2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
elimde değil cnm dün o kadar sinirlendim ki, sabah kalktığımda dudağımda bişey çıkmış. Saygımı bozmayayım görünüşte de olsa iyi olayım diyorum , bu laf işitmek istiyor anlaşılan ,

Canim sinirlenme niye kziiyorsun eltine cinsiyetini sormasinda kotu bir sey mi var kotu bir niyetle mi soruyor ? Ben tam anlamadim rahatsiz olma sebebini ama yinede rahatsizsan devamli sorma ben ogrenince zaten soylerim diyebilirsin :)

hamile kıyafetleri giymeye başladınızmı acaba ne gibi kıyafetler tercih ediyorsunuz. Ben tecrübesizim bu konuda da

Ben 3 t shirt 1 gomlek almayi dusunuyorum

Ayy bizde oyleyiz canim gerçi benim eltimin düğünü yeni olacak ama soru yagmurlari bitmiyor bende hic sevmiyorum kendisini Allah biliyor :)) ben bu güne kadar saygıda kusur etmedim ama kötü ben oldum artik bende söylüyorum senin gibi :)) anlayana tabi

hamile kıyafetleri giymeye başladınızmı acaba ne gibi kıyafetler tercih ediyorsunuz. Ben tecrübesizim bu konuda da

Ben daha giyemiyorum canim göbüş o kadar büyümedi :)) ben evde olan bol t-shirt lerimi elbiselerimi bol gelen pantolonlarimi gidiyorum ve birde tayt tabiki :)) ama ileri için bir hamile pantolonu 3 tanede t-shirt aldim :)) inşallah giyicem bir gün :)))

Başın sağolsun canım, Allah sabır versin... Gülümsemesi çok güzel, mutlu olduğuna işarettir inşallah.

çok geçmiş olsun canım inş. atlatırsın kısa zamanda...

Oyleymiş canım bugun biraz daha iyi olmaya çalışıyorum hamile oldugum için melekler ziyaret edermiş beni dün rüyamda ağlama annaneb cok iyi yerde dediler bana. Artık içim daha rahat. Ananem şehit annesiydi herkese nasip olmaz şehit annesi olmak dagımın yanında ve cok mutluluklar şimdi. Meleklerinde söylediği gibi. Bu arada 3 günde 1,5 kilo verdiğim için heralde bebeğim artık hareket etmeye basladı yemek yemediğim zaman özellikle hareket ediyor çok farklı bir duyguymus

Ne mutlu sana ne guzel haberler gondermis Rabbim

günaaaaayyydın annecikler. benimde kızım oluyormuşşş :)
maşallah kızlarımız gittikçe çoğalıyo tebrikler annesi süsler püsler gezersiniz kızınla

Şehit annesi olmak tabiki herkese nasip olmaz, Rabbim oğluyla orda buluşturur inşallah. Bak ne güzel şeyler söylüyosun, üzme artık kendini canım. Bebeğini düşünmen gerekiyo, oda adeta bunu söyler gibi hareket etmeye başlamış bak ne güzel

günaydın kızlarr...hayırlı bir hafta geçiririz inşallah hepimiz.ben hastayım bugün..boğazlarım çok fena şişti..o kadar halsizim ki zar zor geldim çalışmaya ( ben bu aralar kendime hiç bakamıyorum.yemek yapasım gelmiyor.tabii yiyesim de yemek yiyemeyince de midem bulanıyor..keşke annem yanımda olsaydı..yalnızlık ve gurbetlik çok zor...eşim bütün ev işlerinde yardımcı sağolsun ama o da mutfaktan anlamıyo napsın Allah hepimizin yardımcısı olsun

cnm , melekleri dinle ve çok ağlama olur mu? artık nasıl olduğunu öğrendin hepimizin gideceği yer Rabbim zamanında sıralı ve hayırlı ölümler nasip etsin iş. bebişide üzme annesi bak artık hissettiriyor kendini :)

Başın sağolsun canım..Allah sizlere sabır versin. Ne güzel bir rüya görmüşsün, huzur dolu. Mekanı cennet olsun.
Lütfen kendine dikkat et, maalesef hayat devam ediyor ve bizim önceliğimiz hep bebişlerimiz..

merhaba kızlar.
benim de dedemi dün acile kaldırmışlar.
bilinci kapalıymış. dr lar da pek iyi konuşmamışlar.
aklım ankarada. gırtlak kanseriydi. cihazla nefes alıyordu.
haftasonu da kardeşime nişan yapıcaktık.
rabbim ne olur yardım et dedeme. sen herşeyin hayırlısını bilirsin verirsin.

Çok gecmiş olsun canım Rabbim göstermesin acısını cok zormuş cunku o ilk üç gün. Sağolsun melekler sayesinde ben bugun rahatım biraz daha

Çok gecmiş olsun canım Rabbim göstermesin acısını cok zormuş cunku o ilk üç gün. Sağolsun melekler sayesinde ben bugun rahatım biraz daha

sağol cnm benim inşallah kötü haberini almayız dedemin.
senin de acın taze. ama dikkat etmen lazım bebeğine.
ne güzel hareketlerini de hissediosun artık.
üzme kendini. takdir-ş ilahi. allahtan geldik allaha gidicez.
allahım ölümünde hayırlısını versin.

Hayırlı sabahlar kızlar..
Birkaç gündür gelen kötü haberler son bulsun inşallah bi daha olmasın..

inşallah canım ya hepinizden allah razı olsun sağ salim cocuklarımızı kucagımıza alırız inşallah hepimiz

Canım ilk mesajını göremedim, çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede iyi haberler vereceksin bize. Rapor süren bitti mi neden işe başladın ? Kendine çok dikkat et lütfen ve sakın moralini bozma, kanama olup da sağlıklı bebek dünyaya getiren o kadar çok kişi var ki...

İnşallah bunlardan biri de sen olacaksın :)

Her yeni haftada vucudumuzda degisik degisik seyler olmaya basliyo:) biz tabi biraz fazla pimpirikliyizz ama tam alistikk bu degisikliklere derken heralde bebisleri kucagimzda bulucaz:)

Kiyafetlerini gule gule kullan tatlim sonunda bebis rahat edicek yani:))

Canım artık üzme kendini bak anneannen iyiymiş. Allahım öteki tarafı versin. İnşallah orada sonsuza kadar yüzü gülecek. Hepimiz birgün sevdiklerimizle buluşucaz orada inşallah...
Bebeğini de hissediyorsun artık maşallah:) Allahım hepimize nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…