2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Biz geldik :) kocaman olmuş benim Hena'm. 19 cm boyu 210 gr ağırlığı ar hala onden gidiyoruz normal beklenen tarih 20 Eylül olduğunu söyledi ama değişebilirmiş bakalım belki de eski tarihine geleceğiz belli olmaz :) sırtımda çıkan sivilceler için antibiyotik tedavisine başlamamız gerekiyor hemen dedi enfeksiyonel bir durum gib duruyor dedi ben şimdilik bebeğe zararı olmayan bir ilaç yazıyorum ama cildiyeye de mutlaka görün dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı ama biz baska yere gitcez burda sadece cd ve ultrason çıktısı veriyorlar biz fotoğrafta istiyoruz çoklu bir sekilde :) kızımın bacakları cok uzunmuş. Bi arada parmağını emiyordu cok duygulandım çikolata yemeyi unutmuşum oyle gittim ve yine de yaramazım yerinde durmadı bizden bukadar :))

Eki Görüntüle 1080257

Maşallah diyelim:nazar: çok güzel büyümüş canım darısı bizimkilere

valla geçen yıl çıktı bu haberler, yıkıldı ortalık. bu nedenle doktorlar da decavit veriyor onun yerine. sen bilirsin ama ben olsam kullanmam:)

yok kullanmıyorum zaten canım artık bayeri aradım onayladı içinde domuz jelatini varmış maalesef

Büyük değil ama sırtımın her noktasında ve bir hayli çokça. Sırtım sivilcelenmeler gözükmüyor kırmızı kırmızı böyle isilik gibi ama değil ve cok kaşınıyor. Suratımda da vardı ama geçti bunlar kaldı cok çirkin oldu sırtım :( ama geçecek inşallah, teşekkür ederiz teyzesi evet biz artık büyüdük maşallah artık bebek gibi görünüyoruz :))

inşallah sırtındakilerde geçer canım. benimde belim aşırı derecede kaşınıo kendimi kaybediorum kaşırken :)

Biz geldik :) kocaman olmuş benim Hena'm. 19 cm boyu 210 gr ağırlığı ar hala onden gidiyoruz normal beklenen tarih 20 Eylül olduğunu söyledi ama değişebilirmiş bakalım belki de eski tarihine geleceğiz belli olmaz :) sırtımda çıkan sivilceler için antibiyotik tedavisine başlamamız gerekiyor hemen dedi enfeksiyonel bir durum gib duruyor dedi ben şimdilik bebeğe zararı olmayan bir ilaç yazıyorum ama cildiyeye de mutlaka görün dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı ama biz baska yere gitcez burda sadece cd ve ultrason çıktısı veriyorlar biz fotoğrafta istiyoruz çoklu bir sekilde :) kızımın bacakları cok uzunmuş. Bi arada parmağını emiyordu cok duygulandım çikolata yemeyi unutmuşum oyle gittim ve yine de yaramazım yerinde durmadı bizden bukadar :))

Eki Görüntüle 1080257

ooyy maşallah kızına canım ne güzel büyümüş maşallah

Nabzımı sordum canım kalbim bazen okadar hızlı atıyor ki yerinden çıkacakmış gibi. Gecen gün ölçtüğümde nabzımı 90 çıkmıştı. Hamile olmayanlar için normal bir nabız değil bu çünkü. Otururken birden kalbimde çarpıştı oluşuyor. Doktorumda hamileyken olabilir dedi. Yediklerine içtiklerine dikkat etmen lazım artık dedi. Yürüyüş olayını sordum sakın nefes nefese kalana kadar yürüme 20 dakikada bir dinlenme şartıyla yürüyebilirsin dedi. Kalbin hızlandığı an bebeğine toksin salgılanıyor dedi sanırım. Tansiyonum yine 7/4 cıktı. Başka birsey gelmiyor canım aklıma.

Evet sırtımın gerçekten durumu vahim. Cok aşırı kaşınıyor ve kırmızı kırmızı sivilceler cıktı sırtımın her noktasında. Salında ben sana söyledim suratımda da vardı bi ara suratımdakiler azaldı ama sırtımdakiler kaldı. Sivilceler için antibiyotiğe başlayacağımı hiç düşünmemiştim. Onun dışında 2 hafta sonrası için çağırdı ayrıntılıya ama ben 3 hafta sonra gideceğim 22. Haftamda ozaman daha net daha güzel olur sanırım görüntü :)

Bu arada teşekkür ederiz teyzesi evet evet kocaman olduk maşallah biz artık :)

