yanımda nasıl olcak bilmiyorum
sence ne yapmalıyım? sağlıklı düşünemiyorum şu an kanı görünce afalladım

Sağol canım sana da geçmiş olsun. Daha önce de olmuştu o yüzden korkmuyorum.

Progestan veren doktora git ya da devlet hastanesinin aciline git. Senin progestanı neden kesiyor ki. Doktora git hemen canım iğne falan yapıyorlar bu durumlarda.

O doktora ulaşamam bugün pazar. Şu an hiç bir yere de gidemiyorum eşim evde değil. Kanamam yok şu an ama eşim gelsin bir çaresine bakıcam
Sürekli kanama olmasa da tehlikeli mi kızlar panikledim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…