Biraz önce lavaboya gittim moralin çok bozuldu peceteye kan geldi ciktigimdan beri agliyorum lütfen dua edin kozlar moralin çok bozuk
Korkma canim . Allahin izniyle birşey olmayacak dualarimiz seninle . . .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz önce lavaboya gittim moralin çok bozuldu peceteye kan geldi ciktigimdan beri agliyorum lütfen dua edin kozlar moralin çok bozuk
Canım oyle ama eşim gecen telefonda sorduğunda her geldiğinizde belli bir ödeme yapıyorsunuz doğuma girerken de kalanı yapıyorsunuz demiş. Bu bakımdan biz biraz daha orayı düşündük. Bak onu sormayı unuttum eşimde ben çekmek istiyorum fotoğrafını diyor. Ama bizimki sanırım sezeryan olacak. Sezeryanda doğuma eşim girebiliyor mu bu hastahanede bir fikrin varmı?
Benim elimde olsa normali düşünürdüm. Sen niye normalden vazgeçtinbazı hastaneler kabul ediyor ama burayla konuşmak lazım.
canım merhaba ben günlerdir giremiyorum
haklısın canım ama eşim yanımda değil yalnızım.
sakinleşip doktorun verdiği donaxly fitil ne kadar zorlansam dai kullanmaya devam ettim, lekelenmeler azaldı çok şükür nokta şeklinde şu an.
dua edin lütfen bana inşallah bir daha olmaz, o noktalar da kesilir.
her lavaboya gidişimi bir görseniz. inşallah gelmez bir daha...
ne duydun merak ettim ben de oraya gidiyorum ama hastaneyi bilmiyorum sadece doktor için gidiyorum duyduklarını söylersen sevinirim
Canım panik atağım var ve fıtığım. Hadi bunların hepsini geçtim zaten doktorda çatın dar olabilir dediki çatım bence de dar. Öyüzden bile bile tehlikeye atamam kendimi. Zaten panik atakla ölurum herhalde ben oracıkta. Cok korkuyorum normal doğumdan.
Anladım canım. Geçmiş olsun. Sağlık şartları elvermiyorsa sezaryen şart.
Canım ya ben doktora sormayı unuttum acil bir durum olursa Allah korusun Fatıma'nın durumu gibi birsey doktorla iletişime geçebiliyor muyuz?
Aman sor canım bizim daha iki hafta var kontrolümüze. Bu cok onemli bir faktör cünkü.acil durumlarda doktora ulaşabilmeliyizBende sormadım. Yarın fırsat olursa sorarım.
Hemen dr unu ara veya hastaneye git cnm.Biraz önce lavaboya gittim moralin çok bozuldu peceteye kan geldi ciktigimdan beri agliyorum lütfen dua edin kozlar moralin çok bozuk
Ama ne biliyim bu doktorlarımı denedin ki?
Doktorundan memnunsan değiştirme tabi ama öncelikle bütün doktorların nerdeye hepsi sezeryan diyorlar normal doğum diyende son anda sezeryana dönüyor (3 tane örneğiyle konuştum)
Sonra çocukları gereksiz küvezde tutmalar (fazla küvezde çok zararlı)
Ayrıca bir arkadaşımın halasının gelini hamileyken gidiyorlar (doktorun adını hatırlamıyorum) doktor bu bebek özürlü almamız gerekiyor ACİL diyor insanlar perişan oluyor Allah tan akıllı biri çıkıyor başka bir hastaneye daha soralım diyor ve bebek çok şükür sapa sağlam şuanda 2 yaşında vs
elbette Allah a emanetiz ama ben ATLAS hastanesini çok sevmememe rağmen erdeme gidemedim tercih sizin
Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım insallah
cok sagol canim ya.sabahki yaptigimlayim hala ve kendimi cok cok iyi hissediyorum masallah.yemek biraz sinsin yine yapacam.bir arkadas gargarasini yap demisti ama onemsememistim .deniz tuzlu gargara yaptim olmadi.ama bu ins sorunumu cozecek
![]()
Doğru diyorsun da tedirgin oldum ondan :) geçti simdi :) bi oralari arastirayim bakayim
ayni seyleri bende duydum malesef ama dahada endiselendrmek istemedm.Allah hayir etsin hepimizin sonunun.
malesef öyle biz duyduğumuz söyleyelim ama kendi kararları çok alternatifsiz değil hastaneler ben kadıköy şifadan ATLAS a döndüm aralarında dağlar kadar fark var ama bebekler ikiz ve doğum sezeryan gibi görününce masraflar çok yükseliyor mecbur ekonomi yapmak gerekti.
Erdemle Atlasın şartları aynı sayılır benim iki arkadaşım doğum yaptı atlasta (ki çok yakın arkadaşlarım) çok memnunlar