günaydın kızlar hayırlı sabahlar güzel bir gün olur inşallha
Canim benim uc aydan sonra kullanilan vitaminler konusunda katiliyorum ama demir hapi konusunda durum farkli hatta uc aydan sonra saglik ocaklari demir hapini ucretsiz veriyolar kullanilmasi gerektigi icin suan kan degerlerin normal olsada ilerleyen donemlerde kansizlik olusmasi buyuk bir ihtimal kansizlikta hem sana hem bebege zarar veren bi durum bu ilerleyen zamanlardaki yetersizligin bastan onune gecmek icin uc aydan sonra dogundan sonraki uc aya kadar demir kullanilmasi rutin internetten bu konuyla ilgili makaleleri okuyabilirsin.digerleri degil ama demir hapi gercekten cok onemli... benim karsi komsum ikinci gebeliginde kullanmadi uzerine olmadi sonra hep saclari dokuldu mahvoldu kansizliktan...
günaydın canım kanama şükür yok vajinal jel ve progestan kullanıyorum canımGünaydın canım, nasıl oldun, kanama vs. bitmiştir umarım artık ?
Günaydın canım iyi misin nasıl oldun?? Bi problem kalmamıştır inşallah
Günaydın cnm. Nasılsınız bugün ?
günaydın canım kanama şükür yok vajinal jel ve progestan kullanıyorum canım
iyiyim şükür moralim falan çok bozulmustu bıde şu karnımdakı ağrı geçse daha çok sevincem bakalımbu hafta buradakı doktoruma gıdıcem
çok sevindim canım, hamileliğinde kanama geçiren tanıdıklarımız var, çok şükür sorunsuz bi şekilde kucaklarına aldılar bebeklerini. Ağrılarında zamanla geçer bişeyin kalmaz inşallah moralini yüksek tut üzme kendiniHer şey güzel olacak inşallah
günaydın kızlar3 gündür yoktum şehir dışındaydım geldim şimdi geçmişi çok okuyamadım umarım bi sorun yoktur
aaaa ilk kez benim düşüncemin aynısını düşünen birini buldumbende yaptırmadım 2 liyi zaten bebiş uyuyodu doktorda ölçüm yapmadan alamam 16. haftada 3 lü var istersen dedi sonra konuştuk bu testlerde çıkabilecek olan hiç bir hastalıgın tedavisi yok anne karnında dedi tek yapılacak olan 5 aylıkkken kalbini durdurup almakmış onada nasıl kıyar insan
bide doktorun söylediği sadece ihtimallermiş yani downlu dediği saglam saglam dediği downlu olabilirmiş bu nedenlede ne o cana kıyılır ne de 9 ay bu sıkıntıyla güzel hamişlik mahvedilirherkesin kendi fikri ama bana milyonda 1 dese sıkıntımdan ölürüm o nedenle yaptırmıcam
sürmeli prensesine çok sevindimsag salim gelir inş. dogum tarihimiz aynı seni eylül annelerinden tanıyorum yanlış anımsamadıysam bende perşembe gitcem kız istiyorum erkek hissediyorum bakalım nolacak
Haber ver hemi inşallah yukarı çıkmıştır :))))))) bide doktora sorsana bunlar dönüyorlarmi böyle yaa hep :)))
inşallah canım ya burasıda olmasa
inşallah tersten doğmaya çalışmaz:)[/QUOTE
bakalım bugün gidicem doktora pozisyonu düzeltmiş mi aahh birde cinsiyetini öğrenseydim çok merak ediyorumm
tşk canım siz iyiki varsınızKartal iyi olmana sevindim
günaydın canım geçmiş olsun iyi olmana sevindim. yazma fırsatım olmamıştı sana inşallah iyi olursun ve sağlıklı bi şekilde yavrunu alırsın inşallah kucağına canım. bide moalini bozma canım iyi düşün ve iyi olsun...
günaydınnn annecikler :)
Günaydın güzel ekim anneleri sağlıklı bebişlerr
günaydın kızlar ve bebişleri.
nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?