2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Seni en iyi biz anlarız canım:) bir an önce evine geçersin inşallah ama orda da yormamamya çalış kendini, oğlunuz da hayırlı olsun, biraz yaramaz olacak galiba sizin minik:)

Ben dun gec 4te bir ruyadan uyandim ruyamda bizim bebisin cinsiyetini ogreniyoduk doktor bisim bebisin pipisini gosteriyodu ve ultrason goruntusu gibi degil sanki canli halini gosteiyodu ve bebis sunnetliydi hayir olsun insaah erkek gorunce kiz olur derler ama cok meraktayim Allah im hayirli saglikli eylesin insallah

Ben henüz bacağa geçmedim, göbekten devam ediyorum. Birkaç kez o bezelere denk geldi ve gerçekten çok acıdı, şimdi iğneyi vurmadan parmağımla yokluyorum sert olmayan bölgeye vuruyorum. Ama çok olursa Bseylulun dedği gibi buz da koyabiliriz.

bugun cinsiyet ogrendk.icime dogan cikti.hic kg almamissin aferin dedi .ins kucagmzida aliriz

Maşallah üç kızımız daha geliyormuş, gözünüz aydın annneleri...

Selam ekim anneleri. Iyisinizdir insallah... Bizde de cinsiyet belli oldu, oglumuzu bekledigimizi biliyoruz artik Kizlar hamileligin hemen hemen ayni haftasindayiz. MErak ediyorum neler yapiyosunuz, bebeginiz daha iyi gelismesi icin ozel birseyler yiyormusunuz? Bebislerinizi hisediyormusunuz?? Ben cok seyrek de olsa azcik hisediyorum, icimde kelebek varmis gibi Cok guzel bi duygu, heyecanlanip gozlerim yaslaniyo hemen

iyiz canım sen nasılsın? ohh ne güzel seninde Şehzaden geliyor desene =) valla canım ben oyle hiiç aman sunu yiyim aman bunu yiyim gibi bir çaba sarfetmiyorum. her sabah bol yeşillikli salata yiyorum yanında sıkma meyve suyu, öğle ara öğünde ya bir tane çikolata yada pestil öğle yemeğinde sebzeli yemek yiyorum sonra da akşama doğru meyve salatası yapıp yiyorum bu kadar. bazı akşamlar eşimle beraber yemek adına balık yapıyor annem biz yiyoruz hemen et yiyeceksem yine öğlen yemeğe calısıyorum =)) ben bebeğimi hissediyorum valla 3 gündür kesintisiz hissetmeye basladım. eskiden bir gün hisswediyorsam 3 gün hissetmiyordum ama şimddi kızım hergün benimle şuanda bile :)) ben başlarda kelebeğin kanat çırpmasına benzetiyordum ama şimdi sanki dalgaya benziyor gibi =)

Herkese guzel bi haftasonu olsun :) biz bugun yine dugune gidiyoruz bu gidisle minnosumuz oynak bisey olacak :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyiyiz canim, hamileligin keyfini cikariyoruz :) gozun aydin, hayirli olsun oglusun :) ozel bir caba sarfetmiyorum canim, sadece her sabah yumurta yiyorum onun disinda gunluk rutinimi degistirmedim zaten cok istahim da yok, sen nasilsin?
Ben henuz hissetmiyorum cinsiyeti de haftaya bugun ogrenicez insallah canim

Evet erkek annesi olcagim insallah, neden bilmiyorum ama bu bana tuhaf geliyor erkek dunyasi cok yabanci belki benim icin. Ailemizde hep kizlar var :). Ama rabbime sukrediyorum, bana bu mucizeyi yasatti diye. cinsiyeti hic onemli degil, dualarim saglikli hayirli olsun...
Ay ne guzel ya, masallah, kucuk pyenses cok hareketli demek. .. aramizda 1 hafta var, okadar fark mi oluyor bebisleri hisetmekte :) insallah bende hisederim daha sik.. cok guzel bi duygu dimi?? Acaba cukulata yemekle alakasi var mi bukadar hisetmenin?? Ben tatli yemekten cekiniyom, zararli diye nerdeyse hic yemiyorum.

