Allah'a şükür eşim çok değer verir bana, isteklerime önem verir. bebişin kız olursa erken doğabilir belki başak olur:)) benim de terazi olacak kızım sanırım. valla terazileri de pek sevmiyorum, dengesiz, kararsız,süs meraklısı olurlarmış:)
Aynı benim kocam kızı da kızı adam kafayı yedi 😃😃😃Kızlar ya benim eşimin bebek konusunda halleri çok komik sizinkilerde öyle mi :))
dün eşime hoşgeldin diye sarılıyorum göbek artık büyüdüğü için karnıma değdi bana kızıyor napıyosun sıkıştırıyosun çocuğu dedi bende merak etme o öyle korumalı bi yerdeki Rabbim korur bişey olmaz dedim iyi korumalı yerde diye karnını oraya buraya çarp çocuğu mahvet diyor gülmekten öldürdü beni
arabada giderken çok yavaş gidiyor bi tümsekten geçsek hemen aniden dönüp elini karnıma koyuyor tut çocuğu tut bişey olmasın sarsılmasın diye bi panik yapıyor ki sormayın. gülememe bile kızıyor bazen karnının sallanıyor yavrumu uyandıracaksın şimdi sus diyor :))))
kızlar dün doktora gittim hatırlayan vardır belki çakmak erdemde bir doktora gidiyordum ama pek memnun değildim dün yine aynı hastanede başka doktora gittim iyiki gitmişim o kadar güler yüzlü karşıladıki çok da konuşkandı genç de biri çok sevdim hemen numarasını verdi bişey olursa ara die diğer doktorum ne kadar soğukmuş meğerse ay kızlar çok mutluyum ya çok stres yapmıştım doktor bulamıycam die diğer doktorum konuşmaya üşeniyodu resmen meğer ben ne kadar kasılıyomuşum muayenelerde inş bi sorun çıkmaz da bu doktora devam ederim doktorundan memnun olmayanlara kesinlikle başka doktorları da denemelerini tavsiye ederim
Bu arada cinsiyeti kız olabilir ama sen yine de kimseye söyleme sakın bi daha ki kontrolde kesin belli olur dedi ama ben çoktan havaya girdim kız isimleri araştırmaya başladımhayırlısı erkekse ona da alışırım artık:) kan ilacına da başladık hadi hayırlısı bu bir ay geçmez artık
Slm konunun basina yetisemedim ama bende basagim ve sanki beni anlatmissin yazinda :)
peki ailene karsı nasılsındır? demek tüm başaklar genel anlamda geç evleniyorlar. işte o dediğim kuzenimde 36 yasında evlenebildi ancak =)
bende başak burcuyum canım. dediklerin aynen bendede tıpa tıp... bebekde terazi olacak galiba.
çok titiz düzen takıntısı olan da var, dağınık ama o dagınıklıkta bile kendi düzenleri olan da var:)) değişik tiplersiniz vesselam:))) bu arada daldan dala atlıyor gibi olacam ama çatlak kremi kullanıyor musun?:)
peki ailene karsı nasılsındır? demek tüm başaklar genel anlamda geç evleniyorlar. işte o dediğim kuzenimde 36 yasında evlenebildi ancak =)
bende başak burcuyum canım. dediklerin aynen bendede tıpa tıp... bebekde terazi olacak galiba.
çok titiz düzen takıntısı olan da var, dağınık ama o dagınıklıkta bile kendi düzenleri olan da var:)) değişik tiplersiniz vesselam:))) bu arada daldan dala atlıyor gibi olacam ama çatlak kremi kullanıyor musun?:)
çok duygulandım bende şimdi senin yazını okuyunca. ne kadar büyümüşler ve biz ne kadar süredir beraberiz boyle gerçekten iyi arkadaslar olduk bizler :)3 aydır tanısıyoruz valla ailemden cok sanırım burada konusuyorum :)) eşim artık sizi kıskanmaya basladı sabah eşime günaydın diyip öpüp koklayıp direk buraya sarılıyorum. bak ya diyor yine mi kadınlar kulübü? bari ben işe gidince gir diyor :)) cok kıskanıyor dün gece bi baktım beni uyutuo burada ki yazısmalarıma bakmış uyandım ki elinde telefon harıl harıl okuyor meraklı :))
Allah'a şükür eşim çok değer verir bana, isteklerime önem verir. bebişin kız olursa erken doğabilir belki başak olur:)) benim de terazi olacak kızım sanırım. valla terazileri de pek sevmiyorum, dengesiz, kararsız,süs meraklısı olurlarmış:)
canim demin cikmak zorunda kaldim...tekrar yazamadim ben basak olarak 19 yasimda evlendim... kuzenin baya gec evlenmis ..
