2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Tabi canım doğru söylüyorsun ama ben ömrüm boyunca kansızdım sonra demir ilaçlarına başladım hiç bir işe yaramayınca bıraktım hepsini keciboynuzu pekmezi ve her sabah taze sıkılmış meyve suyuyla kanım katlandı zaten kansızdım kalınca baş dönmesi falan cok oluyor direk anlıyorum ama ilaç kullanmayı ben acıkcası cok sevmiyorum ve eşimde sevmiyor ama siz kullanın tabi canım evet onemli bunlar bebek için.

Günaydın canım, nasıl oldun, kanama vs. bitmiştir umarım artık ?
günaydın canım kanama şükür yok vajinal jel ve progestan kullanıyorum canım
Günaydın canım iyi misin nasıl oldun?? Bi problem kalmamıştır inşallah

iyiyim şükür moralim falan çok bozulmustu bıde şu karnımdakı ağrı geçse daha çok sevincem bakalımbu hafta buradakı doktoruma gıdıcem

çok sevindim canım, hamileliğinde kanama geçiren tanıdıklarımız var, çok şükür sorunsuz bi şekilde kucaklarına aldılar bebeklerini. Ağrılarında zamanla geçer bişeyin kalmaz inşallah moralini yüksek tut üzme kendini Her şey güzel olacak inşallah

inşallah canım ya burasıda olmasa

aynen öyle, kesin olmayan tedavisi olmayan bir tanı için boş yere evhamlanıp duracam. ben dua ediyorum Allah'a sağlıklı sıhhatli doğsun diye Allah yeter bize:)

Haber ver hemi inşallah yukarı çıkmıştır :))))))) bide doktora sorsana bunlar dönüyorlarmi böyle yaa hep :)))

:)) tamam sorarım bugün yarın yazarım insaşallah pozisyonu değişmiştir birde cinsiyetini öğrenseydim çok merak ediyorum sizin belli mi

inşallah canım ya burasıda olmasa

günaydın canım geçmiş olsun iyi olmana sevindim. yazma fırsatım olmamıştı sana inşallah iyi olursun ve sağlıklı bi şekilde yavrunu alırsın inşallah kucağına canım. bide moalini bozma canım iyi düşün ve iyi olsun...

Gunaydin arkadaslar, mimozacicegim basin sagolsun canim. Allah kalanlara uzun omur nasip etsin insallah. Cok kotu zamanlar geciriyorsun ama bebeginin gelisi hepsinin acisini unutturacak.

Havvacim esimle sikinti yasamana uzuludum. Ara sira oluyor boyle seyler. Erkekler hep boyle ama biz de hormonlardan dolayi bu aralar cok gerginiz. Hakli da olsalar alttan almalari lazim.

Kartalcim cok sukur duzelmis kanaman. Allahim bir daha yasatmasin.

Okuyamadigim diger arkadaslarin hepsine selamlar, opucukler.

Ben 15. Haftadayim bulantilarim cok azaldi. Ama istahim kapandi. Hic bi sey yiyesim gelmiyor. 4. Aya giricem ama daha 500 gr aldim. Normal mi, bebeklerim iyidir di mi?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

evet biz de bu aralar çok duygusalız ya ben de dün sürekli uyuyorum hiç bi iş yapamıyorum die ağladım eşim saolsun yardımcı oluyo ama o da bazen sıkılıyo heralde her işi yapmaktan dün o da yemek derdine düşmeyince yemek yok işleer duruyo die oturdum ağladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…