bugun cinsiyet ogrendk.icime dogan cikti.hic kg almamissin aferin dedi .ins kucagmzida aliriz
bugun cinsiyet ogrendk.icime dogan cikti.hic kg almamissin aferin dedi .ins kucagmzida aliriz
Kızlar özel Dr a gitmiştim bugun. Begenmedim bu adamı ben. Oldukca ukala ve paragozdu.bi daha gitmem herhalde.Neyse! Ben kız die görüyorum, ama daha 14+5 sin.bir ihtimal degişir henüz erken dedi. Eşime demedim ama hayalkırıklığı gibi bisey hissettim sanki allahın gucune gitmesin.cok sukur tabi allahıma sağlıklı. Ama ne bileyim eşimle hep erkek hayalını kurardık.tuhaf oldum.boyle hıssedıorum die daha tuhaf oldum.off ne biliim? Belki bu yuzden öğrenmeyi istemedim hiç!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok şükür , iyi bir doktor buldun . stres yapmıştın bak buldun işte ... Bir prenses daha geliyor galiba , hayırlı olsun
Aynı benim kocam kızı da kızı adam kafayı yedi 😃😃😃
Senin prensesinde hayırlı olsun canımmm kucağımıza sağlıkla almak nasip olsun
Çokmutlu oldum canim senin adina ')) hangi doktora gidiyorsun acaba ööğrenebilir miyim bende çakmak erdemdeyim :) bakarsin bende degistiririm
sağlıcakla gelsin prensesin cnm hayırlı bi evlat olur inşallah/B]kızlar dün doktora gittim hatırlayan vardır belki çakmak erdemde bir doktora gidiyordum ama pek memnun değildim dün yine aynı hastanede başka doktora gittim iyiki gitmişim o kadar güler yüzlü karşıladıki çok da konuşkandı genç de biri çok sevdim hemen numarasını verdi bişey olursa ara die diğer doktorum ne kadar soğukmuş meğerse ay kızlar çok mutluyum ya çok stres yapmıştım doktor bulamıycam die diğer doktorum konuşmaya üşeniyodu resmen meğer ben ne kadar kasılıyomuşum muayenelerde inş bi sorun çıkmaz da bu doktora devam ederim doktorundan memnun olmayanlara kesinlikle başka doktorları da denemelerini tavsiye ederim
Bu arada cinsiyeti kız olabilir ama sen yine de kimseye söyleme sakın bi daha ki kontrolde kesin belli olur dedi ama ben çoktan havaya girdim kız isimleri araştırmaya başladımhayırlısı erkekse ona da alışırım artık:) kan ilacına da başladık hadi hayırlısı bu bir ay geçmez artık
o dr bişeymi içmişti Allah aşkına dediğini duymamış herhalde delimiymiş neymişEvet :)))))
Cinsiyetini 18. haftada söylerim diyen ilk doktorum işte :))))))))
Kalbini de 30. haftada dinletirim dedi :)
değişmez inşallah cnm ama hazırlıklı ol bu haftalarda yanılma payı çok oluyo Rabbim gönlüne göre versinKızlar merhaba,
Yazdıklarınıza bakıyordum da bazı bebişlerde doktorların cinsiyet yanılması olmuş sanırım. Bize de doktorumuz 13. haftada erkek dedi. Bundan sonra değişme ihtimali olmaz di mi? Bebişimi oğlum diye sevmeye başladık. Bundan sonra kız derseler şok olacağız sanırım :)
eşlerin tahmişni tutuyor cnm benim eşimde kızıma hamileyken kız kız dedi içime öyle doğuyo öyle istiyorum dedi kızımız oldu bundada kız kız diyor bakalım ne çıkıcak şansımızane biliyim canım ya eşim kız kız dedikçe ya erkek olursa diyordum oğlumada ben sahip çıkıyım diyodum heralde o fikre alıştırmıştım kendimibirde senin de hep dediğin gibi kızımın bi abisi olsun diye düşürdüm hep abilere çok özenirdim bende erkek kardeşim var ama abi daha farklı oluyor. sanırım bu düşünceminde etkisi oldu :)
ama ilk şoku atlattım ve evi pembelerle donatmaya hazırımmmm
İnşaAllah değişmez tatlım bende değişsin istemiyorummm :))) Çok sağol aminnn inşaAllah sende en kısa sürede öğrenirsin miniğinin cinsiyetini teyzesi yer onu :))
hadi hayırlısı cnm sağlıcakla al kucağınaSlm kizlar beni hatirladinizmi ben subat 21 de malesef bebegimi kaybettim ekim annesiydim şimdi yeniden hamileyim cok sukur aralik annesiyim :) :) :)
maşallah cnm göbüşüne erkek göbüşü olduğu belli sivri oğluşunada maşallah çok tatlısınızalışverişe çıkınca dayanmıyorum hepsini almak istiyorumm eşim hemen uzaklaştırıyor beni ordançok tatlılar napıyim dayanamıyorumm tatlım önceden göbüş vardı bi de hamile olunca kilo aldım hemen çıktı göbüşüm.