canım aileme inanılmaz düşkünümdür.kendimden bile daha cok deger veririm onlara,eşimede aynı şekilde.şu ana kadar hangi başak burcunu tanıdıysam ailesi herşeyden önce gelior.eşleri ve ailelerine cok sadıklar.
canım eşimi 15 gün önce dermatolojiye götürdük.o muayane olurken bende arada sordum bu catlak olayını cok su içersen ilk hamileliğin oldugu için çatlamazsın dedi.hem genetik hem de cildini nemli tutman gerekiyor dedi.bu nem de en iyi su içmekle olur dedi.doktorum sebamedi önermişti alıyımmı die sordum sen bilirsin dedi.öle diyince bende almadım acıkcası.evdede bio-oil die bi yağ karısımı var onu almıstım ama inan 3-4 sefer sürdüm.
Kızlar özel Dr a gitmiştim bugun. Begenmedim bu adamı ben. Oldukca ukala ve paragozdu.bi daha gitmem herhalde.Neyse! Ben kız die görüyorum, ama daha 14+5 sin.bir ihtimal degişir henüz erken dedi. Eşime demedim ama hayalkırıklığı gibi bisey hissettim sanki allahın gucune gitmesin.cok sukur tabi allahıma sağlıklı. Ama ne bileyim eşimle hep erkek hayalını kurardık.tuhaf oldum.boyle hıssedıorum die daha tuhaf oldum.off ne biliim? Belki bu yuzden öğrenmeyi istemedim hiç!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende çok alıştım buraya, evde internet yok hafta sonları yazamıyorum cepten takip ediyorum . Mutlaka okuyorum hep , herkesi merak ediyorumDoğumdan sonra bu kadar yazamayız herhalde , ben özlerim kiiii
uu baya erken evlenmişsin sende demek ki değişebiliyormuş =) o doktor oldugu için kimseleri beğnemedi gelen doktorları da ukala buldu en sonunda ben evleniyorum diye benimle yarış içine girip 3 ayda birini bulup evlendi :)
Sende baya az almisin canim bundan sonra alirsin artik ben sabah kalkinca lavoboya gittikten sonra ince pijamalarla tartiliyorum n basta 47.0 dim 12.haftaya kadar bulantilar falan derken arada az alip vermelerim oldu 12hafta doldugu gun 47.4 tum 13.haftam doldugunda 48.0 oldum 14.haftam dolunca yani bugun 48.6 oldum yani artik haftada 600 gr aliyorum cok sukur baslarda kilo almiyorum diye cok uzuluyodum artik moralim yerine gldi gobus büyüdükçe cok mutlu oluyorum Rabbim tamami i gormyi nasip etsin insallah
evet erkenden evlendim ve 3 sene oldu bileeeee..demekki bi anda hayatina farkli bi yon vermek istemis, olsun onemli olan anlasmalari
bugun cinsiyet ogrendk.icime dogan cikti.hic kg almamissin aferin dedi .ins kucagmzida aliriz
kızlar dün doktora gittim hatırlayan vardır belki çakmak erdemde bir doktora gidiyordum ama pek memnun değildim dün yine aynı hastanede başka doktora gittim iyiki gitmişim o kadar güler yüzlü karşıladıki çok da konuşkandı genç de biri çok sevdim hemen numarasını verdi bişey olursa ara die diğer doktorum ne kadar soğukmuş meğerse ay kızlar çok mutluyum ya çok stres yapmıştım doktor bulamıycam die diğer doktorum konuşmaya üşeniyodu resmen meğer ben ne kadar kasılıyomuşum muayenelerde inş bi sorun çıkmaz da bu doktora devam ederim doktorundan memnun olmayanlara kesinlikle başka doktorları da denemelerini tavsiye ederim
Bu arada cinsiyeti kız olabilir ama sen yine de kimseye söyleme sakın bi daha ki kontrolde kesin belli olur dedi ama ben çoktan havaya girdim kız isimleri araştırmaya başladımhayırlısı erkekse ona da alışırım artık:) kan ilacına da başladık hadi hayırlısı bu bir ay geçmez artık
bugun cinsiyet ogrendk.icime dogan cikti.hic kg almamissin aferin dedi .ins kucagmzida aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?