2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Yalnış yazmışım canım bir hafta bir hafta demişim. Iki hafta da bir medipole, iki hafta sonrada via ya gidiyoruz. Sizde değerlendirebilirsiniz. Anne olduğumuz için cok fazla özlüyoruz bebişleri

evet cnm yaa ben çok özlüyom bebişimi.
mümkün olsa hep görsem.
doğunca iyice deli olcaz bu gidişle

Evet canım oldukça üzücü bir durum olsa gerek. Suriye olayları da korkuncmuş. Rabbim sabır versin. Evet bu durumda affedilmez. Özür dilemesi gereken kişi eşin. Bir sekilde anlaması gerekiyor. Üzülme ama lütfen

yalnış yazmışım canım bir hafta bir hafta demişim. ıki hafta da bir medipole, iki hafta sonrada via ya gidiyoruz. Sizde değerlendirebilirsiniz. Anne olduğumuz için cok fazla özlüyoruz bebişleri

canım ya pek bakamıyorum topik hızla ilerliyor senin anneannen mi vefat etti başınız sağolsun kuzum allah rahmet etsin

off off valla çoküzüldüm. kendim yaşamış gibi oldum.
inşallah özür diler de barışırsınız.

kızlar ben geldimm :)) çok şükür ikili testin kan sonucları cok iyi dedi.olumsuz bir durum yokmus.o kadar ısrar ettimki doktora cinsiyet konusunda kız olabilir ama net bişey sölemiorum daha erken bunun için dedi

cnm yine seni düşünmüş aslında , sen ona kaldıramayacağı bir cümle sarf ettiğinden dolayı o da kızmış ve böyle bir kelimeyi duymak istemediğinden yapmış yanlış bir harakette olsa yapmış bulunmuş . Özür dilemeye de gurur yapıyor. Arada her ailede olur böyle tartışmalar , üzülme lütfen akışına bırak illaki konuşacaksınız ve o zaman sağlam kafayla her rahatsızlıklarını anlat , önemli olan küslüklerinizi fazla sürdürmeyin çok ara vermeyin saygınızı eksitmeyin

pıhtılı arkadaslarım size sölemem gereken seyler var iğnenin dozu ile ilgili.ama şu an işyerindeyim ve cok yogunum müsait oldukca yazıcam ..

canım suriye olayları bi yadan burda yanlızım kimsem yok eşimde bunları yapınca çok kötü oldumm tek tesselim bebeğim onun içinde korkuyorumm böyle bir ortama gelmesii beni üzüyor nasıl edeceğim bilmiyorumm ya eşimin ailesi daha anlayışlı eşimden nasıl bu aileden çıktın diyoruumm özürdileyecek dilemezse çeker giderim memlekete kafamı dinlerim birazz yine dilemezse biter bu evlilik bu korku ile yaşayamam

off off valla çoküzüldüm. kendim yaşamış gibi oldum.
inşallah özür diler de barışırsınız.

barışsam bile bebeğim için barışırımm başka türlüsü olmazz

kızlar ben geldimm :)) çok şükür ikili testin kan sonucları cok iyi dedi.olumsuz bir durum yokmus.o kadar ısrar ettimki doktora cinsiyet konusunda kız olabilir ama net bişey sölemiorum daha erken bunun için dedi

pıhtılı arkadaslarım size sölemem gereken seyler var iğnenin dozu ile ilgili.ama şu an işyerindeyim ve cok yogunum müsait oldukca yazıcam ..

Cokk sevindim canimm hadi gozunaydinn:)) demek cinsiyeti yine ogrenemedinn valla biz napicaz boyle bilmiyorumm heralde 20. Haftaya kadar solemicekler bize :)

Eee ama sen boylee bisey solicekmis gbi yapip misait olunca yazari diyince en meraktan catlarimm:)

hoşgeldiniz çok şükür güzel haberlerle geldin , hayırlı evlat olsun bebişlerimiz inş. :)

Kızlar az önce beni kim aradı bilin bakalım eltim ne sorduğunu tahmin edersiniz ... takmıyorum , sinirlenmiyorum , bebeğimi üzmemeliyim

böyle düşünecekse hiç düşünmesin daha iyi ben onu çok seviyordumm o da bunu biliyor kendini terketmiycemi düşünüp herşeyi kolayca yapa bileceğini zannediyorr özür dilerse herşeyi anlatıcamm bidaha böyle şeyler yaşanısa bu evllik biter diyeceğim aslında o korkuyu vermeliyimki değerimi bilsin şimdi kolu kırık olmasa idi giderdim annemlere ama kolu kırık kv laf eder kolu kırık sen nasıl bırakıp geldin der hiç hoş olmazz :26:

Canim esinin yaptigi evet cok yanlis cok uzuldum senin icin ama hepimizin yazdiklarina soyle bi bakiyorum da asagi yukari hepimiz ayni haftalardayoz ve hepimiz eslerimzle kavga ediyoruzz ((

Kizlarr galibaa bu iste tek hatali anlayissiz oldugunu dusundugumuz eslerimiz diil maalesef bizim hormonlar da cok fena tavan yapmis durumda ve bu yuzden bizde agzimizdan normalde cikmayacak sozleri soleyebiliyoruz yada daha once olsa alinmayacagimiz biseye alinabiliyoruz

Bence havvacim sen de empati kur esinle tartisttgijiz aksam solediklerini bi dusun yanlis bi cumle kurmus olabilir misin diye?tabiki senin soleyecegin hicbisey sana el kaldirmasini hakli cikarmaz ama bebegin icin biraz olumlu yonden de bakmaya calis evi terkedip cikmak cok kolay ama dogru bi hareket diil bu benim sahsi fikrim canim yine de sen bilirsin...

sakın bir yere gitme evini eşini terk etme ... o zamanla hatasını anlayacak ve özür dileyecek sadece sözlerinle gözdağı verebilirsin belki. Mesela dün masaya oturmadığını söyledin bence otursaydın daha iyi olurdu . Özür dilemeye de çekiniyor senin tepkinden korkuyor olabilir . Kv ye gelince onlar gitti muhabbeti yapamazlar sebebini duyunca ama sen sakın gitme ... Herşey düzelecek ...

hemen gemileri yakma cnm. dur bakalım biraz zaman ver. hatasını anlar inşallah.
sen kendini üzmemeye çalış. bebeğini düşün. ağlayıp durma bak.

şöyle düşün ,önceden ultrasyonmu varmış öyle böyle geçiyor işte , biz yine iyi çok şükür teknolojiden faydalanabiliyoruz

Haklisin cnm oyle tabi ama ilk gebeligimde bos gebelik yasadgm icin bu tedirginligim ama allaha emanetiz ins koruyacak yavrularimizi dua ediyorum

hayırlısı olsun cnm sonuçların.
inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…