günaydın kızlar ben geldim neler yaptınızözledim buraları .biliyosunuz kaynımın düğünü vardı ondan bu aralar yoktum
eve geldim 2 gündür uyuyorum daha valizleri boşaltmadım. kayınvalidemlerin evi 2 oda biz orda kalıcaktık kaynımda düğünden sonra eşyalı bi ev tutmuştu kaynanam iptal ettirmiş burda ayarlarız diye hamile hamile 1 hafta hergün bi akrabada kaldık eşimle, yorgunluktan bitmiş durumdayım bende bebişte günlerdir bel agrısı yorgunluk bide stresten alerji bitirmiş durumda beni
en kısa zamanda döniciğim buralara görüşmek üzere ekim
annişleri
bu arada dün doktora gittim 16. haftada %90 erkekti şimdi %100 olddu ayrıca beyimiz bacakları açıp sırtüstü totodan poz bile verdi maşallah
Ben henüz bacağa geçmedim, göbekten devam ediyorum. Birkaç kez o bezelere denk geldi ve gerçekten çok acıdı, şimdi iğneyi vurmadan parmağımla yokluyorum sert olmayan bölgeye vuruyorum. Ama çok olursa Bseylulun dedği gibi buz da koyabiliriz.Mrb kizlar iğnelerini baya zamandan beri bacaktan yapiyorum.iğne yaptigim her yerde nohut gibi bezeler oluşuyordu ve uzun sure gecmio.oradan tekrar ignede yapamiyrm çok aciyr.sizde de boyle bezelenmeler çok oluyomu.yada bunun geçmesi için bildiğiniz bizi varmi.
Kizlaaar bir kizimiz daha olyyorrr:))) doktor kesin kiz dedii pipi fln yok ortada heheh :)) ellerini gorduk parmklaribi saydik ymruk yapmistiii kafasinin yaninda duruyordu elleri :)) her sey yolunda dedi dktor smdilik insallah hep byle devam eder Allahm saglikla kucagimiza almayi nasip eder yarabbim hepimizin! !!
bugun cinsiyet ogrendk.icime dogan cikti.hic kg almamissin aferin dedi .ins kucagmzida aliriz
Kızlar öncelikle herkese günaydın doktordan geldik minik prensesimle.netleşti artık cinsiyet :)) sanırım kızlar siz iğneden sonra buz koymuyosunuZ buz altta ödem ve morluğu önlüo.gerçi her ne kadar önlesede okadar iğneye yinede oluo.bacak sanırım daha kaslı damarlı olduğu için daha çabuk morarıyo beze oluo.canım firstün dediği gibi göbeği dene birazda.bezelerin üstüne yapma çok acır ya((
Selam ekim anneleri. Iyisinizdir insallah... Bizde de cinsiyet belli oldu, oglumuzu bekledigimizi biliyoruz artikKizlar hamileligin hemen hemen ayni haftasindayiz. MErak ediyorum neler yapiyosunuz, bebeginiz daha iyi gelismesi icin ozel birseyler yiyormusunuz? Bebislerinizi hisediyormusunuz?? Ben cok seyrek de olsa azcik hisediyorum, icimde kelebek varmis gibi Cok guzel bi duygu, heyecanlanip gozlerim yaslaniyo hemen
Selam ekim anneleri. Iyisinizdir insallah... Bizde de cinsiyet belli oldu, oglumuzu bekledigimizi biliyoruz artikKizlar hamileligin hemen hemen ayni haftasindayiz. MErak ediyorum neler yapiyosunuz, bebeginiz daha iyi gelismesi icin ozel birseyler yiyormusunuz? Bebislerinizi hisediyormusunuz?? Ben cok seyrek de olsa azcik hisediyorum, icimde kelebek varmis gibi Cok guzel bi duygu, heyecanlanip gozlerim yaslaniyo hemen
iyiz canım sen nasılsın? ohh ne güzel seninde Şehzaden geliyor desene =) valla canım ben oyle hiiç aman sunu yiyim aman bunu yiyim gibi bir çaba sarfetmiyorum. her sabah bol yeşillikli salata yiyorum yanında sıkma meyve suyu, öğle ara öğünde ya bir tane çikolata yada pestil öğle yemeğinde sebzeli yemek yiyorum sonra da akşama doğru meyve salatası yapıp yiyorum bu kadar. bazı akşamlar eşimle beraber yemek adına balık yapıyor annem biz yiyoruz hemen et yiyeceksem yine öğlen yemeğe calısıyorum =)) ben bebeğimi hissediyorum valla 3 gündür kesintisiz hissetmeye basladım. eskiden bir gün hisswediyorsam 3 gün hissetmiyordum ama şimddi kızım hergün benimle şuanda bile :)) ben başlarda kelebeğin kanat çırpmasına benzetiyordum ama şimdi sanki dalgaya benziyor gibi =)
