2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çok çok geçmiş olsun canım. Dinlen ve fitilini kullan. Ben fitil kullanmıştım ama iltihap ihtimaline karşı vermişti doktor. Vajihex diye bir fitildi. Kanama neden olmuş canım. ağır bir iş mi yaptın?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagol canim.Dinleniyorum kullandim fitilimi. Endol fitil. Ufak tefek ev isleri yaptim agir bi is yapmadim. Kanamanin neden oldugu hakkinda bisey soylemedi. Artarsa gel dedi biraz azaldi gibi. 2gun fitil kullanip ertesi gun arayacagim bakalim.Dua edin arkadaslar...

Maşallah maşallah:) kıyafetin de çok tatlı:))

Bu arada bugün ilk defa kendime bir şey aldık hamileliğimle ilgili:)) kendimi çok garip hissettim bunu giyince:) işte babasının Cihangir'i için aldığı tişört:))
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397926692.263663.webp

Sagol canim.Dinleniyorum kullandim fitilimi. Endol fitil. Ufak tefek ev isleri yaptim agir bi is yapmadim. Kanamanin neden oldugu hakkinda bisey soylemedi. Artarsa gel dedi biraz azaldi gibi. 2gun fitil kullanip ertesi gun arayacagim bakalim.Dua edin arkadaslar...

Canım Eylül ve Ekim annelerinde kanaması olan çok arkadaş tanıdım. Çok şükür hepsi de iyiler. Progestan veriyorlar ve geçiyor. Herhalde sana da aynısını verdi doktor. Dualarım seninle canım hiçbir şey olmayacak. Bu yolda sonuna kadar beraberiz yavrularımızla. Onları kucağımıza alıcaz Allah'ın izniyle. Sen strese girme ki bebeğin de üzülmesin annesi. Dua ediyorum ve hepimiz de dua edicez kesilecek kanaman canım.

Merhabalar teyzeleri ve arkadaşları :))
Geldik biz sınavdan iyimi geçti hiiiiç bilmiyorum resmen salladım hiç çalışmadım bile çünkü :) Allah'tan annemin ve eşimin sınavı güzel geçmişte benim için bi teselli oldu. Buyrunuz teyzeleri buda bizim fotoğrafımız.
Henam ve ben :)
Eki Görüntüle 1077510

Güzel annesi ve güzel hena'mız maşallah size. Allahım nazardan saklasın sizi. Ne güzel de görünüyorsunuz annesi çok yakışmış bu prenses annesine:))

Canım Eylül ve Ekim annelerinde kanaması olan çok arkadaş tanıdım. Çok şükür hepsi de iyiler. Progestan veriyorlar ve geçiyor. Herhalde sana da aynısını verdi doktor. Dualarım seninle canım hiçbir şey olmayacak. Bu yolda sonuna kadar beraberiz yavrularımızla. Onları kucağımıza alıcaz Allah'ın izniyle. Sen strese girme ki bebeğin de üzülmesin annesi. Dua ediyorum ve hepimiz de dua edicez kesilecek kanaman canım.

Sagolun canim. Insallah gecer, atlatirim bu durumu. Moral veriyosunuz bana Allah razi olsun.

Sagolun canim. Insallah gecer, atlatirim bu durumu. Moral veriyosunuz bana Allah razi olsun.

Atlatacaksın tabi. Oğluşlarımız artık öyle ufak değil. 5.aylarına girdiler güçlüler artık. Hem annesine bu kadar alışmış hiç bırakır mı annesini:) içini ferah tut iyice azalıp bitecek bu dert.

Atlatacaksın tabi. Oğluşlarımız artık öyle ufak değil. 5.aylarına girdiler güçlüler artık. Hem annesine bu kadar alışmış hiç bırakır mı annesini:) içini ferah tut iyice azalıp bitecek bu dert.

insallah, buyuduler artik ogluslarimiz. Bu aylarda olmasi insani biraz rahatlatiyo tabi. Ilk uc ayda olsaydi daha cok korkardim. Bence de bitecek inaniyorum, annemde yasamis aynisini simdi kardesim 22 yasinda;)

insallah, buyuduler artik ogluslarimiz. Bu aylarda olmasi insani biraz rahatlatiyo tabi. Ilk uc ayda olsaydi daha cok korkardim. Bence de bitecek inaniyorum, annemde yasamis aynisini simdi kardesim 22 yasinda;)

Diyorum ya canım kanaması olan çok kişi tanıdım. Hepsinin de bebişleri çok iyi maşallah:) hepimiz kanama riski altındayız ama çok şükür bunun bir ilacı var. Geçecek annesi:)

Kontrolden geldim kizlar.oglusum 160 gr olmus masallah.Hersey normaldi. Doktordan ciktiktan sonra kanamam oldu. Hala da devam ediyo. Doktor dinlen dedi.fitil verdi 2gun kullanicam. Daha once kullanan var mi aranizda?

Cnım noldu neden kanaman oldu? Tekrar baksaydı ultrasondansoktorun bebeğin sağlık durumu için? Bir girdim sayfaya yazını görünce cok korktum iyisin dimi? Kamuran arkadasıma katılıyorum oğlun seni okada cok seviyor ki ve okada alıştı ki artık seni boğalım gitmesi mümkün dahii değil. 5. Ayımız içerisindeyiz artık korkma bol bol dua et yavruna. Rabbim koruyacktır kuzunu. Peki noldu birden mi başladı kanaman? Stres falan mı yaptın noldu canım?