Yüzünü biliyorum ama sırtında antibiyotik kullanacak derece çıktığını bilmiyordum canım ya. Aslında başka bi doktora daha mı sorsaydın ne bileyim sivilce sonuçta. Hemen de antibiyotik kullanmak ne derece doğru acaba...
Çarpıntı bende de oluyor bi anda.
Bu arada tetanoz aşının ilk dozunu ne zaman oluyorsun? Bana da haber ver acıdı mı acımadı mı diye :)

Nabzımı sordum canım kalbim bazen okadar hızlı atıyor ki yerinden çıkacakmış gibi. Gecen gün ölçtüğümde nabzımı 90 çıkmıştı. Hamile olmayanlar için normal bir nabız değil bu çünkü. Otururken birden kalbimde çarpıştı oluşuyor. Doktorumda hamileyken olabilir dedi. Yediklerine içtiklerine dikkat etmen lazım artık dedi. Yürüyüş olayını sordum sakın nefes nefese kalana kadar yürüme 20 dakikada bir dinlenme şartıyla yürüyebilirsin dedi. Kalbin hızlandığı an bebeğine toksin salgılanıyor dedi sanırım. Tansiyonum yine 7/4 cıktı. Başka birsey gelmiyor canım aklıma.

Evet sırtımın gerçekten durumu vahim. Cok aşırı kaşınıyor ve kırmızı kırmızı sivilceler cıktı sırtımın her noktasında. Salında ben sana söyledim suratımda da vardı bi ara suratımdakiler azaldı ama sırtımdakiler kaldı. Sivilceler için antibiyotiğe başlayacağımı hiç düşünmemiştim. Onun dışında 2 hafta sonrası için çağırdı ayrıntılıya ama ben 3 hafta sonra gideceğim 22. Haftamda ozaman daha net daha güzel olur sanırım görüntü :)

Bu arada teşekkür ederiz teyzesi evet evet kocaman olduk maşallah biz artık :)

Canim oncelikle.masaAllah bebisine ama senin icin uzuldm cok gecmis olsun su siralar ben de antibiyotik kullandigim icin merak ettim hangi ilac ve kac mg ins bi an once iyilesirsin

Eki Görüntüle 1080257

maşallah canım kocaman lmuş :nazar: inşallah sağ salim kucağına aldığın günleride görürsün bende hazırlanıyorum şimdi çıkcam birazdan ilk önce iğnemi vurdurup saonrada muayeneye gitcem inşallah bende cinsiyetini öğrenirim bugün dr söylicem dedi ama yinede belli olmaz benim göbek yağlı olduğundan zor görülüyor keşke zayıf olsaydım :59:

Eki Görüntüle 1080257

maşallah ya baya belirginleşmiş artık darısı bize yalnız kızının ismini çok beğendim bu arada

Eki Görüntüle 1080257

maşallah Hena'ya kocaman bir kız olmuş :16: darısı bizimkilerin başına canım, hormonlardan sivilce çok oluyormuş inşallah antibiyotikle sağlığına kavuşursun canım

Yüzünü biliyorum ama sırtında antibiyotik kullanacak derece çıktığını bilmiyordum canım ya. Aslında başka bi doktora daha mı sorsaydın ne bileyim sivilce sonuçta. Hemen de antibiyotik kullanmak ne derece doğru acaba...
Çarpıntı bende de oluyor bi anda.
Bu arada tetanoz aşının ilk dozunu ne zaman oluyorsun? Bana da haber ver acıdı mı acımadı mı diye :)

evet canım her ne kadar doktor bebeğe zarar vermiyor dese de ben ilaçlara aşırı derece karşıyım. Cildiyeye gitmek en doğrusu. Haklısın canım. o çarpıntıda cok canımı sıkıyor aslında. eylül annelerinde bir kızın nabzı 90 cıktı diye kız ilaca başlamıstı sanırım hatta yalnıs hatırlamıyorsam serumda takmışlardı. bianda geliyor 5 dakika ssonra falan gidiyor ama korkuyor işte insan gencecik yaşında çarpıntısı olunca.

cuma günü gideceğim canım korkuyorum bende acıyacak diyee :s Ama hemen yazarım ben sana merak etme canım arkadasım :)

maşallah ya baya belirginleşmiş artık darısı bize yalnız kızının ismini çok beğendim bu arada

