- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Ohh aşını oldun atlattın , darısı hayırlısıyla başımıza :) 4 kilo çok değil aslında 5. ayın dasın , her ay 1 kilo kalan zamanlarda da böyle giderse iyi aslında
Abartmasın :) benim eşim de ben yatarken falan aman bebeğin üstüne yatma diyor , yolda yürürken falan beni çok sakınıyor ama abartmıyor , söyle de o kadar sakınma sın :) sen gülünce bebek te mutlu olur ,
arkadasim basak larin nesi varmis?bak bende basak burcuyum oglumda basak burcu
Evet 25 cm de bayağı uzun ya :) Öyle uzun bi bebişin içimizde olduğunu düşünmek bile ouvvvv süpeeerrr :)))))))))
Artık bi dahakine düz durmasa da ölçtürcem napıyım :) Az çok fikrim olsun :) En az şu kadar santim derim :)
Eki Görüntüle 1087419 heeee heee çok tatlı
slm kızlar hayırlı cumalar nasılsınızz dün dr gittim belim çok ağrıyordu wc gittiğimde kasıklarımda sancı ve akıntım oluyordu dr söyledim idrar testi yaptı kum çıktı ağrılarım ondan oluyormuş ilaç yazdı bol su iç dedii kesin oğlumuz oluyormuşş çok mutlu oldummhamileğin başından beri 700 grm almışımm oğlum çok iyi ama benim belim çok ağrıyorr işallah geçer çatlak ve leke için losyon ve krem yazdı 2 si 110 tl miş fiyatı iyimi kızlar alayımmı bilemedim siz hangi kremleri kullanıyorsunuz fikir verirseniz sevinirimm dr birde şey dedi bebeğin eşi aşağida dedi bu haftalarda olması gibi dedi ama benim kafama takıldı bol bol dinlen dedii 20 gün sonra ayrıntılı utrason için çağirdi işallah iyi geçerrEki Görüntüle 1087237 Eki Görüntüle 1087239 Eki Görüntüle 1087238
Eki Görüntüle 1087313 kızlar bayıldım bunlar çok tatlı yaa
arkadasim basak larin nesi varmis?bak bende basak burcuyum oglumda basak burcu
öncelikle geçmiş olsun canımmm gerçekten cok üzüldüm. hiç bilmem böbrek ağrısını ama inşallah tez zamanda geçer ağrın sızın.
sonra da profil resminde ki kıza bayıldım, şimdş paylaştığın bebişede bayıldım =))
evet bir başak burcu kadını. özelliklerini anlatsana bana :))
maşaAllah canım senin göbüşte çıkmış :) çok geçmiş olsun inşaAllah toparlarsın biran evvelayy ne güzel azcık kilo almışsın
ayyy tam kızıma göre bunlarrr
anaaam sen de mi başak burcusun?:))) başak burçlarının nesi mi var? takıntılılar,düzen hastalıkları var, çok orjinal tavırları var, aşırı titizler daha ne diyeyim?:)) ben boğa burcuyum benim rahatlığıma başak titizliği-takıntısı fazla geldi:)) çocugun azcuk geç doğabilirse yırtar belki:))))
alışverişe çıkınca dayanmıyorum hepsini almak istiyorumm eşim hemen uzaklaştırıyor beni ordançok tatlılar napıyim dayanamıyorumm tatlım önceden göbüş vardı bi de hamile olunca kilo aldım hemen çıktı göbüşüm.
ilk defa göbeğim çıktığı için üzülmüyorumm
anaaam sen de mi başak burcusun?:))) başak burçlarının nesi mi var? takıntılılar,düzen hastalıkları var, çok orjinal tavırları var, aşırı titizler daha ne diyeyim?:)) ben boğa burcuyum benim rahatlığıma başak titizliği-takıntısı fazla geldi:)) çocugun azcuk geç doğabilirse yırtar belki:))))
vallah canim bilemedim simdi, ozel bi karaktere sahip degilim yani herkesin takintisi vardir illaki belli seyelere... hatta kendimi daha pasif ve rahat goruyorum bazi olaylara karsi
aslinda pek burc falan takmam ben kafama ama kisaca bazen cok toleransli pasif biriyim organize olmayi severim, onun bunun isine karismayi sevmem, yardimsever ve guleryuzluyum.... bi anda sinirlenip 5 dk sonra hic bisey olmamis gibi davranirim, ufak biseye stress yapabiliyorum..oglum ise cok hareketli, tek basina oynamayi sevmiyor tam bi anneci babaci....yani boyleee damlacim ::)
ayy incecik görünüyosun valla ne güzel. böyle göbüşe can kurban kız bende çok seviniyorum büyüdükçe göbüş
boğa burcu ve başak burcu cok iyi anlaşırlarmış kendi burcuna göre bence doğru bir erkekle evlenmişsin :) bende çok titiz olmasamda cok temiz ve düzen hastasıyımdır bu yüzden hep başak burcu cocugum olsun istemiştim kocacığı önetmek için kızımla. çokta güzel oldu. ama duyuduguma gore birazcıkta dağınık oluyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?