Cnım noldu neden kanaman oldu? Tekrar baksaydı ultrasondansoktorun bebeğin sağlık durumu için? Bir girdim sayfaya yazını görünce cok korktum iyisin dimi? Kamuran arkadasıma katılıyorum oğlun seni okada cok seviyor ki ve okada alıştı ki artık seni boğalım gitmesi mümkün dahii değil. 5. Ayımız içerisindeyiz artık korkma bol bol dua et yavruna. Rabbim koruyacktır kuzunu. Peki noldu birden mi başladı kanaman? Stres falan mı yaptın noldu canım?
Doktordan geldikten sonra oldu canim. Birden. Doktor fitil verdi dinlen dedi. Sagligi gayet iyiydi oglusumun. Yuzde yuz erkek dedi doktor:) kartalin yasadigi durumun aynisi sanirim. Ic camasirima birden bosaldi. Simdi tuvalete gittikce geliyo. Insallah bitecek.

kızlar an itibarı ile bende hissediyorum artık pıtpıtları ilk önce ihtimal vermedim ama baktım hep aynı yer bu bebeğim dedim sonunda artık içim daha rahat bir haftadır acayip korkulu rüyalar görüyordum bebeğimin suyu gelmiş erken doğmuş falan hergün böyle rüyalar görüyordum bende kimseye söylemiyordum korkudan ama pazartesi söylicem artık kaynanalara sonrada arkadaşlarıma allahım sana çok şükür bu hissi tattırdığın için hissetmeyenlerde inşallah en kısa zamanda hisseder dualarım sizinle kızlar sizde bana dua edin sağlıklı bie şekilde kucağımıza alalım

Ohh ne güzel bak güzel günler seni bekliyor işte korkma artık biliyorum söylemek zor ama emin ol bende görüyorum bazen oyle rüyalar cunku korkuyoruz korkularımız rüyada ortaya cıkıyor. Bende zaman saman rüyamda kan görüyorum ama sağlıkla yaşıyor cok şükür kuzularımız

Doktordan geldikten sonra oldu canim. Birden. Doktor fitil verdi dinlen dedi. Sagligi gayet iyiydi oglusumun. Yuzde yuz erkek dedi doktor:) kartalin yasadigi durumun aynisi sanirim. Ic camasirima birden bosaldi. Simdi tuvalete gittikce geliyo. Insallah bitecek.

Ay canım çok cok korktum inşallah geçecek sıkıntı yapma kuzum seninle beraber olacak yatıp dinlen bol bol su iç olurmu

Tilya güzel değil ama hena'nın telaffuzu güzel:) ben de açıköğretim sınavına girdim canım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Tesekkür ederiz teyzesi :) ee nasıl geçti sınavın

Öyle mi diyorsun? Göbek fazla göğüste fazla popiş yok olunca komik duruyorum yani bana oyle geliyor belki de bilemedim :s sen kaç kilo aldın canımm? bu arada çok tesekkür ederim canım o senin eminimki güzel bakısından kaynaklanıyordur.

Emin ol benimki gibi popun da olunca daha çok mutsuz oluyorsun. Çünkü memeler bir yandan, göbek bir yandan bir de popo, Bayram yeri gibi :1::52:

Tesekkür ederiz teyzesi :) ee nasıl geçti sınavın

Sabahki iki sınavım iyiydi. 3. Sınıftayım ben. Alttan bi dersim vardı baş belası ticaret hukuku. O öğleden sonraydı. Tam bir felaket:)) onu veremezsem 4. Sınıfa geçemem. 4e geçmek için 2den dersin kalmaması lazım çünkü:)

Son düzenleme:
Hanımlar bu arada ben sadece nemlendirici olması için vazelin aldım. Çünkü olacaksa çatlaktan kaçış hiçbir şekilde yok diye biliyorum ben:17:

Hanımlar bu arada ben sadece nemlendirici olması için vazelin aldım. Çünkü olacaksa çatlaktan kaçış hiçbir şekilde yok diye biliyorum ben:17:

Benim de eczaneden aldığım krem bitmek üzere. Artık dove nemlendiricime devam edicem. Zaten olacaksa da oluyor. Kuafördeki abla da normal nemlendirici sürdüm hiç çatlamadı dedi. Bu hafta doğuracak:)) varisi de olmamış hiç. Ve sadece 10 kilo almışşşşş. darısı başımıza:)

insallah hepimiz babislerimize kavusuruz, allah im herkese nasip etsin, demek sen daha kimseye soylemedin hee vallah iyi saklamissin, benimki cift cizgiyi gordugumuz gun kv haber ucurdu:9: pitpitlari bende gayet net hissediyorum artik ilkinden tecrube var tabi tereddutsuz anliyo insan 2.ncide
bizim kv birsürü torunu var zaten erkek olmadıkça bir kıymeti yok anlıcağın çok ilgisizler bizde garanti olmadan söylemek istemedik
Canim gozun aydin ben de birseyler hissediyorum ama emin olamiyorum bebis mi sen ne sekilde hissediyorsun benim hissettigim sey tam anlamiyla pit pit :52: birsey vuruyor sanki

Bebisine masallah canim sanada gecmis olsun insallah en kisa zamanda kesilir :nazar:
bende pıt pıt şeklinde hissettim yemekten 5 dakika sonra anlam veremedim hep aynı yerde olunca artık bebeğim bu dedem 1 saat böyle oynadı sonra geçti artık oynamıyor bakalım birdaha ne zaman olacak
Ohh ne güzel bak güzel günler seni bekliyor işte korkma artık biliyorum söylemek zor ama emin ol bende görüyorum bazen oyle rüyalar cunku korkuyoruz korkularımız rüyada ortaya cıkıyor. Bende zaman saman rüyamda kan görüyorum ama sağlıkla yaşıyor cok şükür kuzularımız
haklısın aslında çok korkuyorum heran kaybedecekmişim gibi elimde değil buda rüyalarıma yansıyor hayırlara yoruyorum artık ruyaların tersi çikar değilmi

Back
X