Canim sinirlenme niye kziiyorsun eltine cinsiyetini sormasinda kotu bir sey mi var kotu bir niyetle mi soruyor ? Ben tam anlamadim rahatsiz olma sebebini ama yinede rahatsizsan devamli sorma ben ogrenince zaten soylerim diyebilirsin :)
Ben 3 t shirt 1 gomlek almayi dusunuyorum
Palagüzeli aynen canim ilk defa gördüm cok cok cok baska bir seymis ya :))
Canim aynen dedigin gibi eger bir durum var ise de karnimdayken tedavisi yok zaten. Rabbim ömür verdigi kadar yasatacak onu. Bu saatten sonra zaten aldirma gibi bir sey söz konusu degil. O yüzden hic bosuna sIkIntiya girmeyelim dedik biz :)
Biz ilk randevuya da beraber gitmistik ama o zaman kücücüktü esim de bu sefer cok sasirdi bende muhtesem bir sey ya Rabbime cok sükür :)
Aynen canim kiz olsun erkek olsun fark etmez sagliklari sihatli yerinde olsun hayirli evlat olsunlarda önemli olan o
selam annecikler bizde bugün doktora gittik cok sevincliyim suan da
13+3 günlük bebegimiz 5.31 cm
annesi gibi uykusuna ve rahatina düskün kicini döndü yatti
elini cenesine koydu bi ara bir de ellerini kaldirdi cok ama cooook muhtesem bir duygu
aynen öyle canim ya
ne güldük ama ben de cok uyuyorum ya hamileligimden beri babasi diyince anasina cekmis iste
kizlar kusura bakmayin ya gecmisleri okuyamadim heyecandan
Ben de cok stresliyim..okullar kapanmadan rapor almak istiyorum..gecen yil tazi gibi hic yorulmazdim uykusuz halde calisirdim.simdi 9 saat uyusam yine uyku bastiriyor.
palaguzeli değil kız allah seni
ne güldüm sabah sabah.
plaza güzeli o şekerim.
ayyy Allah beniii ne etmesincok af edersin canim ya heyecanimdan mazur gör
oyyy nazda mı yaparmış annecine :) daha şimdiden fena bunlarçok güzel bir duygu Rabbim nerde kim istiyorsa nasip etsin inş. Bizim de randevumuz bu gece miniğimle hayırlısıyla :)ü
hahaha...zaten ne olursa, annesi sana cekmis diyorlar...banada esim dedi, seni görünce bebis arkasina dönüyor dedi, sanki onun icin dönmüs olamaz....
sende öyle deseydin ya, seni gördü begenmedi deseydin ya..beni mecbur begenmesi gerek benim karnimda... :13:
ayy bende öyleyim birde patronum sinir edince karnim daha cok agriyor,
bulantilarim hala gecmedi daha...
ve eve gecseydim bir rahatlardim
yok kız ne mazuru sabah sabah iyi güldüm sayende
Merkezden KARTALA . :) kanamanın durmasına çok sevindim .Bence progestanı kesmemeliydi doktorun.Zaten ilk 3 ayı geçtik içini ferah tut olur mu .Her şey güzel olacak inş.
bi tane konu var adi falimpirmis ben de onu flampir okuyorum Allahim flampir ne diyorum
bende hamile gömleği alacağıma büyük kendimden iki beden büyük gömlek aldım pişman oldum tecrübesizlik işte
nazina gurban oliyim ya cok tatli biseymis canim hala saskinim fotografina bakip bakip duruyorum
saglicakla kucagimizda da görelim insaAllah :) hadi hayirlisi sende güzel haberlerle gel
cok haklisin canim dur dur bi dahakine bende hazir cevap olayim da söyleyim
annesinin karni o kadar rahat ki keyif yapiyordu kuzum
SLM cici anneler,
nasilsiniz, benim gibi calisan anneler stresdemisiniz...
üfff beni patron cok sinir ediyor yaaa....zaten sinir oldu hamile oldugumu söyliyince...
ne bicim patronlar var bu dünyada, hepsi ayni sanirim
:)) tamam sorarım bugün yarın yazarım insaşallah pozisyonu değişmiştir birde cinsiyetini öğrenseydim çok merak ediyorum sizin belli mi
yok kız ne mazuru sabah sabah iyi güldüm sayende
Hehheeeeeheee Süpersiniz canim yaaa arada gülmek iyi geliyor.hep acıklı durumlar var özellikle Eşler üzüyorMuş((
nazina gurban oliyim ya cok tatli biseymis canim hala saskinim fotografina bakip bakip duruyorum
saglicakla kucagimizda da görelim insaAllah :) hadi hayirlisi sende güzel haberlerle gel
videoya çekmiştik biz bakıp bakıp duruyorum görmemiş gibisen de çekseydin özledikçe bakardın , inş cnm sağol ende iyi haberlerle geleyim herkez:de
Selam arkadaşlar ,
dün akşam işten sonra ilk defa mutfağa girdim ,yemek olarak kısır yaptım tabi eşim ana yemeği sordu tabağı bitince ama güldük geçtik tabi:)
Akşam yüksek lisans ödevlerimi yapmaya çalıştım. çok zormuş
Bir de size bahsettiğim kitabı okumaya başladım. içgüdüsel doğum.
yakında notlarımı paylaşırım .
sizler de ne var ne yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?