2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evdeyim canim hamileligimin 6. Haftasindan itibaren boyleyim buraya pek yazmiyorum ilk zamanlara gore gayet iyiyim ama yine de uzanma ihtiyacim bitmiyor

Gebelik haftana göre bu kadar halsiz olman normal canım, 12-13 haftalarda kan hacmi %50 artıyormuş. birde bebeğe de yeterince oksijen sağlamak için hemen nefes nefese kalıyor insan. 13. hafta da hep başağrıları olmuştu bende, 14 bitince gerçekten rahatlıyor insan :)

O doktora ulaşamam bugün pazar. Şu an hiç bir yere de gidemiyorum eşim evde değil. Kanamam yok şu an ama eşim gelsin bir çaresine bakıcam
Sürekli kanama olmasa da tehlikeli mi kızlar panikledim şimdi

Geçmiş olsun arkadaşım,gebelik haftanı bilmiyorum ama burda birkaç arkadaşımızın daha böyle kanaması oldu ama çok şükür sağlıklı devam ettiler.
Hemen panik yapmayalım, Allah seni de bebeğini de korusun inşallah...

canim benimkide 12. haftaya kadar hep kafaüstü duruyodu bu hafta düzeldi kafana takma kendinide bebegide üzme takma kafna kontrollerin normalse yeter

İğne yaptılicak dedi.yapıldı dun ama bu rahim açıklığı 3 bucağa yakın onu 3.5 yapalım 4 de olursa iyi olur dedi.bide aşağı olunca çok telaş yaptım ondan inşallah iyidir bebeğim Sağol canim en azından su seperttin gönlüme :)

yeni düsük yaptım 3 hafta oldu 8 haftalıktı bebegım beta hormonu yavas yavas dustu 4 gunde 600 dusmustu 10 gun once gene olcturdum betayı 151 cıkmıstı doktor artık 2-3 gunde duser dedı...dun gece acıle gıttım 11.8 cıktı beta acaba tekrar hamılemıyım korunmuyordum.heveslenmek ıstemıyorum korkuyorum artık boyle olan var mı ya da bılgısı olan varmı yardımcı olurmusunuz kızlar...

Verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim canim cok sagol moral oldu bana vallahi

O doktora ulaşamam bugün pazar. Şu an hiç bir yere de gidemiyorum eşim evde değil. Kanamam yok şu an ama eşim gelsin bir çaresine bakıcam
Sürekli kanama olmasa da tehlikeli mi kızlar panikledim şimdi

Ne kadar kanaman var rengi nasıl başladı pembe kırmızı?parlak kırmızı iyi değil acile git igne vurucaklardir.o iyi gelicek.sürekli yat dinlen uzan ve asla panikleme yoksa daha kötü olur iyi düşün.bende aynısını yaptım dikkatli ve yavaş yürü ve dik yat sağ sol a dönemden uyu.geçmiş olsun Allah a Sığın dua et canim duacigiz.progesteron için ilaç ada doktor kontrolünde devam et önemli bu!

Son düzenleme:

Allah sabır ve koplaylık versin canım. Çok zor bir şey yaşadığın. İnş. hayırlı ve afiyetli bir şekilde tekrar gebe kalırsın.

Senin kaçıncı haftandasın şimdi canım yok benim enfeksiyon falan iki çocugumdada böyleydi ama sanki bu daha fena ölüyorum resmen Almanya'da yaşıyorum izndeyim şimdi burnumdan geliyooo

Bende kendimce nefes darligi cekmemem gerek suan diyorum gebeligin son zamanlarinda olur diye dusunuyodum cok nefes nefese kaldigimi fark ettim cunku :) Haftaya cumartesi 14 uncu haftamiz bitiyor insaAllah bakalim uyku hali ve haliszlikte bitecekmi :)

Çpk geçmiş olsun,Allah bi daha yaşatmasın. Bhcg 151 olduktan sonra adet gördün mü peki? Özellikle 8 haftalıktan sonra pıhtılı bir döngü geçirmiş olabilirsin. Bu döngün bittikten sonra normal adet sürene yakın ölçtüğün bir değerse olabilirsin ama yoksa olmayabilir. Ne olursa olsun merak etme , en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın inşallah, vücudumuz bizi bile şaşırtacak şekilde hızlı ve güzel toparlanıyor.

Canim yaa senin ikili test bugun diilmiydi karistiriyo muyum?