Hayir olsun canim allah saglik versin cinsiyet ikinci planda :) ben de erkek gordum ruyamda ama esim kiz gormus bakalim merakla gelecek haftayi bekliyoruz :)

Aynen bende hamileligin tadini cikartiyorum. Evey bende yeni ogrendim yumurtanin bebisin gelisimi icin cok onemli oldugunu. Bugun bende yedim :)
13 cu hafta gectikten beri, kendimi iyi hisediyorum cok sukur. Ins sonuna kadar boyle devam eder. Sende cok heyecanlisin kesin, cinsiyetini ogreniceksin diye. Saglikli olsun insallah, allah kucagimiza almayi nasip etsin, en onemisi bu

ben yemeden duramıyorum. yemiyim dedim bi kere ay bi agresif bir stresli bi hale dönüştüm. dedim anne ben yapamıyorum çikolata yicem :)) hamilelikten once cikolata hayatta yemezdim ama şimdi çikolataya resmen bağımlı oldum :) ben sat tarihine doğum tarihim 25 eylül. ıltrasona gore ilk gunlerden beri hep bi ilerde gidiyoruz oyüzden ultrasonu takip ediyorum :) yani normalde 18+2 ken ben bugün 19+0 ım :) 5 gün oynuyor arada. evet canım bir günün bile gercekten fark ediyor :) ben çikolata yedikten sonra canlanmıyor eskiden canlanıyordu ama artık yok şimdi direk yemeklerden sonra kıpır kıpır oluyor içimde :)

Hayir olsun canim allah saglik versin cinsiyet ikinci planda :) ben de erkek gordum ruyamda ama esim kiz gormus bakalim merakla gelecek haftayi bekliyoruz :)

ozaman kız olacak kuzucugun :))

Canım bende hep erkek olur die düşünüodum eşimin ailesi hep erkek die heralde kız diyince çok şaşırdım:))rüyalarımdada hep erkekti.sağlıklı olsunda hiç farketmez.bende yeni yeni alışmaya çalışıyorum :)))

Kızlar ya aklıma takıldı doktor 2-3gün geriden gidiyor dedi ama her bebekte olur zaman zaman ileri zaman zaman geri kalabilirmiş .bide hiç bana sormadan üçlü test yapıcaz dedi ultrasondan baktı kanda verdim bugün haftaya sonuclar çıkacakmış hayırlısı bakalım

Kizlar bugun dayanamadik esim isten geldikten sonra doktora gittik eski hastanem gelen yeni doktora hem onu da bi gorelim dedik Allah im ben bugune kadar boyle tatli doktor gormedim bukadar konuskan sevimli guler yuzlu bebisimizin her noktasini tek tek gosterdi anlatti konustu hep bizimle kesinlikle bu doktora devam etmeye karar verdim.bebisimiz maasallah subhanallah cok iyi 14+2 gunluk tum olcumleri guzel kilomuz 99 gr cinsiyetimizde buyuk bi ihtimal erkek yani ruyam dogru cikti dun gece ruyamda oglumuz olacagini ogrenmistim ve sunnetliydi Allah nasip ederse "Muhammed" imiz geliyo Rabbim peygamber efendimizin ismi hurmetine onu edepli ahlakli hayirli saglikli eylesin insallah cok cok mutluyuz

Son düzenleme:

canım şişeye kolonya koydursam ne kadar olur bebek için

Bu 3 lu test hangi haftalar arasi yapiliyo canim? Benim dr bana yapmicak mi acaba hic konusmadik bu konuyu 3 hfta sonra cagirdi 18+3 oluyorum rutin kontrol icin geliceksin dedi ama yaparmi acaba
Su ileriden geriden gitmesine cok takilma canim benim hep haftasonda gidiyodu sora 1 gun geriye dustu sonra 1 gun ileri gtti simdi 5 gun ilerde...benim relax de yine hic onemsemedi tabi bu durumu:) o haftasona doner geriden bile gelseydi yakalardinmerak etme dedi ben hoc dusunmuyorum o yuzden sende takma kusum

Saol canım cok dert etmedim ama takıldım yinede:))üçlü test 16-20hafta arası yapılıyor .ben normalde düşünmüyodum yaptırmayı ama nese artık hayırlısı haftaya sonuclar cıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…