2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım sen hangi burcu seviyosun klasik boğa tavırları görüyorum sanki

Aynı benim kocam kızı da kızı adam kafayı yedi 😃😃😃

Senin prensesinde hayırlı olsun canımmm kucağımıza sağlıkla almak nasip olsun

peki ailene karsı nasılsındır? demek tüm başaklar genel anlamda geç evleniyorlar. işte o dediğim kuzenimde 36 yasında evlenebildi ancak =)

bende başak burcuyum canım. dediklerin aynen bendede tıpa tıp... bebekde terazi olacak galiba.

canım aileme inanılmaz düşkünümdür.kendimden bile daha cok deger veririm onlara,eşimede aynı şekilde.şu ana kadar hangi başak burcunu tanıdıysam ailesi herşeyden önce gelior.eşleri ve ailelerine cok sadıklar.

canım eşimi 15 gün önce dermatolojiye götürdük.o muayane olurken bende arada sordum bu catlak olayını cok su içersen ilk hamileliğin oldugu için çatlamazsın dedi.hem genetik hem de cildini nemli tutman gerekiyor dedi.bu nem de en iyi su içmekle olur dedi.doktorum sebamedi önermişti alıyımmı die sordum sen bilirsin dedi.öle diyince bende almadım acıkcası.evdede bio-oil die bi yağ karısımı var onu almıstım ama inan 3-4 sefer sürdüm.

peki ailene karsı nasılsındır? demek tüm başaklar genel anlamda geç evleniyorlar. işte o dediğim kuzenimde 36 yasında evlenebildi ancak =)

bende başak burcuyum canım. dediklerin aynen bendede tıpa tıp... bebekde terazi olacak galiba.

canım aileme inanılmaz düşkünümdür.kendimden bile daha cok deger veririm onlara,eşimede aynı şekilde.şu ana kadar hangi başak burcunu tanıdıysam ailesi herşeyden önce gelior.eşleri ve ailelerine cok sadıklar.

canım eşimi 15 gün önce dermatolojiye götürdük.o muayane olurken bende arada sordum bu catlak olayını cok su içersen ilk hamileliğin oldugu için çatlamazsın dedi.hem genetik hem de cildini nemli tutman gerekiyor dedi.bu nem de en iyi su içmekle olur dedi.doktorum sebamedi önermişti alıyımmı die sordum sen bilirsin dedi.öle diyince bende almadım acıkcası.evdede bio-oil die bi yağ karısımı var onu almıstım ama inan 3-4 sefer sürdüm.

Bende çok alıştım buraya, evde internet yok hafta sonları yazamıyorum cepten takip ediyorum . Mutlaka okuyorum hep , herkesi merak ediyorum Doğumdan sonra bu kadar yazamayız herhalde , ben özlerim kiiii

ooooo sen baya seçicisin canim bi basak burclu ogluum var simdide insallah terazi olacak kizim... bakicaz gorecez artik

Kızlar özel Dr a gitmiştim bugun. Begenmedim bu adamı ben. Oldukca ukala ve paragozdu.bi daha gitmem herhalde.Neyse! Ben kız die görüyorum, ama daha 14+5 sin.bir ihtimal degişir henüz erken dedi. Eşime demedim ama hayalkırıklığı gibi bisey hissettim sanki allahın gucune gitmesin.cok sukur tabi allahıma sağlıklı. Ama ne bileyim eşimle hep erkek hayalını kurardık.tuhaf oldum.boyle hıssedıorum die daha tuhaf oldum.off ne biliim? Belki bu yuzden öğrenmeyi istemedim hiç!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim demin cikmak zorunda kaldim...tekrar yazamadim ben basak olarak 19 yasimda evlendim... kuzenin baya gec evlenmis ..

uu baya erken evlenmişsin sende demek ki değişebiliyormuş =) o doktor oldugu için kimseleri beğnemedi gelen doktorları da ukala buldu en sonunda ben evleniyorum diye benimle yarış içine girip 3 ayda birini bulup evlendi :)

aile onemli ya bende aileme cok düşkünümdür kızımda inşallah oyle olur cok sağol canım bilgilerin için

Böyle düşünme lütfen , bebişin de zoruna gider . Rabbim hayırlı evlatlar versin herkese , kız evlat farklıdır inş hayırlı evlat olurlar

Bende çok alıştım buraya, evde internet yok hafta sonları yazamıyorum cepten takip ediyorum . Mutlaka okuyorum hep , herkesi merak ediyorum Doğumdan sonra bu kadar yazamayız herhalde , ben özlerim kiiii

asıl doğumdan sonra başlıyor herşey yok süt olayı yok bakım olayı uyuması zırlaması falan derken birbrimize danışacağımız cok konu olacak canım en azından benim için öyle. ben pek gitmeyi dğüşünmüyorum buradan. evet başlarda pek bi vaktimiz olmayacak ama sonra vakit buldukca yine gireceğim buraya =)

evet erkenden evlendim ve 3 sene oldu bileeeee..demekki bi anda hayatina farkli bi yon vermek istemis, olsun onemli olan anlasmalari

sen çok zayifmışsın canımm işallah sağlıkla kucağimiza alırızz bebişlerimizii

evet erkenden evlendim ve 3 sene oldu bileeeee..demekki bi anda hayatina farkli bi yon vermek istemis, olsun onemli olan anlasmalari

Ay maşallah Allah Rabbim nazarlardan saklasın sizi uzun uzun ömürler versin beraber yaşlanın inşallah :)

bugun cinsiyet ogrendk.icime dogan cikti.hic kg almamissin aferin dedi .ins kucagmzida aliriz

bugun cinsiyet ogrendk.icime dogan cikti.hic kg almamissin aferin dedi .ins kucagmzida aliriz

aaa hayırlı uğurlu olsun kızın :) maşallah, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. ayyy kız anneleriyle dolup taşırdık burayı biz =) erkek annelerine yetişiyoruz yavas yavas :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Çokmutlu oldum canim senin adina ')) hangi doktora gidiyorsun acaba ööğrenebilir miyim bende çakmak erdemdeyim :) bakarsin bende degistiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…