Canım, dün yapıldı ikili testim,ultrasona göre sorun yok dedi,kan sonuçlarını da bu hafta sonu belli olacak dediler.onun dışında dr folbiolü yani demir hapını ve benexsolü bıraktırttı.onun yerine hergün elevit içeceğim, solgarın omega 3 hapını ve calsiyum hapını dagünaşırı içeceğim.

Bir ay sonraya da randevu verdi.benden haberler bu kadar canım

Canım gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum,başın sağolsun,toprağı bol,mekanı cennet olsun inşallah.Bu ara hep üst üste geldi sıkıntıların ama inşallah bu son olur.Allah sana ve annene sabır versin.Kendine lütfen çok dikkat et ve en azından acını ertelemeye çalış,doğumdan sonraya bırak lütfen.Allah geride kalanlara ve bebeğine sağlık versin.

Hem de nasıl geçiyor:)8.haftada doktorum bana 13-14 haftadan sonra hamile olduğunu unutacağın bir dönem gelecek demişti,o kadar içim geçmişti ki şimdi sanırım o günler geldi geliyor. Ben akşamları eşimle oturup çay içeye hasret kalmıştım, çalışırken zombi gibi yürümeleri saymıyorum bile ama çok şükür bayağı geçti.
Bugünlerde sadece saatle kurulmuş gibiyim, belli bi enerji sürem var o süre içinde ne yaparsam yapıyorum ama süre dolunca tık diye etkisiz hale gelip uzanıyorum:) Birde açken ve tokkenki enerjim çok farkediyor, aç kalamıyorum.

Bendimde uyku sorunum olsu ve halsizlik. Geceleri cok bitkin olmama ragmen uyku girmiyor gozume. Bu yuzden gunduzleri de ayakata duramiyorum. Sabah 10 da anca kalkiyorum. Ogle namazindan sonra ikindiye kadar tekrar yatiyorum. Diyceksin ki yatma da gece uyursun. Annemler bizdeydi mesela. Oglen uyuyamadim daha cok yorgunum yine de banamasin demiyor gece uyku yok. Halsizlikte bundan kaynaklaniyordur heralde. Ev hanimi oldugum icin sorun olmadi bende sansliydim o konuda. Ama insaAllah duzelir. Havalarda isiniyor. Sokaklara atasi geliyor insan kendini :)

Kızlar son bir hafta pek takip edemedim,
Hastanede yatan bir arkadaşımız varmış,Allah şifa versin, bir an önce evine dönmeyi nasip etsin. Onun dışında bazı rahatsızlık geçiren arkadaşlar da var galiba, hepinize geçmiş olsun diliyorum, inşallah yeniden güzel haberlerle gelip şenlenir sayfamız.
İnanın size moral vermek için söylüyorum,ben perşembe günü yani 14. haftamın bittiği gün hareketlerini hissettim sanırım. Oturuyordum, ve bir parça çikolata attım ağzıma ve birkaç dk sonra içim de birşeyin tırtıklandığını hissettim, vücudumuzda bir yerin seğirmesi gibiydi ama derinlerde bir yerde oldu ve bir an ne oluyorum diye kalakaldım. Sonra iki kez daha ard arda aynı şey oldu. 16. haftadan önce pek ihtimal vermiyordum ama gerçekten ne olduğuna şaşırıyorsunuz kızlar. Ertesi gün sadece bir kez daha oldu sonra daha olmadı. Tecrübeliler daha iyi yorumlayacaktır ama inşallah yanılmıyorumdur.
Bu haftalarda inşallah hepimiz artık sık sık hissetmeye başlarız bu tırtıkları, çok uzun bir yoldan gelmiş gibiyiz, kara göründü demek için ilk işaretler olabilir bunlar:)
Cool1983, Firstfb,Bseylul ve diğer iğneci tertiplerim bir gelişme yaşayınca ilk siz geliyorsunuz aklıma,sebebi malum. Rabbim sağlıklı ve keyifle geçirmeyi nasip etsin bütün haftalarımızı:)

Insallah gececek canim insallah biz de hamileligimizin tadini cikartacagiz
Ben ozellikle kocami cok ozluyorum sevemiyorum gece sarilsa rahat edemiyorum halamin oglu oldu vallahi

Son düzenleme:

bugün sadece 1 kere geldi dün de 1 kez gelmişti akıntıyla karışık. dün pembe idi bugün kırmızı olmuş daha öce 1 ay progestan kullandım şimdi donaxly enfeksiyon fitili kullanıyorum. eşim sakinleş önemli değil dedi acile gitmedik Dualarınızı eksik etmeyin çok korkuyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…