ilk defa göbeğim çıktığı için üzülmüyorumm
sağlıcakla gelsin prensesin cnm hayırlı bi evlat olur inşallah/B]
teşekkür
ederim canım hepimizinki inş
sevil hanıma gittim en son onu beğendim sen hangi doktora gidiyorsun
Kizlaaar bir kizimiz daha olyyorrr:))) doktor kesin kiz dedii pipi fln yok ortada heheh :)) ellerini gorduk parmklaribi saydik ymruk yapmistiii kafasinin yaninda duruyordu elleri :)) her sey yolunda dedi dktor smdilik insallah hep byle devam eder Allahm saglikla kucagimiza almayi nasip eder yarabbim hepimizin! !!
İyi aksamlar canim ya başıana gelmeyen kalmamis üzüldüm .. Ama bak bebegin iyiymis iyi de olacak inşallah . sen sakin kotu düşünme dinlen yorulmamaya bak uzan güzelce. Doktorun da açmiyorsa başka bi doktora gidemezmisin acil olarak en azinsan için rahat eder ve kotu düşünceler aklindan gider .II aksamlar kizlar gecen haftadan beri yazicam ama moralinuz bozulmasın diye yazmadim kontrole gittim geçen hafta bebesimin etrafında kanama devam ediyodu
Ama bebis gunugününden önce gidiyordu dun işyerinde iskazasi oldu 4 parmak ampute yani koptu ben işyeri hemsirreligi yapiyorum tabi moralman çok kotuydum hamilelik ten dolayı ve bugünde panik a tagim nuksetti ve kanamam başladı napcamben doktoru ariyorum ama ulasamiyorum
Ben yasemin hanima gidiyorum bugün çok güzel ilgilendi yoksa bende değiştirmeyi düşünüyordum bugün cok şaşırttı beni çok ilgiliydi benlede kızımla da :)))
hım onla ilgili bi bilgim yo bir iki daha devam et ona madem beğenmezsen hiç düşünme değiştir
Arkadaş tüp bebek diye her şey yasak yaaa
banane banane, yüzücem ben...
sağlıcakla gelsin prensesin cnm hayırlı bi evlat olur inşallah/B]
o dr bişeymi içmişti Allah aşkına dediğini duymamış herhalde delimiymiş neymiş
değişmez inşallah cnm ama hazırlıklı ol bu haftalarda yanılma payı çok oluyo Rabbim gönlüne göre versin
eşlerin tahmişni tutuyor cnm benim eşimde kızıma hamileyken kız kız dedi içime öyle doğuyo öyle istiyorum dedi kızımız oldu bundada kız kız diyor bakalım ne çıkıcak şansımızahayırlı sağlıklı bi evlat olur inşallah annesine benzeyen güzel bi kız olsun
hadi hayırlısı cnm sağlıcakla al kucağına
maşallah cnm göbüşüne erkek göbüşü olduğu belli sivri oğluşunada maşallah çok tatlısınız
II aksamlar kizlar gecen haftadan beri yazicam ama moralinuz bozulmasın diye yazmadim kontrole gittim geçen hafta bebesimin etrafında kanama devam ediyodu
Ama bebis gunugününden önce gidiyordu dun işyerinde iskazasi oldu 4 parmak ampute yani koptu ben işyeri hemsirreligi yapiyorum tabi moralman çok kotuydum hamilelik ten dolayı ve bugünde panik a tagim nuksetti ve kanamam başladı napcamben doktoru ariyorum ama ulasamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?