Valla cnm ben oğlumu esenler avicenna da doğurdum kendim Göktürk te oturmaktayım yakındıda bana hastaneden çok memnun kaldım tertemizdi ve normal doğum yaptım çok iyi geçti bide oğlum sarılık falanda olmadı çok şükür bunuda orada doğurucm kısmetse kadrosunda bayan genel olarak eşim kıskanç old içinde orda yaptm ayrıca erkek doktor takıntısı vardı öneririm yakın isen yani
Valla cnm ben oğlumu esenler avicenna da doğurdum kendim Göktürk te oturmaktayım yakındıda bana hastaneden çok memnun kaldım tertemizdi ve normal doğum yaptım çok iyi geçti bide oğlum sarılık falanda olmadı çok şükür bunuda orada doğurucm kısmetse kadrosunda bayan genel olarak eşim kıskanç old içinde orda yaptm ayrıca erkek doktor takıntısı vardı öneririm yakın isen yani
Canım benim,ben de forumdaki herkesden gelen olumlu haberlere çok seviniyorum ama pıhtılılardan iyi bir haber gelmişse mutluluğum ikiye katlanıyor:) çünkü başlarda biz 1-0 yenik başlamış gibiydik bu hamilelik olayına,hep bir korku,hep bir endişe.Çok şükür ki biz de sorunsuz yola devam edebiliyoruz.İnşallah tüm arkadaşlarımın sağlıklı doğum haberlerini alırız
Bu arada 61. İğnemi oldum bugün,artık baya alıştık bu işe.En çok moral bozan bendim iğneye,ben bile alıştım :)
Ben de kartal avicenne'de doğum yapacağım. Doktor hep normal doğuma yönlendiriyor. İnşallah sağlıklı doğumlar yaparız...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kamuran sen Maltepe Bölge hastanesine gitmiyor muydun? Benim doktorun da orayla anlaşması varmış da senden bilgi alırım diye düşünüyordum.
Canım benim,ben de forumdaki herkesden gelen olumlu haberlere çok seviniyorum ama pıhtılılardan iyi bir haber gelmişse mutluluğum ikiye katlanıyor:) çünkü başlarda biz 1-0 yenik başlamış gibiydik bu hamilelik olayına,hep bir korku,hep bir endişe.Çok şükür ki biz de sorunsuz yola devam edebiliyoruz.İnşallah tüm arkadaşlarımın sağlıklı doğum haberlerini alırız
Bu arada 61. İğnemi oldum bugün,artık baya alıştık bu işe.En çok moral bozan bendim iğneye,ben bile alıştım :)
Sen de git yarın acile. 2 hafta uzun bi zaman. Bi damla bi krem verirler belki. Ilerde ağrı olursa hiç duramazsın. Kulak ağrısı da zordur. Allah şifa versin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirli aksamlar arkadaslar insallah herkes iyidir.biz bugun 11+2 olduk cok sukur.benim uzun zamandir tum gun devam eden bulantilarim vardi bugun bi akrabanin dugunu vardi dugun sonrasida esimle dolastik tum gun disardaydik buyuzdenmi bilmiyorum ben bugun hiic migde bulantisi yasamadim cok sasirdim acaba kesildi mi artik bakalim yarin nasil gececek... bol bol yemek yemek istiyorum cunku henuz hic kilo almadim uzun zamandir lokma lokma yiyorum
hayırlı akşamlar.. sende iyi olucan inş. bu haftadan sonra zmanla azalıyor benim öyle oldu.. bende senin gibi almadım ama şimdi allahhh bi iştah sorma
Allah yardimcin olsun canim bende kullaniyorum oksapar igne bu aksam ignemi vurdum gobekten sol alt kisimdan igneyi cktigimde biraz kanama oldu ve igne yeri sisti biraz sonra indi cok hafif bi sislik var hala ve dokununca aciyo neden boyle oldu acaba yalnislikla damara mi denk geldi yarin saglkk ocagina gidip soracagim senin hic basina geldi mi boyle bisey
Oluyo canim arada oyle damara denk gelmistir endise etme benimde 2-3 kere bikac damla kan cikti igne yaptigimda sorun olmuyo yani
Öncelikle bismillah diyerek başliyorum :)
*HUCURÂT SÜRESİ
bu Sure de hamile bir kadin bu süreyi taşirsa karinindaki cenin, bi-iznillah tüm kötülüklerden korunur. Bu Sure yazılır ve zemzem dolu bir kaba konulur, orada bir miktar bekletildikten sonra bu sudan emzikli bir kadin içirilirse, bi-iznillah sütü çoğalır..
*SÂFFÂT SÜRESİ
Hayırlı evlat isteyen kişi,Sâffât Suresinin 100.ayetinde geçen İbrahim (A.S)in da şu duayi çokça yapmalidir."Ey Rabbim Bana (neslimi sürdürecek)salihlerden bir çocuk ihsan et."(arapça okursaniz daha iyi)
*ENBİYÂ SÜRESİ
Hamile olan bir kadin kolay doğum yapmak isterse,Enbiyâ Suresinin 30.ayetini bir Kağıda yazip suyun içinde bekletir,daha sonra bu sudan içerse,ALLAH'ın izniyle isteği olur
HER KIMIN EVLADI OLMUYORSA;Zekeriya(A.S)ın çocuğu olmasi için yaptığı ve Enbiyâ Suresinin 89.ayetinde geçen duaya devam ederse,Allah'u Teala'nın izniyle çocuğu olur.
SEVGİLER ♥ DUALARINIZ KABUL OLSUN....
Günaydın kızlarr :* hafta sonu burada olamadim kusura bakmayin ama yazdiklarinizi hep takip ettim sizsiz olur mu hiç :)) uzun zaman sonra bu hafta sonu çok güzel vakit geçirdim . eski günlerdeki gibi kocişle gezdim tozdum :) inanılmaz duygular yasadim sanki hic disariya cikmamis biri gibiydim)) kendime hamiş kıyafetleri aldim sabirsizlikka giyebilecegim günleri bekliyorum :) bugün tam 14 haftalık olduk teyzeleri :)) büyüdük birazda göbüş yaptik :) ben zor bir 3 ay gecirmedim ama bu haftalar inanılmaz rahat geçiyormuş :) darisi hepinizin başına hepinizi çok çok seviyorum :))
Günaydın canım aldıklarını güle güle giy maşallah bebişede büyüyorlar artık :)
Sorma cabuk geciyo aslında zaman ama biz heyecanimizdan fark edemiyoruz :))
Aynen öyle ilk üç aylık dönemi geride bıraktık bile daha dün gibi hamile olduğumu öğrendiğim gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?