Ben dun gec 4te bir ruyadan uyandim ruyamda bizim bebisin cinsiyetini ogreniyoduk doktor bisim bebisin pipisini gosteriyodu ve ultrason goruntusu gibi degil sanki canli halini gosteiyodu ve bebis sunnetliydi hayir olsun insaah erkek gorunce kiz olur derler ama cok meraktayim Allah im hayirli saglikli eylesin insallah
İyiyiz canim, hamileligin keyfini cikariyoruz :) gozun aydin, hayirli olsun oglusun :) ozel bir caba sarfetmiyorum canim, sadece her sabah yumurta yiyorum onun disinda gunluk rutinimi degistirmedim zaten cok istahim da yok, sen nasilsin?
Ben henuz hissetmiyorumcinsiyeti de haftaya bugun ogrenicez insallah canim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet erkek annesi olcagim insallah, neden bilmiyorum ama bu bana tuhaf geliyorerkek dunyasi cok yabanci belki benim icin. Ailemizde hep kizlar var :). Ama rabbime sukrediyorum, bana bu mucizeyi yasatti diye. cinsiyeti hic onemli degil, dualarim saglikli hayirli olsun...
Ay ne guzel ya, masallah, kucuk pyenses cok hareketli demek. .. aramizda 1 hafta var, okadar fark mi oluyor bebisleri hisetmekte :) insallah bende hisederim daha sik.. cok guzel bi duygu dimi?? Acaba cukulata yemekle alakasi var mi bukadar hisetmenin?? Ben tatli yemekten cekiniyom, zararli diyenerdeyse hic yemiyorum.
Hayir olsun canim allah saglik versin cinsiyet ikinci planda :) ben de erkek gordum ruyamda ama esim kiz gormus bakalim merakla gelecek haftayi bekliyoruz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ozaman kız olacak kuzucugun :))
Alışmaya başladım galiba biraz biraz kız annesi olacağıma.
Garip bir hismiş.
Rüyamız sadece anne olmak değil miydi zaten.sağlıklı olsun yeterdi.
mavi rüyalar görmüştüm hep.pembe hayaller başlayacak artık galiba.
Alışmam lazım.hiçbirimiz de yardımcı olmuyorsunuz valla((
oncelıkle hepınıze Allah hayırlısıyla bebıslerınızı kucagınıza almayı nasıp etsın. sağlıkla sihhattle . arkadaslar ben ewde bebek sekerı yapıyorum. siparise gore modelleri size ekliyorum. begendıgınız model olursa yardımcı olurum. :)) seker cesıtlerımız 0,60 kr dan baslıyor. 100 TL. ve uzerı alıswerısınıze lohusa tacı hedıye ustelık :)))
Kızlar ya aklıma takıldı doktor 2-3gün geriden gidiyor dedi ama her bebekte olur zaman zaman ileri zaman zaman geri kalabilirmiş .bide hiç bana sormadan üçlü test yapıcaz dedi ultrasondan baktı kanda verdim bugün haftaya sonuclar çıkacakmış hayırlısı bakalım
Bu 3 lu test hangi haftalar arasi yapiliyo canim? Benim dr bana yapmicak mi acaba hic konusmadik bu konuyu 3 hfta sonra cagirdi 18+3 oluyorum rutin kontrol icin geliceksin dedi ama yaparmi acaba
Su ileriden geriden gitmesine cok takilma canim benim hep haftasonda gidiyodu sora 1 gun geriye dustu sonra 1 gun ileri gtti simdi 5 gun ilerde...benim relax de yine hic onemsemedi tabi bu durumu:) o haftasona doner geriden bile gelseydi yakalardinmerak etme dedi ben hoc dusunmuyorum o yuzden sende takma kusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?