- 16 Mart 2013
- 1.196
- 115
- 363
Gunaydin kizlar herkese bol enerjik kusmasiz bulantisiz bir gun olmasi dilegiyle selamlar
Canim hosgeldin cok sevindim seni burada gormek guzel
Kızımmmm geliyoooor :)
Kızlar çok garip bir duygu cinsiyetini öğrenmek. Öğrenmeden önce etrafınızdaki herkes bir yorum yapıyor, ne kız ne de erkek canlanabiliyor kafanızda..Benim kalçalarım genişlediği için çoğu kişi kız diyordu ama inanmıyordum kimseye. Doktorumuz 14+2'de zooorla söyledi kız olduğunu. O an donduk kaldık eşimle, yani erkek istediğimiz için değil, kafamızdan milyonlarca hayal kurduğumuz için :)))
Allah öğrenmeyen arkadaşlarıma tez zamanda bu güzel haberi almayı nasip etsin. Her süreci başka keyifli, test sonucunu beklemek bile çok güzel. Çok şanslıyız çoook..
Öpüyorum hepinizi..
Hayirlisi olsun canim maşallah nazar değmesin :)) darısı bizim başımıza umarim bu güzel duyguyu bizde yaşariz artıkım :))))Kızımmmm geliyoooor :)
Kızlar çok garip bir duygu cinsiyetini öğrenmek. Öğrenmeden önce etrafınızdaki herkes bir yorum yapıyor, ne kız ne de erkek canlanabiliyor kafanızda..Benim kalçalarım genişlediği için çoğu kişi kız diyordu ama inanmıyordum kimseye. Doktorumuz 14+2'de zooorla söyledi kız olduğunu. O an donduk kaldık eşimle, yani erkek istediğimiz için değil, kafamızdan milyonlarca hayal kurduğumuz için :)))
Allah öğrenmeyen arkadaşlarıma tez zamanda bu güzel haberi almayı nasip etsin. Her süreci başka keyifli, test sonucunu beklemek bile çok güzel. Çok şanslıyız çoook..
Öpüyorum hepinizi..
inşallah daha ii olcaz canım ya bugun daha iyiyim dun cok kotuydun ilaçları alınca baya rahatladfım
Mimozaçiçeğim başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin inşallah üzülmemeye çalış benimde kayınpederim beyin kanaması geçirdi çok zor zamanlardayız bizde
kartal1126 sana da geçmiş olsun yerinde fazla kalkma dikkat et kendine
herkese de günaydın umarım iyi bir hafta olur..
kızlar eltimi her gördüğümde bana cinsiyetini soruyor bıktım artık bu kadından, ben bile merak etmiyorum geçen gittiğimde doktora sormayı bile unuttumo unutmuyor. Görüşmüyorum aramıyorum sormuyorum , dün eşimi görmüş ona sormuş bu seferde ... Eşimlede tartıştım ne cvp vermiyosun ne merak ediyorsun biz bile etmiyoruz niye demedin dedim .
Günaydın Hamişler :)
kızlar hafta sonu sizi cepten hep takip ettim ama yazamadım , hastanede olan arkadaşımız kartal çok geçmiş olsun , iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla,
Melodi arkadaşımız , lekelenmelerin geçer inş. fakat sen yinede doktoruna söyle bence . cinsiyetini öğrenen arkadaşım hayırlı , bir evlat olsun inş. Bende bugün doktora gidicem inş sonunda 2 hafta geçti ve randevu günümüz geldi hayırlısıyla, akşamı nasıl beklicem bugün
Mimozaçiçeğim başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin inşallah üzülmemeye çalış benimde kayınpederim beyin kanaması geçirdi çok zor zamanlardayız bizde
kartal1126 sana da geçmiş olsun yerinde fazla kalkma dikkat et kendine
herkese de günaydın umarım iyi bir hafta olur..
Ayy ne gıcık bu Eltiler hep böyle boşver canım sen onu sinirlerini bozduğuna değmez :) hem ona ne
günaydın kızlar ben geldım hepinizden allah razı olsun dualarınız için ok sağolun dün akşam çıktık hastaneden ilaç verdi bu hafta kendı doktoruma gıdecegim bakalım
Çok sevindim iyi olmana Allahin izniyle daha da iyi olacaksin canim çok şükür :)
günaaaaayyydın annecikler. benimde kızım oluyormuşşş :)
elimde değil cnm dün o kadar sinirlendim ki, sabah kalktığımda dudağımda bişey çıkmış. Saygımı bozmayayım görünüşte de olsa iyi olayım diyorum , bu laf işitmek istiyor anlaşılan ,
inşallah canım ya hepinizden allah razı olsun sağ salim cocuklarımızı kucagımıza alırız inşallah hepimiz
:)) hayırlı evlatlar olsun
Ayy canım yaa kıyamam . bak kendin üzülüyosun belki de bilerek yapıyor bunu nede olsa elti milleti :))) ayy hepsi ayni yaa :)) sen ne kadar iyi olursan ol tepene çikarlar kiymet Bilmezler canim benim boşver . eğer içinde de tutmak istemiyorsan yeri gelince konuş valla ya şöyle ben öyle yapıyorum ister kirilsin ister se de kirilmasin yani bizim uzulmemizden daha önemli değil :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?