2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Geçmiş olsun cnm sana:)) biliyorum uğraşmanın zor olduğu, evden bir başakla yaşıyorum:)))

valla canım benim eşime geçmiş olsun :)) benim gibisiyle ugrasıyor :)))))tabi sende çok iyi tanıyosundur başakları

eşim titiz,takıntılı fazla düzene önem veriyor ama olsun o benim ruh eşim,gönlümün neşesi:)) eşin ne burcu? nasıl dayanabiliyor mu bi başak burcuna?:))

Geçmiş olsun cnm sana:)) biliyorum uğraşmanın zor olduğu, evden bir başakla yaşıyorum:)))

valla canım benim eşime geçmiş olsun :)) benim gibisiyle ugrasıyor :)))))tabi sende çok iyi tanıyosundur başakları

okadar zor musunuz siz ya? bende severdim başakların bu titizliğini bu düzenliliğini. genelde sessiz sakinlerdir yada sadece benim özlem ablam öyle bilmiyorum düşünün aynı semtte yasıyoruz doğuştan beri evlerimiz karsılıklı ama kuzenimi tam olarak net bir şekilde tanımıyorum. yada bi benim kuzen oyle.

Ama gercekten cok dağınık hatta düğün günü odasını falan ben toplamıştım. nişanda da oyle. bir dağınık ki sormayın bide doktor olacak :)) ama başarılıdır. siz kaç yasında evlendiniz? bakalım bğütün basaklar evden gec mi gidiyormuş?

eşim titiz,takıntılı fazla düzene önem veriyor ama olsun o benim ruh eşim,gönlümün neşesi:)) eşin ne burcu? nasıl dayanabiliyor mu bi başak burcuna?:))

:)) eşim terazi canım inşallah bebişte terazi olucak..valla bazen ben bile şaşırıyorum nasıl katlanıo die .))çünkü başak kadınları cok alıngan ve malesef nazlı.bana azıcık sesini yükseltse dayanamayıp ağlarım.:)) ama başaklar değer verdiklerine gercekten hakkını verirler,laf olsun die hiç bişey yapmazlar.özellikle erkekleri eminim kıymetini cok iyi biliyordur eşin

huhuu bende başağım eşim akrep ama bebişlerimiz erken doğarsa terazi olucaklar..
geçende bir terazi kızı gördüm 5 yaşında aman Allah'ım yıktı ortalığı çok gözüm korktu :18:

Zaman ne çabuk geçiyor dimi ? 5. aydasın evt , yakında 6,7,8,9, bir bakmışsın ki Hena cık gelmiş , çok duygulandım bak şimdi Hepimiz hayırlısıyla ,sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza Amin :) hiç dert etme çok iyi gidiyorsun maşallah hamileyiz o kadar kilo da olacak ben de en son 2.5 kilo almıştım
benim de iyi çok şükür , yine de dikkat edelim alacağımız kiloyu son aylara saklayalım şimdilik her ay 1 kilo ile ilerleyelim inş :) Bu arada eşin seni motive etmek istemiş , yoksa o seni öyle görüp sevmiş ,

dağınıklık ve başak çok tezat canım ya :)) onun yükseleni farklı olabilir ..ben 28 yasında evlendim okadar detaya takılıyorum anca 28 yasında evlenebildim.:)))
başaklar tanımadığı ortamlarda sessizdir fazla ön plana cıkmayı sevmezler ama sevdiği ortamda tutabilene aşkolsun....

dağınıklardır evet ama o dağınıklıklara müdahale et istemezler. onların o dağınıklıkta bile düzenleri vardır:) evet başaklar genellikle çok başarılı,azimli akıllı olurlar.

huhuu bende başağım eşim akrep ama bebişlerimiz erken doğarsa terazi olucaklar..
geçende bir terazi kızı gördüm 5 yaşında aman Allah'ım yıktı ortalığı çok gözüm korktu :18:

valla benim eşimde terazi o da hiperaktif :)) yerinde duramaz ama cok şanslı bi burçtur severim terazileri :)))

Allah'a şükür eşim çok değer verir bana, isteklerime önem verir. bebişin kız olursa erken doğabilir belki başak olur:)) benim de terazi olacak kızım sanırım. valla terazileri de pek sevmiyorum, dengesiz, kararsız,süs meraklısı olurlarmış:)

dağınıklardır evet ama o dağınıklıklara müdahale et istemezler. onların o dağınıklıkta bile düzenleri vardır:) evet başaklar genellikle çok başarılı,azimli akıllı olurlar.

benim dağınıklığa tahammülüm yok valla.arkadasıma gitsem dağınıksa direk etrafını toparlıyorum tutamıyorum kendimi.işten cıkar cıkmaz eve geldiğimde üstümü bile değiştirmeden evi toparlarım.:)))

çok titiz düzen takıntısı olan da var, dağınık ama o dagınıklıkta bile kendi düzenleri olan da var:)) değişik tiplersiniz vesselam:))) bu arada daldan dala atlıyor gibi olacam ama çatlak kremi kullanıyor musun?:)

çok duygulandım bende şimdi senin yazını okuyunca. ne kadar büyümüşler ve biz ne kadar süredir beraberiz boyle gerçekten iyi arkadaslar olduk bizler :)3 aydır tanısıyoruz valla ailemden cok sanırım burada konusuyorum :)) eşim artık sizi kıskanmaya basladı sabah eşime günaydın diyip öpüp koklayıp direk buraya sarılıyorum. bak ya diyor yine mi kadınlar kulübü? bari ben işe gidince gir diyor :)) cok kıskanıyor dün gece bi baktım beni uyutuo burada ki yazısmalarıma bakmış uyandım ki elinde telefon harıl harıl okuyor meraklı :))

Sende baya az almisin canim bundan sonra alirsin artik ben sabah kalkinca lavoboya gittikten sonra ince pijamalarla tartiliyorum n basta 47.0 dim 12.haftaya kadar bulantilar falan derken arada az alip vermelerim oldu 12hafta doldugu gun 47.4 tum 13.haftam doldugunda 48.0 oldum 14.haftam dolunca yani bugun 48.6 oldum yani artik haftada 600 gr aliyorum cok sukur baslarda kilo almiyorum diye cok uzuluyodum artik moralim yerine gldi gobus büyüdükçe cok mutlu oluyorum Rabbim tamami i gormyi nasip etsin insallah

bende başak burcuyum canım. dediklerin aynen bendede tıpa tıp... bebekde terazi olacak galiba.

peki ailene karsı nasılsındır? demek tüm başaklar genel anlamda geç evleniyorlar. işte o dediğim kuzenimde 36 yasında evlenebildi ancak =)

Canım daha 17. Haftadasın en az 18 olman gerekiyor diye biliyorum kalbini dinleyebilmen için. Hem dinlerde bile duyulmayı bilir canım ozamana panik olacaktın noldu neden duyulmuyor diye sakin ol canım lütfen ama

Canım 15 gün oldu ya doktora gitmeyeli sanırım bunalıma girdim yine iyimi kızım diye ya şu kontrolleri 15 günde bir yapsa ne olur sanki poffff

Slm konunun basina yetisemedim ama bende basagim ve sanki beni anlatmissin yazinda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…