2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ohh aşını oldun atlattın , darısı hayırlısıyla başımıza :) 4 kilo çok değil aslında 5. ayın dasın , her ay 1 kilo kalan zamanlarda da böyle giderse iyi aslında

ya ben şimdi 5. ayımdamıyım :)) soranlara 4 diyorum hala ben ama. evet biliyorum 7. ayda 2, 8. ayda 2 kilo, 9. ayda yine 2 kilo almak ideal olanmış. doğru soyluıyorsun şimdi 5 ve 6 kaldı bu iki, ayda toplamda 2 kilo almalıyım ki ipin ucu kaçmasın. ama işte ben sanki cok fazla alacakmışım gibi korkuyorum. eşimde dalga geciyor sabah benimle. hamileliğinin basından beri yok 1 aldım yok 2 aldım boyle giderse işim iş diyorsun 5. aya gelldik ve 4 kilo aldın bence gayet iyi gidiyorsun hem neydi oyle cırpı cırpı geziyordun ortada dedi. tabi bozuldum bian vay be dedim beğenmiyor muydun o halimle? beğeniyordum ama sen hala ideal kilonun altındasın en fazla 58 olursun ddoğumdan sorada düşer 50 ye dedi aa rahat ol artık dedi kızdı :) cok takıldım sanırım canımcım ben bu kilo olayına

bizimki çok üstüne düşüyor ya :))) bende bazen bunalıyorum diyorum ama yinede ilgisiz olmasından iyidir. biraz zahmetli oldu ya bebişimize kavuşmamız ondan sanırım bu kadar abartması

yaptır canım mutlaka zaten üzerine 1-2 cm koyarsan az cok aynı hesaba geliyor. içimizde ama sığmıyor ki. yazık yakında daha büklüm büklüm olacak. şuan benim kızmın kafası yukarda bacakları asagı da yakında bacakları da toplayacak falan hiç ölçülmeyecek boyu poposu falan

maşaAllah canım senin göbüşte çıkmış :) çok geçmiş olsun inşaAllah toparlarsın biran evvel ayy ne güzel azcık kilo almışsın

Eki Görüntüle 1087313 kızlar bayıldım bunlar çok tatlı yaa

ayyy tam kızıma göre bunlarrr

arkadasim basak larin nesi varmis? bak bende basak burcuyum oglumda basak burcu

anaaam sen de mi başak burcusun?:))) başak burçlarının nesi mi var? takıntılılar,düzen hastalıkları var, çok orjinal tavırları var, aşırı titizler daha ne diyeyim?:)) ben boğa burcuyum benim rahatlığıma başak titizliği-takıntısı fazla geldi:)) çocugun azcuk geç doğabilirse yırtar belki:))))

işallah geçer canım çok sağol oğlum olacak ama kız bebeklerini görünce çok hoşuma gidiyorlar çok tatlılar yaa

evet bir başak burcu kadını. özelliklerini anlatsana bana :))

aslinda pek burc falan takmam ben kafama ama kisaca bazen cok toleransli pasif biriyim organize olmayi severim, onun bunun isine karismayi sevmem, yardimsever ve guleryuzluyum.... bi anda sinirlenip 5 dk sonra hic bisey olmamis gibi davranirim, ufak biseye stress yapabiliyorum..oglum ise cok hareketli, tek basina oynamayi sevmiyor tam bi anneci babaci....yani boyleee damlacim ::)

maşaAllah canım senin göbüşte çıkmış :) çok geçmiş olsun inşaAllah toparlarsın biran evvel ayy ne güzel azcık kilo almışsın

ayyy tam kızıma göre bunlarrr

alışverişe çıkınca dayanmıyorum hepsini almak istiyorumm eşim hemen uzaklaştırıyor beni ordan çok tatlılar napıyim dayanamıyorumm tatlım önceden göbüş vardı bi de hamile olunca kilo aldım hemen çıktı göbüşüm.
ilk defa göbeğim çıktığı için üzülmüyorumm

vallah canim bilemedim simdi, ozel bi karaktere sahip degilim yani herkesin takintisi vardir illaki belli seyelere... hatta kendimi daha pasif ve rahat goruyorum bazi olaylara karsi

ayy incecik görünüyosun valla ne güzel. böyle göbüşe can kurban kız bende çok seviniyorum büyüdükçe göbüş

boğa burcu ve başak burcu cok iyi anlaşırlarmış kendi burcuna göre bence doğru bir erkekle evlenmişsin :) bende çok titiz olmasamda cok temiz ve düzen hastasıyımdır bu yüzden hep başak burcu cocugum olsun istemiştim kocacığı önetmek için kızımla. çokta güzel oldu. ama duyuduguma gore birazcıkta dağınık oluyorlarmış

Kızlar 3lü testin kan sonuçlarını aldım da. Henüz grafiği onaylanmamış. Bilen var mı ki acaba bu sonuçlar hayırlara işarettir inşallah..

AF 27,60
B-HCG 21617
E3 0,594

tesekkür ederiz canım :)) evet bide anneci babacı olmaları güzel birsey bence. benim kuzenimde başak burcu oda sessiz sakin cok içine kapanık yada benimle cok konusmuyor oldukça başarılı ve kimseleri beğenmeyen bir tipti. düşün 36 yaşında evlendi. oda ben evleniyorum diye 3 ayda bi,rini buldu ve 3 ay içerisinde evlendi :) yarıs yaptı resmen benimle :))

ayy incecik görünüyosun valla ne güzel. böyle göbüşe can kurban kız bende çok seviniyorum büyüdükçe göbüş

canım ben evlenmeden önce 55 kilo idimm 1 yıl 4 ayda tam 10 kilo aldım 65 kilo oldum hamile kaldım 4 ayda 700 grm almışım bence hamilelikte fazla almadım doğumdan sonra 55 yada 50 kiloya inerim işallah boyum uzun olduğu için kilomu pek göstermiyorumm önce inceciktim ne güzel oğlum doğsunda formuma dönmek için elimden geleni yaparımm

evet boğa ve başak iyi anlaşır diyor burç yorumcular:)) Allah'a şükür iyi anlaşıyoruz benim sabrım ve yüksek anlayışımla tabi şaka bi yana eşimi çok seviyorum ve iyi anlaşıyoruz ama cidden titizlik ve düzen takıntısı bazen çok zorluyor. evet dağınıklar ama o dagınıklıkta da bi düzenleri var karış,düzelt istemezler:)

bende başağım kızlar :)) evet takıntılıyım kafayı taktıgımı alırım,titizim,düzenimi kimsenin bozmasını istemem.aşırı ayrıntıcıyım offff daha neler neler..başaklarla ugrasmak zordur :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…