Yalnış yazmışım canım bir hafta bir hafta demişim. Iki hafta da bir medipole, iki hafta sonrada via ya gidiyoruz. Sizde değerlendirebilirsiniz. Anne olduğumuz için cok fazla özlüyoruz bebişleri
sürekli inatlaşıyor hep kendini düşünüyor barışsam afetsem yarın bana ne der biliyormusun konu acılırsa zaten sen suçlu idin suçunu kabul ettin olay bittider yine tartışırızz şuçlu olmasına rağmen gelip özür dilemiyor dün akşam suriyede çatışma oldu sesleri duyuncan uyandık korkup sarıldım bir an sarıldı öpmeye başladı benden bekliyormuş özürü ilk adımı ama asla özür dilemiycem kendinin istediği olmayacak kırdığı kalbimi görecek özürdileyecek çok küçük bir şey yüzünden çıktı tartışma kendisi büyüttü ağladımm saatlerce söyledikleri yaptıkları için allah canımı alsada sende bende kurtuksak dedim elini kaldırdı nasıl böyle birşey söylersin dedi söyledikleri içimi acıtmadı elini kaldırması öldürdü beni hadi vur onuda yap kendinide benide düşürdüğün duruma bak dedim indirdi elini nefret etmeye başladım artık ne yapcam bilmiyorumm
yalnış yazmışım canım bir hafta bir hafta demişim. ıki hafta da bir medipole, iki hafta sonrada via ya gidiyoruz. Sizde değerlendirebilirsiniz. Anne olduğumuz için cok fazla özlüyoruz bebişleri
sürekli inatlaşıyor hep kendini düşünüyor barışsam afetsem yarın bana ne der biliyormusun konu acılırsa zaten sen suçlu idin suçunu kabul ettin olay bittider yine tartışırızz şuçlu olmasına rağmen gelip özür dilemiyor dün akşam suriyede çatışma oldu sesleri duyuncan uyandık korkup sarıldım bir an sarıldı öpmeye başladı benden bekliyormuş özürü ilk adımı ama asla özür dilemiycem kendinin istediği olmayacak kırdığı kalbimi görecek özürdileyecek çok küçük bir şey yüzünden çıktı tartışma kendisi büyüttü ağladımm saatlerce söyledikleri yaptıkları için allah canımı alsada sende bende kurtuksak dedim elini kaldırdı nasıl böyle birşey söylersin dedi söyledikleri içimi acıtmadı elini kaldırması öldürdü beni hadi vur onuda yap kendinide benide düşürdüğün duruma bak dedim indirdi elini nefret etmeye başladım artık ne yapcam bilmiyorumm
Evet canım oldukça üzücü bir durum olsa gerek. Suriye olayları da korkuncmuş. Rabbim sabır versin. Evet bu durumda affedilmez. Özür dilemesi gereken kişi eşin. Bir sekilde anlaması gerekiyor. Üzülme ama lütfen
off off valla çoküzüldüm. kendim yaşamış gibi oldum.
inşallah özür diler de barışırsınız.
kızlar ben geldimm :)) çok şükür ikili testin kan sonucları cok iyi dedi.olumsuz bir durum yokmus.o kadar ısrar ettimki doktora cinsiyet konusunda kız olabilir ama net bişey sölemiorum daha erken bunun için dedi
pıhtılı arkadaslarım size sölemem gereken seyler var iğnenin dozu ile ilgili.ama şu an işyerindeyim ve cok yogunum müsait oldukca yazıcam ..
kızlar ben geldimm :)) çok şükür ikili testin kan sonucları cok iyi dedi.olumsuz bir durum yokmus.o kadar ısrar ettimki doktora cinsiyet konusunda kız olabilir ama net bişey sölemiorum daha erken bunun için dedi
cnm yine seni düşünmüş aslında , sen ona kaldıramayacağı bir cümle sarf ettiğinden dolayı o da kızmış ve böyle bir kelimeyi duymak istemediğinden yapmış yanlış bir harakette olsa yapmış bulunmuş . Özür dilemeye de gurur yapıyor. Arada her ailede olur böyle tartışmalar , üzülme lütfen akışına bırak illaki konuşacaksınız ve o zaman sağlam kafayla her rahatsızlıklarını anlat , önemli olan küslüklerinizi fazla sürdürmeyin çok ara vermeyin saygınızı eksitmeyin
canım suriye olayları bi yadan burda yanlızım kimsem yok eşimde bunları yapınca çok kötü oldumm tek tesselim bebeğim onun içinde korkuyorumm böyle bir ortama gelmesii beni üzüyor nasıl edeceğim bilmiyorumm ya eşimin ailesi daha anlayışlı eşimden nasıl bu aileden çıktın diyoruumm özürdileyecek dilemezse çeker giderim memlekete kafamı dinlerim birazz yine dilemezse biter bu evlilik bu korku ile yaşayamam
barışsam bile bebeğim için barışırımm başka türlüsü olmazz
Kızlar az önce beni kim aradı bilin bakalım eltimne sorduğunu tahmin edersiniz ... takmıyorum , sinirlenmiyorum , bebeğimi üzmemeliyim
böyle düşünecekse hiç düşünmesin daha iyi ben onu çok seviyordumm o da bunu biliyor kendini terketmiycemi düşünüp herşeyi kolayca yapa bileceğini zannediyorr özür dilerse herşeyi anlatıcamm bidaha böyle şeyler yaşanısa bu evllik biter diyeceğim aslında o korkuyu vermeliyimki değerimi bilsin şimdi kolu kırık olmasa idi giderdim annemlere ama kolu kırık kv laf eder kolu kırık sen nasıl bırakıp geldin der hiç hoş olmazz :26:
canım suriye olayları bi yadan burda yanlızım kimsem yok eşimde bunları yapınca çok kötü oldumm tek tesselim bebeğim onun içinde korkuyorumm böyle bir ortama gelmesii beni üzüyor nasıl edeceğim bilmiyorumm ya eşimin ailesi daha anlayışlı eşimden nasıl bu aileden çıktın diyoruumm özürdileyecek dilemezse çeker giderim memlekete kafamı dinlerim birazz yine dilemezse biter bu evlilik bu korku ile yaşayamam
barışsam bile bebeğim için barışırımm başka türlüsü olmazz
şöyle düşün ,önceden ultrasyonmu varmış öyle böyle geçiyor işte , biz yine iyi çok şükür teknolojiden faydalanabiliyoruz
Ayy eltinde bi alemmis hakkaten canim yaa... İkizmis bi kiz bi erkek deseydin keske...
13+3 deyim ben şimdi. işte 14.hafta diolar.
dediğin gibi hissetsek çok güzel olucak.
bak damla başka dr a gidin diyor.
bana da mantıklı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?