çook tesekkür ederizz :)) çok değişik bir isim okadar isim içinde kura cektik kızımın kısmeti bu isimmiş dedik sonra :) çok çok tesekkür ederiz inşallah ya az kaldı sizin bebişlerde yakında daha net gosterecektir kendisini :)

maşallah Hena'ya kocaman bir kız olmuş :16: darısı bizimkilerin başına canım, hormonlardan sivilce çok oluyormuş inşallah antibiyotikle sağlığına kavuşursun canım

tesekkür ediyoruz :) evet suratımda zaten cıktı hormonlar dedik ama sırtımın hali bi fena. doktorda ilk doğal olabilir sivilceler kalcada da cıkabilir dedi. annem oyle değil doktor hanım bizimkiler cok farklı ve oldukca coklar diyince doktor sırtıma baktı evet bu enfeksiyonel olabilir dedi cok çirkinleştim ben sanırım :s kız bebek gercekten alırmıs annesinin güzelliğini

maşallah canım kocaman lmuş :nazar: inşallah sağ salim kucağına aldığın günleride görürsün bende hazırlanıyorum şimdi çıkcam birazdan ilk önce iğnemi vurdurup saonrada muayeneye gitcem inşallah bende cinsiyetini öğrenirim bugün dr söylicem dedi ama yinede belli olmaz benim göbek yağlı olduğundan zor görülüyor keşke zayıf olsaydım :59:

canım mutlaka çikolata yiyip gir tammı ne olur ne olmaz gostermez falan sonra. uyudur bebiş mazallah bide uyaandırmakla uğraşmayın. amin canım inşallah hepimiz sağ salim alırız yavrucaklarımızı. bence oğrenirsin 17. hafatadasın canım oğrenemzsen öksür birsey yap bekliyorz biz seni burada sağ salim

Eki Görüntüle 1080257

annesi maşallah HENA ya Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bu arada ismin anlamı ne ?

Hayırlı olsun canım kızın Allahım sağlıcakla eline almayi nasip etsin :49::49:

Ohhh çok iyi yapmışsın cnm tadını bol bol cikartin anne kiz mis havanin

Sağol canım, öğrendin mi bilmiyorum ama öğrenmediysen sen de inş. hemen öğrenirsin.
Ayy çok tatlıymış bu kız:) bizede 3 hafta önce kıza benziyor dedi ama bu hafta kesinleşecek durumumuz inşallah:)
:) Kız da çok fazla değişmiyormuş ama belli mi olur belki sana sürpriz yapar bebeğin. :9:

evet canım her ne kadar doktor bebeğe zarar vermiyor dese de ben ilaçlara aşırı derece karşıyım. Cildiyeye gitmek en doğrusu. Haklısın canım. o çarpıntıda cok canımı sıkıyor aslında. eylül annelerinde bir kızın nabzı 90 cıktı diye kız ilaca başlamıstı sanırım hatta yalnıs hatırlamıyorsam serumda takmışlardı. bianda geliyor 5 dakika ssonra falan gidiyor ama korkuyor işte insan gencecik yaşında çarpıntısı olunca.

cuma günü gideceğim canım korkuyorum bende acıyacak diyee :s Ama hemen yazarım ben sana merak etme canım arkadasım :)

Acırsa da yaz canım haberim olsun :) Psikolojik olarak hazırlıyım kendimi :)
Bu hafta bir gün tiroid için kan vermeye gidicem ben de. Hamielik boyunca hep delindi her tarafım :)))))) Hamileliğim bitse de her ay kan vermek zorunda kalmasam hayırlısıyla..
Sen cildiyeye git. Ben de ara sıra baş ağrım oluyor dedim. Minoset ya da parol içebilirsin dedi ama hiç içmedim. Ne gerek var ki. Hep ağrı olacak. Her ağrıdığında içersem ilaç delisi olurum :/ Zaten demir ve troid kullanıyorum mecburi olarak.
Sen demir ilacını alıyorsun dimi?

Benim annem de daha ben hamile olduğumu öğrenmeden bana sormuştu. Hamile misin rüyamda gördüm diye.
Sonra öğrendim hamile olduğumu :)))
Cinsiyetini bile görmüştü annem :)
İyi dayanmışsın bugüne kadar:)))

Canım çok sevindim annenle paylaşmana, ne kadar sevinmiştir tahmin edebiliyorum.Aslında bir nevi onlara iyilik yaptın ilk 4 ayın stresini tek başına yaşadın ve onlara yaşatmadın:)

ay nasıl dayandın öyle canım :44: ben öğrendiğim anda söyledim :9: rahatlamışsındır sen de ne güzel :16:

Sen soylememişsin ki annen ruyasında gormus bîde zılgıtı yedin bak gördün mü:)) neyse sende rahatlamıssındır canım artık hadi gozunaydın:)

valla kızlar çok rahatladım..üstümden cok büyük bi yük kalktı resmen hafifledim :)evet biraz zılgıt yedim ama dedğiniz gibi onlara iyilik yaptım her aşamayı anlatsam annemde stresten kendini çok hırpalardı.

Back
X