2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

bende hamile gömleği alacağıma büyük kendimden iki beden büyük gömlek aldım pişman oldum tecrübesizlik işte

palaguzeli değil kız allah seni
ne güldüm sabah sabah.
plaza güzeli o şekerim.

oyyy nazda mı yaparmış annecine :) daha şimdiden fena bunlar çok güzel bir duygu Rabbim nerde kim istiyorsa nasip etsin inş. Bizim de randevumuz bu gece miniğimle hayırlısıyla :)ü

aynen öyle canim ya

ne güldük ama ben de cok uyuyorum ya hamileligimden beri babasi diyince anasina cekmis iste

kizlar kusura bakmayin ya gecmisleri okuyamadim heyecandan

hahaha...zaten ne olursa, annesi sana cekmis diyorlar...banada esim dedi, seni görünce bebis arkasina dönüyor dedi, sanki onun icin dönmüs olamaz....
sende öyle deseydin ya, seni gördü begenmedi deseydin ya..beni mecbur begenmesi gerek benim karnimda... :13:

Ben de cok stresliyim..okullar kapanmadan rapor almak istiyorum..gecen yil tazi gibi hic yorulmazdim uykusuz halde calisirdim.simdi 9 saat uyusam yine uyku bastiriyor.

ayy bende öyleyim birde patronum sinir edince karnim daha cok agriyor,
bulantilarim hala gecmedi daha...
ve eve gecseydim bir rahatlardim

Merkezden KARTALA . :) kanamanın durmasına çok sevindim .Bence progestanı kesmemeliydi doktorun.Zaten ilk 3 ayı geçtik içini ferah tut olur mu .Her şey güzel olacak inş.

oyyy nazda mı yaparmış annecine :) daha şimdiden fena bunlar çok güzel bir duygu Rabbim nerde kim istiyorsa nasip etsin inş. Bizim de randevumuz bu gece miniğimle hayırlısıyla :)ü

nazina gurban oliyim ya cok tatli biseymis canim hala saskinim fotografina bakip bakip duruyorum
saglicakla kucagimizda da görelim insaAllah :) hadi hayirlisi sende güzel haberlerle gel

cok haklisin canim dur dur bi dahakine bende hazir cevap olayim da söyleyim
annesinin karni o kadar rahat ki keyif yapiyordu kuzum

Selam arkadaşlar ,
dün akşam işten sonra ilk defa mutfağa girdim ,yemek olarak kısır yaptım tabi eşim ana yemeği sordu tabağı bitince ama güldük geçtik tabi:)
Akşam yüksek lisans ödevlerimi yapmaya çalıştım. çok zormuş
Bir de size bahsettiğim kitabı okumaya başladım. içgüdüsel doğum.
yakında notlarımı paylaşırım .
sizler de ne var ne yok ?

Merkezden KARTALA . :) kanamanın durmasına çok sevindim .Bence progestanı kesmemeliydi doktorun.Zaten ilk 3 ayı geçtik içini ferah tut olur mu .Her şey güzel olacak inş.

msj alındı.tesekkürler canım progestanı kesmedi zaten kullanıyorum bıde jel verdı vajinal onu kullnıyorum insallah canım ya

bende hamile gömleği alacağıma büyük kendimden iki beden büyük gömlek aldım pişman oldum tecrübesizlik işte

ben daha birsey almadim canim, ama kiz kardesim banada bir üst ismlamis, daha gelmedi..bakalim nasil olacak...burda hic birsey bulamiyorum yaa...hepsi cok yasli isi, hic güzel birseyler yok....fazla almakta istemiyorum

yaaaa böyle hazir cevaplar ver sende...
:)

SLM cici anneler,

nasilsiniz, benim gibi calisan anneler stresdemisiniz...

üfff beni patron cok sinir ediyor yaaa....zaten sinir oldu hamile oldugumu söyliyince...
ne bicim patronlar var bu dünyada, hepsi ayni sanirim

Merhaba cnm . emin ol bizim de farkımız yoktur :) benim patronda dün öğrendi, beni gözden çıkardı bile , gıcık ne olacak geri dönecek mi çıkacak mı demiş, o kadar bekleyemez miş

:)) tamam sorarım bugün yarın yazarım insaşallah pozisyonu değişmiştir birde cinsiyetini öğrenseydim çok merak ediyorum sizin belli mi

Belli canim erkek miş.belkide kızdır sizinki pipileri hemen belli ediyor teyzesi :))))) bizimki öyle belli etti.görmemek elde değildi.:)))))

Hehheeeeeheee Süpersiniz canim yaaa arada gülmek iyi geliyor.hep acıklı durumlar var özellikle Eşler üzüyorMuş ((

aman bizimki de üzüyor üzmesine de ben fazla takmamaya çalışıyorum.
ağlıyorum biraz napalım o kadar oluyor. kendimi fazla üzmemeye çalışıom bebeğim için.
çünkü takınca daha da büyüyor mevzular.
aldatma ne bileyim bişeyler gizleme olmadığı sürece eşler arasında herşey düzelir.
biraz kendi haline bırakmak lazım. üzerine gidince inada biniyor mesele.

Merhaba cnm , artık yavaş tan yemek yapmaya başlarsın , bende çok şükür olmadı öyle bir durum , kısmet olursa bende normal doğum isteyenlerdenim içeriğini arada paylaşırsan sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…