2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar nasılsınız ikili test yaptıran varmı bizden istedi dr daha gidip yaptıramadım haftaya gitcem ve sırf cinsiyetide belli olur diye gitcem 14 haftalık olduk bile tahmin edilir bu sene erkek senesi galiba erkekler çoğunlukta maşallah paşalara kızlarımızada maşallah ve baya ekim annesi var kalabalık bi topiğizde

bugun cinsiyet ogrendk.icime dogan cikti.hic kg almamissin aferin dedi .ins kucagmzida aliriz

hadi bakalım hayırlı bi evlat olur inşallah kızlar başka oluyor çok sevdiriyolar kendilerine sağlıcakla al kucağına kızçeni

öyle deme cnm kız daha çok sevdiriyo kendini daha nazlı daha işveli cilvelş oluyor herşeyini kendine benzetiyosun kendini görüyosun onda anneye daha yakın oluyor benim kızım 5 yaşında yardımcı olmaya başladı bana ben ne yaparsam aynısını yapmaya çalışıyo ve o halleri çok tatlı oluyo heleki bi mağzaya girdimmi kendimi alamıyorum ordan çok cicili bicili şeyler var Rabbim hayırlısını versin erkek çocuk iyidir yada kız çocuk iyidir diye bişey yok Rabbim neyi uygun gördüyse başımızın üstüne onu dha çok seveceksin emin ol öyle şeyler sakın düşünme

Çok şükür , iyi bir doktor buldun . stres yapmıştın bak buldun işte ... Bir prenses daha geliyor galiba , hayırlı olsun

evet stres yapmıştım baya ama değdi inşallah yaptığıma sanırım bir prenses daha geliyor ben baya havaya girdim erkek derse naparım bilmiyorum:)

sağlıcakla gelsin prensesin cnm hayırlı bi evlat olur inşallah/B]
Evet :)))))
Cinsiyetini 18. haftada söylerim diyen ilk doktorum işte :))))))))
Kalbini de 30. haftada dinletirim dedi :)
o dr bişeymi içmişti Allah aşkına dediğini duymamış herhalde delimiymiş neymiş
değişmez inşallah cnm ama hazırlıklı ol bu haftalarda yanılma payı çok oluyo Rabbim gönlüne göre versin
eşlerin tahmişni tutuyor cnm benim eşimde kızıma hamileyken kız kız dedi içime öyle doğuyo öyle istiyorum dedi kızımız oldu bundada kız kız diyor bakalım ne çıkıcak şansımıza hayırlı sağlıklı bi evlat olur inşallah annesine benzeyen güzel bi kız olsun
Slm kizlar beni hatirladinizmi ben subat 21 de malesef bebegimi kaybettim ekim annesiydim şimdi yeniden hamileyim cok sukur aralik annesiyim :) :) :)
hadi hayırlısı cnm sağlıcakla al kucağına
maşallah cnm göbüşüne erkek göbüşü olduğu belli sivri oğluşunada maşallah çok tatlısınız

Kizlaaar bir kizimiz daha olyyorrr:))) doktor kesin kiz dedii pipi fln yok ortada heheh :)) ellerini gorduk parmklaribi saydik ymruk yapmistiii kafasinin yaninda duruyordu elleri :)) her sey yolunda dedi dktor smdilik insallah hep byle devam eder Allahm saglikla kucagimiza almayi nasip eder yarabbim hepimizin! !!

II aksamlar kizlar gecen haftadan beri yazicam ama moralinuz bozulmasın diye yazmadim kontrole gittim geçen hafta bebesimin etrafında kanama devam ediyodu
Ama bebis gunugününden önce gidiyordu dun işyerinde iskazasi oldu 4 parmak ampute yani koptu ben işyeri hemsirreligi yapiyorum tabi moralman çok kotuydum hamilelik ten dolayı ve bugünde panik a tagim nuksetti ve kanamam başladı napcamben doktoru ariyorum ama ulasamiyorum

Ayyy bir kız daha yuppi )) hayirlisi olsun canim sağlikla sihhatle hayirli evlat olsunlar inşallah :)) herşey de yolundaymis çok şükür çok sevindim :)))

İyi aksamlar canim ya başıana gelmeyen kalmamis üzüldüm .. Ama bak bebegin iyiymis iyi de olacak inşallah . sen sakin kotu düşünme dinlen yorulmamaya bak uzan güzelce. Doktorun da açmiyorsa başka bi doktora gidemezmisin acil olarak en azinsan için rahat eder ve kotu düşünceler aklindan gider .

Ben yasemin hanima gidiyorum bugün çok güzel ilgilendi yoksa bende değiştirmeyi düşünüyordum bugün cok şaşırttı beni çok ilgiliydi benlede kızımla da :)))

hım onla ilgili bi bilgim yo bir iki daha devam et ona madem beğenmezsen hiç düşünme değiştir

hım onla ilgili bi bilgim yo bir iki daha devam et ona madem beğenmezsen hiç düşünme değiştir

Öyle yapicam canim hatta bugün son gidisim bir daha gitmicem dedim ama inanılmaz iyiydi şaşırdik eşimle :)) mutlu da olduk inşallah hep boyle devam eder olmazsa da degistiririz napalim :))

çok sağol canım sizede maşallah kocaman olmuşsunuzz

canım okuyunca çok üzüldüm dr ulaşamıyorsun diye evde öylece durma kanaman devam ediyorsa hemen acile gitt bizede haber ver allahım bebeğini sana bağişlasın işallah ikinizde iyisinizdir

Alışmaya başladım galiba biraz biraz kız annesi olacağıma.
Garip bir hismiş.
Rüyamız sadece anne olmak değil miydi zaten.sağlıklı olsun yeterdi.
mavi rüyalar görmüştüm hep.pembe hayaller başlayacak artık galiba.
Alışmam lazım.hiçbirimiz de yardımcı olmuyorsunuz valla((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…