2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Gunaydin kizlar herkese bol enerjik kusmasiz bulantisiz bir gun olmasi dilegiyle selamlar

Canim hosgeldin cok sevindim seni burada gormek guzel

inşallah daha ii olcaz canım ya bugun daha iyiyim dun cok kotuydun ilaçları alınca baya rahatladfım

Hayırlı olsun canım, inşallah sana arkadaş olacak, hayırlı bir evlat olur

Hayirlisi olsun canim maşallah nazar değmesin :)) darısı bizim başımıza umarim bu güzel duyguyu bizde yaşariz artıkım :))))

Mimozaçiçeğim başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin inşallah üzülmemeye çalış benimde kayınpederim beyin kanaması geçirdi çok zor zamanlardayız bizde
kartal1126 sana da geçmiş olsun yerinde fazla kalkma dikkat et kendine
herkese de günaydın umarım iyi bir hafta olur..

Gecmis olsun canim

Ayy ne gıcık bu Eltiler hep böyle boşver canım sen onu sinirlerini bozduğuna değmez :) hem ona ne

sağol canım allah razı olsun

saol canım işteyim ama yatıyorum ayaklarımı uzatıyorum o yönde rahatım sizede geçmiş olsun

Ayy ne gıcık bu Eltiler hep böyle boşver canım sen onu sinirlerini bozduğuna değmez :) hem ona ne

elimde değil cnm dün o kadar sinirlendim ki, sabah kalktığımda dudağımda bişey çıkmış. Saygımı bozmayayım görünüşte de olsa iyi olayım diyorum , bu laf işitmek istiyor anlaşılan ,

elimde değil cnm dün o kadar sinirlendim ki, sabah kalktığımda dudağımda bişey çıkmış. Saygımı bozmayayım görünüşte de olsa iyi olayım diyorum , bu laf işitmek istiyor anlaşılan ,

Ayy canım yaa kıyamam . bak kendin üzülüyosun belki de bilerek yapıyor bunu nede olsa elti milleti :))) ayy hepsi ayni yaa :)) sen ne kadar iyi olursan ol tepene çikarlar kiymet Bilmezler canim benim boşver . eğer içinde de tutmak istemiyorsan yeri gelince konuş valla ya şöyle ben öyle yapıyorum ister kirilsin ister se de kirilmasin yani bizim uzulmemizden daha önemli değil :)))

sağol cnm desteğin için :) onun yeni bebeği oldu ben ona merak edip hiç sormadım , beni ilgilendirmez çünkü. Benim çok anlaşabileceğim karakter olmadığından çok fazla gidip gelmeyiz, çok nadir giderim ama o hep gelmek ister. Artık söylicem , senin bize sorduğun kadar biz doktora sormuyoruz dicem artık anlayana ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…